Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran ismételt kérdések – mosóparfüm, lakásparfüm, fürdőhab

PUELLA – Mosóparfümök, az öblítők legillatosabb, illatolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha hosszú időn át illatos marad, hihetetlenül puha tapintású, ráadásul a szárítógépben való szárítás után sem veszíti el az illatát. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a ruha illatozik majd, de egész otthonát beteríti a csodás illat.

 

Hogyan működik a mosóparfüm?

A Puella egyedi illatai átjárják ruháit és otthonát. A ruha több hónap szekrényben tárolás után is csodálatosan illatos marad. Mosóparfümeink visszaadják a mosás örömét miközben pótolhatatlan parfümös illatot kölcsönöznek a mosott ruhának.

 

Hogyan adagoljam a mosóparfümöt?

A Puella mosóparfümök ajánlott adagolása - 4kg ruha öblítéséhez töltsön 5ml mosóparfümöt a mosógép öblítő tartályába (500ml és 250ml flakonjaink fekete színű kupakja 5ml űrtartalmú, az 50ml flakonjaink fehér színű kupakjában pedig 2,5ml folyadék fér el, az egyszer használatos minta tasak tartalma 5ml mosóparfüm).

Az 5 ml koncentrátum/4 kg ruha ajánlott adagolás, az illat intenzitását igény szerint lehet módosítani az adagolás csökkentésével/növelésével az enyhébb/erőteljesebb illathatás elérése érdekében.

 

Nem ismerem a PUELLA illatokat, melyik illatot ajánlanátok?

Kezdésnek ajánljuk a Próbaszettet, amely 6 darab minta tasakot tartalmaz (mind a 6 Puella illatból 1 darabot). A minták kipróbálása után a vásárló kiválasztja a neki legmegfelelőbb illatot. A Próbaszettet megtalálható webáruházunkban ide koppintva.

 

Szárítógépben is száríthatók a Puellával öblített ruhák?

A Puellával öblített ruhák alkalmasak szárítógépben való szárításra is, ráadásul száradás után is illatosak maradnak a ruhák.

 

 Melyik terméket ajánlanátok ajándékba?

Termékeink minden alkalomra és ünnepre alkalmasak ajándékként. Különböző méretű és tartalmú ajándékdobozok közül választhat. Ugrás az ajándékdobozok kínálatára.

 

Mennyi időt vesz igénybe a szállítás?

Amennyiben 10:00 óra előtt rendel a raktáron lévő termékekből, a megrendelését aznap csomagoljuk, és el is küldjük. A csomag általában 2-3 munkanapon belül megérkezik (az akciós áron rendelt termékeket tartalmazó csomagok szállítása több napot vehet igénybe).

 

Milyen összegtől ingyenes a szállítás?

 A szállítás 39 990 Ft feletti rendelés esetén ingyenes (az utánvét díjra nem vonatkozik).

 

 

Vissza a boltba