Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran ismételt kérdések – mosóparfüm, lakásparfüm, fürdőhab

PUELLA – Mosóparfümök, az öblítők legillatosabb, illatolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha hosszú időn át illatos marad, hihetetlenül puha tapintású, ráadásul a szárítógépben való szárítás után sem veszíti el az illatát. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a ruha illatozik majd, de egész otthonát beteríti a csodás illat.

 

Hogyan működik a mosóparfüm?

A Puella egyedi illatai átjárják ruháit és otthonát. A ruha több hónap szekrényben tárolás után is csodálatosan illatos marad. Mosóparfümeink visszaadják a mosás örömét miközben pótolhatatlan parfümös illatot kölcsönöznek a mosott ruhának.

 

Hogyan adagoljam a mosóparfümöt?

A Puella mosóparfümök ajánlott adagolása - 4kg ruha öblítéséhez töltsön 5ml mosóparfümöt a mosógép öblítő tartályába (500ml és 250ml flakonjaink fekete színű kupakja 5ml űrtartalmú, az 50ml flakonjaink fehér színű kupakjában pedig 2,5ml folyadék fér el, az egyszer használatos minta tasak tartalma 5ml mosóparfüm).

Az 5 ml koncentrátum/4 kg ruha ajánlott adagolás, az illat intenzitását igény szerint lehet módosítani az adagolás csökkentésével/növelésével az enyhébb/erőteljesebb illathatás elérése érdekében.

 

Nem ismerem a PUELLA illatokat, melyik illatot ajánlanátok?

Kezdésnek ajánljuk a Próbakészlet, amely 6 darab minta tasakot tartalmaz (mind a 6 Puella illatból 1 darabot). A minták kipróbálása után a vásárló kiválasztja a neki legmegfelelőbb illatot. A Próbakészlet megtalálható webáruházunkban ide koppintva.

 

Szárítógépben is száríthatók a Puellával öblített ruhák?

A Puellával öblített ruhák alkalmasak szárítógépben való szárításra is, ráadásul száradás után is illatosak maradnak a ruhák.

 

 Melyik terméket ajánlanátok ajándékba?

Termékeink minden alkalomra és ünnepre alkalmasak ajándékként. Különböző méretű és tartalmú ajándékdobozok közül választhat. Ugrás az ajándékdobozok kínálatára.

 

Mennyi időt vesz igénybe a szállítás?

Amennyiben 10:00 óra előtt rendel a raktáron lévő termékekből, a megrendelését aznap csomagoljuk, és el is küldjük. A csomag általában 2-3 munkanapon belül megérkezik (az akciós áron rendelt termékeket tartalmazó csomagok szállítása több napot vehet igénybe).

 

Milyen összegtől ingyenes a szállítás?

 A szállítás 33 990 Ft feletti rendelés esetén ingyenes (az utánvét díjra nem vonatkozik). Tudja, hogy a Puella termékek miért kizárólag a webáruházunkban kaphatók, és nem elérhetőek kiskereskedelmi üzletláncokban?

 Szeretnénk választ adni erre a kérdésre, és kifejteni, mi áll ennek a stratégiai döntésnek a hátterében. Az egyik fő ok a termékminőség iránti töretlen elkötelezettségünk.

 

Leginkább pedig szerettünk volna közvetlen kapcsolatot ápolni a vásárlóinkkal, hogy a lehető legkellemesebb vásárlási élményt éljék át. Ez lehetővé teszi, hogy közvetlen formában kommunikáljunk Önnel, gyorsan megválaszoljuk a kérdéseit, és személyre szabott, egyéni megközelítést alkalmazzunk. Mélyen hiszünk abban, hogy ezzel a megközelítéssel könnyebben meg tudunk felelni a vásárlóink elvárásainak, és maradéktalanul elégedetté tehetjük őket.

 

Fontos tényező továbbá a termékeink minőségének fenntartása. Jelentős időt és energiát fektettünk abba, hogy összeválogassuk a legjobb minőségű összetevőket, és megfeleljünk a legszigorúbb előírásoknak. Célunk, hogy fenntartsuk ezt a magas színvonalat, és mindenből a legjobbat kínáljuk a vásárlóinknak.

 

A webáruház kizárólagos használatának további előnye, hogy stabil és észszerű árakat tudunk szabni. Az így megtakarított működési és forgalmazási költségeket a termékeink minőségének javítására fordítjuk, hogy még jobb ár-érték arányt tudjunk biztosítani a vásárlóink számára.

 

Reméljük, ez a magyarázat rávilágít, milyen elkötelezettek vagyunk a vásárlóink iránt, ahogyan arra is, hogy minden kompromisszumot elutasítunk a termékminőséget illetően. Forduljon hozzánk bizalommal, ha további kérdése merül fel. Örömmel esetén állunk rendelkezésére  support@puellaillatok.hu

 


Mintak és ajándékcsomagok
Mintak és ajándékcsomagok
Tovább a kategóriához →