Együttműködés

Influencer vagy és érdekel a közös munka?

Kedves influencerek,

Fontos információkat szeretnénk megosztani veletek az együttműködési feltételeinkről. Fókuszunkban a kellemes illatok, az ápolás, a mosás és a luxusérzetre szerepelnek. Szeretnénk veled együtt dolgozni, ha osztozol a termékeink iránti szeretetben és az általunk képviselt értékekben. Megértjük, hogy sokaknak hasonló az érdeklődési köre, és fontos számunkra, hogy támogatóid vagy a rajongóid osztoznak ezekben az értékekben. A partnerek kiválasztásakor hangsúlyt fektetünk arra, hogy teljesüljenek a következő feltételek:

1. Az elérések és a követők száma haladja meg az 50 000-et.
2. A célcsoport a 25 év feletti nők.
3. A profilod elmúlt 30 napi statisztikái (tartalom és a közösségi interakciók).
4. A hosszú távú együttműködéseket részesítjük előnyben.
5. Platformok TikTok, Instagram (videó + fotó).

Ha tehát érdekel a velünk való együttműködés, szeretnénk közelebbről megvizsgálni a platformodat és a tartalmaidat, valamint azt, hogy miként működik a közösséged. Szeretnénk, ha együttműködésünk kölcsönösen előnyös és autentikus lenne.

Ha úgy gondolod, hogy együtt értékes tartalmat hozhatunk létre és egymás segítségére lehetünk márkánk erősítésében, kérjük, küldd el nekünk együttműködési ötletedet és statisztikáidat a miroslava.lesnanska@PUELLAvone.sk email címre. Örömmel várjuk jelentkezésed!

összesen 1 termék
Vissza a boltba