Lakásparfüm + ajándék illatosító lap

Az ebben a szettben található (Puella lakásparfüm 50 ml/300 használatra, Puella illatosító lap), speciálisan kialakított termékek alkalmasak az otthoni használatra, akár a ruháid, a kanapét vagy az autó belterét szeretnéd illatossá tenni, akár az otthonodba szeretnél kellemes légkört teremteni.

Válaszd ki a szett illatát:
Szállításra kész
7 880 Ft
Kategória: Ajándékcsomagok

Két forradalmi illatú termék különleges találkozása egy szettben - Puella illatosító lap és Puella lakásparfüm. Most páratlan illatokkal gazdagíthatod a lakásod, a ruhásszekrényed vagy az autód, amelyek nem csak intenzívek és hosszan tartóak, de egyediek is, és elkápráztatják az egész környezeted.

 

Válassz illataink széles kínálatából:

  • First Dream - erőteljes levendula és gyengéd vanília édes harmóniája, amely megörvendezteti érzékeidet.
  • JaLu - virágok és citrusok friss jegyeinek kapcsolata, amely kellemes és friss légkört teremt.
  • Double Y - az ylang ylang virág illata biztosítja otthonod csodás és tiszta illatát.
  • Emija - gyümölcsös-fűszeres jegyeivel meleg és exotikus légkört biztosít.
  • Frayo - a virágos-gyümölcsös illat megtölti otthonod élettel és vitalitással.
  • Queenka - gyümölcsös-virágos illat, amely mind közül a legédesebb, biztosítja otthonod édes és ellenálhatatlan légkörét.

 

Puella lakásparfüm: megtölti otthonod a kényelem és luxus érzésével, valamint kellemes légkört varázsol. Válassz illataink széles kínálatából, melyek tisztasággal, frissességgel és eleganciával árasztják el a teret. Lakásparfümjeink minden helyiségbe ideálisak és hosszan tartó illatélményt biztosítanak.

Használati útmutató: a termék a szórófej lenyomásával szabadul fel. Azt javasoljuk, hogy használatnál tartsd be a felületektől számított 10-15 cm távolságot.

 

Puella illatosító lap: papírból készült, illatolajokkal és magas minőségű összetevőkkel gazdagított lap, amely semlegesíti a kellemetlen szagokat és luxus érzést lehel minden helyiségbe. Legyen szó gardróbról, fürdőszobáról vagy autóról, az illatosító lap könnyed használatának hála, csodás illata minden helyiséget beterít.

Használati útmutató: A Puella illatosító lap a beltér illatosítására lett megalkotva. Csomagold ki és akaszd fel a szekrénybe vagy akár az autóba is. Amennyiben az illatot túl intenzívnek találod, hagyd az illatosító lapot a csomagolásban és csak a csomagolás felső részét nyisd ki. Az illat így fokozatosan, enyhébben szabadul majd fel.

 

Fontosnak tartjuk termékeink becsületes összetételét és minőségét
Nem tartalmaz
nehézfémeket
Állatkísérlet-mentes
és vegán
Nanoanyagoktól
és mikroműanyagoktól
mentes

Parabén mentes

Termékeink SVHC és parabén mentesek, továbbá nem tartalmaznak nehézfémeket, káros szermaradványokat, dioxánt, PBT/vPvB anyagokat, mikroműanyagokat és nanoanyagokat.

A termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, és állatkísérlet-mentes.

Kérdésed támadt?

 

A választ megtalálod

Ide koppintva
Tökéletes választás a háztartásod számára

 

A finom és jellegzetes Puella lakásparfümöknek köszönhetően azonnal kellemes hangulatot varázsolhatsz otthonodban. Fedezd fel a lenyűgöző világot, amelyet a tisztaság és frissesség átélésével teremthetsz meg. A Puella lakásparfümök elérhetőek minden kedvenc illatodban.

További termékek megtekintése

Fontos termékinformációk - Lakásparfüm  

Ez az információ a szabványos jogszabályi figyelmeztetéseket tartalmazza erre a terméktípusra vonatkozóan:

 
Lakásparfüm First Dream – Levendula és vanília (édes illat).
UFI:WRUJ-J9R9-T002-RMHT
UNIVERZÁLIS LAKÁSPARFÜM. Puella illatok spray formájában mindennapi használatra. Otthoni használatra kifejlesztett. Alkalmas textilre, kanapéra, autóba vagy beltér illatosításához. Veszély! Tartalmazza az alábbiakat: linalool, 4-terc-butil-ciklohexil-acetát, hexil-cinnamaldehid, kumarin, linalil-acetát, hexil-szalicilát, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.
 
*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
 
 
 
Lakásparfüm JaLu – Virág- és citrusillatok (friss illat).
UFI:M0VJ-29TG-Q00J-RN90
UNIVERZÁLIS LAKÁSPARFÜM. Puella illatok spray formájában mindennapi használatra. Otthoni használatra kifejlesztett. Alkalmas textilre, kanapéra, autóba vagy beltér illatosításához. Veszély! Tartalmazza az alábbiakat: 4-terc-butil-ciklohexil-acetát, C12 MNA aldehid, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.
 
*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
 
 
 
Lakásparfüm Double Y – Ylang Ylang virág (friss illat).
UFI:HXUJ-K943-E002-29PX
UNIVERZÁLIS LAKÁSPARFÜM. Puella illatok spray formájában mindennapi használatra. Otthoni használatra kifejlesztett. Alkalmas textilre, kanapéra, autóba vagy beltér illatosításához. Veszély! Tartalmazza az alábbiakat: Hexil-szalicilát, linalool, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.
 
*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
 
 
 
Lakásparfüm EmiJa – Gyümölcsös-fűszeres illat.
UFI:TKUJ-J9CH-6002-EXCP
UNIVERZÁLIS LAKÁSPARFÜM. Puella illatok spray formájában mindennapi használatra. Otthoni használatra kifejlesztett. Alkalmas textilre, kanapéra, autóba vagy beltér illatosításához. Veszély! Tartalmazza az alábbiakat: benzil-szalicilát, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on, hexil-cinnamaldehid, piperonál, linalool, linalil-acetát, 2-metil-3-(3,4-metilén-dioxifenil)propanál. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.
 
*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek. 
 
 
 
Lakásparfüm Frayo – Virág-gyümölcsillat (friss illat).
UFI:APUJ-291W-G00K-38XR
UNIVERZÁLIS LAKÁSPARFÜM. Puella illatok spray formájában mindennapi használatra. Otthoni használatra kifejlesztett. Alkalmas textilre, kanapéra, autóba vagy beltér illatosításához. Veszély! Tartalmazza az alábbiakat: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on, hexil-cinnamaldehid, benzil-szalicilát, linalool, d-limonén. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.
 
*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
 
 
 
Lakásparfüm Queenka – Gyümölcs-virágillat (a legédesebb illat).
UFI:3UUJ-29EQ-300J-EY3V
UNIVERZÁLIS LAKÁSPARFÜM. Puella illatok spray formájában mindennapi használatra. Otthoni használatra kifejlesztett. Alkalmas textilre, kanapéra, autóba vagy beltér illatosításához. Veszély! Tartalmazza az alábbiakat: hexil-cinnamaldehid, benzil-szalicilát, 2-metil-3-(4-izopropenil)propanál, linalool, linalil-acetát, 4-terc-butil-ciklohexil-acetát, hexil-szalicilát, [3R-(3α,3aβ,6β,7β,8aα)]-oktahidro-6-metoxi-3,6,8,8-tetrametil-1H-3a,7-metonoazulén, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on, d-limonén, 6,7-dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanon. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.
 
*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek. 
 

Fontos termékinformációk - Illatosító lap

Ez az információ a szabványos jogszabályi figyelmeztetéseket tartalmazza erre a terméktípusra vonatkozóan:
 
 
Illatosító lap First Dream – Levendula és vanília (édes illat).
UFI:HRPV-604W-E00C-1RHM
Autó és gardrób illatosító. Figyelem! Összetevők: 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; linalool; linalil-acetát; hexil-szalicilát; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; α-hexil-fahéjaldehid; kumarin; citronellol; eugenol; undec-10-enal; d-limonén; geranil-acetét; 3-p-kumenil-2-metil-proprionaldehid; δ-damaszkon. Bőrirritáló hatású. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Súlyos szemirritációt okoz. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.
 
*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
 
 

Illatosító lap JaLu - Virág- és citrusillatok (friss illat).
UFI:CWPV-60HQ-100C-CEPR
Autó és gardrób illatosító. Figyelem! Összetevők: 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; 1-(1,2,3,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; 2-metilundekanal; dodekanal; allil-3-ciklohexil-propionát; citronellol; 3-p-kumenil-2-metilpropion-aldehid; eugenol; linalool; 2,4-dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid; eukaliptol; d-limonén. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Súlyos szemirritációt okoz. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
  
 
 
Illatosító lap Double Y - Ylang Ylang virág (friss illat).
UFI:9JPV-50S3-T00D-Q2CG
Autó és gardrób illatosító. Figyelem! Összetevők: Hexil-szalicilát; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; linalool; dodekanal; 2-metilundekanal; 3-p-kumenil-2-metil-proprionaldehid; eugenol; kumarin; indeno(4,3 A-B)dekahidro-2,2,7,7,8,9,9-heptametil-furán; citrál; 2,4-dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid; metil-2,4-dihidroxi-3,6-dimetil-benzoát; metil-cinnamát; geranil-acetát; izoeugenol; δ-damaszkon. Bőrirritáló hatású. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Súlyos szemirritációt okoz. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.
 
*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek. 
 
 

Illatosító lap EmiJa - Gyümölcsös-fűszeres illat.
UFI:CNPV-P0FH-300V-CDXJ
Autó és gardrób illatosító. Figyelem! Összetevők: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; benzil-szalicilát; linalool; α-hexil-fahéjaldehid; linalil-acetát; piperonál; α-metil-1,3-benzodioxol-5-proprionaldehid; citronellol; geraniol; 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; d-limonén; geranil-acetát; 1,2,3,5,6,7-hexahidro-1,1,2,3,3-pentametil-4H-indén-4-on; δ-damaszkon. Bőrirritáló hatású. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Súlyos szemirritációt okoz. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
  
 
 
Illatosító lap Frayo - Virág-gyümölcsillat (friss illat).
UFI:0TPV-P0U9-Q00V-P33P
Autó és gardrób illatosító. Figyelem! Összetevők: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; benzil-szalicilát; α-hexil-fahéjaldehid; linalool; d-limonén; citronellol; kumarin; linalil-acetát; 2,4-dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid; (etoxi-metoxi)ciklododekán; 1-(2,6,6-trimetil-1,3-ciklohexadién-1-il)-2-butén-1-on; izoeugenol. Bőrirritáló hatású. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
  
 
 
Illatosító lap Queenka – Gyümölcs-virágillat (a legédesebb illat).
UFI:W0QV-Q073-A00U-0S8T
Autó és gardrób illatosító. Figyelem! Összetevők: α-hexil-fahéjaldehid; linalool; linalil-acetát; benzil-szalicilát; 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; hexil-szalicilát; d-limonén; [3R-(3α,3aβ,6β,7β,8aα)]-oktahidro-6-metoxi-3,6,8,8-tetrametil-1H-3a,7-metanoazulén; 3-p-kumenil-2-metil-proprionaldehid; 1,2,3,5,6,7-hexahidro-1,1,2,3,3-pentametil-4H-indén-4-on; citronellol; 7-hidroxicitronellal; kumarin; α-metil-1,3-benzodioxol-5-proprion-aldehid; α-damaszkon; β-pinén. Bőrirritáló hatású. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Súlyos szemirritációt okoz. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.  
 
*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
DS Szerző | 2024.06.08
Nagyon imadom
Vissza a boltba