A Puella termékek terhesség alatt is biztonságosak?

A Puella mosóparfümök és valamennyi termék használata a terhesség ideje alatt biztonságos és semmilyen szinten nincs befolyással a termékenységre. Termékeink gyártásánál nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és az Európai unió által megszabott szigorú törvények és rendeletek betartására.

A First Dream mosóparfüm régebben tartalmazott Butylphenyl methylpropional nevű anyagot, amelyet az Európai unió kozmetikai ipara a higiéniai termékek, szappanok és hajápolásra szánt termékek parfümözött összetevőjeként használt. A terméken, amely akkoriban tartalmazta ezt az anyagot, fel volt tüntetve minden szükséges információ, beleértve az összetevőket és az érvényben lévő törvényekből adódó figyelmeztetést.

Ezen anyag használata 2022.03.01.-től korlátozott és tiltott. Az anyag alkalmatlanként lett minősítve az emberi reproduktív rendszerre való lehetséges negatív hatások gyanúja miatt. Ennek következtében a First Dream mosóparfüm összetevői közül ezt az anyagot eltávolítottuk.

Az ezt az anyagot tartalmazó termékek értékesítési tilalma alapján 2022.03.01.-től az adott termékeket visszahívtuk és a gyártása befejeződött.

Vissza a boltba