Egyéb

Milyen illatokból lehet választani?

A mosóparfümjeink hat illatban kaphatók attól függően, az édes, a friss, a virágos vagy a gyümölcsös illatokat kedveli inkább.

A Double Y parfüm az ylang-ylang virág elegáns illatával varázsolja el.

A Frayo unisex aromát kölcsönöz ruháinak.

Az unisex JaLu parfüm friss, aldehides illattal borít be.

A Queenkával a ruhásszekrény édes virág és a nyár illatába borul.

Az EmiJa gyümölcsös-fűszeres illattal gazdagítja a ruhákat.

A First Dream a levendula és a vanília jegyeivel nyugtatja meg érzékeit.

Amennyiben szeretné kipróbálni illatainkat javasoljuk, hogy rendelje meg próbakészletünket, amely minden termékünk illatskáláját tartalmazza.

A Puella termékek terhesség alatt is biztonságosak?

A Puella mosóparfümök és valamennyi termék használata a terhesség ideje alatt biztonságos és semmilyen szinten nincs befolyással a termékenységre. Termékeink gyártásánál nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és az Európai unió által megszabott szigorú törvények és rendeletek betartására.

A First Dream mosóparfüm régebben tartalmazott Butylphenyl methylpropional nevű anyagot, amelyet az Európai unió kozmetikai ipara a higiéniai termékek, szappanok és hajápolásra szánt termékek parfümözött összetevőjeként használt. A terméken, amely akkoriban tartalmazta ezt az anyagot, fel volt tüntetve minden szükséges információ, beleértve az összetevőket és az érvényben lévő törvényekből adódó figyelmeztetést.

Ezen anyag használata 2022.03.01.-től korlátozott és tiltott. Az anyag alkalmatlanként lett minősítve az emberi reproduktív rendszerre való lehetséges negatív hatások gyanúja miatt. Ennek következtében a First Dream mosóparfüm összetevői közül ezt az anyagot eltávolítottuk.

Az ezt az anyagot tartalmazó termékek értékesítési tilalma alapján 2022.03.01.-től az adott termékeket visszahívtuk és a gyártása befejeződött.

Ártalmasak a Puella parfümök az egészségre?

Termékeinket úgy alkottuk, hogy allergiában és ekcémában szenvedők számára is alkalmasak legyenek. A Puella olyan bőrgyógyászati vizsgálatnak vetette alá mosóparfümjeit, amelyet általában kizárólagosan kozmetikai termékek tesztelésére használnak. Mindeddig nem áll tulajdonunkban olyan orvosi lelet, amely bizonyítaná a termék használata által bekövetkezett allergiás reakció kiváltását.

A helyes adagolás és kezelés betartása esetén a termékeink biztonságosag a bőrre és az egészségre.

A Puella termékeket bőrgyógyászati vizsgálatnak vetettük alá. Részletesen a laborról és a vizsgálat eredményeiről ITT olvashat.

Ki a Puella termékek gyártója?

Termékeinket a Mandario Company s.r.o. prágai székhelyű cseh laboratórium készíti.

A Puella termékek kaphatóak a DM üzletláncban is?

A Puella termékei kizárólag a puellaillatok.hu webáruházban kaphatóak. Rendelje meg próbakészletünket vagy válasszon a kedvenc termékeink közül.

Hogyan léphet velünk kapcsolatba?

Kapcsolatba léphet velünk a support@PUELLAillatok.hu e-mail címen, valamint a Facebook és Instagram közösségi média csatornáinkon keresztül.

Vevői tevékenységek vagy nyereményjátékok?

A tevékenységekkel és nyereményjátékokkal kapcsolatos információkhoz, kérjük, kövesse Facebook és Instagram közösségi média csatornáinkat.

Hol tudok Puella termékeket vásárolni?

Termékeink a www.PUELLAillatok.hu webáruházunkban kaphatók.

Ez azért van, mert fontos számunkra a termékeink minősége és egyaránt szeretnénk megtartani a vásárlóinkkal való közvetlen kapcsolatot, ezzel biztosítva számukra a lehető legjobb vásárlási élményt.

A saját webáruházunk lehetővé teszi, hogy közvetlenül a vásárlóinkkal kommunikáljunk, válaszoljunk a kérdéseikre és mindenkinek egyéni elbánást biztosítsunk.

Bízunk benne, hogy így teljesíthetünk minden vásárlói elvárást és biztosíthatjuk a maximális elégedettséget.

Mit jelent a Vegan és Cruetly free kifejezés?

Ez azt jelenti, hogy termékeink nem tartalmaznak állati eredetű öszetevőket és állatkísérlet-mentesek.

Szükség esetén kérésre biztosítani tudjuk a gyártó nyilatkozatát, mely szerint az összetevők és a gyártási folyamat nem tartalmaznak állati eredetű anyagokat és állatkísérlet-mentesek.

A termék alkalmas allergiásoknak, gyermekeknek vagy állatoknak?

Termékeinket allergiával küzdők és ekcémások is használják, valamint a gyermekes családok is előszeretettel választják. A termékek bőrgyógyászatilag teszteltek. A Puella mosóparfümök bőrgyógyászati vizsgálatát a PUELLAvone, s.r.o. cég részére a CENTRUM estetické dermatologie, léčby akné a obličejových dermatóz syncare plus, s.r.o. végezte 2023.09.27.-én. Részleteket (a vizsgálat eredményét beleértve) a mosóparfümök termékleírásában olvashat.

A termék adagolása saját megfontolás szerint változtatható. Amennyiben az illat túl intenzív, javasoljuk az adag csökkentését a felére.

Egyaránt alkalmasak állatok számára szánt textíliák mosására. Mivel azonban az állatok szaglása néhányszorosan érzékenyebb az emberénél, ebben az esetben is az adag felére csökkentését javasoljuk.

A hagyományos öblítő alternatívánk kipróbálására rendeljen próbakészletet ITT.

A Puella termékek környezetbarátok?

A Puella-nál felelősségteljesen viszonyulunk a környezetvédelemhez. Mosóparfümjeink nem tartalmaznak: nehézfémeket, káros szermaradványokat, dioxánt, PBT/vPvB anyagokat, mikroműanyagokat és nanoanyagokat, továbbá SVHC és parabén mentesek.

Az illatanyag csak a mosási ciklus utolsó szakaszában szabadul fel, vagyis közvetlenül a ruhára kerül, így nem távozik a szennyvízbe.

Az ajánlott adagolás és kezelés betartásával a Puella termékek akár szennyvíztisztító telep üzemeltetése esetén is használhatók.

Új termékekkel kívánja bővíteni saját kínálatát?

Kövesse figyelemmel webáruházunkat és közösségi média csatornáinkat, hogy időben értesüljön az újdonságokról.

A Puella termékek bőrgyógyászatilag teszteltek?

Mi a PUELLAillatoknál olyan bőrgyógyászati vizsgálatoknak vetettük alá mosóparfümjeinket, amelyeket általában a kozmetikumok esetében alkalmaznak.

A Puella mosóparfümök bőrgyógyászati vizsgálatát a PUELLAvone, s.r.o. cég részére a CENTRUM estetické dermatologie, léčby akné a obličejových dermatóz syncare plus, s.r.o. végezte 2023.09.27.-én. Részleteket (a vizsgálat eredményét beleértve) a mosóparfümök termékleírásában olvashat.

Fontos megjegyezni, hogy a mosóparfümök használata megegyezik a hagyományos öblítők használatával és különbözik a kozmetikai termékek hagyományos, közvetlenül a bőrre történő alkalmazásától.

A megfelelő adagolás és a kezelés betartásánál ezek a termékek biztonságosak a bőrre és alkalmasak a rendeltetésszerű használatra.

összesen 13 termék
Vissza a boltba