Puella lakásparfüm

Fedezd fel az illatok új, legillatosabb világát a Puellával! Luxus lakásparfümeink az otthonod nélkülözhetetlen részévé válnak majd. Parfümeink segítségével tökéletes, energiával és kényelemmel teli légkört teremthetsz otthonodban.

Termékeink kifejezetten otthoni használatra készülnek, legyen szó textíliákról, kanapékról, autók belteréről vagy csak egyszerűen kellemes légkör teremtéséről az egész házban.

A feltüntetett ár egy darab lakásparfümre érvényes, az illatokat egyesével tudod kosárba tenni.

Változat
Szállításra kész Szállításra kész Szállításra kész Szállításra kész Elfogyott, válasszon másik változatot/terméket Elfogyott, válasszon másik változatot/terméket Szállításra kész Szállításra kész Szállításra kész Szállításra kész Szállításra kész Szállításra kész Kérjük, válasszon változatot
2 490 Ft 2 490 Ft 2 490 Ft 2 490 Ft 2 490 Ft 2 490 Ft 5 990 Ft 5 990 Ft 5 990 Ft 5 990 Ft 5 990 Ft 5 990 Ft 2 490 Ft-tól
Kategória: Lakásparfüm

Lakásparfümeinknek köszönhetően átélheted az igazi érzéki élményt. Minden illat gondosan kiválogatott összetevőkből készül. Filozófiánk egyszerű – a legjobbat szeretnénk nyújtani az otthonod számára. Ezért olyan lakásparfümök kialakítására összpontosítunk, amelyek luxus élményt nyújtanak és kellemes légkört teremtenek.

Válassz illataink széles kínálatából:

  • First Dream - erőteljes levendula és gyengéd vanília édes harmóniája, amely megörvendezteti érzékeidet.
  • JaLu - virágok és citrusok friss jegyeinek kapcsolata, amely kellemes és friss légkört teremt.
  • Double Y - az ylang ylang virág illata biztosítja otthonod csodás és tiszta illatát.
  • Emija - gyümölcsös-fűszeres jegyeivel meleg és exotikus légkört biztosít.
  • Frayo - a virágos-gyümölcsös illat megtölti otthonod élettel és vitalitással.
  • Queenka - gyümölcsös-virágos illat, amely mind közül a legédesebb, biztosítja otthonod édes és ellenálhatatlan légkörét.

A 10 ml-es csomagolás 60 használatra, míg az 50 ml-es csomagolás 300 használatra elegendő, így hosszú távon élvezheted az otthonodban áradó illatot.

Használati útmutató: A termék a szórófej lenyomásával szabadul fel. Azt javasoljuk, hogy használatnál tartsd be a felületektől számított 10-15 cm távolságot.

Teremtsd meg otthonod tökéletes légkörét a Puella legjobb lakásparfümeivel. Kényeztesd magad luxus illatokkal, melyek kényelmet és eleganciát visznek minden háztartásba.

Fontosnak tartjuk termékeink becsületes összetételét és minőségét
Nem tartalmaz
nehézfémeket
Állatkísérlet-mentes
és vegán
Nanoanyagoktól
és mikroműanyagoktól
mentes

Parabén mentes

Termékeink SVHC és parabén mentesek, továbbá nem tartalmaznak nehézfémeket, káros szermaradványokat, dioxánt, PBT/vPvB anyagokat, mikroműanyagokat és nanoanyagokat.

A termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, és állatkísérlet-mentes.

Kérdésed támadt?

 

A választ megtalálod

Ide koppintva
Tökéletes választás a háztartásod számára

 

A finom és jellegzetes Puella lakásparfümöknek köszönhetően azonnal kellemes hangulatot varázsolhatsz otthonodban. Fedezd fel a lenyűgöző világot, amelyet a tisztaság és frissesség átélésével teremthetsz meg. A Puella lakásparfümök elérhetőek minden kedvenc illatodban.

További termékek megtekintése

Fontos termékinformációk  

Ez az információ a szabványos jogszabályi figyelmeztetéseket tartalmazza erre a terméktípusra vonatkozóan:

 
Lakásparfüm First Dream – Levendula és vanília (édes illat).
UFI:WRUJ-J9R9-T002-RMHT
UNIVERZÁLIS LAKÁSPARFÜM. Puella illatok spray formájában mindennapi használatra. Otthoni használatra kifejlesztett. Alkalmas textilre, kanapéra, autóba vagy beltér illatosításához. Veszély! Tartalmazza az alábbiakat: linalool, 4-terc-butil-ciklohexil-acetát, hexil-cinnamaldehid, kumarin, linalil-acetát, hexil-szalicilát, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.
 
*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
 
 
 
Lakásparfüm JaLu – Virág- és citrusillatok (friss illat).
UFI:M0VJ-29TG-Q00J-RN90
UNIVERZÁLIS LAKÁSPARFÜM. Puella illatok spray formájában mindennapi használatra. Otthoni használatra kifejlesztett. Alkalmas textilre, kanapéra, autóba vagy beltér illatosításához. Veszély! Tartalmazza az alábbiakat: 4-terc-butil-ciklohexil-acetát, C12 MNA aldehid, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.
 
*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
 
 
 
Lakásparfüm Double Y – Ylang Ylang virág (friss illat).
UFI:HXUJ-K943-E002-29PX
UNIVERZÁLIS LAKÁSPARFÜM. Puella illatok spray formájában mindennapi használatra. Otthoni használatra kifejlesztett. Alkalmas textilre, kanapéra, autóba vagy beltér illatosításához. Veszély! Tartalmazza az alábbiakat: Hexil-szalicilát, linalool, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.
 
*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
 
 
 
Lakásparfüm EmiJa – Gyümölcsös-fűszeres illat.
UFI:TKUJ-J9CH-6002-EXCP
UNIVERZÁLIS LAKÁSPARFÜM. Puella illatok spray formájában mindennapi használatra. Otthoni használatra kifejlesztett. Alkalmas textilre, kanapéra, autóba vagy beltér illatosításához. Veszély! Tartalmazza az alábbiakat: benzil-szalicilát, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on, hexil-cinnamaldehid, piperonál, linalool, linalil-acetát, 2-metil-3-(3,4-metilén-dioxifenil)propanál. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.
 
*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek. 
 
 
 
Lakásparfüm Frayo – Virág-gyümölcsillat (friss illat).
UFI:APUJ-291W-G00K-38XR
UNIVERZÁLIS LAKÁSPARFÜM. Puella illatok spray formájában mindennapi használatra. Otthoni használatra kifejlesztett. Alkalmas textilre, kanapéra, autóba vagy beltér illatosításához. Veszély! Tartalmazza az alábbiakat: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on, hexil-cinnamaldehid, benzil-szalicilát, linalool, d-limonén. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.
 
*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
 
 
 
Lakásparfüm Queenka – Gyümölcs-virágillat (a legédesebb illat).
UFI:3UUJ-29EQ-300J-EY3V
UNIVERZÁLIS LAKÁSPARFÜM. Puella illatok spray formájában mindennapi használatra. Otthoni használatra kifejlesztett. Alkalmas textilre, kanapéra, autóba vagy beltér illatosításához. Veszély! Tartalmazza az alábbiakat: hexil-cinnamaldehid, benzil-szalicilát, 2-metil-3-(4-izopropenil)propanál, linalool, linalil-acetát, 4-terc-butil-ciklohexil-acetát, hexil-szalicilát, [3R-(3α,3aβ,6β,7β,8aα)]-oktahidro-6-metoxi-3,6,8,8-tetrametil-1H-3a,7-metonoazulén, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on, d-limonén, 6,7-dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanon. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.
 
*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek. 
5
428x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
NB Szerző | 2024.06.11
Szuper termékek! Isteni illat van a lakásban tőle. Biztosan fogok még rendelni.
5
NK Szerző | 2024.06.11
Elégedett vagyon, mint minden Puella termékkel
5
DJ Szerző | 2024.06.11
Imádom
5
OG Szerző | 2024.06.08
Nagyon elégedett vagyok
5
BA Szerző | 2024.06.07
Tartos isteni illat🥰
5
RI Szerző | 2024.06.06
Maximálisan elégedett vagyok a termékekkel és a gyors szállítással ! Hosszantartó kellemes illatú környezet !
5
BE Szerző | 2024.06.06
A lakásparfümök nagyon finom illatúak, mindegyik fajta sokáig illatosítja a lakás levegőjét. Ezért már többször is rendeltem, és még fogok is.
5
SZ Szerző | 2024.06.05
Szuper illata van. Féltem, hogy a kiszereléshez képest magas ár majd zavarni fog, de a próba után már nem sajnálom a rendelést. Köszönöm!
5
DK Szerző | 2024.06.05
Tartós, kellemes illat.
5
KS Szerző | 2024.06.04
Friss, kellemes, hosszan tartó illat.
5
GM Szerző | 2024.06.04
Nagyon jó az illata .
5
BV Szerző | 2024.06.03
Fantasztikus illata van! Teljesen megvagyok vele elégedve. Hosszantartó szuper illata van 🥰
5
OT Szerző | 2024.06.03
Nagyon elégedett vagyok a lakásparfümmel is, az autó illatosítóval is, és a mosóparfümmel is! nagyon jó és tartós az illatuk. Gyors és pontos a szállítás. Köszönöm!
5
DK Szerző | 2024.05.30
Nagyon jó illata van, szobánként 1 max 2 fújás és egy nagyon intenzív finom illat kering sokáig.
5
ZA Szerző | 2024.05.29
Fantasztikus illata van! A kedvenc illatom minden terméknél a Frayo! Nagyon elégedett vagyok az autó illatosítóval, a lakàsparfümmel ès a mosóparfümmel egyaránt!
5
SZ Szerző | 2024.05.29
Imádom!!😊
5
VM Szerző | 2024.05.29
Szuper!Hosszantartó az illat!Gyors kiszállítás🥰
5
TT Szerző | 2024.05.28
Teljesen meg vagyok elégedve a gyors kiszállítással és a termékkel!Szeretem hogy hosszan érezhetem a ruhákon az illatot és a lakásban is.❤️
5
KJ Szerző | 2024.05.28
Nagyon elégedett vagyok! Isteni illatok! Ezentúl csak ezt fogom használni!🤗
5
ME Szerző | 2024.05.24
5*
5
BS Szerző | 2024.05.23
Nagyon elégedett vagyok a termèkkel.Imádom ❤️
5
VT Szerző | 2024.05.18
Imádom őket!🥰 Csodás az illatuk!🥰 Csak 1 baj van velük, nem tudok választani, mert mindig az a legjobb amelyiket használom.😀🥰
5
NK Szerző | 2024.05.17
Nagyon elégedett vagyok.
5
KZ Szerző | 2024.05.17
Nagyon szeretem!Csak ezt használom mióta kipróbáltam!
5
KG Szerző | 2024.05.17
Imádom illatok! Rendelni fogok meg!
5
VA Szerző | 2024.05.17
A lakást az elegancia illata lengi be! Remek érzés!
5
OK Szerző | 2024.05.15
Nagyon elégedett vagyok! Biztosan rendelek még
5
TE Szerző | 2024.05.13
Rendkívül finom illata van a Frayo terméknek. Kár hogy pálcás illatosító változat nincs még belőle.
5
ÉK Szerző | 2024.05.12
Tényleg hosszan tartó illat, nagyon tetszik.
5
R Szerző | 2024.05.12
A legjobb a piacon. Hihetetlen jó illatok és nagyon sokáig érezhető az aktivitása.
5
DA Szerző | 2024.05.11
Teljes mértékben!
5
BG Szerző | 2024.05.11
Nagyon isteni termék mind
5
SL Szerző | 2024.05.10
Nagyon elégedett vagyok, szuper illatok és tartósak is. Nálunk a zöld és a szürke a kedvenc.🙂
5
KG Szerző | 2024.05.10
Teljesen elégedett vagyok, szuper termékek
5
KJ Szerző | 2024.05.09
Teljesen elégedett vagyok, nagyon tetszenek a termékek!
5
GA Szerző | 2024.05.07
Teljesen elégedett vagyok, jó illatú termék, amely a ruha szárítása után is érződik.
5
CG Szerző | 2024.05.07
Nagyon tartós, isteni illat.
5
KJ Szerző | 2024.05.06
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Nagyon jó illatú., tartós.
5
HT Szerző | 2024.05.04
Nagyon jó illatú és tartós.
5
GK Szerző | 2024.05.02
Elégedett vagyok! Az illat betölti az egész lakást!
5
SG Szerző | 2024.05.02
Nagyon szuper termék, tartós biztos fogok még rendelni :)
5
TT Szerző | 2024.05.01
Próbálgatom,intenzív illat ami tartós is. Most fehéret rendeltem. Legközelebb zöld vagy sárga lesz. Szeretem. 5*
5
VI Szerző | 2024.05.01
Minden illat friss és kellemes! Remek termékek! Elégedett vagyok!
5
MM Szerző | 2024.04.30
Nagyon elégedett vagyok a termékekkel!☺️
5
NS Szerző | 2024.04.30
Nagyon elégedett vagyok, tartós biztosan fogok még rendelni 😁
5
NE Szerző | 2024.04.30
Teljes mértékben elégedett vagyok
5
KL Szerző | 2024.04.29
5 csillagos
5
BC Szerző | 2024.04.26
Az illatok kipróbálása folyamatban, a piros, zöld illat minden formája tetszik (lakásparfüm, öblítő, illatosító).
5
NP Szerző | 2024.04.25
100százalékában elégedett vagyok.
5
RA Szerző | 2024.04.25
Minőségi, tartós illatok, a lakás-és mosóparfüm.egyaránt azt hozza, amit a népszerűsítő videók ígérnek. A Puella nem okoz csalódást, emiatt a -véleményem szerint- magasnak számító árat is szívesen megadom érte.
5
ZS Szerző | 2024.04.25
Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel,hosszantartó illata van!
5
VM Szerző | 2024.04.25
Teljes mértékben elégedett vagyok
5
LA Szerző | 2024.04.25
4 gyermekes anyukaként fontos nekem a minőség és az ár is.mindenkinek ajánlom. Csodálatos termékek.
5
BC Szerző | 2024.04.25
Nagyon elégedett vagyok a termékkel! Imádom az illatát!
5
MS Szerző | 2024.04.25
Nagyon elégedett vagyok, úgy a termékekkel mint a kiszolgálással. Köszönöm.
5
FV Szerző | 2024.04.25
Nagyon elégedett vagyok! Imádom!
5
DL Szerző | 2024.04.24
Szuper termekek,nekem a zold a kedvencem.
5
DM Szerző | 2024.04.24
Minden termékmintával elégedett vagyok.Nagyon jó illatú és nagyon tartós illat marad a ruhába.
5
GA Szerző | 2024.04.24
Nagyon elégedett vagyok. Kellemes minden illat és nagyon tartós. Imádjuk. :)
5
RR Szerző | 2024.04.24
Elégedett vagyok. Az illata nagyon kellemes
5
RM Szerző | 2024.04.23
Imàdom szinte minden illatàt!Nagyon megvagyok elégedve.Kedvemcem a fehér,zöld és a kék!De igazából mindegyik isteni finom illatú❤️Köszönöm
5
UA Szerző | 2024.04.23
Nagyon jó termék, sokáig megmarad a finom illata.
5
SS Szerző | 2024.04.23
Teljes mértékben elégedett vagyok a termékekkel csak ezt használom
5
HN Szerző | 2024.04.23
Imádom az illatát, az egész szobát betölti..
5
BO Szerző | 2024.04.23
Bitang jó ,intenzív illat ! Rá kéne írni függőséget okoz !! Imádom
5
JZ Szerző | 2024.04.23
Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel , isteni finom, kellemes illatok!
5
KR Szerző | 2024.04.23
Nagyon jó illata van és sokáig tartja az illatot.
5
SS Szerző | 2024.04.22
Nagyon.Én ruhára is fújok.
5
CJ Szerző | 2024.04.22
Nagyon jó illata van. Nekünk nagyon tetszik.
5
NK Szerző | 2024.04.22
A termék maximálisan megfelel az elvárásoknak. Isteni illata van a zöldnek sokáig érződik a lakásban. A közeljövőben rendelni fogok más illatoot meg az öblitöt is ki fogom próbálni.
5
RB Szerző | 2024.04.21
Nagyon meg vagyok elégedve😊
5
VM Szerző | 2024.04.20
Nagyon elégedett vagyok
5
VM Szerző | 2024.04.20
5*****
5
AL Szerző | 2024.04.20
Nagyon kellemes és tartós az illata!
5
ME Szerző | 2024.04.19
Nagyon szeretem ezeket a termékeket az egész lakás illatozik. Lányom a fehéret szereti levendulásat nekem a zöld,piros aminek erőteljesebb az illata. De szerintem mindeggyik tökéletes. Tisztaságot áraszt így az egész lakás illatozik imádom.
5
PE Szerző | 2024.04.19
5,O
5
NK Szerző | 2024.04.19
Nagyon jó termék!
5
FN Szerző | 2024.04.19
Lakasparfumbol a zoldet probaltam. Nagyon kellemes tisztasag illat lett tole a lakasban, orakig lehetett erezni. A mosoparfum mintakbol a kek, zold es a piros volt ami nagyon tetszett. Az egesz szekreny illatozik :D Imadom oket, biztos, hogy fogok vasarolni rendes kiszerelesben is.
5
ZH Szerző | 2024.04.19
Kiváló termék! A család kedvence lett az illata miatt!😊
5
KN Szerző | 2024.04.19
Annyira nem volt tartós illata
5
GK Szerző | 2024.04.19
Nagyon jó termék, pontos korrekt szállítás!
5
PE Szerző | 2024.04.19
Maximálisan
5
KE Szerző | 2024.04.19
Nagyszerű termékek! Öröm ezekkel a parfümökkel mosni!
5
BG Szerző | 2024.04.19
tartós és kevés is elég
5
VR Szerző | 2024.04.19
Az egész ház illatozik tőle! Imádjuk!
5
KT Szerző | 2024.04.18
Kellemes friss illatot áraszt
5
Szerző | 2024.04.18
Maximálisan elégedett vagyok !
5
KA Szerző | 2024.04.18
Az egész lakásban érezni az illatát :)
5
TT Szerző | 2024.04.18
Maximálisan elégedett vagyok,nagyon finom illatok.Csak ajánlani tudom
5
VG Szerző | 2024.04.18
Nagyon szeretem. Az összes termék szuper.
5
T Szerző | 2024.04.18
Nagyon jó az illata, és elég belőle 1-2 fújás a lakásba🙂
5
ÁM Szerző | 2024.04.18
Nagyon jó finom illata van tartós csak ajánlani tudom mindenkinek gyors pontos szállítás 🙏👏👍
5
MM Szerző | 2024.04.17
🙂🙂🙂🙂🙂 Vásárló barát,ingyenes szállítási akciókkal!
5
SS Szerző | 2024.04.17
Nagyon.Én a ruhára szoktam fújni.
5
BA Szerző | 2024.04.17
Nagyon jó és tartós az ilatja egyet fajok és az egész ház ilatozik tőle imadom
5
MM Szerző | 2024.04.16
😀Nem először, és nem is utoljára vásároltam!
5
TC Szerző | 2024.04.16
Nagyon jó,imádom.
5
AB Szerző | 2024.04.16
Imádom,nagyon jò az illatos tőle a lakàs.
5
ME Szerző | 2024.04.16
Nagyon szuper termék.
5
Szerző | 2024.04.15
Nagyon elégedett vagyok. Finom illat, puha anyag.
5
OT Szerző | 2024.04.15
Nagyon tiszta illata van. Tetszik. Köszönöm! Oláhné Piri
5
FL Szerző | 2024.04.15
Nagyon szeretem. Alig lehet választani, mert mindegyik nagyon jó. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
5
MS Szerző | 2024.04.15
Nagyon szeretjük , mosóparfümnek és lakás parfümnek is ezt használjuk!
5
AG Szerző | 2024.04.15
Hosszan tartó, kellemes virágos illat, jó ár-érték arány. Legközelebb is fogok vásárolni! 😊
5
HE Szerző | 2024.04.14
Nagyon szeretjük, tartós jó illatok!!!
5
GK Szerző | 2024.04.13
Imádom ,nagyon szuper termék 😍
5
TB Szerző | 2024.04.12
Nagyon kevés kell a termékből, sokáig érezhető a kellemes illat
5
VI Szerző | 2024.04.12
Kellemes, hosszantartó illatok nagy választék, gyors kiszállítás!
5
GL Szerző | 2024.04.12
A termék, melyet rendeltem nagyon jó!!! Csak ajánlani tudom mindenkinek. Ez lakás parfüm volt. Köszönöm.
5
KL Szerző | 2024.04.12
Nagyon jó illatú sokáig érződik mindegyik.A családom imádja ☺️
5
HE Szerző | 2024.04.11
Pompás, hosszan tartó illat! Először ajándékba vásároltam mosóparfümöt és mintákat magamnak is. A megajándékozott elégedett, örömmel fogadta, használja. Most magamnak vásároltam lakásparfümöt, zöldet és sárgát (ezek illata nyerte el tetszésemet). Valóban finom, hosszantartó illat. Gratulálok munkájukhoz.
5
FI Szerző | 2024.04.11
Nagyon megvagyok vele elégedve! Pompás illatok! Nagyon tetszik!❤
5
DS Szerző | 2024.04.11
Több terméket is kipróbáltam, nagyon elégedett vagyok. Mindegyik illat, szuper és tartós!
5
LH Szerző | 2024.04.11
Nagyon szereti az egész család csak is ezt használjuk!!! ❤️❤️
5
SJ Szerző | 2024.04.11
Teljesen meg vagyok elégedve a termékkel! Szinte minden termékét kipróbáltam és teljesen elégedett vagyok! Az illatok nagyon jók és tartósak!
5
KS Szerző | 2024.04.11
Kellemes, tartós illat! 😊
5
MA Szerző | 2024.04.10
Nagyon tetszenek az illatok
5
GA Szerző | 2024.04.10
Szuper jó illata van. 🙂
5
KD Szerző | 2024.04.04
Imádom a Double Y illatot és lakásparfümként sem csalódtam benne! Biztos, hogy fogok még rendelni!
5
KC Szerző | 2024.04.04
Nagyon szeretem mindegyik illatot, de a zöld a kedvencem😃
5
SZ Szerző | 2024.04.03
Nagyon elégedett vagyok.Igaz egy kicsit nagyobbra számítottam,de a hosszantartó illata kárpótol.🙂
5
SI Szerző | 2024.04.02
Nagyon elégedett vagyok, hosszasan tart az illata a szobában.
5
VZ Szerző | 2024.04.01
Nagyon szeretem a termèküket.Szinte minden illatát.
5
CJ Szerző | 2024.04.01
******
5
JM Szerző | 2024.04.01
Teljes mértékben elégedett vagyok vele. Nagyon finom illata van. Sokáig érezhető .
5
HH Szerző | 2024.03.29
Nagyon kellemes illata van, imádom.
5
KE Szerző | 2024.03.29
Sokáig tartja az illatát,imádom😊
5
JK Szerző | 2024.03.27
Nagyon jó. Csak a zöld puella. 🤣
5
AK Szerző | 2024.03.27
Nagyon jó illata van és tartós. Elégedett vagyok vele.
5
DH Szerző | 2024.03.27
Nagyon elégedett vagyok a termékekkel! Az illatuk nagyon tartós és nagyon jó Csak ajánlani tudom mindenkinek! 😊
5
MP Szerző | 2024.03.27
Nagyon elégedett vagyok az illatokkal,erős hosszantartó és kifinomult. Nem bántam meg.
5
DT Szerző | 2024.03.27
Nagyon elégedett vagyok.
5
GE Szerző | 2024.03.26
Finom, tartós illatok!
5
HK Szerző | 2024.03.26
Szuper 🥰
5
CA Szerző | 2024.03.25
Már a lépcsőházban érezni a fincsi illatot, nagyon elégedett nagyok❤️
5
FA Szerző | 2024.03.24
Imádom 🥰
5
BS Szerző | 2024.03.22
*5 Nagyon Elégedett vagyok
5
GE Szerző | 2024.03.21
Az öblítőt próbáltam. erős, tartós illat.
5
KH Szerző | 2024.03.21
Nagyon elégedett vagyok
5
GG Szerző | 2024.03.20
Imádom
5
ST Szerző | 2024.03.20
Szuper!
5
ST Szerző | 2024.03.19
Nagyon elégedett vagyok.
5
AA Szerző | 2024.03.19
Teljes mértékig.
5
HE Szerző | 2024.03.18
Teljes mértékben!
5
GD Szerző | 2024.03.14
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Kellemes illatok vannak és nem kell sokat használni belőle.
5
KB Szerző | 2024.03.14
Isteni illatok, napokig érezni a ruhákon, biztosan fogok még rendelni....
5
MZ Szerző | 2024.03.13
Nagyon jooo ,imádom még mindig a rózsaszin!
5
KL Szerző | 2024.03.13
Köszönöm nagyon bevált ez az illat, másoknak is szeretném ajánlani.
5
GB Szerző | 2024.03.12
Elégedett vagyok és ajánlom mindenkinek a lakásparfürmöt és a mosóparfürmöt.
5
ÀE Szerző | 2024.03.11
Maximàlisan elégedett vagyok! Mindenkinek csak ajànlani tudom , legyen szó lakàsparfümről , mosóparfümről.
5
SS Szerző | 2024.03.09
Nagyon elégedett vagyok! 👍 5⭐️
5
CG Szerző | 2024.03.08
Nagyon elegedett vagyok
5
KG Szerző | 2024.03.08
Üdvözlet! A mosóparfüm is és a lakásparfüm is csodálatos!!!!! A fürdőhab az némileg csalódás volt. Sem intenzív illatát nem éreztem, sem a beharangozott dús habkölteményt sem tapasztaltam. Ha az utóbbit nem is, de az előző két terméket biztosan fogom még rendelni. Biztosan ajánlani is fogom a termékeket! Szép napot kívánok.
5
ST Szerző | 2024.03.07
Tökéletes!
5
NA Szerző | 2024.03.07
Nagyon meg vagyok vele élégedve ,csodás illata van
5
BO Szerző | 2024.03.07
5*
5
MB Szerző | 2024.03.06
Nagyon tartós, jó illatok!
5
SM Szerző | 2024.03.05
Teljes mértékben.
5
SA Szerző | 2024.03.05
Nagyon kellemes illat, elégedett vagyok vele!
5
PZ Szerző | 2024.03.05
Nagyon elégedett vagyok a termékekkel!!
5
KM Szerző | 2024.03.04
Nem gondoltam, hogy ennyire brutal jo tenyleg. Csak ezt fogom venni innentol. Koszonom, hogy vagytok
5
SL Szerző | 2024.03.04
Nagyon nagy csillagos ötöst,adok a termekre.Vasaroltam szoba spray is, meg öblítő is.Nagyon megvagyok elégedve.
5
SJ Szerző | 2024.03.04
Nagyon kellemes illatok és sokáig tart az illat.Ez vonatkozik minden termékükre.
5
KG Szerző | 2024.03.04
5! Szuper Jó ! ☺️
5
SA Szerző | 2024.03.04
A termékkel nagyon elégedett vagyok. Tartós az illata és nagyon kellemes. Igaz hogy én az autóba használom :) Bátran ajánlom mindenkinek !
5
ÁA Szerző | 2024.03.04
Tartos, nagyon jo az illata. Imádom.
5
KZ Szerző | 2024.03.02
A termékek szuper vegán termékek, szuper illattal, imádom. Köszönöm szépen. Tuti rendelni fogok.
5
TZ Szerző | 2024.02.28
A termékeknek nagyon jó és tartós illatuk van.
5
AS Szerző | 2024.02.28
Nagyon megszerettem! Isteni finom az illatuk.
5
AZ Szerző | 2024.02.27
*****
5
NN Szerző | 2024.02.27
Nagyon jó az illata sokáig megmarad a lakásban is. Biztos hogy rendelek még.
5
LE Szerző | 2024.02.27
A rendelt lakásparfüm illata kellemes, a mosóparfűmöket még nem tudom értékelni, csak egyet próbáltam ki. A szállítás nagyon gyors volt.
5
ÉT Szerző | 2024.02.26
nagyon
5
IK Szerző | 2024.02.23
Az illatminták alapján a zöldet választottam. Öblítőt és lakásparfümöt rendeltem. Jó hazzajönni, kellemes, tiszta illat fogad. Meghitt, egyedi illatot biztosít. A szállítás szupergyors volt.
5
PL Szerző | 2024.02.22
Gyorsan megérkezett, nagyon elégedett vagyok a lakásparfümmel. A mosóparfümöket már ismertem, az alapján választottam illatot.
5
KD Szerző | 2024.02.22
10/10 Eléggé beszippantja az embert 😄😄
5
MI Szerző | 2024.02.20
Nagyon elégedett vagyok a lakás parfümmel, isteni illata van!
5
TA Szerző | 2024.02.19
Teljes mértékben elégedett vagyok.
5
ÁN Szerző | 2024.02.15
Nagyon jó, kis mennyiségtől is illatozik a lakás. Szuper!
5
VA Szerző | 2024.02.15
A szállítás gyors. Lakás és a ruhák illatossak.még 1 hét után is.Meg vagyok elégedve.
5
SP Szerző | 2024.02.15
Nagyon elégedett vagyok!😘
5
RA Szerző | 2024.02.14
Nagyon elégedett vagyok a lakás parfümmel, illata kellemes nem tolakodó, de sokáig érezni. A szállítás gyors, köszönet:)))
5
JI Szerző | 2024.02.14
Nagyon elégedett vagyok😘
5
GB Szerző | 2024.02.13
Nagyon elégedett vagyok a termékkel.
5
MM Szerző | 2024.02.13
Ez a legjobb lakásparfüm amit eddig kipróbáltam, nagyon kedvelem!
5
T Szerző | 2024.02.09
Tökéletes választás a puella, tartós, kellemes illatok, nemcsak a ruhán, a lakasban is finom illatok🥰🙏💓
5
VA Szerző | 2024.02.09
Imádom szinte mindegyik illatot. Váltogatva használom.
5
KG Szerző | 2024.02.09
Nagyon-nagyon jó illat, tartós, extra gyors szállítás.
5
TR Szerző | 2024.02.08
Hosszantartó kellemes illat.
5
PM Szerző | 2024.02.08
fantasztikus, hosszantartó illat, gyors kiszállítás! Ajánlom Mindenkinek!!!
5
KA Szerző | 2024.02.07
Legjobb lakásparfüm amit eddig kipróbáltam. Mindegyik illatot imádom! ⭐⭐⭐⭐⭐
5
KS Szerző | 2024.02.07
Nagyon tetszik
5
KB Szerző | 2024.02.06
Nagyon szuper, nagyon szeretem, már többször rendeltem .
5
KR Szerző | 2024.02.06
Nagyon meg vagyok elégedve, nagyon intenzív az illata :)
5
IT Szerző | 2024.02.06
Mindegyik illatot nagyon szeretem, nehéz választani, hogy melyik legyen a kedvenc. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
5
RA Szerző | 2024.02.06
Nagyon elegedett vagyok, csak ajanlani tudom mindenkinek!! Hetekig erezni az illatot!
5
BA Szerző | 2024.02.05
Nagyon elégedett vagyok a termékkel, fantasztikus, hosszantartó illat, gyors kiszállítás! Ajánlom Mindenkinek!!!
5
FZ Szerző | 2024.02.04
Csak ajánlani tudom! Nagyon jó minőség tartós illat!
5
BL Szerző | 2024.02.02
Nagyon jó mindegyik, választani sem tudok, nyugdíjam több lenne csak ezt használnám.🤩
5
FS Szerző | 2024.02.02
Nekünk tetszik, a baràtnőm ma kapja meg amit neki rendeltem meglepetésnek
5
HZ Szerző | 2024.01.29
Mindegyik illat szuper, nehéz választani annyira jok😘
5
TA Szerző | 2024.01.29
Hosszantartó, finom illat,- a család kedvence
5
DA Szerző | 2024.01.28
Egyszerűen imádom. Az egész lakást bejárja a jó illat. Köszönöm
5
KS Szerző | 2024.01.28
Nagyon fantasztikus!
5
LB Szerző | 2024.01.26
A lakásparfüm nekem egy kicsit drága, a méretéhez képest. Igaz nagyon jól érződik, de azért hamar elfog fogyni. A szürkét rendeltem, nagyon kellemes illatú. Összességében pozitív a véleményem.☺️
5
EL Szerző | 2024.01.25
Teljes mértékben, tiszta friss illat. Ajánlom mindenkinek!
5
TA Szerző | 2024.01.25
Imádom Nagyon elégedett vagyok az illatával tartós jó illatot biztosít.
5
NR Szerző | 2024.01.24
Kiváló a termék illata és annak tartóssága, roppant intenzív az illat. Csak ezt fogom használni!
5
IH Szerző | 2024.01.24
Igaz egy picit nekem drága de nagyon elégedett vagyok vele! Leginkább a lakás parfüm tetszik és a kézkrém.
5
K Szerző | 2024.01.24
A lakásparfümből a Double Y-t rendeltem és isteni illata van! Viszont lehetne nagyobb kiszerelésben. A kézkrémből is ugyan ezt az illatot rendeltem kellemesen csalódtam.
5
VB Szerző | 2024.01.24
Nagyon finom illata van,tartós is!
5
BA Szerző | 2024.01.23
A mosóöblítő és a mosógél nagyon szuper.viszont a lakásparfüm annyira nem nyerte el a tetszésem De összegében szuper termékek!
5
BG Szerző | 2024.01.19
Köszi elég jo
5
BK Szerző | 2024.01.15
Megkaptam az illatmintákat, nagyon tetszik mindegyik, elégedett vagyok! Biztos fogok még rendelni!
5
TF Szerző | 2024.01.15
A lakásparfüm szuper😁egy fújás és isteni illat érződik
5
SP Szerző | 2024.01.15
Az öblítőben is és a lakásparfümnen is a First Dream-et használjuk. A csodás illat a lakásunk minden szegletét átjárja, tiszta, üde illatot varázsolva.
5
SA Szerző | 2024.01.15
Csak ajánlani tudom
5
PR Szerző | 2024.01.14
Nagyon elégedett vagyok, fantasztikusak az illatok!
5
AJ Szerző | 2024.01.12
Szuper termék! Kellemes, hosszantartó illat, 100%-ban elégedett vagyok! Bátran merem ajánlani!
5
AS Szerző | 2024.01.12
Nagyon kellemes az illata, az autóban megszünteti a "gép" szagot.
5
HI Szerző | 2024.01.11
Maximálisan elégedett vagyok!
5
VJ Szerző | 2024.01.11
Csak ajánlani tudom kellemes finom illat hosszú ideig tartja az illatát .
5
Szerző | 2024.01.11
Teljes mértékben elégedett vagyok. Minden terméknem nagyon kellemes illata van és tartós is.
5
ME Szerző | 2024.01.08
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Szuper termék 🥰
5
HL Szerző | 2024.01.08
Nagyon elégedett vagyok a termékkel, az illata tartós és nagyon szuper. Mindenképp újravásárolom!
5
BD Szerző | 2024.01.08
Nagyon jó 100%osan elégedett vagyok gyors kiszálitás, remek termék, sokáig lehet érezni a ruhákon az illatát....
5
VL Szerző | 2024.01.08
Nagyon finom illata van😊
5
SG Szerző | 2024.01.07
Lakásparfümöt rendeltem, melyet autóm illatosítására használok. Nagyon elégedett vagyok a termékke.
5
GJ Szerző | 2024.01.07
Tartós és kellemes illatú a lakasparfűm, nagyon elégedett vagyok vele
5
MB Szerző | 2024.01.03
Meg vagyok elégedve
5
MG Szerző | 2024.01.02
Nagyon kellemes illat a Fraya, öblítőként is ezt használom.
5
GG Szerző | 2024.01.01
Imádom az illatot ( zöld).
5
SE Szerző | 2023.12.28
Nagyon tetszik az illat.
5
AV Szerző | 2023.12.26
Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyok! Az egyik már el is fogyott... ☺️
5
GK Szerző | 2023.12.23
Isteni illata van!
5
BK Szerző | 2023.12.20
Nagyon Imadom!
5
AL Szerző | 2023.12.19
nAGYON JÓ
5
KB Szerző | 2023.12.18
Szuper, nagyon klassz illat vesz körül, nagyon szeretem!
5
MD Szerző | 2023.12.15
Akárcsak a mosóparfümök. Nagyon jó az illata, mindenki dícséri aki megérzi a lakásunkban.
5
MM Szerző | 2023.12.15
Nagyon jó minőségű termék csak ajánlani tudom!
5
BI Szerző | 2023.12.15
Nagyon szeretem!Kiváló termék!Ajànlom másoknak is!Köszönöm!
5
SM Szerző | 2023.12.15
Imádom
5
KC Szerző | 2023.12.14
Nagyon szuper termékek, tartós az illatuk. A sárga és a zöld a kedvenc :)
5
BJ Szerző | 2023.12.14
A zöldet vettem, nagyon finom és tartós illata van!
5
CA Szerző | 2023.12.14
Nagyon-nagyon, egy bemutató öblítő csomagot kaptam ajándékba, függővé tett!
5
Szerző | 2023.12.11
Nagyon elégedett vagyok, jó az illata és tartós.
5
TI Szerző | 2023.12.11
Nagyon elégedett vagyok
5
HE Szerző | 2023.12.10
Szuper termék , nagyon szeretem használni és az illata is nagyon jó . A fehér a kedvenc de a többi is nagyon jó !
5
TJ Szerző | 2023.12.10
A lakásparfűmnek levegőbe fújva..hamar elillan az illata, de függönyre, fújva szenzációs. A mosó parfűmöknek csodásak az illatuk.. a ruhákon sokáig meg marad. Zöld a kedvencem de mindegyiket szeretem.
5
BK Szerző | 2023.12.08
A lakásparfümnek levegőbe fújva hamar elillan az illata, de a díszpárnákat és a kanapét időnként befújom vele, és nagyon hosszan tart az illatuk! 😍 A Double Y a kedvenc illatunk 😍
5
SB Szerző | 2023.12.08
Szuper!!Imádom!!A zöld a kedvenc.🥰
5
SL Szerző | 2023.12.07
Nagyon kellemes illata van a lakásnak tőle
5
GT Szerző | 2023.12.05
Rendben van
5
HP Szerző | 2023.12.04
Nagyon, szuper termék szuper illatok , egyszerűen imádom..
5
LM Szerző | 2023.12.04
Isteni illat és tartos nagyon szeretem
5
VA Szerző | 2023.12.04
Fantasztikus illat!🥰
5
FE Szerző | 2023.12.03
Szuper termék!
5
JJ Szerző | 2023.12.02
Szuper!! De a zöld a kedvenc!!!
5
Szerző | 2023.12.02
Teljesen elégedett vagyok, többször vásároltam már.
5
RJ Szerző | 2023.12.02
*****
5
SS Szerző | 2023.12.02
Nagyon egzotikus és izgató a partneremnek. Gratulálok szuper.
5
KN Szerző | 2023.12.02
Nagyon szuper imádom!!!! Isteni finom illata van és mindenkinek ajánlom! 😊😊
5
KV Szerző | 2023.12.02
Szuper illat. Mi a First Dream -et szeretjük nagyon! :)
5
PG Szerző | 2023.12.02
Maximálisan elégedett vagyok! Remek illatok!❤
5
LT Szerző | 2023.12.01
Nagyon finom és hosszan tartó illat
5
SE Szerző | 2023.12.01
Csodálatos illatok és sokáig tart az illatuk.
5
NZ Szerző | 2023.12.01
Nagyon elégedett vagyok az illattal és minőséggel.
5
ZJ Szerző | 2023.11.30
Nagyon szeretem a terméküket, nagyon elégedett vagyok velük. A zöld a legszuperebb illat.
5
NM Szerző | 2023.11.30
Szuper illatok!
5
VG Szerző | 2023.11.27
Fantasztikus illatok.A zöld a család nagy kedvence.Beszereztünk belőle autóillatósitót és lakásparfümöt is!!!
5
JE Szerző | 2023.11.27
Nagyon szuper imádom!!!! Isteni finom illata van és tartós, mindenkinek ajánlom!
5
HS Szerző | 2023.11.25
Imádom.A legjobb amit valaha kipróbáltam.Piros a kedvencem.A spray -nek is nagyon finom illata van.Szuper.Kevés kell belőle és az egész ház illatozik tőle.Rendelni fogok még♥️♥️😍😍
5
KB Szerző | 2023.11.19
Nagyon elègedett vagyok a termèkkel! Imàdom az illatàt ès a tartóssàgàt!
5
PS Szerző | 2023.11.18
Teljesen elégedett vagyok, nagyon kellemes és tartós az illata, mintha egy csokor virág illatozna a lakásban.
5
PN Szerző | 2023.11.18
Nagyon jó illata van. Elégedett vagyok a termékkel
5
IK Szerző | 2023.11.18
Nagyon szuper, csak ajánlani tudom.
5
BE Szerző | 2023.11.18
Nagyon jó illatuk van! Szuper termékek!
5
ET Szerző | 2023.11.18
Tökéletes.
5
MD Szerző | 2023.11.17
Szuper illatok
5
BK Szerző | 2023.11.17
Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, az illata elképesztően finom, nagyon jó.
5
DK Szerző | 2023.11.17
Hihetetlenül jó a lakás parfüm is!!!! Köszönöm!!!!
5
TR Szerző | 2023.11.17
Nagyon szeretem az illatát más illatosítót már nem is használok.
5
JL Szerző | 2023.11.17
Tökéletesen
5
KG Szerző | 2023.11.16
Szuper termék!
5
VG Szerző | 2023.11.16
Én anyira hozza szoktam h már mást nem is használok rendkívül imádom
5
WI Szerző | 2023.11.16
Teljes3n elégedett vagyok, nagyon kellemes illat.
5
NI Szerző | 2023.11.13
Nagyon elégedett vagyok a termékekkel. Van kedvencem is, a zöld meg a sárga.
5
Szerző | 2023.11.13
Nagyon elégedett vagyok szuper jó termékek, mindegyiknek nagyon jó illata van! Már nemsokára 3, vásárlásom lesz!
5
Szerző | 2023.11.13
Szuper termék, már másodjára rendeltem nekem a zöld a kedvenc mind a lakásparfüm mind a mosóparfüm tekintetében.
5
VK Szerző | 2023.11.12
Szuper. Imádom az illatát. :)
5
JL Szerző | 2023.11.12
Teljesen elégedett vagyok a megrendelt termékekkel!
5
BA Szerző | 2023.11.11
Finom illat,csak durván 2500ft ért nem 10ml re számítottam
5
PS Szerző | 2023.11.11
Nagyon elégedett vagyok..Tartós és nagyon jó illat...
5
CK Szerző | 2023.11.11
Először próbáltam ki de nagyon jó egyszerűen imádom az illatát 😊😊
5
MM Szerző | 2023.11.11
Gyors szállítás után megkaptam a csomagot 😊 Az illat azóta belengi a lakást …. ❤️ Tartós és kellemes . Zöld a kedvenc de a kék is fenomenális ….
5
GN Szerző | 2023.11.09
Imádom! Nálam a piros és a szürke a nyerő! 💞
5
TA Szerző | 2023.11.09
Nagyon kellemes illat, de nem olyan tartós az illata.
5
KJ Szerző | 2023.11.09
Teljesen elégedett vagyok a megrendelt termékekkel!
5
RG Szerző | 2023.11.09
Csodálatos tartós illat
5
GG Szerző | 2023.11.08
Maximálisan. Nagyon jó illata van
5
ZI Szerző