Próbakészlet

Puella Mosóparfüm - Próbakészlet

Hat darab tasakot tartalmazó készlet (6 x 5 ml)

First Dream JaLu Double Y EmiJa Frayo Queenka

Felkeltették termékeink az érdeklődését, de nem tudja, melyik illat illik Önhöz a legjobban?

Figyelmébe ajánljuk a hat darab minta tasakot tartalmazó szettünket, amely tartalmazza a PUELLA teljes illat kínálatát, hogy meggyőződhessen termékeink minőségéről.
Egy tasak egy öblítéshez elegendő mosóparfümöt tartalmaz.

Használati utasítás: 4kg ruha öblítéséhez töltse 1db tasak tartalmát mosógépe öblítő rekeszébe.

Most akár ingyenes szállítással is
Változat
Szállításra kész
1 190 Ft –32 % 799 Ft
Kategória: Mosóparfümök
Próbakészlet
1 190 Ft –32 %

Válassz az illatok színes kínálatából, amelyben mindenki megtalálja a kedvencét. A First Dream például a levendula és vanília édes szimfóniája, amely gyengéd és nyugtató illattal áraszt el. A virágok és citrusok frissességét kedvelőknek itt a JaLu, amely az összetevők friss harmóniáját biztosítja. Ha valami exotikusat keresel, válaszd az érzéki ylang ylang virág illatú Double Y-t.

Az EmiJa a gyümölcsök és fűszerek világába kalauzol el, így azoknak a kedvence lehet, akik a gazdag és érdekes illatokat kedvelik. A virágos-gyümölcsös illatok kedvelőinek a Frayo-t ajánljuk, amely a virágos és gyümölcsös illatok egyedi szimfóniája. Ha viszont a gyümölcsös-virágos illat a gyengéd, biztos választás a Queenka, amely a legédesebb ellenállhatatlan illatunkal borít be.

 

A Puella mosóparfüm nagyszerű alternatívája a hagyományos öblítőknek. Az innovatív illataink illóolajokon alapulnak és egyedi összetevőinek köszönhetően minden anyagra alkalmasak. Az átható és hosszan tartó intenzitás elárasztja ruháid és kellemes légkört teremt az otthonodban.

Ráadásul az olajos parfümeink használatánál nem kell aggódnod a mosógépre vagy szárítógépre való negatív hatástól sem.

 

Bőrgyógyászatilag tesztelt

A PUELLA mosóparfümjeit olyan dermatológiai vizsgálatoknak vetette alá, amelyeket általában a kozmetikai termékeknek tartanak fenn. Fontos azonban megjegyezni, hogy a mosóparfümök használata megegyezik a hagyományos öblítők használatával, és különbözik a kozmetikai termékek hagyományos, közvetlenül a bőrre történő alkalmazásától. E különbség ellenére a parfümök tesztelése sikeres volt, és megerősítette, hogy a helyes adagolás és a megfelelő kezelés esetén ezek a termékek biztonságosak a bőrre és alkalmasak a rendeltetésszerű használatra.

A Puella mosóparfüm bőrgyógyászati tesztet a PUELLAvone, s. r. o. részére a CENTRUM estetické dermatologie, léčby akné a obličejových dermatóz syncare plus, s. r. o. készítette, 2023.09.27. Letölthető itt: magyar nyelvű dokumentum, eredeti dokumentum.

 

Fontosnak tartjuk termékeink becsületes összetételét és minőségét
Nem tartalmaz
nehézfémeket
Állatkísérlet-mentes
és vegán
Nanoanyagoktól
és mikroműanyagoktól
mentes
Parabén mentes

Termékeink SVHC és parabén mentesek, továbbá nem tartalmaznak nehézfémeket, káros szermaradványokat, dioxánt, PBT/vPvB anyagokat, mikroműanyagokat és nanoanyagokat.

A termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, és állatkísérlet-mentes. 

Kérdésed támadt?

 

A választ megtalálod

Ide koppintva
Tökéletes választás a háztartásod számára

 

A Puella mosóparfümök kiemelkednek a hagyományos öblítők közül, mivel nem tömítik el a mosógép alkatrészeit, nem rontanak az anyagok rugalmasságán, ezért azoknak funkcióit sem zavarják meg. Ráadásul termékeink összetétele magas arányban tartalmaz illatolajakat, melyek intenzív és hosszan tartó illatot biztosítanak.

Használati tanácsok és tippek

Fontos termékinformációk

Ez az információ a szabványos jogszabályi figyelmeztetéseket tartalmazza erre a terméktípusra vonatkozóan:

 

First Dream – Levendula és vanília (édes illat).
UFI:VXE6-AW59-Y20E-1GX8
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A PUELLA termékek erősen koncentráltak, igy kis mennyiség elegendő a használathoz, aminek köszönhetően kíméletesek a mosógépéhez (egy öblítés = 5 ml/4 kg ruha). Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; linalool; linalil-acetát; hexil-szalicilát; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; hexilcinnamaldehid; kumarin; citronellol; eugenol; undec-10-enál; D-limonén; geranil-acetát; 2-metil-3-(4-izopropil-fenil)propanál; δ-damaszcenon. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
 
 

JaLu –
Virág- és citrusillatok (friss illat).
UFI:HRCF-8YAY-Q207-M9S9
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A PUELLA termékek erősen koncentráltak, igy kis mennyiség elegendő a használathoz, aminek köszönhetően kíméletesek a mosógépéhez (egy öblítés = 5 ml/4 kg ruha). Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; aldehid C 12 MNA; dodekán; allil-3-ciklohexil-propionát; citronellol; 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanál; eugenol; linalool; 2,4-dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid; 1,8-cineol; D-limonén. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
 
 

Double Y –
Ylang Ylang virág (friss illat).
UFI:K7TX-U11F-G305-T7T5
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A PUELLA termékek erősen koncentráltak, igy kis mennyiség elegendő a használathoz, aminek köszönhetően kíméletesek a mosógépéhez (egy öblítés = 5 ml/4 kg ruha). Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; linalool; dodekanál; aldehid C 12 MNA; 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanál; eugenol; kumarin; heptametil-dekahidroindenofurán; citrál; 2,4-dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid; metil-2,4-dihidroxi-3,6-dimetil-benzoát; metil-cinnamát; geranil-acetát; izoeugenol; δ-damaszcenon. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
 
 

Emija –
Gyümölcsös-fűszeres illat.
UFI:6Y71-S1JX-800F-5A3R
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A PUELLA termékek erősen koncentráltak, igy kis mennyiség elegendő a használathoz, aminek köszönhetően kíméletesek a mosógépéhez (egy öblítés = 5 ml/4 kg ruha). Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; benzil-szalicilát; linalool; hexilcinnamaldehid; linalil-acetát; piperonál; 2-metil-3-(3,4-metilén-dioxifenil)-propanál; citronellol; geraniol; 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; D-limonén; geranil-acetát; 6,7-dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanon; δ-damaszenon. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.
 
*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek. 
 
 

Frayo – Virág-gyümölcsillat (friss illat).
UFI:0C1K-R1K9-R30W-GD6Y
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A PUELLA termékek erősen koncentráltak, igy kis mennyiség elegendő a használathoz, aminek köszönhetően kíméletesek a mosógépéhez (egy öblítés = 5 ml/4 kg ruha). Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; benzil-szalicilát; hexilcinnamaldehid; linalool; D-limonén; citronellol; geraniol; kumarin; linalil-acetát; 2,4-dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid; cisz-hex-3-én-1-il-metil-karbonát; (etoximetoxi)ciklododekán; damaszcenon; izoeugenol. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek. 
 
 
 
Queenka – Gyümölcs-virágillat (a legédesebb illat).
UFI:5RA3-G0V6-130A-XN7F
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A PUELLA termékek erősen koncentráltak, igy kis mennyiség elegendő a használathoz, aminek köszönhetően kíméletesek a mosógépéhez (egy öblítés = 5 ml/4 kg ruha). Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: hexilcinnamaldehid; linalool; linalil-acetát; benzil-szalicilát; 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; hexil-szalicilát; D-limonén; cedril-metil-éter; 2-metil-3-(4-izopropil-fenil)propanál; 6,7-dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanon; citronellol; 7-hidroxicitronellál; kumarin; 2-metil-3-(3,4-metiléndioxifenil)-propanál; α-damaszcenon; β-pinén. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
5
4255x
4
15x
3
0x
2
0x
1
1x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
BB Szerző | 2024.04.12
remek termek
5
Szerző | 2024.04.12
Fantasztikus és hihetetlen! Tartós, kellemes illat kevés mennyiségű mosóparfümmel elérve.
5
FB Szerző | 2024.04.12
Egyszerűen imádom. Pár csepp elég és nem csak a ruhák, de az egész ház illatozik szárítógép használata után is. Egy problémám van vele, NEM TUDOK VÁLASZTANI ! 🙂
5
OF Szerző | 2024.04.12
Nagyon Nagyon Nagyon szuper termék imádom,és ez a termék számítógép szárítás után megtagadása az illata!
5
BK Szerző | 2024.04.12
Tökéletesen elégedett vagyok, nagyon jo, es eszméletlen tartós az illat. Pár csepp is eleg volt, hogy illatozzanak q ruhák!
5
AG Szerző | 2024.04.12
Fantasztikusak az illatok, amelyek az egész házban érezhetőek. Ezen kívül, a puella az első öblítő, ami a teljesen megtöltött 8 kg-s töltő kapacitással rendelkező mosógép teljes tartalmát képes illatossá varázsolni.
5
ME Szerző | 2024.04.12
Nagy élmény vele mosni! A lehető legjobb,kevés kell belőle és mégis nagyon jó illata van a ruháinknak és még kellemesen puhábbak is lesznek! Minden illat nagyon jó de ami nekünk nagyon tetszik afehér és a kék,ezek után a zöld,piros ,rózsaszín.....nagyon elégedett vagyok vele ! Szárítógépből kivéve is ugyanolyan illata van mindennek,és még a ruhásszekrényben is lehet érezni azt a kelemesen jó illatot! Nekünk bevállt,csak ezt fogom használni!! Szállítás gyors,probléma mentes,amikorra ígérik addigra megérkezik! Az értesítések is időben jönnek ! Tökéletes!!!
5
KS Szerző | 2024.04.12
Nagyon tetszik,mindegyik illat tartòs és nagyon finom! Köszönöm!
5
NG Szerző | 2024.04.12
Óriási élmény vele mosni. A szárítógép után is még érezhető az illata, sőt hetek után is. Ennek ellenére parabénmentes
5
HA Szerző | 2024.04.12
Gyors szállítás. Illatok nagyon jók, nekem mind a hat változat tetszik.
5
VK Szerző | 2024.04.11
Nagyon elégedett vagyok. Nekem a szürke a kedvencem :)
5
CD Szerző | 2024.04.11
Egyszerűen lenyügőzö az illatok 4 napja érzem még mindig az illatát az ágynemün isteni imádom😊😊😊😊
5
HI Szerző | 2024.04.11
Szuper termek
5
SZ Szerző | 2024.04.11
Szuper!!!
5
PI Szerző | 2024.04.11
Minden illat eléggé intenzív, és tartós. Napokig érezni a ruhákon. Megvannak a kedvenc illatok, ezeket fogjuk rendelni!
5
T Szerző | 2024.04.11
Nagyon elégedett vagyok, jó illata van mindegyik öblítő parfümnek. Ajánlom. Kipróbálnám a mosógélt is, csak azt egy picit drágának találom.
5
FK Szerző | 2024.04.11
Nagyon elégedett vagyok. Nekem a lila illatú tetszik. Mast is ki fogok próbálni.
5
ST Szerző | 2024.04.11
Nagyon szuper. Először féltem tőle hogy alergiát vált ki a gyerekemnél de szerencsére nem és azóta elengedhetetlen számunkra. Kötelező hogy otthon legyen.
5
R Szerző | 2024.04.11
Szuper a próbakészlet lehetősége, alig lehet választani a jobbnál jobb illatok közül. 🤩 Rendkívül intenzív, tartós illatok, csak ajánlani tudom!
5
KS Szerző | 2024.04.11
Imádom
5
NH Szerző | 2024.04.10
Egyszerűen imádom! 😍 Rendeltem egy mintacsomagot, kipróbáltam az összes illatot, őszintén szólva egyik jobb, mint a másik 😍 Kicsit meglepődtem az elején, hogy egy a kevés adag elég lesz e 4kg ruhához, de nem csalódtam!Még 2 nap után is érzem a lakásban az illatát. Már csak ezt használom minden mosásnál, csak ajánlani tudom.
5
DD Szerző | 2024.04.10
Nagyon elégedett vagyok, nehéz dönteni, melyikből rendeljek nagyobb kiszerelést is.
5
KI Szerző | 2024.04.10
Nagyon A kék,a szürke és a zöld a kedvenc
5
Szerző | 2024.04.10
Nagyon elégedett vagyok. Nekem az ylang illat tetszik a zöld. Rendelni fogok belőle.
5
HH Szerző | 2024.04.10
Nagyon szuper illatok. Nem is tudtunk választani így kettőt rendelünk.
5
SZ Szerző | 2024.04.10
Nagyon jó illatok, a tartósságról még nem tudok mit mondani , mert csak a próbacsomagot használtam el, de máris kedvenceim lettek. Már ajánlottam is őket ismerőseimnek.
5
AS Szerző | 2024.04.10
Nagyon szuper az összes illat, alig tudunk belőle választani :) Igazán erős és kellemes illatuk van. A jövőben biztosan hatalmas Puella 'rajongók' leszünk :)
5
NR Szerző | 2024.04.10
Nagyon jó, intenzív illatúak a termékeik. Próbacsomaggal kezdtük és be is vált. Meg is vannak a kendvenc illatok!
5
SI Szerző | 2024.04.10
Minden illat intenzív és tartós. Csak ajánlani tudom
5
KJ Szerző | 2024.04.10
Elégedettek vagyunk a termékekkel
5
BN Szerző | 2024.04.10
Nagyon meg vagyok elégedve.Nagyon jó és hosszan tartó illata van.
5
GI Szerző | 2024.04.09
Szép jó estét. Nagyon tetszenek az illatok és most már biztos, hogy ezt fogom használni. Nem tudnék olyat mondani amelyik ne tetszett volna.Biztos , hogy ajánlani fogom minden ismerősömnek.
5
ST Szerző | 2024.04.09
Megrendeltem a feleségemnek a termékminta-csomagot. Kipróbálta őket. Kérdezem, hogy akkor melyik tetszett a legjobban, mert olyat rendelek. Válasz: nem tudok választani, mindegyik olyan finom! Ezek után mit tegyen egy férj?
5
KM Szerző | 2024.04.09
Kint száradtak a ruhák este mèg nedvesek voltak így kint hagytam, de èjszaka eső volt, jó vízesek lettek, ès mèg így is èrezni lehet a kellemes illatot száradás után.
5
KB Szerző | 2024.04.09
Csak ajánlani tudom! Tartós, jó illatok!
5
ÁH Szerző | 2024.04.09
Nagyon elégedett vagyok! Sokan dicsérik milyen jó illatú a ruháink. Csak ezt használom, már nem veszek öblítőt!
5
TZ Szerző | 2024.04.09
Nagyon kellemes, hosszan tartó, illatos tőle az egész ház! Főleg az agynemukre szeretem használni!
5
HA Szerző | 2024.04.08
Nagyon jók ezek a termékminták. Egy -egy mosásra elegendőek. Így legalább minden illatot ki tudtam próbálni. Ami nagy mértékben megkönnyíti a választást. A textília puha marad, és tratós illatú.
5
HE Szerző | 2024.04.08
Nagyon kellemes illatok és meglepően tartósak. Nagyon nehéz választani, örülök, hogy rátaláltam.
5
BK Szerző | 2024.04.08
Nagyon elégedett vagyok mindegyik termékkel,tartóssága és vonzó illatai megtetszettek nagyon !
5
SM Szerző | 2024.04.08
Nagyon tetszenek az illatok ,mindegyik nagyon jó és a szárítógép után is intenzíven lehet érezni a ruhán az illatot.
5
EE Szerző | 2024.04.08
Próbakészlet szuper dolog. Természetesen meglett a kedvenc, azóta rendeltem is :)
5
MK Szerző | 2024.04.07
Imádom a puella minden illatát!🥰
5
ZE Szerző | 2024.04.06
Teljesen elégedett vagyok.Tartós,finom illatok.Bátran ajánlom bárkinek.Köszönöm
5
VA Szerző | 2024.04.05
NAgyszerű ötlet, hogy költséghatékonyan ki lehet próbálni az összes illatot. Az illatokkal meg vagyok elégedve, szuper tartósak.
5
KM Szerző | 2024.04.05
Elégedett vagyok, azt kaptam amit vártam.Ezután is ezt fogom használni.
5
BK Szerző | 2024.04.05
Nagyon nagyon elegedett vagyok.Már rendelem is a legszuperebből a nagyot!
5
AN Szerző | 2024.04.05
Elégedett vagyok a kapott termékekkel. Tartós, kellemes illatokat próbálhattam ki. Nem csak a ruhákat, de az egész lakást is bejárta az illat hosszasan, az udvaron való szárítás után is. Régóta keresek olyan terméket, ami ezt az élményt nyújtja, most megtaláltam. A próbacsomag szuper lehetőség arra, hogy kitapasztalja az ember, hogy melyik illat(ok) állnak hozzá közel, nekem egyértelműen a fehér viszi a prímát, de a zöld is nagyon tetszik.
5
HG Szerző | 2024.04.05
Nagyon tetszik,jók a mintatermékek,így ki tudjuk próbálni és csak azt rendeljük ami tetszik.
5
Szerző | 2024.04.05
Nagyon elégedett vagyok az illatokkal. Fantasztikus tartós.
5
DC Szerző | 2024.04.04
Nagyon jó és nagyon tartós !
5
SF Szerző | 2024.04.04
Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, csodálatos illat ❤️
5
MZ Szerző | 2024.04.04
Nagyon tetszik hogy van ilyen mintaszett, és ki tudtam próbálni a terméket és az illatokat, s azok tartósságát.
5
Szerző | 2024.04.04
Nagyon elégedett vagyok a mosóparfümökkel,valóban azt nyújtja amit leírnak róla.Egyenlőre a zöld vezet a ranglistán,de a maga nemében mindegyik tökéletes választás.
5
CK Szerző | 2024.04.04
Szuperek az illat minták!! Annyira hogy nagyon nehéz választani....biztosan rendelni fogok....zöldet vagy fehéret....de isten igazából az összes illat nagyon jó!!!!
5
VK Szerző | 2024.04.04
Elégedett vagyok. Eddig 3 illatot próbáltunk ki. A kék és a fehér tetszik eddig, de még 3 illat hátra van.
5
VE Szerző | 2024.04.03
Maximálisan
5
KK Szerző | 2024.04.03
Szuper illatok !! Nekem a sárga illata tetszett a legjobban .
5
NM Szerző | 2024.04.03
Valóban tartós az illatuk. Kedvencünk a piros lett.
5
AD Szerző | 2024.04.03
Tökéletes.
5
FH Szerző | 2024.04.03
Fantasztikus illat, szuper tartósság!
5
SI Szerző | 2024.04.03
Sok illatosítót kipróbáltam, de ennyire tartós illatokkal nem találkoztam. Csillagos 5-ös. Nagyon jók az illatok, de a nyerő a zöld /DOUBLE Y/ Termék próbakészletet rendeltem, a választás után lakásparfümöt fogok rendelni. Ügyfélszolgálaton dolgozok és ide szánom mert az ügyfelek mindig megjegyzik hogy milyen jó illat van a helységben.
5
MZ Szerző | 2024.04.03
Maximálisan elégedett vagyok! Mindegyik illat nagyon finom!
5
KB Szerző | 2024.04.03
Más mosóparfümökkel ellentétben nagyon tartós az illatuk. Rengeteg embernek ajánlottam már és ők sem bánták meg, hogy ezt a terméket választották. Bátran ajánlom mindenkinek!
5
KA Szerző | 2024.04.03
Nagyon szeretem.friss kellemes illatúak a ruhák.
5
KN Szerző | 2024.04.03
Teljesen elégedett vagyok, nagyon jó illatok, jól érezhetőek a ruhákon.
5
NG Szerző | 2024.04.02
Nagyon elégedett vagyok! Fantasztikus illatok!🥰
5
TZ Szerző | 2024.04.02
Szuper illatos a ruha, teljesen elégedett vagyok kedvencem a zöld, sárga illata.
5
VA Szerző | 2024.04.02
Nagyon elégedett vagyok, tartós, kellemes illatok! Megvannak a kedvencek! Ahogy sikerül eldönteni, melyik illatot-illatokat rendeljem....mindenképp kipróbálom a lakásparfümöt is! IMÀDOM!!!Csak ajànlani tudom!!!! ☺️
5
SK Szerző | 2024.04.02
Szuper illata van mindegyiknek és nagyon tartósak. De talán a zöld a legjobb. Biztos,hogy rendelni fogok belőle!
5
NF Szerző | 2024.04.02
Szuper illatok. Kedvenc lesz a Double Y, azaz a zöld színű. Végre egy termék, ami biztosítja, hogy szárítógép után is illatosak maradjanak a ruhák még napok múlva is, valamint ha szabad levegőn száradnak a ruhák akkor is megőrízzék frissességüket. Imádjuk. Részünkről 5*!
5
KJ Szerző | 2024.04.02
Fantasztikus illata lett mindennek.Továbbra is rendelem,bár nagyon nehéz lesz eldönteni, hogy melyiket .Talán a zöld vagy a kék lesz a nyerő.❤️
5
FA Szerző | 2024.04.02
Zöld a nyerő 😊
5
PB Szerző | 2024.04.02
Szkeptikus voltam, de ez tényleg szuper :)
5
HL Szerző | 2024.04.02
100%ig elégedett vagyok a Puella termékeivel, csak ajánlani tudom mindenkinek.
5
SK Szerző | 2024.04.02
Szuper termék,szuper minőség ! Csodás illatok ! Csak ajánlani tudom!
5
SZ Szerző | 2024.04.02
Csillagos ötös!
5
GM Szerző | 2024.04.01
Nagyon tetszik mind választani se tudok !
5
Szerző | 2024.04.01
Nagyon jó az illatuk!
5
MA Szerző | 2024.04.01
Imádom mind a 6 illatot! 😊
5
ZK Szerző | 2024.04.01
A zöld és a kék volt a nyerő:) Nagyon kellemes és tartós illatok.
5
KI Szerző | 2024.04.01
Szuper termék, tesztelés alatt. Nagyon jó a próba csomag! Nem csak a ruhák az egész lakásban kellemes illat van, és puhák a törölközők. Szuper termék, hármat próbáltam abból kettő szuper jó . Nehéz döntés lesz!
5
HK Szerző | 2024.04.01
Nagyon tartós az illatuk.Sosem találkoztam még ennyire intenzív illattal ,de nagyon örülök neki.Személyes kedvencem a piros és a kék.Majd a zöld.A ciklámen és a fehér az nem igazán az én illatom,a sárga volt egyedül az az illat ami nekem nagyon erős pacsulis,amit nem vennék többet.köszönöm hogy Rátok találtam,az erkély az illatozik teregetéskor.A legjobb,hogy szárítógép után is lehet érezni,nem mint a sima öblítőknél.Mindenképp rendelek még,de már nagyobb kiszerelést.
5
Szerző | 2024.04.01
Nagyon jó illatúak és tényleg tartósan megmarad. Az egész nappaliban érezhetőek az illatok, nem csak a ruhán! :)
5
ÉT Szerző | 2024.04.01
A rózsaszín a legnagyobb kedvenc, azt fogom használni ezek után.
5
KB Szerző | 2024.03.31
Még csak egy illatmintát próbáltam ki a hatból, de teljesen meg vagyok vele elégedve.Kellemes illatúak lettek tőle a ruhák.
5
SJ Szerző | 2024.03.31
Szuper mind.Tartós,sokáig érezni.
5
NM Szerző | 2024.03.31
Nagyon elégedett vagyok! Mindegyiknek nagyon tartós és jó illata van.
5
HT Szerző | 2024.03.30
Teljes mèrtèkben elègedet vagyok a termèkkel.a zöld ès a sárga ami nálam nem az igazi ,de többi illat kíváló.
5
BP Szerző | 2024.03.30
Nagyon finom és tartós illatok! Talán a zöld számomra a legfrissebb!
5
EC Szerző | 2024.03.30
Teljesen elégedett vagyok. Csodálatos az illatuk.
5
SZ Szerző | 2024.03.30
Maximálisan elégedett vagyok az illatokkal. Rendelni fogok Nagyobb kiszerelésben :)
5
MC Szerző | 2024.03.29
Nagyon jó illatú és tartós mindegyik fajta. Még szárítógep használata után is megmarad az illat.
5
I Szerző | 2024.03.29
10/10
5
ÉS Szerző | 2024.03.28
Hosszan tartó friss illatú
5
HA Szerző | 2024.03.28
Nagyon elégedett vagyok.Mindegyiknek nagyon jó illata van tartós szárítógépből kivéve is megmarad sokáig az illat .
5
HL Szerző | 2024.03.28
Nagyon elégedett vagyok!Várakozáson felüliek az illatok és nagyon tartósak!Amikor a kislányom megérezte a mosás utáni illatot, már is hozta az ágyneműjét, hogy azonnal mossam ki,mert ,azt szeretné,hogy az ő ágya is olyan illatú lenne mint a miénk! Nagyon köszönöm!
5
KK Szerző | 2024.03.28
Mind a hat illat tetszik, most nem tudok választani. Talán a sárga marad.
5
KM Szerző | 2024.03.28
Nem is gondoltam volna, hogy ennyire kellemes illatúak lesznek a ruhák tőle. Mindegyiket kipróbáltam, most az a kérdés melyikből rendeljek.
5
GT Szerző | 2024.03.28
Teljes mértékben. Nagyon jó az illatuk.
5
VH Szerző | 2024.03.27
Nagyon elégedett voltam
5
FS Szerző | 2024.03.27
Nagyon jó, tartós illatok! Még 2 hét múlva a szekrényből elővéve is illatozott a ruhám. A kedvencem a zöld lett!
5
FK Szerző | 2024.03.27
Szinte mindegyik illat nagyon tetszik. A ruhák sokáig illatosak maradnak.
5
OS Szerző | 2024.03.27
Szuper termékek!
5
KL Szerző | 2024.03.27
Nagyon nehéz a választás közöttük, mindegyiket nagyon szeretjük! :)
5
CS Szerző | 2024.03.27
Napokig lehet érezni az illatot. Szuper!
5
A Szerző | 2024.03.27
Nagyon finom illatok és fantasztikusan tartós. A szekrényben lévő ruháktól illatozik az egész lakás.
5
CS Szerző | 2024.03.27
Kiváló ,imádom .Csak Puellát használok!💛🤍❤️
5
KA Szerző | 2024.03.26
Nagyon jó, hogy lehet próbacsomagot rendelni, tesztelés alatt vannak a minták.
5
MI Szerző | 2024.03.26
Szuper, tartós illatok, kedvező áron.
5
TJ Szerző | 2024.03.26
Maximálisan elégedett vagyok, mind a termékkel,mind a céggel,figyelmesek,segítőkészek. Ajánlom mindenkinek!
5
Szerző | 2024.03.26
Nagyon elégedett vagyok, hossza tartó illat. Már többször rendeltem.
5
PA Szerző | 2024.03.26
Nagyon elégedett vagyok a termékkel! Nagyon kellemes illatuk van! Nekem mindeggyik tetszik, de a zöld a pink a kék nagyon tetszik!
5
VA Szerző | 2024.03.26
Már többször rendeltem próbacsomagot. Nem könnyű dönteni. Mind kellemes és nagyon tartós illatok.
5
TI Szerző | 2024.03.26
Nagyon elégedett vagyok vele. Az illata hosszan tartó, és nagyon kellemes. A kedvencem a zöld, és a fehér.
5
DG Szerző | 2024.03.26
Teljesen szuper!függönyt mostam.a minta darabokkal,csodas illat van a házban.
5
TG Szerző | 2024.03.26
Nagyon jó és hosszan tartó illatok. Ajánlom mindenkinek.
5
PB Szerző | 2024.03.26
A próbacsomagot használom jelenleg. Tartós és nagyon jó illatok. Biztosan fogok rendelni!
5
DZ Szerző | 2024.03.26
imádom
5
KN Szerző | 2024.03.26
Szuper tartós az illata, imádom.
5
KI Szerző | 2024.03.26
Nagyon jó illata van mindnek de a kedvencek azért megvannak! 😊 Jó, hogy van ilyen kis csomag, és ki lehet próbálni őket mielőtt megvennénk a nagyobb kiszerelést.
5
TV Szerző | 2024.03.26
Isteni illatok még mindig, anyósom már messziről mondjam ilyen jó illatúak a ruháim.
5
GC Szerző | 2024.03.26
Szuper termékek! Isteni tartós illatok! 🥰
5
SB Szerző | 2024.03.26
Még tesztelés alatt van, de idág szuper. Nem csak a ruhák illatossak, de a lakás is. :)
5
KJ Szerző | 2024.03.25
Eddig a kèket ès a zöldet próbàltam ki.A nyerő a zöld volt.
5
KA Szerző | 2024.03.25
Nagyon jó illatok, kedvencem a piros.
5
MT Szerző | 2024.03.25
Nagon jò ,illata van.Nekem a zöld a kedvencem🤗🤗
5
NJ Szerző | 2024.03.25
Maximálisan! A legjobb nekünk a Double Y illat
5
FA Szerző | 2024.03.25
Nagyon szuper
5
HK Szerző | 2024.03.25
Imádtam, egyszerűen szuper az illatuk, már csak azzal kell megküzdenem, hogy melyiket válasszam.
5
Szerző | 2024.03.24
Nagyon tetszenek az illatok, tartós, a lakást is illatosítja. Örülök, hogy kipróbálhattam. :)
5
JE Szerző | 2024.03.23
Kimondottan intenzív, és tartós illata van az összes illatnak! Nagyon jó volt ezt így kipróbálni. Kérdéstelen hogy rendelni fogok a kedvenceimből nagyobb kiszerelést!
5
RH Szerző | 2024.03.23
Nagyon tartós és finom illatok!❤️
5
F Szerző | 2024.03.23
Megkaptam az illatmintàkat Nagyon finom,érzéki illatúak.Eleg tartósnak bizonyultak a ruhàkon.Fogok rendelni nagyobb kiszerelésben csak nehéz lesz eldönteni melyik illat legyen.
5
ES Szerző | 2024.03.23
Többször rendeltem már minta csomagot, mert annyira tetszenek, hogy nem tudom eldönteni melyiket rendeljem meg, mindegyik szuper és tartós, szóval még tesztelem!
5
SM Szerző | 2024.03.22
Nagyon elégedett vagyok. Jól érezhető az illata szárítógép használata esetén is.
5
BA Szerző | 2024.03.22
Nagyon elégedett vagyok
5
BA Szerző | 2024.03.22
Nagyon elégedett vagyok
5
CS Szerző | 2024.03.22
A legjobb áron, és minden illatból. Ez a legjobb kombináció.
5
VT Szerző | 2024.03.22
Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!
5
TI Szerző | 2024.03.22
Megkaptam az illat mintákat.Kipróbálva valóban intenzívek az illatok,különösen száradás után tetszik.Nem túl tolakodó,de érezhető.Valószínűleg fogok beszerezni belőlük nagyobb kiszerelésben is.
5
AA Szerző | 2024.03.22
Az összes illat nagyon jó. Szárítás után is megmarad az illat.
5
NJ Szerző | 2024.03.22
Próba csomagot rendeltem... Mindegyik illat tartós kellemes a kedvenc a Frayo és a Double Y lett. Ezekből biztosan rendelek nagy kiszerelés.
5
MJ Szerző | 2024.03.22
Nagyon kellemes,hosszan tartó illatok
5
ME Szerző | 2024.03.22
Nagyon kellemes illatú mind de leg főképp a zöld és a fehér a prím nálunk
5
VE Szerző | 2024.03.22
Maximálisan elégedett vagyok
5
ĖK Szerző | 2024.03.21
Csodálatos mindegyik. Én most a fehéret a frayot használom. Csak egy story ezt muszáj leírnom, mert jót nevettünk. Takarítottam, és a WC-ben lévő szőnyeget betettem a mosógépbe naná a fehér illatot használva. Hát mikor kivettem a gépből isteni illat terjengett, majd száradás után visszatettem a WC-be. Jöttek vendégek, használták a WC-t és mindenki közölte, hogy isteni illat van a WC-be. Mire többi vendég megdöbbent, mondvánt, hogy ezt nem szokták hangoztatni. Na de kiderült, hogy a szőnyegből jött azonnal meg kellett mutatni mit használtam, hogyan, még jó, hogy eltettem egy pár reklámkartont, osztogani kellett. Hát ennyi. Nem fogok leszokni a Puella illatokról az már biztos. Üdvözlettel Ébermann Károlyné
5
VV Szerző | 2024.03.21
Két kedvencem is lett,nagyon örülök ezeknek a termékeknek! További jó munkát a csapatnak!
5
DM Szerző | 2024.03.21
Nagyon elégedett vagyok a termékkel, a ruháknak nagyon jó illatuk van. Intenzív és nagyon hosszan tartó kellemes illatúak. A Double Y volt a kedvencem.
5
C Szerző | 2024.03.21
szuper termék nekem a frayo a fehér tetszik a legjobban. Megrendeltem belőle a legnagyobb kiszerelést.
5
LK Szerző | 2024.03.21
Nagyon jó illatok, tartósak. Biztos fogok rendelni.
5
MM Szerző | 2024.03.21
Nagyon jó illatú és tartós 💯
5
FM Szerző | 2024.03.21
Teljesen....imádom!!
5
ZV Szerző | 2024.03.21
Az illatok kellemesek és nagyon tartósak.
5
BG Szerző | 2024.03.21
Imádom mind, fantasztikus illatok!
5
CS Szerző | 2024.03.21
Nagyon kellemes és tartós az illatuk. Nehéz volt választani.A Frayo és Jalu a nagy kedvenc🤍💛 Csak ajánlani tudom mindenkinek!🙂🥰
5
IS Szerző | 2024.03.21
Legszuperebb termék.Intenzív és tartós illata van.
5
SA Szerző | 2024.03.21
Nagyon elégedett vagyok, fantasztikus illata van a mosóparfümöknek. Mosás után az egész ház illatozott, a ruhákon száradás után is érezni lehet a finom parfümöt. Csak ajánlani tudom.
5
MO Szerző | 2024.03.21
Nagyon kellemes,tartós illata van mindegyiknek. Mosás után az egész házban érezni az illatot.
5
TL Szerző | 2024.03.21
Nagyon tartósakn , kellemes az illatuk, sokáig érezni a ruhákon. Nehéz választani közülük. Most rendelek nagyobb kiszerelésben.
5
BJ Szerző | 2024.03.20
Nagyon kellemes illatok amelyeket a ruhák hosszú ideig magukba zárják mindannyiunk örömére. Csak ajánlani tudom mindenkinek, főleg olyan családoknak ahol előfordulnak dohányos személyek is, mert ezek az illatok szinte teljesen elnyomják a kellemetlen "szagot". Visszatérő vásárló fogok maradni. Köszönöm.
5
RK Szerző | 2024.03.20
Nagyon elégedett vagyok a termékkel . Száritogep használata mellett is megmaradt intenzíven a ruhaimban az illat. Az le is cserelem puellara.
5
Szerző | 2024.03.20
Egyszerűen imádom.Nagyon tartós az illata, különösen a zöld a nagy kedvenc. 5*
5
VJ Szerző | 2024.03.20
Nagyon kellemes illata van mindegyiknek. Ajánlom mindenkinek.
5
KD Szerző | 2024.03.20
Légies, tavaszias illat árad a ruhákból! Még másnap is érezni a fürdőszobában!
5
AI Szerző | 2024.03.20
Nagyon kellemes illatúak,és hosszú ideig érezhetőek a ruhákon. Imádom kinyitni a szekrényemet🥰 Szívből ajánlom👌
5
KS Szerző | 2024.03.20
Az egész lakást betöltik a kellemesebbnél kellemesebb illatok. Imádom őket! 🥰
5
MM Szerző | 2024.03.20
nagyon jó, ajánlom
5
KK Szerző | 2024.03.20
Nagyon jók és tartósak az illatok , de van kettő is mely nagyon bejön!
5
AT Szerző | 2024.03.20
Nagyon elégedett vagyok
5
KM Szerző | 2024.03.20
Nem tudok betelni az illatàval mind a kedvencem azért is veszem a próba csomagot. Valamelyik nap mostam és én kint szàrítom a ruhàkat a szabadba egy fiatal anyuka be csengetett mondjam màr meg milyen öblítőt hasznàlok mert mennyei illat szàl a levegőben, mondtam neki ez nem öblítő hanem mosóparfüm adtam neki egy mintàt próbálja ki . Azt mondta biztosan rendelni fog belőle.
5
ED Szerző | 2024.03.20
Nagyon elégedd vagyok fantasztikusak az illatok
5
HJ Szerző | 2024.03.20
Imádom!!
5
SK Szerző | 2024.03.20
Jó illata van mindegyiknek mégis egy volt aminek osztatlan sikere volt a családban.Így könnyű lesz dönteni 🙂
5
LH Szerző | 2024.03.20
Sziasztok!!! Barátnőm ajánlotta, hogy próbáljam ki a Puella illatokat, így rendeltem is az illatminta csomagból!!! Az eredmény fergeteges!!!A ruhák illata az egész házat betöltötte, sőt mosás, vasalás után hetekig érezni az isteni illatot az ágyneműkön, mosott ruhákon! A kislányom reakciója: Anya az én ágyneműmet és plédemet is ilyen illatúra szeretném! Már hozom is a mosásba! Nem tudok kiválasztani egy konkrét illatot, ezért újabb adag mintákat kértem, ezúttal dupla mennyiséget!! Köszönöm az illatélményt! Imádom!!! Sok puszi a csapatnak! Hajni és kislánya Lotti
5
HR Szerző | 2024.03.19
Nagyon jó, erős illatú sokáig tart. Mindegyik nagyon jó illatú
5
ZB Szerző | 2024.03.19
Imádás van!
5
SS Szerző | 2024.03.19
Queenka a kedvenc :)
5
LS Szerző | 2024.03.19
Elégedett vagyok.
5
PG Szerző | 2024.03.19
Nagyon finom, kellemes, tartós illatú. Rendkívül gyors kiszállítás..... Mindenkinek csak azt tudom ajánlani próbálja ki nem fog benne csalódni !
5
RJ Szerző | 2024.03.19
Nagyon tetszik mindegyik illat, egyszerűen nem tudok választani!
5
VI Szerző | 2024.03.19
Szuper!
5
JZ Szerző | 2024.03.19
Többször rendeltünk már de egyszerüen olyan csodálatos az illata hogy nem lehet eldönteni higy meik a jobb !!
5
LA Szerző | 2024.03.19
Egyszerűen lenyűgöző mindegyik illat, nem csak a ruháimat hanem az egész lakást belengi a friss illatáradat. Imádom!
5
VE Szerző | 2024.03.19
Nagyon finom, kellemes, tartós illatú. Rendkívül gyors kiszállítás..
5
HE Szerző | 2024.03.19
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Kellemes és tartós az illatuk.
5
JH Szerző | 2024.03.19
Illat mintákat rendeltem,mindegyiknek jó az illata,és tartós.
5
ES Szerző | 2024.03.19
Már többször megrendeltem a próbakészletet, egyszerűen nem tudok dönteni melyik illatból rendeljem meg a nagyobb kiszerelést.. Imádom mindegyiket! 🥰
5
DG Szerző | 2024.03.19
Nagyon kellemes az illatuk és tartós. Választani sem tudok, mind kedvenc.
5
RI Szerző | 2024.03.19
Nagyon tetszik! Finom illatok! Szárítógép használata után is tökéletes!
5
PO Szerző | 2024.03.19
Nagyon elégedett vagyok a termékekkel. Tetszenek az illatok.
5
VE Szerző | 2024.03.19
Elégedett vagyok termékkel , minden termék hosszantartó , kellemes illatot varázsol a ruhák számára ugyanakkor a lakásba is kellemes illatot biztosít. A későbbiekben is fogok rendelni
5
NS Szerző | 2024.03.19
Mindegyik illat nagyon tetszik, gyakorlatilag lehetetlen választani. :-) A lakást sem szükséges külön illatosítani, ha mosok. :-)
5
TZ Szerző | 2024.03.19
Nagyon elégedett vagyok a termékkel! Hosszantartó illat!
5
VR Szerző | 2024.03.19
Elégedett vagyok, kellemes illatok. Az ára magas, de az illat kompenzálja.
5
LO Szerző | 2024.03.19
Nagyon elégedett vagyok, bár én előszörre erősebbet vártam, de nem ért csalódás mivel nagyon tartósak az illatok!!! Fogok majd nagyobb kiszerelést is rendelni!!!
5
ÉD Szerző | 2024.03.19
Nagyon
5
MA Szerző | 2024.03.19
Elégedett vagyok a termékkel. Kellemes az illata!
5
SZ Szerző | 2024.03.19
Elégedett vagyok a termékkel.Kellemes,hosszantartó illat.
5
DB Szerző | 2024.03.19
A termékek nagyon tartós, hosszan tartó kellemes illatot biztosítanak a ruhák számára. Ezen felül a lakásban is érezhető az illat. Csupán az ára nagyon magas. De azért még fogok rendelni. Ismerőseimnek is ajánlom a terméket.
5
TE Szerző | 2024.03.19
Hosszan tartó illatok. Nagyon elégedett vagyok. Fogok rendelni belőle nagyobb kiszerelésűt.
5
EL Szerző | 2024.03.19
Kellemes hosszantartó illatok.Nagyon elégedett vagyok.
5
NJ Szerző | 2024.03.18
Elégedett vagyok a termékkel.Kellemes,hosszantartó illat.
5
GL Szerző | 2024.03.18
Hosszan tartó illat. n Nekünk a Double Y tettszett legjobban.
5
BE Szerző | 2024.03.18
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Illatkavalkád volt a hétvégén... Nagyon jól megmaradt a ruhákban a kellemes illat, sőt még a lakás is átvette ... Köszönöm
5
NR Szerző | 2024.03.18
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Hosszantartó illat a ruháinkon!
5
VH Szerző | 2024.03.18
Amit eddig kipróbáltam az tartós és jó illatú. Még rendelni fogok.
5
BK Szerző | 2024.03.18
Teljesen elégedett vagyok.
5
Szerző | 2024.03.18
Nagyon tetszettek az illatok, de elsődlegesen a zöld színű.
5
MM Szerző | 2024.03.18
Nagyon elegedett vagyok. Tartós és jó illatok.
5
BB Szerző | 2024.03.18
Eddig a zöldet használtam, nagyon jó az illata, de már tudom legközelebb kevesebbet kell raknom egy mosáshoz :)
5
MG Szerző | 2024.03.18
Tartós,kellemes illatok. Természetesen nem csak egy lett a kedvenc belőlük.
5
Szerző | 2024.03.18
Mindegyiknek nagyon jó illata van, tartja mosás után is a ruha az illatát. Meg vagyok elégedve 😊
5
FE Szerző | 2024.03.18
Teljes mértékben mértékben elégedett vagyok, nekem a kék és a zöld színű a kedvencem.
5
SM Szerző | 2024.03.18
Nagyon jó tartós illatok!
5
VI Szerző | 2024.03.18
Szuper tartós illatok, nehéz kedvencet választani, mert mindegyik nagyon kellemes illatú!
5
MT Szerző | 2024.03.17
Maximálisan elégedett vagyok. Tényleg tartja az öblítő az illatát. Szinte a következő mosásig érződik a ruhákon.
5
KZ Szerző | 2024.03.17
Telj
5
Szerző | 2024.03.17
Fantasztikus illata van, mindegyiknek! Persze vannak kedvencek! :)
5
KZ Szerző | 2024.03.17
Nagyon
5
SB Szerző | 2024.03.17
Teljes mértékben elégedett vagyok.Nagyon kellemesek és tartósak az illatok.
5
BJ Szerző | 2024.03.17
Nagyon tartós az illatuk, nekem az EmiJa a kedvencem.
5
Szerző | 2024.03.16
Nagyon tetszik, tartós illatok. A kék és a fehér tetszett a legjobban.
5
RT Szerző | 2024.03.16
Nagyon szuper termék! Nagyon tartós illata van! 💝
5
CE Szerző | 2024.03.16
Most rendelek egy nagyobb kiszerelést! 🙂
5
BB Szerző | 2024.03.16
Nagyon jó illatúak. Kedvenceim a 3 friss illat (Double Y, JaLu, Frayo)
5
SM Szerző | 2024.03.16
nagyon jó
5
VE Szerző | 2024.03.16
Nagyon elégedett vagyok!
5
KM Szerző | 2024.03.16
Nagyon finom illatok de az abszolút kedvenc a sárga és a zöld lányoknak a kék sokáig illatos még az udvar is . Ami számomra fontos volt hogy a szárítógép után is illatos legyen a ruha
5
KE Szerző | 2024.03.15
XxxXx
5
PR Szerző | 2024.03.15
Nagyon jók az illatok.
5
ZT Szerző | 2024.03.15
Kedvező árú próbacsomag, mellyel tesztelhető a kínálat. Már egy kis csomag is beillatozza a ruhákat és mosás/szárítás után akár a lakást is. :)
5
ZM Szerző | 2024.03.15
Nagyon tetszenek az illatok, es nagyon tartósak. Biztosan használni fogom
5
ID Szerző | 2024.03.15
Nagyon finom illatok
5
BS Szerző | 2024.03.15
Nagyon tetszenek az illatok, főleg a zöld és a rózsaszín! Biztos rendelni fogok valamelyikből nagyobb kiszerelésben!
5
C Szerző | 2024.03.15
Teljes mértékben elégedett vagyok !
5
ST Szerző | 2024.03.15
Nagyon jók az illatok. Biztos fogok rendelni a nagyobb kiszerelésből is.
5
SZ Szerző | 2024.03.15
Nagyon elégedett vagyok a termékkel! A zöld a legjobb illat!
5
VA Szerző | 2024.03.15
Nagyon tetszik, isteniek, tartósak az illatok.
5
SM Szerző | 2024.03.15
Nagyon kellemes illatuk van, érdemes kipróbálni! Tartós friss illatot ad a ruháknak.
5
TT Szerző | 2024.03.14
Nagyon elégedett vagyok a termékkel!
5
SE Szerző | 2024.03.14
Tetszenek az illatok, de nálam a zöld, fehér és kék a nyerő :) A felsorolt három illat naggyyyooonnn kellemes!
5
KS Szerző | 2024.03.14
*****
5
MI Szerző | 2024.03.14
Nagyon jók, erősek és tartósak az illatok! A sárga lett a kedvencem 😊
5
Szerző | 2024.03.14
Nagyon elégedett vagyok a termékkel!
5
SB Szerző | 2024.03.14
A választható illatok megismeréséhez tökéletes. Ez alapján sikerült két illatot is kiválasztani, amit szívesen rendelek és azt is amelyiket még véletlenül sem.
5
Szerző | 2024.03.14
Nagyon finom illatokat választottam a próbacsomag után, elégedett vagyok!
5
VP Szerző | 2024.03.14
NAGYON! Szuper illatos mindegyik, most tesztelem a mintákat. Biztos, hogy fogok rendelni mást is!
5
VI Szerző | 2024.03.13
Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel. Rendelni fogok még biztosan.
5
MA Szerző | 2024.03.13
Nagyon jók az illatok,erős tényleg elég egy nagyon pici.Így bár elsőre drágának látszik,sokáig elég.
5
JP Szerző | 2024.03.13
T
5
TS Szerző | 2024.03.13
Legjobb termék, amit eddig használtam. Nagyon kellemes illata van, szinte mindegyiknek, de a fehér, a zöld és a sárga mindent visz. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Gyors, korrekt szállítás.
5
RC Szerző | 2024.03.13
Nagyon meg vagyok elégedve, nekem a sárga lett a kedvencem!
5
SB Szerző | 2024.03.13
5
5
HE Szerző | 2024.03.13
Szuper, gazdaságos, hosszan tartó illatok, kellemes tapintás a ruháknak.
5
KA Szerző | 2024.03.13
Nagyon kellemes és hosszantartó illata van.
5
SZ Szerző | 2024.03.13
Nagyon jók az illatok,valóban tartósak,fogok rendelni nagy kiszerelést is
5
EU Szerző | 2024.03.13
Nagyon elégedett vagyok.
5
SI Szerző | 2024.03.13
Nagyon megvagyok elégedve, kellemes, hosszantartó illatok, takarékos,mivel kevés is elég.
5
KS Szerző | 2024.03.13
Teljesen meg vagyok vele elégedve. Én is a próba csomagot rendeltem. Fogok én is nagyot rendelni. Mert jók az illata. Igaz nem mindet próbáltam ki.
5
HA Szerző | 2024.03.13
Ajánlom mindenkinek , nagyon jó illata van mindegyiknek és nagyon tartós
5
ZD Szerző | 2024.03.13
Számomra pozitív csalódás. Nagyon durván illatoznak a ruhák. Nekem szinte már erős de az ágyneműket előszeretettel mosom ki vele mert tartós és a szoba is kellemes illatú lesz!
5
GN Szerző | 2024.03.13
Szuper termék! Teljesen meg vagyok elégedve velük. Szárítógép használat után is több napig illatos a ruha!
5
LB Szerző | 2024.03.13
Kellemes az illatok.
5
JG Szerző | 2024.03.12
Teljes meg vagyok vele elégedve,az a problémán, hogy nem tudok választani mert mindegyiknek isteni illata van.
5
TZ Szerző | 2024.03.12
Próbakészletet rendeltem, nem csalódtam, legkevesebb a first dream lett számomra. Már meg is rendeltem nagy kiszerelésben.
5
LI Szerző | 2024.03.12
Nagyon meg vagyok elégedve. Illatuk nagyon tartós, még szárítógép használata után is több napig.
5
VK Szerző | 2024.03.12
Nagyon! Imádjuk!
5
CL Szerző | 2024.03.12
🥰🥰🥰🥰
5
CK Szerző | 2024.03.12
Már nem először rendeltem, és már nagyobb kiszerelésben is, ezeket a próba csomagokat ajándéknak szánom, hogy megismerjék ezt a fajta öblítőt. Amúgy roppan elégedett vagyok a termékkel, minden illat nagyon kellemes, kedvencem a piros és a sárga. Szárítás után is jól érezhető és hosszan tart a ruhaneműben.
5
LK Szerző | 2024.03.12
Minden OK
5
SS Szerző | 2024.03.12
Teljes mértékben elégedett vagyok, kék és a zöld a befutó nálam.
5
KG Szerző | 2024.03.12
Gondoltam mindet kipróbálom és aszerint döntök, hogy melyiket rendeljem meg, de bajban vagyok, annyira jó mindegyik.
5
FM Szerző | 2024.03.12
Eddig egyet próbáltam ki a fehéret, eddig nagyon tetszik, csak egy pici kell a ruhákhoz!
5
LI Szerző | 2024.03.12
Teljes mértékben megvagyok vele elégedve nagyon mély és intenzív az illata a lakásba belépve is rögtön érzem. Biztos, hogy fogok rendelni belőle!Köszönöm szépen!
5
JN Szerző | 2024.03.12
Teljesen elégedett vagyok! A ruhák-nak nagyon jó ilatuk lett és sokkal puhább-ak is lettek! 😍
5
PE Szerző | 2024.03.12
Nagyon finomak az illatok. A zöld a kedvencem.
5
TF Szerző | 2024.03.12
Nagyon! Isteni finom illatok és sokáig is tartanak a ruhán! A kiteregetett ruhák pedig az egész lakást is illatosítják! Imádom!
5
DT Szerző | 2024.03.12
Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, mar többször rendeltem tőlük illatmintat. Zöld és sárga a kedvenc😊😊
5
RM Szerző | 2024.03.12
Sárga tetszett leginkább
5
KM Szerző | 2024.03.12
Nagyon elégedett vagyok vele nagyon finom és tartos illatuk vannak a ruháinknak Gyerekeim is nagyon szeretik és teljesen bőrbarát. Nagyon szeretjük köszönjük.
5
TM Szerző | 2024.03.12
Minden illatát imádom.A szürke a favorit.Nem olcsó,de kevés is elég a tartós illathoz.Intenzív,hosszan tartó,kíváló termék.Ajánlom mindenkinek.
5
MK Szerző | 2024.03.12
Nagyon megvagyok elégedve! A zöld a kedvencem fogok is még rendelni!
5
FH Szerző | 2024.03.12
Maximálisan.
5
HV Szerző | 2024.03.12
Nagyon szuper termékek nekem a zöld a kedvencem
5
Szerző | 2024.03.11
Nagyon szuper illatok! Az egész ház illatozik, nagyon keveset kell belőle a ruhákhoz adni.
5
TM Szerző | 2024.03.11
Nagyon jó illatok,választani sem tudok hogy melyik a jobb! Innentől csak ezt fogom használni!!!
5
DS Szerző | 2024.03.11
Megnyerte tertszésemet, bár még csak egyet használtam. Valamennyi kipróbálása után döntöm el hogy melyík/ek/ből rendeljek.
5
MK Szerző | 2024.03.11
Nagyon tetszett mindegyik. Tartósak. A szürke és a piros volt a kedvenc.
5
FA Szerző | 2024.03.11
Egyszerűen tökéletes! IMÁDOM!
5
KM Szerző | 2024.03.11
A sárga és a zöld a favorit nagyon finom jó illatuk van biztos hogy fogok még rendelni
5
GR Szerző | 2024.03.11
Nagyon illatos, nagyon intenziv es tartos.
5
DM Szerző | 2024.03.11
Nagyon jó és tartós illatok 😊
5
BD Szerző | 2024.03.10
Tökéletesen elégedett vagyok a termékkel.Az illatok kellemesek,hosszan megőrzik a textíliák.Köszönöm szépen!
5
EG Szerző | 2024.03.10
Kellemes mindegyik illat, ismerőseimnek is rendeltem, hogy ők is próbálják ki.
5
HK Szerző | 2024.03.09
Kiváló illat mindegyik.
5
GZ Szerző | 2024.03.09
Nagyon tettszenek az illatok. Erőteljesek és sokáig tartanak.
5
SM Szerző | 2024.03.09
Valóban parfüm erősségű, hosszan tartó illatúak. Jó minőségű termék, csak ajánlani tudom annak aki szereti az erőssen érezhető illatokat a ruháin, ágyneműin.
5
SK Szerző | 2024.03.09
Szuper tartós illat nehezen választható az illatok között.Elégedett vagyok a termékkel.
5
BI Szerző | 2024.03.09
Nagyon elégedett vagyok, nagyon kellemes, intenzív illatok! Ezüst, citrom, zöld a legjobb! Sokáig érezhető a ruhákon! Kérek még!