Próbakészlet

Puella Mosóparfüm - Próbakészlet

Hat darab tasakot tartalmazó készlet (6 x 5 ml)

First Dream JaLu Double Y EmiJa Frayo Queenka

Felkeltették termékeink az érdeklődését, de nem tudja, melyik illat illik Önhöz a legjobban?

Figyelmébe ajánljuk a hat darab minta tasakot tartalmazó szettünket, amely tartalmazza a PUELLA teljes illat kínálatát, hogy meggyőződhessen termékeink minőségéről.
Egy tasak egy öblítéshez elegendő mosóparfümöt tartalmaz.

Használati utasítás: 4kg ruha öblítéséhez töltse 1db tasak tartalmát mosógépe öblítő rekeszébe.

Szállításra kész
1 190 Ft
Kategória: Mosóparfümök
Próbakészlet
TIPP 6 öblítés

Válassz az illatok színes kínálatából, amelyben mindenki megtalálja a kedvencét. A First Dream például a levendula és vanília édes szimfóniája, amely gyengéd és nyugtató illattal áraszt el. A virágok és citrusok frissességét kedvelőknek itt a JaLu, amely az összetevők friss harmóniáját biztosítja. Ha valami exotikusat keresel, válaszd az érzéki ylang ylang virág illatú Double Y-t.

Az EmiJa a gyümölcsök és fűszerek világába kalauzol el, így azoknak a kedvence lehet, akik a gazdag és érdekes illatokat kedvelik. A virágos-gyümölcsös illatok kedvelőinek a Frayo-t ajánljuk, amely a virágos és gyümölcsös illatok egyedi szimfóniája. Ha viszont a gyümölcsös-virágos illat a gyengéd, biztos választás a Queenka, amely a legédesebb ellenállhatatlan illatunkal borít be.

 

A Puella mosóparfüm nagyszerű alternatívája a hagyományos öblítőknek. Az innovatív illataink illóolajokon alapulnak és egyedi összetevőinek köszönhetően minden anyagra alkalmasak. Az átható és hosszan tartó intenzitás elárasztja ruháid és kellemes légkört teremt az otthonodban.

Ráadásul az olajos parfümeink használatánál nem kell aggódnod a mosógépre vagy szárítógépre való negatív hatástól sem.

 

Bőrgyógyászatilag tesztelt

A PUELLA mosóparfümjeit olyan dermatológiai vizsgálatoknak vetette alá, amelyeket általában a kozmetikai termékeknek tartanak fenn. Fontos azonban megjegyezni, hogy a mosóparfümök használata megegyezik a hagyományos öblítők használatával, és különbözik a kozmetikai termékek hagyományos, közvetlenül a bőrre történő alkalmazásától. E különbség ellenére a parfümök tesztelése sikeres volt, és megerősítette, hogy a helyes adagolás és a megfelelő kezelés esetén ezek a termékek biztonságosak a bőrre és alkalmasak a rendeltetésszerű használatra.

A Puella mosóparfüm bőrgyógyászati tesztet a PUELLAvone, s. r. o. részére a CENTRUM estetické dermatologie, léčby akné a obličejových dermatóz syncare plus, s. r. o. készítette, 2023.09.27. Letölthető itt: magyar nyelvű dokumentum, eredeti dokumentum.

 

Fontosnak tartjuk termékeink becsületes összetételét és minőségét
Nem tartalmaz
nehézfémeket
Állatkísérlet-mentes
és vegán
Nanoanyagoktól
és mikroműanyagoktól
mentes
Parabén mentes

Termékeink SVHC és parabén mentesek, továbbá nem tartalmaznak nehézfémeket, káros szermaradványokat, dioxánt, PBT/vPvB anyagokat, mikroműanyagokat és nanoanyagokat.

A termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, és állatkísérlet-mentes. 

Kérdésed támadt?

 

A választ megtalálod

Ide koppintva
Tökéletes választás a háztartásod számára

 

A Puella mosóparfümök kiemelkednek a hagyományos öblítők közül, mivel nem tömítik el a mosógép alkatrészeit, nem rontanak az anyagok rugalmasságán, ezért azoknak funkcióit sem zavarják meg. Ráadásul termékeink összetétele magas arányban tartalmaz illatolajakat, melyek intenzív és hosszan tartó illatot biztosítanak.

Használati tanácsok és tippek

Fontos termékinformációk

Ez az információ a szabványos jogszabályi figyelmeztetéseket tartalmazza erre a terméktípusra vonatkozóan:

 

First Dream – Levendula és vanília (édes illat).
UFI:VXE6-AW59-Y20E-1GX8
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A parfümöt 5 ml/4 kg ruha arányban adagoljuk az öblítő rekeszbe. Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; linalool; linalil-acetát; hexil-szalicilát; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; hexilcinnamaldehid; kumarin; citronellol; eugenol; undec-10-enál; D-limonén; geranil-acetát; 2-metil-3-(4-izopropil-fenil)propanál; δ-damaszcenon. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
 
 

JaLu –
Virág- és citrusillatok (friss illat).
UFI:HRCF-8YAY-Q207-M9S9
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A parfümöt 5 ml/4 kg ruha arányban adagoljuk az öblítő rekeszbe. Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; aldehid C 12 MNA; dodekán; allil-3-ciklohexil-propionát; citronellol; 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanál; eugenol; linalool; 2,4-dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid; 1,8-cineol; D-limonén. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
 
 

Double Y –
Ylang Ylang virág (friss illat).
UFI:K7TX-U11F-G305-T7T5
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A parfümöt 5 ml/4 kg ruha arányban adagoljuk az öblítő rekeszbe. Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; linalool; dodekanál; aldehid C 12 MNA; 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanál; eugenol; kumarin; heptametil-dekahidroindenofurán; citrál; 2,4-dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid; metil-2,4-dihidroxi-3,6-dimetil-benzoát; metil-cinnamát; geranil-acetát; izoeugenol; δ-damaszcenon. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
 
 

Emija –
Gyümölcsös-fűszeres illat.
UFI:6Y71-S1JX-800F-5A3R
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A parfümöt 5 ml/4 kg ruha arányban adagoljuk az öblítő rekeszbe. Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; benzil-szalicilát; linalool; hexilcinnamaldehid; linalil-acetát; piperonál; 2-metil-3-(3,4-metilén-dioxifenil)-propanál; citronellol; geraniol; 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; D-limonén; geranil-acetát; 6,7-dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanon; δ-damaszenon. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.
 
*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek. 
 
 

Frayo – Virág-gyümölcsillat (friss illat).
UFI:0C1K-R1K9-R30W-GD6Y
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A parfümöt 5 ml/4 kg ruha arányban adagoljuk az öblítő rekeszbe. Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; benzil-szalicilát; hexilcinnamaldehid; linalool; D-limonén; citronellol; geraniol; kumarin; linalil-acetát; 2,4-dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid; cisz-hex-3-én-1-il-metil-karbonát; (etoximetoxi)ciklododekán; damaszcenon; izoeugenol. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek. 
 
 
 
Queenka – Gyümölcs-virágillat (a legédesebb illat).
UFI:5RA3-G0V6-130A-XN7F
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A parfümöt 5 ml/4 kg ruha arányban adagoljuk az öblítő rekeszbe. Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: hexilcinnamaldehid; linalool; linalil-acetát; benzil-szalicilát; 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; hexil-szalicilát; D-limonén; cedril-metil-éter; 2-metil-3-(4-izopropil-fenil)propanál; 6,7-dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanon; citronellol; 7-hidroxicitronellál; kumarin; 2-metil-3-(3,4-metiléndioxifenil)-propanál; α-damaszcenon; β-pinén. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
5
4587x
4
16x
3
0x
2
0x
1
1x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
JC Szerző | 2024.07.19
Nagyon szuper és nagyon tartós, imádom.
5
RS Szerző | 2024.07.19
Nagyon elégedett vagyok az illatokkal. Levegőn szárítva is sokáig megmaradt az illat. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
5
KZ Szerző | 2024.07.18
Nagyon tetszik minden illat tartós hosszú ideig még marad az illata köszönöm szépen
5
MN Szerző | 2024.07.18
Nagyon jó illat mindegyik tartósak hetek után is érezni lehetett
5
NJ Szerző | 2024.07.17
Elégedett vagyok a termékkel, de rendkívül drága számomra!!!
5
LA Szerző | 2024.07.17
Maximálisan elégedett vagyok, én és a környezetem is, a mosott, szárított ruha hosszantartóan megtartja kellemes intenzív illatát, köszönöm Puella
5
SS Szerző | 2024.07.17
Nagyon jó illatok.elégedett vagyok.Főleg a kék és a zöld❤️🥰isteni illatok
5
ÉA Szerző | 2024.07.16
Nagyon szuper illatok.
5
GS Szerző | 2024.07.16
Egyszerűen imádom!
5
TF Szerző | 2024.07.16
Hihetetlen hogy milyen SOKÁIG lehet érezni ezeket a finom illatokat a mosás után.😍
5
GB Szerző | 2024.07.16
Nagyon tetszik
5
ÉF Szerző | 2024.07.16
Szuper!!
5
FV Szerző | 2024.07.15
Kiváló az összes termék.Csak ajánlani tudom mindenkinek.Nagyszerű hosszantartó illatok.10/10
5
SA Szerző | 2024.07.14
110% 🤍
5
GE Szerző | 2024.07.14
Szuper!
5
KK Szerző | 2024.07.14
Tökéletes! A többi gagyi, erőltetett rermék közelébe sem érhet.
5
DE Szerző | 2024.07.14
Nagyon elégedett vagyok: csodás, tartós illatok. Nagyszerű, hogy próbacsomagból ki lehet választani a legmegfelőbbet, mielőtt megveszem a nagy kiszerelést.
5
JA Szerző | 2024.07.12
Intenzív, kellemes illatok. Nagyon szeretjük.
4
SA Szerző | 2024.07.12
Nagyon jó,tartós illata van...
5
SE Szerző | 2024.07.10
A lépcsőházi folyosóról is érezni a kellemes illatot, mely a lakásban csak fokozódik! Zseniális termék, nagyon szeretjük!
5
MK Szerző | 2024.07.10
Fantasztikusan jó mosóparfüm. A ruha puha és illatos. Szárítógép-használat után is megmarad az illat, nemcsak a ruhán érezni, hanem az egész lakásban. A kolléganőmtől kaptam pár mintát, mert finom illatot éreztem rajta. Szerencsére, mert így már én is rendeltem szettben, lakásparfūmmel.
5
SK Szerző | 2024.07.09
Egy mosásnak tökéletes. Erős illata van. Van, hogy mosás után napokig érzem a lakásba az illatokat.
5
Szerző | 2024.07.09
Nagyon jó az illata,meg vagyok elégedve vele!
5
MM Szerző | 2024.07.09
Szuper! Kellemes az illatuk!
5
GG Szerző | 2024.07.09
Nagyon elégedett vagyok.
5
GO Szerző | 2024.07.08
Abszolút
5
KZ Szerző | 2024.07.08
Egy mosásnak megfelelően tökéletes. Szuper csomag ez a próbakészlet, így ki lehet olcsóbban próbálni melyik illat a sajátunk.
5
RG Szerző | 2024.07.08
Nagyon jó illatokat találtak ki! Udvaron történő szárítás után is megmarad. Még el kell döntenünk, melyik illat(ok)ból fogunk nagyobb csomagban rendelni...
5
SZ Szerző | 2024.07.08
Elégedett vagyok. Finom és jó illatuk van. Ja, és sokáig kellemes az illatuk.
5
KP Szerző | 2024.07.08
Nagyon szeretem mindegyiket.De a sárga a kedvencem.
5
TM Szerző | 2024.07.08
NAgyon elégedett vagyok . Hosszan tartó illata van. Előnye, hogy a szárítógép használata után is megmarad a ruha illata.
5
SE Szerző | 2024.07.08
Kellemes és hosszantartó illatok, amelyek belengik az egész lakást. Maximálisan elégedett vagyok.
5
LI Szerző | 2024.07.06
Hibátlan termék eszméletlen jó illata van!!!!
5
NF Szerző | 2024.07.05
Nagyon kellemesek az illatok, a mosott ruhák és textil termékek, tartósan tartják az illatot.
5
MA Szerző | 2024.07.05
Finom illatú mindegyik,a sárga a kedvenc. Ajánlom mindenkinek!
5
FP Szerző | 2024.07.05
Nagyon jó!
5
A Szerző | 2024.07.05
Nagyon szuper! Így minden illatot ki tudunk próbálni :)
5
É Szerző | 2024.07.05
Fantasztikusan elégedett vagyok nem is tudok választani az illatok között .Tartós .
5
AD Szerző | 2024.07.05
Isteni finom illatok. A fehér és a zöld a kedvenc.
5
KV Szerző | 2024.07.05
A zöld illata mindent visz, a kedvencem. A többit is kipróbáltam, újra is venném.
5
FA Szerző | 2024.07.05
Imádom🥰
5
KG Szerző | 2024.07.05
Nagyon kellemes illatok, tartósak. Diffúzorba is használjuk.
5
LR Szerző | 2024.07.05
Fantasztikus illatok ! A fehér meg a zöld a favorit, de a többi is nagyon finom. Intenzív és tartós illatuk van ! Úgyhogy fantasztikus
5
Szerző | 2024.07.05
Mindegyik nagyon finom illat és tartós.
5
Szerző | 2024.07.04
Szuper illatok, szuper tartóssággal. Nekem a kék EmiJa a kedvenc.
5
MK Szerző | 2024.07.04
Isteni finom, tartós illat. :)
5
HK Szerző | 2024.07.04
Nagyon szeretem,a zöld a kedvenc.
5
VZ Szerző | 2024.07.04
Mindegyik illat nagyon kellemes!
5
JG Szerző | 2024.07.03
Egyszerűen nem találok szavakat. Nagyon jó illatú tartós és az egész lakást beteriti az illata. De még a folyosón is lehet érezni mikor mosok. Szóval egy szóval remek szuper termék ❗❗
5
Szerző | 2024.07.03
Nagyon szeretem minden illatát . Ismerősök is érdeklődnek hogy mi ez a finom illat ami körülvesz! Biztos rendelünk még!
5
GH Szerző | 2024.07.03
Nagyon imádom, 5 csillag
5
SI Szerző | 2024.07.03
Elégedett vagyok a mintakészlettel. Az összes mintának nagyon jó és tartós az illata. Ha elfogy a mintacsomag akkor biztosan rendelni fogok nekem is és édesanyámnak is.
5
ÉK Szerző | 2024.07.03
Imádom mindent csak ajánlani tudom
5
TT Szerző | 2024.07.03
Kiváló
5
BI Szerző | 2024.07.03
Nagyon szeretem az összes illatát,ezért is szoktam a mintákat rendelni.
5
KR Szerző | 2024.07.03
Köszönöm, az illatminták csodásak. A zöld lesz a kedvenc
5
E Szerző | 2024.07.02
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Régóta használok mosóparfümöket, de tapasztalataim szerint, az eddig kipróbáltak közül a Puella mosóparfümnek van a legtartósabb illata. Az egész gardróbot átlengi a csodálatos illat!
5
KN Szerző | 2024.07.02
Nagyon szeretem, már többször rendeltem és még fogok is! Köszönöm!
5
SE Szerző | 2024.07.02
Nagyon elégedett vagyok. Nekem mindegyik illat tetszik.
5
CB Szerző | 2024.07.02
Nagyon elégedett vagyok! Biztosan rendelni fogok ha elfogy a mintakészletem. Mindenkinek ajánlom!
5
JB Szerző | 2024.07.02
Nagyon szeretem, mindegyiknek imádom az illatát. Mindig az a kedvenc, amelyiket épp használom.
5
RM Szerző | 2024.07.01
Fantasztikus illat. A gyerekeim és a férjem is imádják. Érzékeny bőrűeknek is ajánlom, hogy legalább egyszer probálják ki, én személy szerint pikkelysömörtől szenvedek elég gyakran, de ettől a terméktől még csak viszketni se viszkettem.
5
PI Szerző | 2024.07.01
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Öblítő illatmintákat rendeltem, mindegyik szuper.
5
ON Szerző | 2024.07.01
Jó illata van, tartós, sokáig érződik a tiszta ruhákon, ágyneműkön. Én a mintacsomagot rendeltem meg, így minden alkalommal mást tudok használni. Ajánlom, nem fog benne csalódni senki!
5
PN Szerző | 2024.07.01
Nagyon tetszenek az illatok, sokáig érezhetőek a ruhákon és a lakásban is. Nálunk a piros és a fehér lett a nagy kedvenc.
5
KM Szerző | 2024.06.29
Nagyon elégedett vagyok a termékkel.Ezt szoktam rendelni,mert szeretem a változatosságot illatokban.Mindig azt használom amilyen a hangulatom.Szinte nem is tudnék választani nagy méretben,mert számomra mindegyik kiváló,de azért már kialakultak a kedvenc illataim.Mindenkinek ajánlom aki felszeretné dobni otthonát egy jó illattal.
5
NG Szerző | 2024.06.29
Nagyon intenzîv illatok. Rendszeresen rendelem.
5
SS Szerző | 2024.06.29
Nagyon szuperek! Köszönöm!
5
JJ Szerző | 2024.06.29
Kiváló termékek !
5
NM Szerző | 2024.06.28
Próbacsomagot rendeltem, ami gyorsan megérkezett. Mindegyik illat tetszik. Később is rendelni fogok. Ajánlom a terméket.
5
KB Szerző | 2024.06.28
Nagyon elégedett vagyok.Eddig csak a termékmintákat használtam,de még édesanyámnak is tetszett.Rendeltünk is neki a First Dream-ből 500 ml-is kiszerelést.Ennyire tartós illatokkal még nem találkoztam.A tartósága brutális.Az egész lakást beillatozza.
5
NA Szerző | 2024.06.28
Nagyon tetszik a termék. Eddig ket illatot próbáltam, de mind a kettő elnyerete a tetszésemet. A lakásban is nagyon érződik az illat. Lakásparfümöt ,is rendeltem, attól is nagyon jó illat van az egész lakásban😊. Biztos, hogy később is rendelni fogok 👍😍
5
LL Szerző | 2024.06.28
Tökéletes! Fehér és a kék lett a kedvenc.
5
SA Szerző | 2024.06.28
Abszolút elégedett vagyok,tartos ,finom illatok,gondolkozom egy nagyobb kiszerelés vásárlásán :) ajánlom mindenkinek !
5
KE Szerző | 2024.06.28
Nagyon elégedett vagyok. Fantasztikusan jó illata van mindnek. De a kedvenc illatunk a sárga színű. Mosás után hetekig érezni mindegyik illatát a ruhán amikor kivesszük a szekrényből,olyan mintha akkor lett volna ki mosva frissen. Hosszan tartó friss illat jellemző mindegyikre. Állandó vásárló leszek,az biztos.
5
ME Szerző | 2024.06.28
A legjobb öblítő a világon 😍😍
5
T Szerző | 2024.06.28
Minden illatát nagyon szeretem, sokáig érződik a jó illat a lakásban. A ruhák hetek múlva is illatoznak a szekrényben.Imádom!
5
CK Szerző | 2024.06.27
Mindegyiknek nagyon jó illata van .
5
JM Szerző | 2024.06.27
Nagyon tetszik az illata a zöldnek és a fehérnek, de a többi is jó!
5
NT Szerző | 2024.06.27
Imádom mind.Nagyon jók.
5
EJ Szerző | 2024.06.27
Egyszerűen imádom 🥰 nagyon jó és intenzív illatúak a közel jövőben biztos hogy fogok rendelni, nagyobb kiszerelésben is, sokáig érződik az illat stb, nagyon jó termék örülök hogy rendeltem😍❤️
5
KB Szerző | 2024.06.27
Abszolút elégedett vagyok,tartos ,finom illatok,gondolkozom egy nagyobb kiszerelés vásárlásán :) ajánlom mindenkinek !
5
TE Szerző | 2024.06.27
Nagyon jó illatúak, tetszik ,hogy sokáig megmarad az illata ..
5
KA Szerző | 2024.06.27
Isteni illatuk van, imádom mindegyiket!
5
BA Szerző | 2024.06.27
A termékek csodálatos illatúak! Kevés kell belőle, és széles a választék is. Az ár pedig kedvező.
5
TT Szerző | 2024.06.26
Nagyon megörültem az akciós mintáknak, mert már korábban is rendeltem, de nem sikerült kedvencet választani, így rendeltem újabb 2csomag mintát, így nem kell döntenem 😊 használhatom mindegyiket! Illatos az egész ház 😊
5
MT Szerző | 2024.06.26
Nagyon jó és tartós illatok. Nekem 3 illat lett a kedvenc. A kék, piros és zöld.
5
NM Szerző | 2024.06.26
Először próbáltuk ki Puella illatmintákat. Kellemes csalódás volt hogy mennyire finom és tartós illata lesz tőle a ruhának. Maximálisan meg vagyunk elégedve a termékkel.
5
Szerző | 2024.06.26
Isteni illatuk van😊 Én nagyon imádom az illatokat de ilyen tartós öblítővel még soha nem találkoztam🙂 Hálás vagyok a testvéremnek,hogy megmutatta a termékeket. Csak innen fogok rendelni🙂 Köszönöm🥰
5
AH Szerző | 2024.06.25
Nagyon kellemesek az illatok ,sokáig megtartja a ruha az illatát.Nagyon szeretem! Ár érték arány jó.
5
KE Szerző | 2024.06.25
Nagyon szuper, biztosan rendelni fogok még! Zöld Sárga kedvencem
5
MJ Szerző | 2024.06.25
Nagyon jó minőségű termékek.
5
IA Szerző | 2024.06.24
Nagyon elégedett vagyok, mindegyik illat kiváló,tartós.Már újra rendeltem,ajánlottam barátaimnak is, akiknek szintén elnyerte a tetszését és ők is rendeltek. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Én biztos,hogy csak a puellát használom.
5
JM Szerző | 2024.06.24
Nagyon elégedett vagyok
5
KG Szerző | 2024.06.24
Nagyon tetszik, eddig 2 illatot próbáltam és mindegyik kellemes.
5
TT Szerző | 2024.06.24
Már többet használtunk, és nagyon szeretjük.
5
KA Szerző | 2024.06.23
Csillagos ötös a termèkekre!A családom kedvence a fehér és a piros színű parfüm öblítő lett!
5
E Szerző | 2024.06.23
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Zöld a kedvencem , de a szürke és a sárga is nagyon jó . Illatozik tőle hosszú ideig minden.
5
NI Szerző | 2024.06.22
Újra csak próbakészletet vásároltam, mert még mindig nem tudtam eldönteni, hogy melyik legyen az igazi. Mindegyiknek nagyon finom az illata, és nagyon tartós. De hátha most sikerül.
5
DB Szerző | 2024.06.21
Nagyon finom, tartós illatúak a ruhák. Már harmadjára rendeltem. Teljesen elégedett vagyok.
5
CA Szerző | 2024.06.21
Nagyon jó termék, imádom az összes illatot. Megvagyok elégedve!!
5
GA Szerző | 2024.06.21
Korábban nem találkoztam még olyan öblítôvel, aminek ennyire tartós az illata, ráadásul egy minta még sok is egy mosáshoz.
5
SG Szerző | 2024.06.21
Maximálisan meg vagyok elégedve. Az illatok 10/10. Imádom, hogy az egész lakás illatozik tőle. A ZÖLD a "kedvenc" de az összes kiváló!
5
KP Szerző | 2024.06.21
Nagyon elégedett vagyok a termékkel,már rendeltem is nagyobb kiszerelést belőle, szerintem még fogok is.
5
VB Szerző | 2024.06.20
Teljes mértékben elégedett vagyok. Kedvencünk a zöld.
5
KN Szerző | 2024.06.20
Elégedett vagyok a termékkel. Nagyon intenzív illatok, gyakran csak fél tasakot teszek egy mosáshoz.
5
BK Szerző | 2024.06.20
Maximálisan elégedett vagyok
5
MA Szerző | 2024.06.20
Nagyon jó illata van és meg vagyok elégedve szoktam többször rendelni
5
HS Szerző | 2024.06.20
Nagyon elégedett vagyok! Mindegyik illat nagyon jó a család kedvence a kék és a piros színű.(EmiJa,Queenka)🥰
5
MJ Szerző | 2024.06.20
Nagyon jó a termék!Már nagyon sok ismerősöm használja!Nekem nagyon bevált a próba termék,mert nyaraláskor ha esetleg mosni kell a gyerekek ruháit,nagyon praktikus a mosóparfűm!Kis helyen elfér, nem kell mérni,csak beleöntöm az öblítő részbe és már kész is!
5
VR Szerző | 2024.06.20
Remek és hosszan tartó illata van a ruháknak. Nem is értem, eddig miért nem használtam. Mindenkinek csakis ajánlani tudom.
5
ME Szerző | 2024.06.20
Imádom, az egész lakás illatozik a ruháktól.
5
KM Szerző | 2024.06.19
Tökéletes! A zöld tetszik a legjobban, többször rendeltem már.
5
ÉA Szerző | 2024.06.19
Nagyon elégedett vagyok,mindegyik illat nagyon tetszik, de a legjobb személy szerint a zöld.
5
NT Szerző | 2024.06.19
Nagyon elégedett vagyok. Mindegyik illatát szeretem.
5
LB Szerző | 2024.06.19
Maximálisan elégedett vagyok. Az illatok isteniek, a ruhák extra puhák.
5
SE Szerző | 2024.06.19
Kb 1 éve találtam rá erre az oldalra, azóta, csak ezt a fajta parfümöt használom. a teljes család maximálisan elégedett!
5
NI Szerző | 2024.06.19
Nagyon elégedett vagyok. Nagyon szeretem, sokakkalta frisebbnek hatnak a ruhák.
5
BR Szerző | 2024.06.19
Nagyon elégedett vagyok az illatokkal. Viszont a mintákból rendelek ,hogy mindig más illat is legyen .
5
FZ Szerző | 2024.06.19
Teljesen jó, nekem a zöld illata tetszik.
5
KO Szerző | 2024.06.19
Nagyon elégedett vagyok. A zöld és a sötét piros tetszik a legjobban. Renelni fogok.
5
DM Szerző | 2024.06.19
Hónapok óta csak ezeket az illatokat hasźnãlom imàdom az illatokat vàlogatàs nèlkül hasznàlom ès a szekrènyből is csak àrað az illat,sokan kèrdezik mut hasznàlok?csak Puella imâdom
5
VI Szerző | 2024.06.19
Szuper termékek, mindegyik illatát szeretem. Biztos, hogy vásárolok folyamatosan.
5
VM Szerző | 2024.06.19
Nagyon elégedett vagyok az illatokal. A zöld nálam a nyerő, de a mintákból is rendelek ,hogy más illat is legyen néha.
5
LK Szerző | 2024.06.19
Tökéletesen elégedett vagyok mindegyikkel. Hihetetlen hogy milyen kevés kell belőle, még is milyen erős latta van és milyen sokáig tart. Biztos rendelek nagyob kiszerelést belőle, bár dönteni még nem tudtam hogy melyikből 😁
5
KT Szerző | 2024.06.19
Nagyon elégedett vagyok, szuper jó illatok! Zöld a kedvenc! Rendelni fogok még!
5
JM Szerző | 2024.06.19
Nagyon jó az illata az összes terméknek!
5
KL Szerző | 2024.06.18
Szuperek az illatok és hosszantartóak!
5
RJ Szerző | 2024.06.18
Imádom mindegyiket. Kedvenc a zöld! Mindenki Megkérdezi milyen parfümöt használok pedig "csak az öblítő!🤣😅 Remélem még sokáig kapható lesz!🥰❤️
5
AJ Szerző | 2024.06.18
Nagyon jó illatok, fehér a kedvenc. Szuper, hogy próbacsomag vásárlásra is lehetőség van.
5
FE Szerző | 2024.06.17
Tökéletesen elégedett vagyok, finom és tartós illatok
5
MB Szerző | 2024.06.17
Egyszerűen szuper termék. Csak ajánlani tudom. Piros és a zöld a kedvenc.
5
ZH Szerző | 2024.06.13
Nagyon kellemes és tartós illatok,super.
5
KH Szerző | 2024.06.13
Mosás után egyből nagyon erős a ruhák illata.
5
DE Szerző | 2024.06.12
Nagyon kellemes, tartós illatok. Örülök, hogy próbacsomag vásárlásra van lehetőség.
5
JR Szerző | 2024.06.12
Különösen a Freyo fűszeres parfüm illóolaj nagyon tetszik, mellette a Queenka is finom az édeskés illatával, imádom hogy tartósan marad a ruhákban, beváltak a termékek és tervezek még rendelni ezekből! Minden mosás után érezni lehet a finom parfümös illatot a házban.
5
SE Szerző | 2024.06.12
Nagyon jók! Fantasztikusan tartós illat.
5
OC Szerző | 2024.06.11
Nagyon jó! Finom illatok, mindenki megtalálhatja a neki megfelelő illatot, amit a mosás után még napokig érezhet.
5
VD Szerző | 2024.06.07
Hosszan tartó finom illatok. Nehéz a választás közöttük.
5
UI Szerző | 2024.06.04
Tartós és nagyon kellemes az illata még a szárítógépem sem tudja kifújni belőle! Már többször is rendeltem!
5
HJ Szerző | 2024.06.04
Szuper!Csak ajánlani tudom!
5
KA Szerző | 2024.06.04
Egyszerűen imádni való az összes illat. Tartós ,finom ,átjárja az egèsz lakást.
5
BM Szerző | 2024.06.04
Nagyon elégedett vagyok már masodszorra rendelem imadom az illatát!
5
TK Szerző | 2024.06.03
A próbaszettet rendeltem meg. Nehéz dönteni melyik tetszik a legjobban. A fehér és a rózsaszín talán a legjobb.
5
CP Szerző | 2024.05.31
Próbacsomagot vettünk a kolléganőimmel. Mindannyiunknak nagyon tetszett, főleg a kék színű :-)
5
BB Szerző | 2024.05.30
Fantasztikus illatok, nehéz választani :)
5
JK Szerző | 2024.05.30
Nem tolakodó mégis intenzív illatok, még nem próbáltam végig mindet de jelenleg a fehér a kedvenc, újra vásárolok!
5
TP Szerző | 2024.05.30
Nekem mindegyik illat tetszett, a rózsaszín és a fehér a legjobban.
5
KM Szerző | 2024.05.29
A Próbakészletet rendeltem meg. Szuper gyorsan megérkezett. Nehéz lesz választanom, melyik illatot rendeljem meg nagy kiszerelésbe...szerintem haladunk szín szerint sorba majd :) Az egész házat átjárják az illatok, sőt, Anyukámnál (neki is rendeltem készletet) még a kapuban is érezni. :)
5
BR Szerző | 2024.05.29
A fehér és a kék színű a kedvencem.
5
ÉF Szerző | 2024.05.29
Nagyon jó a termék és jó az ár is
5
MS Szerző | 2024.05.28
A zöld és a fehér nagyon jó illatú. Mindegyiket kipróbáltam, a termékmintákat rendeltem meg először, de ez a kettő fogott meg igazán :)
5
HA Szerző | 2024.05.27
Nagyon jó illata van mindegyiknek, nem tudom eldönteni melyik a legjobb....
5
ST Szerző | 2024.05.26
Tökéletesen elégedett vagyok ,engem meggyőzött ☺️. Minden illat csodálatos, és nagyon tartós. Csak is ezt a terméket fogom ezentúl használni.
5
SN Szerző | 2024.05.26
Szuper illatok és tartósak!
5
OM Szerző | 2024.05.25
A piros valami fantasztikus! Aki szereti az édes illatokat, mindenképp ajánlom!
5
BB Szerző | 2024.05.24
Végre egy igazan tartós illat.A kek a zöld es a sárga a kedvenc,de a többi is finom, ajándékba kaptam,,de ujra rendeltem. Magaval ragadó illatok 🥰
5
BN Szerző | 2024.05.24
Nagyon jó illatok,tartósak ! Nàlam a kék a befutó!
5
F Szerző | 2024.05.23
Tökéletes
5
KS Szerző | 2024.05.22
Fantasztikus!
5
IA Szerző | 2024.05.22
Nagyon kellemes, tartós illatú mindegyik illat.Mindenkinek szívből ajánlom,baráti körben már többen rendeltek, mert érezték nálam a kellemes illatot.Ajánlani sem kellett, az illatok magukért beszélnek. Csak ezt fogom használni.
5
BG Szerző | 2024.05.22
Egyedi, különleges illatok, nagyon jó minőség 💛💚
5
EM Szerző | 2024.05.22
Nagyon tartós, intenzív illatok. Még számítógép használata mellett is megmarad az illat.
5
SJ Szerző | 2024.05.21
Nem gondoltam, hogy ilyen intenzíven meg fog maradni az illat. Minta csomagot rendeltem, nehéz a legfinomabb illatot kiválasztani.
5
GG Szerző | 2024.05.21
Nagyon
5
KE Szerző | 2024.05.21
Nagyon tartós az illata, még tavaly mostam a mosóparfümmel a ruháimat, és még most is érezni az illatát. Mindenkinek ajánlani tudom, nekem a sárga a kedvencem.
5
TE Szerző | 2024.05.21
A kislányom bőre ekcémás.Eddig minden mosószer és öblítő rásegített a bőre szárazságára. A Puella viszont jó hatással van rá. Mindenkinek ajánlani tudom és ajánlom is.
5
NG Szerző | 2024.05.21
Nagyon tetszik mindegyik illat, tartósak és különlegesek! A kedvencem a zöld lett :)
5
SR Szerző | 2024.05.21
Imádom!!!😍 Az illatok a lakásba🫠 A kék és a lila a kedvencem❤️
5
ÉM Szerző | 2024.05.21
Teljesen elégedett vagyok
5
GE Szerző | 2024.05.20
Eddig a zöldet és a kéket használtam.A kék eddig a befutó .
5
SA Szerző | 2024.05.20
Nagyon elégedettek vagyunk a ter mékekkel. Isteni finom az illatuk. Ajánlani fogom minden ismerősömnek!
5
SE Szerző | 2024.05.20
Jó döntés volt részemről. Ajánlom mindenkinek.
5
ÁB Szerző | 2024.05.20
Nagyon intenzív illat. Még nem mindegyiket próbáltam mi. Kellemes illat, selymes állagú lesz a ruha tőle.
5
GG Szerző | 2024.05.20
Még csak az illataminta-csomag tesztelésének felénél járok, de a kérdés már nem az, hogy rendelek-e a jövőben, hanem, hogy melyiket. Isteniek! :)
5
VE Szerző | 2024.05.20
Puella! az egyik legjobb döntés amit soha nem bántam meg mikor megrendeltem!! Azóta is mindig rendelek! Nekem mindegyik illat bejön! IMÁDOM!!!
5
LC Szerző | 2024.05.18
Nagyon elégedett vagyok.
5
DK Szerző | 2024.05.18
Nagyon elégedett vagyok,nekem a rózsaszín a kedvencem.Örülök,hogy ki tudtam próbálni a mintákat,és ez alapján választottam a számomra legmegfelelőbbet.Szuper termék!
5
NJ Szerző | 2024.05.18
Nagyszerű ötlet az illatminta csomag! Ahogy mindet kipróbáltam ,biztos vagyok benne ,hogy a nagyobb kiszerelésből rendelni fogok.
5
HE Szerző | 2024.05.17
Nagyon elégedett vagyok, gyors szállítás,szuper illatok. Én már bolti öblítőt nem veszek.Ajándéknak is remek.😆
5
NP Szerző | 2024.05.17
Frayo, Queenka Teljesen elégedett vagyok, biztos fogok rendelni. Köszönöm szépen!
5
GA Szerző | 2024.05.17
Nagy örömömre szolgált megtapasztalni a termék tulajdonságait. Biztosan vásárolni fogok a kedvenc illatúból, mert a kabátom azóta is igazi illatos virágszál :)
5
Szerző | 2024.05.17
Tökéletesen elégedett vagyok.
5
PT Szerző | 2024.05.17
A zöld valami isteni!! Azt hiszem befutó lesz a rendelésnél nálam!!
5
VE Szerző | 2024.05.15
Maximálisan elégedett vagyok.
5
EK Szerző | 2024.05.15
Teljesen elègedett vagyok!
5
ÁP Szerző | 2024.05.15
Nagyon elégedett vagyok. Jó higy van termék minta ugy lehet príbálkozni. A szállítás gyors és pontos volt. Korrekt cég jó termékek
5
KA Szerző | 2024.05.15
Maximálisan elégedett vagyok. Szuper illatok. A kedvenc mégis a Frayo.
5
HG Szerző | 2024.05.13
Teljesen elégedett vagyok, tetszenek ezek az intenzív illatok, és tényleg sokáig lehet érezni :)
5
DM Szerző | 2024.05.12
Nagyon-nagyon tetszik! A családban mindenkinek meg van a kedvence. Lassan megvan mindegyik nagyban
5
JE Szerző | 2024.05.12
Tetszett, hogy lehetett illatmintákat rendelni. A próbakészlet illatát intenzívebbnek éreztem, mint az utána rendelt mosóparfümökét. Az illatuk így is nagyon jó és intenzív.
5
Szerző | 2024.05.11
Nagyon elégedett vagyok nekem a kék és a zöld a kedvenc,
5
S Szerző | 2024.05.10
Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel.❤️ Szuper, hogy van illatminta próbakészlet, így is nagyon nehéz választani a csodálatos illatok közül 🤗 Kiszállítás is gyorsan lezajlott❕
5
OK Szerző | 2024.05.10
Nagyon meg vagyok elégedve, a zöld és és a fehér nyerte el a tetszésemet. Zöldből fogok rendelni.
5
KM Szerző | 2024.05.10
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. mindegyiknek nagyon jó illata van. Nehéz a választás
5
SZ Szerző | 2024.05.10
Imádom. Főleg a zöldet és a fehéret. Mindig rendelek mintát a barátaimnak ajándékba. Magamnak természetesen nagyobb kiszerelést ❤️
5
KB Szerző | 2024.05.10
Nagyon elégedett vagyunk a lányommal.
5
SB Szerző | 2024.05.09
Imádom a termékeket🥰🥰 Zöld és fehér a kedvenc. Férjem Ekg-ra ment doktornő felhivatott hogy milyen öblítőt használok mert isteni 😁😁
5
M Szerző | 2024.05.09
Sokáig vaciláltam, hogy megrendeljem-e a próbacsomagot. Nem kellett volna! Nagyon jó illatú mind, nekem a személyes kedvencem a kék, a gyerekeimnek a sárga és a zöld. Nagyon kellemes illat van a házban, száradás után is érezhető a ruhán az illat.
5
HH Szerző | 2024.05.09
Nagyon elégedett vagyok a mosóparfümökkel, mosás és szárítógépezés után is intenzív az illatuk.Tetszik hogy lehet mintákat is rendelni.
5
RE Szerző | 2024.05.08
Nagyon örülök, hogy van lehetőség illatminta rendelésére és különösképpen az ingyenes szállításra. Emiatt vettem rá magam, hogy megrendeljem és kipróbáljam. Nekem eddig a kék és a zöld lettek a nagy kedvenceim, valószínűleg hamarosan meg is fogom rendelni őket. 😊😍
5
BP Szerző | 2024.05.08
Nagyon intenzív illata lett a ruháknak , és nem tudok dönteni melyik a kedvenc mert mind nagyon jó 😊
5
CA Szerző | 2024.05.07
Tökéletes!!! Piros a kedvenc!!
5
FB Szerző | 2024.05.07
Teljesen elegedett vagyok. Mindegyik nagyon tetszik . Rendelni fogok máskor is.
5
PZ Szerző | 2024.05.07
Nagyon jó, hogy lehet illatmintát kapni. Így könnyebben eldönteni, hogy melyik lesz a kedvenc. (Vagy nem, mert mindegyik nagyon jó! 😜😊) Nekünk a zöld lett a kedvenc. Gyorsan meg is kaptam a terméket. Köszönöm szépen! 🥰
5
PS Szerző | 2024.05.07
Nagyon elégedett vagyok! A próbacsomagot rendeltem és mindegyiknek isteni és tartós illata van. Nem is tudom, hogy a nagyobb kiszerelésben melyiket rendeljem meg, nagyon nehéz a választás
5
SI Szerző | 2024.05.07
:) NAGYOOOONNNNN!!!!!!! Az egész házban jó illat van mosás után!
5
VE Szerző | 2024.05.06
Mindegyik illatnak intenzív és tartós illata van. Én már a zöldet használom 1 hónapja,de ki szerettem volna próbálni mindegyik illatot.Tetszik mindegyik, nehéz a választás.
5
KP Szerző | 2024.05.06
Nagyon elégedet vagyok))))))Szuper jók))))))
5
KD Szerző | 2024.05.04
Maximálisan elégedett vagyok. Bár nem mindegyik illat az én illatom, de a legtöbb nagyon kellemes. És sokáig megfelelően intenzív az illat, jó elsétálni a ruhásszekrény előtt :)
5
TM Szerző | 2024.05.03
Szuper dolognak tartom, hogy vannak ezek a minták és ki lehet próbálni, hogy melyik tetszik. Nagyon finom illatok. Nálam is a zöld volt a kedvenc, de a többi illat is nagyon kellemes.
5
CA Szerző | 2024.05.03
Szuper volt nekem a zöld és a piros jött be
5
HN Szerző | 2024.05.02
Nagyon elégedett vagyok az illatokkal, mindegyik intenzív és tartós. :)
5
SK Szerző | 2024.05.02
Mindegyiknek annyira erős, intenzív illata van, hogy nem is tudtam köztük választani, hogy melyik legyen a kedvencem. :)
5
NA Szerző | 2024.05.01
Szuper, Intenzív illatok. Az egész lakásban érezhető. Nagyon keveset kell használni belőle, ami által takarékos is.
5
NE Szerző | 2024.05.01
5 nagyon jó.
5
ÉB Szerző | 2024.05.01
Kellemes, finom illatok. Szeretem!
5
HK Szerző | 2024.05.01
Teljes mértékben elégedett vagyok! Zöld lett a kedvenc! 😊
5
HR Szerző | 2024.05.01
Nagyon jó tartós illatok! A családból mindenkinek lett kedvence! Szívesen ki próbálnám a lakás parfümöket is! 😊
5
MA Szerző | 2024.04.30
Nagyon tetszett mindegyik illat, biztosan rendelek, ha sikerült dönteni melyik is a legjobb;) ez lesz a legnehezebb feladat:)
5
PB Szerző | 2024.04.30
Kipróbáltam mind a 6-ot. Fantasztikus, intenzív és tartós illatok. A zöld lett a kedvencem.
5
KB Szerző | 2024.04.29
Nagyon elégedett vagyok az illatokkal. Zöld és a piros lett a kedvenc.
5
BA Szerző | 2024.04.29
Mindegyik nagyon tartós, erős, intenzív illat. A megfelelőt kell megtalálni, ezt viszonylag nehéz egy-egy mintával.
5
BB Szerző | 2024.04.29
Maximálisan elégedett vagyok! Fantasztikus minden illat, de két kedvencem lett, a zöld és a fehér. A fürdőhab, a lakásparfüm is csodás és a mosóparfüm tartóssága hihetetlen.
5
KS Szerző | 2024.04.29
Nagyon finom illat mindegyik! A zöld és a piros a kedvenc. Rendelem a nagykiszerelést😊
5
Szerző | 2024.04.28
Tökéletes. Minden illat a kedvencem lett. Nem tudok választani.
5
FI Szerző | 2024.04.28
Isteniek az illatok.. nem tudok vàlasztani, kell az összes..😁
5
AM Szerző | 2024.04.26
Tökéletes illatban pont amilyet vártam.Nagyon szeretem🙏❤
5
GK Szerző | 2024.04.26
Egyszerűen fantasztikus. Csodálatosan friss és üde kellemes illatok. Ezentúl másként nyitom a szekrényem annyira csodás illatok áradnak belőle. Akár ki is találta ki nagyon dicséretes ötlet volt!!
5
RM Szerző | 2024.04.26
Nagyon elégedett vagyok az összes illattal. Mind kedvenc lett. :)
5
BI Szerző | 2024.04.26
Nagyon meg vagyok elégedve az öblítövel. Ajánlom mindenkinek. Ilyen öblítövel még nem találkoztam.
5
KC Szerző | 2024.04.25
Mindegyik mintának nagyon különleges illata van, még nem sikerült eldönteni, hogy melyiket szeretném megrendelni. De mindenképpen ajánlom kipróbálni, hosszan tartóak és frissek.
5
MG Szerző | 2024.04.25
Nagyon tetszik az illata az összesnek, nehéz választani kedvenc illatot.😊
5
NF Szerző | 2024.04.24
Maximálisan elégedett vagyok az összes illattal.
5
SA Szerző | 2024.04.24
Teljesen meg vagyok vele elégedve csak ajánlani tudom.
5
HE Szerző | 2024.04.24
Imádom az illatukat
5
GG Szerző | 2024.04.24
Most kezdtem használni, nekem nagyon tetszik minden illat.
5
NV Szerző | 2024.04.24
Nagyom elégedett vagyok! Nagyon finom illatok vannak a csomagban!
5
KG Szerző | 2024.04.24
Nagyon elégedett vagyok. Minden illata nagyon jó de vannak személyes kedvencek. Szerintem aki kipróbálja az illatminta csomagot az biztosan megkedveli valamelyiket. Ruhákon is tartós az illat és jó érzés ilyen szuper illatú ruhákba bújni.
5
KV Szerző | 2024.04.23
Maximálisan elégedett vagyok isteni az illata Rendeltem lakás parfümöt is hát nálam ez tényleg nyerő ez viszi a pálmát sokáig érezhető és nem kell belőle csak 2 nyomás . Nekem a zöld utána fehér majd a piros imádom az illatukat. Köszönöm hogy vagytok☺️
5
SE Szerző | 2024.04.23
Nagyon elégedett vagyok, a zöld a kedvencem.
5
RB Szerző | 2024.04.23
Nagyon elégedett vagyok az áruházzal. A termék is kiváló, tényleg illatozik az egész lakás. ❤ Már vannak kedvenc illatok is. Köszönöm és sikerekben gazdag fennmaradást kívánok 🙂🤲
5
GK Szerző | 2024.04.23
Nagyon szeretem és használom is minden mosásnál, felmosásnál. Szeretem, hogy tiszta friss illat van mindenhol.
5
TA Szerző | 2024.04.23
Nagyon meg vagyok elégedve.Minden illat nagyon tetszik. A ruhákon nagyon sokáig érezni lehet.
5
ÉT Szerző | 2024.04.23
Nagyon szeretem!! Csodás illatok.
5
VA Szerző | 2024.04.23
Nagyon szuper, finom hosszantartó illatuk van. A zöld a kedvenc. 😊😊
5
KP Szerző | 2024.04.23
Nagyon kellemes illatok. Nekem a kék, zöld tetszett a legjobban. Azért tetszik, mert elég keveset használni belőle mégis érezni a ruhán. Mindenkinek ajánlom.
5
KI Szerző | 2024.04.23
Iseni illatok
5
AM Szerző | 2024.04.23
Nagyon tartós és jó illata van.
5
Szerző | 2024.04.23
Most kezdtem használni,nekem nagyon tetszik minden illat. Tartós,az egész lakás illatozik. Puhák lesznek a ruhák tőlük. Nagyon tudom ajánlani bármelyik illatot. Számomra a legjobb valasztás volt. Köszönöm Puella!! Öt csillag
5
ZA Szerző | 2024.04.23
Nagyon jó illatú mindegyik
5
K Szerző | 2024.04.23
Hosszan tartó kellemes illat.
5
FD Szerző | 2024.04.22
Nagyon elégedett vagyok, mindegyik illat tetszik az egész családnak. Hosszan tartó illatmámor.
5
TM Szerző | 2024.04.21
Nagyon elégedett vagyok a próba csomaggal! Szinte mindegyik illat tetszik. Az meg ráadás bónusz volt számomra, hogy ingyenes volt a szállítás! ❤️👍🥰☺️
5
BA Szerző | 2024.04.21
A first dream egyszerűen tökéletes, 3-4 hét után is érezni az illatát
5
SC Szerző | 2024.04.20
Nagyon elégedett vagyok. Még nem próbáltam ki az összeset, de eddig mind tetszik. A végén majd eldöntöm, hogy melyiket fogom megrendelni
5
V Szerző | 2024.04.20
Nagyon jó illatuk van :)
5
AB Szerző | 2024.04.20
Sokféle mosóparfümöt kipróbáltam már, de a hosszan tartó illatot csak a Puella által forgalmazott termékek tudják biztosítani. Az összes illatot kipróbáltam. A Double Y és a Frayo a kedvencem. Nem hiszem, hogy ezek után fogok még öblítőt használni. Tényleg merem ajánlani bárkinek. Nem fog csalódni. :))
5
VB Szerző | 2024.04.20
Szuper!
5
KB Szerző | 2024.04.20
Köszönöm szépen. Remek.Meglepően sokáig tartják a ruhaba is az illatot. Meg vagyok elégedve.
5
TB Szerző | 2024.04.19
Mindegyik illat szuper , de kedvencem az EmiJa 🥰
5
ST Szerző | 2024.04.19
Tökéletesen elégedet voltam a próba illatminta csomaggal. Már többször rendeltem és elégedet voltam vele ! Mindenkinek szívesen ajánlom !
5
MH Szerző | 2024.04.19
Nagyon meg vagyok elégedve!Mindegyik illat nagyon jó!
5
Szerző | 2024.04.19
Szuper tartós illatok! Nagyon elégedett vagyok🙂
5
TS Szerző | 2024.04.19
Maximalisan elegedett vagyok. Mar tobbszor rendeltem mintat szeretem mert igy valtozatos.Mindenki megkerdezi mit hasznalok mert nagyon jo illatunk van😊
5
SG Szerző | 2024.04.19
Nagyon elégedett vagyok. Próbacsomag után kiválasztottam a legjobban tetsző illatot és már rendelem is a lakásparfümöt és a mosóparfümöt.
5
NA Szerző | 2024.04.19
Meg vagyok elégedve Nagyon Szuper!!
5
KM Szerző | 2024.04.19
Nagyon jó illatú imàdom.
5
KA Szerző | 2024.04.19
Maximálisan elégedett vagyok. Imádom 🥰
5
PG Szerző | 2024.04.19
Nagyon meg vagyok elégedve. Tartós finom, nem túl erős illatok.
5
PH Szerző | 2024.04.18
Jó illatuk van
5
VS Szerző | 2024.04.18
Köszönöm nagyon a termékeket, nekünk legjobban a JaLu és a Double Y illatok tetszettek. Még a lakásnak is isteni illata lett a száradó ruháktól. :) Ez az első termék, aminek ilyen hosszan tartó az illata. Örülök, hogy kipróbáltam. :)
5
BM Szerző | 2024.04.18
Nagyon elégedett vagyok.Fantasztikus illatfelhő vesz körül mióta ezeket a termékeket használom
5
HZ Szerző | 2024.04.18
Köszönöm a termék nagyon jó imádja az egész család!
5
AN Szerző | 2024.04.18
Tökéletes a termék!
5
TA Szerző | 2024.04.18
Szuper!!!
5
T Szerző | 2024.04.18
Maximálisan
5
RM Szerző | 2024.04.18
Nagyon szeretem. Már többször rendeltem illatmintákat mert így a hangulatomhoz tudom igazítani mikor milyen illat lengje be a hálószobát. Csak ajánlani tudom. Próbáltam már több cég mosóparfürmjét de maradtam ennél mert intenzív és hosszan tartó illata van. 😊
5
VA Szerző | 2024.04.18
Próbáltam mindet, kellemes és tartós illatuk van, belengi az egész lakás az illat.
5
MO Szerző | 2024.04.18
Eddig nagyon 4 illatot próbáltam ki, mindegyik kellemes. Rózsaszín édeskés, szürke nem túl intenzív, piros erőteljesebb parfüm illat, a zöld nagyon kellemes virágillat. Nagyon jó, hogy van lehetőség tesztelni az illatokat a termék rendelése előtt.
5
PB Szerző | 2024.04.18
Nagyon jó illatok!
5
EB Szerző | 2024.04.17
Imádom mar tobbször rendeltem csak is ajanlani tudom, az egesz hazban erződik az illata.
5
KE Szerző | 2024.04.16
Kipróbáltam mindegyiket, nem tudom eldönteni hogy melyik a kedvencem ezért gyakran rendelek próbakészletet és így minden illatot megkaphatok!
5
BN Szerző | 2024.04.16
Egyszerubb igy valasztani, uj vasarlokent
5
T Szerző | 2024.04.16
Nagyon szuper minden illat, jó erős. Bár az ára picit drága a nagy kiszerelésnek, nem mindenki bírja megfizetni.
5
KB Szerző | 2024.04.16
Ajánlás miatt rendeltem próbakészletet. Nem csalódtam. Végre egy öblítő, aminek megmarad az illata.
5
PP Szerző | 2024.04.15
Annyira finom illatúak 😍😍
5
MA Szerző | 2024.04.15
Szuper
5
SB Szerző | 2024.04.15
Isteni illatok🤤, nagyon tartós és még a lakás is illatozik tőle!😍😍
5
DN Szerző | 2024.04.15
Nagyon jó mindegyik illat!!!Ajánlom a terméket
5
ZC Szerző | 2024.04.15
Szuper termék! Nagyon finom az illata és ráadásul tartós is, még szárítógépben szárítva is.
5
ZR Szerző | 2024.04.14
Nagyon szeretem! Sokáig érződik az illatuk!
5
ST Szerző | 2024.04.14
Nagyon tetszik mindegyik illat.
5
G Szerző | 2024.04.13
Kétkedve próbáltam ki az első mintát egy 8kg-os adag ruhához, és óriási pozitív csalódás ért! A szárítógépből kivett ruhák nagyon puhák és még 1 hét után a szekrényből kivéve is fantasztikus illatuk van! Nálunk a szürke és a zöld lett a kedvenc!
5
Z Szerző | 2024.04.13
Mind a 6 illatot imádom, bár talán a piros a kedvencünk. Többször rendeltem már, mindig gyorsan megjött(ek). Szárítógép után sem megy el az illat, pedig mosasnal teszem hozzá. Az összes nagy nevű öblítőt leveri nálam!
5
MS Szerző | 2024.04.13
Teljes mèrtèkben elègedett vagyok a termèkkel.
5
SJ Szerző | 2024.04.13
Nagyon megvagyok vele elégedve. Kellemes és tartós illata van mindegyiknek.
5
CA Szerző | 2024.04.12
Facebookon olvastam a termékről a sok dicséretet, gondoltam ki próbálom.. Nem csalódtam,valóban nagyon jó illatu az összes mosóparfüm, hosszantartó friss illatot árasztanak a ruhák, ágynemük fuggönyök. Fogok még rendelni az biztos.
5
VP Szerző | 2024.04.12
A helyi futár ajánlotta. Úristen nagyon jó! Csak ezt fogom használni. Pár ml elég hogy nem csak a ruhák tartósan jó illatúak, de az egész házat beborítja. Imádok hazaérni nap végén 😁😍
5
BE Szerző | 2024.04.12
Nagyon jó illatuk van és tartós a ruhákon az egész ház illatozik .
5
OA Szerző