Mosóparfüm: Mik az előnyei a hagyományos öblítőkhöz képest?

Manapság az emberek hajlandóak nem kis összegeket költeni luxus parfümökre, hogy ezzel hangsúlyozzák személyiségüket. Mi lenne, ha ugyanezt az illatot ruháidnak is átadhatnád? Ha unod, hogy ruháid már pár óra után elveszítik a frissen mosott ruha illatát, ismerd meg mosóparfümeinket.

 

illatos ruhákat

Mi is az a mosóparfüm?

A mosóparfüm egy speciális tervezésű termék, amely jellegzetes és tartós illatot kölcsönöz ruháidnak. A parfümök kialakítása biztosítja a friss és kellemes illatot mosás után, öblítő használata nélkül.

 

A mosóparfüm illóolajokból és növényi kivonatokból készül a ruháid illatosítása érdekében. Ezzel szemben a hagyományos öblítő olyan kondicionáló szerekkel készül, mint a kvaterner ammóniumvegyületek, melyek szövetlágyító hatással bírnak és csökkentik a statikus tapadást. Ezek a vegyületek viszont idővel lerakódhatnak a szöveteken, ezzel csökkentve a ruhák nedvszívó képességét.

 

A Puella mosóparfüm előnyei a hagyományos öblítőkkel szemben

●  Nem szennyezi a mosógépet

Némely öblítőkkel szemben a mosóparfümök nem hagynak a mosógépben nem kívánt lerakódást. Ez által a mosógép élettartama hosszabb és a tisztítás gyakoriságának szükségessége csökken.

 

●  Luxus, egyedi illatok

A mosóparfümök szofisztikált és egyedi illatokat kínálnak, amelyek lehetőséget biztosítanak személyiséged kifejezésére ruháid illata által.

 

​​Illatok széles kínálatából válogathatsz, a friss, nyárias illatoktól a meleg, érzéki illatokig.

 

●  Könnyen tárolható, hosszan tartó csomagolás

Koncentrált összetételének hála elegendő csak kis mennyiségű mosóparfümöt használni, így egy csomagolás akár sokkal hosszabb ideig is kitart.

 

●  Nem szennyezi a szövetszálakat és biztosítja ruháid funkcionalitását

A mosóparfümök úgy lettek kialakítva, hogy ne szennyezzék a szövetszálakat, ezzel biztosítva ruháid puhaságát és légáteresztő képességét.

 

●  Magas százalékban tartalmaz illóolajokat

Az illóolajoknak köszönhetően az illat nem csak intenzív, de tartós is. Ráadásul te magad szabályozhatod a parfüm mennyiségét a szerint, milyen erős illatot szeretnél.

 

●  Minőségi összetétel

Ezek a mosóparfümök magas mértékben tartalmaznak természetes összetevőket, hozzáadott lágyítószerek és más, öblítőkben használt vegyi anyagok nélkül.

 

A Puella mosóparfümök nem tartalmaznak nehézfémeket, káros szermaradványokat, dioxánt, SVHC és parabén mentesek, továbbá PBT/vPvB anyagokat, mikroműanyagokat és nanoanyagokat. Ezzel biztosítva a készítmény biztonságos használatát a ruhákra és a bőrre.

 

A Puella mosóparfümökben az ötcsillagos választás

Ha megoldást keresel, hogyan biztosíts ruháidnak egyedi és tartós illatot, próbáld ki a Puella mosóparfümöket. Illatok széles kínálatából választhatsz, melyek kímélően hatnak ruháidra és a gyönyörűség és luxus érzésével kápráztatnak el téged.

 

Ha eredeti vagy különleges ajándékot keresel szeretteid számára, válaszd a Puella mosóparfüm ajándékcsomagokat!

Vissza a boltba