Puella illatosító lap

Puella Illatosító lap - frissítő illat a mindennapokra

A termék tulajdonságai:

  • A PUELLA parfümök intenzív, hosszantartó és jellegzetes illata
  • Vonzó kialakítás
  • Prémium csomagolás
  • Univerzális felhasználás: autóba, a ruhásszekrénybe, a poggyászba, kézitáskába, az edzőterembe, a fürdőszobába, stb.

Használati utasítás: A Puella illatosító lap a beltér illatosítására lett megalkotva. Csomagold ki és akaszd fel a szekrénybe vagy akár az autóba is. Amennyiben az illatot túl intenzívnek találod, hagyd az illatosító lapot a csomagolásban és csak a csomagolás felső részét nyisd ki. Az illat így fokozatosan, enyhébben szabadul majd fel.

Változat
Szállításra kész Szállításra kész Szállításra kész Szállításra kész Szállításra kész Szállításra kész Kérjük, válasszon változatot
1 890 Ft –21 % 1 490 Ft
Kategória: Minden termék
Puella Illatosító lap
1 890 Ft –21 %

Ismerd meg a csodálatos Puella illatokat csepp alakú illatosító lap formájában. Ez egy nélkülözhetetlen kiegészítő mindenki számára, aki szereti magát egyedi és kellemes illatokkal körül venni. Az illatosító lapok papírból készülnek, minőségi illatolajok felhasználásával. Kiváló összetevőkkel gazdagítva, ezek a lapok egy kis luxust varázsolnak az életteredbe, ráadásul hatékonyan semlegesítik a kellemetlen szagokat is.

 

Széles illatválasztékunkból kiválaszthatod a hangulatodhoz és stílusodhoz legjobban illő illatot:

  • First Dream: Levendula és vanília relaxáló kombinációja, amely édes illattal simogat, és oldja a feszültséget.
  • JaLu: Energizáló virágos jegyek párosítása frissítő citrus illattal, hogy éberen és frissen induljon a nap.
  • Double Y: A Ylang Ylang virág gyengéd illata nyugalmat és harmóniát hoz, friss illatjegyekkel együtt.
  • Emija: A gyümölcsös és fűszeres jegyek keveredése egy érzéki és melegítő illatot hoz létre, amely simogatja az érzékeket.
  • Frayo: Az édes-friss kombináció meglep életerejével és lendületével.
  • Queenka: Gyümölcsös és virágos illatok keverednek gyönyörű harmóniában, hogy megteremtsék az elképzelhető legédesebb illatot.

 

Fontosnak tartjuk termékeink becsületes összetételét és minőségét
Nem tartalmaz
nehézfémeket
Állatkísérlet-mentes
és vegán
Nanoanyagoktól
és mikroműanyagoktól
mentes

Parabén mentes

Termékeink SVHC és parabén mentesek, továbbá nem tartalmaznak nehézfémeket, káros szermaradványokat, dioxánt, PBT/vPvB anyagokat, mikroműanyagokat és nanoanyagokat.

A termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, és állatkísérlet-mentes.

Kérdésed támadt?

 

A választ megtalálod

Ide koppintva
Tökéletes választás a háztartásod számára

 

Éld át az illatok erejét a Puella illatosító lappal. Az illatosító lap használata otthonodban vagy autód belsejében számos előnnyel járhat, például fokozhatja a pozitív energiát és a hangulatot, vagy eltávolíthatja a kellemetlen szagokat. Otthonod illata ugyanolyan fontos, mint annak kinézete vagy berendezése. A Puella jellegzetes illatai lehetővé teszik, hogy vendégeid vagy útitársaid kellemes légkörben töltsék veled együtt az időt.

További termékek megtekintése

Fontos termékinformációk

Ez az információ a szabványos jogszabályi figyelmeztetéseket tartalmazza erre a terméktípusra vonatkozóan:
 
 
Illatosító lap First Dream – Levendula és vanília (édes illat).
UFI:HRPV-604W-E00C-1RHM
Autó és gardrób illatosító. Figyelem! Összetevők: 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; linalool; linalil-acetát; hexil-szalicilát; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; α-hexil-fahéjaldehid; kumarin; citronellol; eugenol; undec-10-enal; d-limonén; geranil-acetét; 3-p-kumenil-2-metil-proprionaldehid; δ-damaszkon. Bőrirritáló hatású. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Súlyos szemirritációt okoz. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.
 
*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
 
 

Illatosító lap JaLu - Virág- és citrusillatok (friss illat).
UFI:CWPV-60HQ-100C-CEPR
Autó és gardrób illatosító. Figyelem! Összetevők: 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; 1-(1,2,3,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; 2-metilundekanal; dodekanal; allil-3-ciklohexil-propionát; citronellol; 3-p-kumenil-2-metilpropion-aldehid; eugenol; linalool; 2,4-dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid; eukaliptol; d-limonén. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Súlyos szemirritációt okoz. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
  
 
 
Illatosító lap Double Y - Ylang Ylang virág (friss illat).
UFI:9JPV-50S3-T00D-Q2CG
Autó és gardrób illatosító. Figyelem! Összetevők: Hexil-szalicilát; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; linalool; dodekanal; 2-metilundekanal; 3-p-kumenil-2-metil-proprionaldehid; eugenol; kumarin; indeno(4,3 A-B)dekahidro-2,2,7,7,8,9,9-heptametil-furán; citrál; 2,4-dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid; metil-2,4-dihidroxi-3,6-dimetil-benzoát; metil-cinnamát; geranil-acetát; izoeugenol; δ-damaszkon. Bőrirritáló hatású. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Súlyos szemirritációt okoz. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.
 
*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek. 
 
 

Illatosító lap EmiJa - Gyümölcsös-fűszeres illat.
UFI:CNPV-P0FH-300V-CDXJ
Autó és gardrób illatosító. Figyelem! Összetevők: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; benzil-szalicilát; linalool; α-hexil-fahéjaldehid; linalil-acetát; piperonál; α-metil-1,3-benzodioxol-5-proprionaldehid; citronellol; geraniol; 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; d-limonén; geranil-acetát; 1,2,3,5,6,7-hexahidro-1,1,2,3,3-pentametil-4H-indén-4-on; δ-damaszkon. Bőrirritáló hatású. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Súlyos szemirritációt okoz. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
  
 
 
Illatosító lap Frayo - Virág-gyümölcsillat (friss illat).
UFI:0TPV-P0U9-Q00V-P33P
Autó és gardrób illatosító. Figyelem! Összetevők: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; benzil-szalicilát; α-hexil-fahéjaldehid; linalool; d-limonén; citronellol; kumarin; linalil-acetát; 2,4-dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid; (etoxi-metoxi)ciklododekán; 1-(2,6,6-trimetil-1,3-ciklohexadién-1-il)-2-butén-1-on; izoeugenol. Bőrirritáló hatású. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
  
 
 
Illatosító lap Queenka – Gyümölcs-virágillat (a legédesebb illat).
UFI:W0QV-Q073-A00U-0S8T
Autó és gardrób illatosító. Figyelem! Összetevők: α-hexil-fahéjaldehid; linalool; linalil-acetát; benzil-szalicilát; 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; hexil-szalicilát; d-limonén; [3R-(3α,3aβ,6β,7β,8aα)]-oktahidro-6-metoxi-3,6,8,8-tetrametil-1H-3a,7-metanoazulén; 3-p-kumenil-2-metil-proprionaldehid; 1,2,3,5,6,7-hexahidro-1,1,2,3,3-pentametil-4H-indén-4-on; citronellol; 7-hidroxicitronellal; kumarin; α-metil-1,3-benzodioxol-5-proprion-aldehid; α-damaszkon; β-pinén. Bőrirritáló hatású. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Súlyos szemirritációt okoz. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.  
 
*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
5
143x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
LJ Szerző | 2024.05.23
Nagyon super illatú, én a zöldet vásároltam meg , de szándékomban áll másik illatot is kiprobálni.
5
NK Szerző | 2024.05.23
Zöld a kedvenc! Igazán friss illat. Imádom!
5
SA Szerző | 2024.05.21
Nagyon kellemes és hosszantartó illatuk van! Zöld és a sárga a kedvemcem!😊
5
KG Szerző | 2024.05.20
Most már az autóban is a kedvenc illatom van. Imádjuk!
5
NF Szerző | 2024.05.10
Nagyon elégedett vagyok vele, brutál illat van a kocsiban.
5
BA Szerző | 2024.05.10
Én az autóban használom,imádom kellemes isteni illatok.
5
J Szerző | 2024.05.08
Finom es tartos illat
5
SG Szerző | 2024.05.07
Nagyon tetszenek az illatok! Sokáig érezhetőek! Már vannak kedvenceink is! Nagyon elégedett vagyok!
5
PO Szerző | 2024.05.04
Kiváló, teljes mértékben tudom mindenkinek ajánlani.
5
R Szerző | 2024.05.03
Nagyon jó.
5
ÉB Szerző | 2024.05.03
Imásom,hogy mindig finom illat van a lakásban❤️
5
EJ Szerző | 2024.05.03
Az autóba vettem. A zöldet próbáltam, nagyon tetszik.
5
BA Szerző | 2024.05.01
Nagyon jó illata van és tartós, én a kocsiba vettem a Frayot imádom! Köszönöm szépen 😘❤️
5
ZA Szerző | 2024.05.01
A ruhás szekrényben használom, nagyon jó, még a ruhák is átveszik az illatot
5
KP Szerző | 2024.04.30
A termékek mindegyik kitünö!Csak ajánlani tudom!Imádom 🥰
5
PC Szerző | 2024.04.30
Régóta használom a termékeket, a kedvencem a zöld! Mosás után az egész lakásban finom illat van, a ruhák is megőrzik az illatot! 😘 Javaslom másnak is! 🙂
5
GB Szerző | 2024.04.25
Tartós,szuper illat!
5
AK Szerző | 2024.04.24
A kék színű illatosítóból rendeltem. Nagyon jó és intenzív illata van, teljesen megegyezik az azonos színű öblítő illatával! Tartós és exluzív. Köszönjük!
5
ÉS Szerző | 2024.04.24
A ruhásszekrénybe akasztva használom, nagyon jó illata van.
5
SL Szerző | 2024.04.23
Szuper! Az autóban használom, nagyon jó illata van!
5
HD Szerző | 2024.04.21
Szuper termek az illata tartós, biztosan rendelek még!
5
VD Szerző | 2024.04.19
Imádom az illatot, ami kijön a szekrényből
5
HD Szerző | 2024.04.19
Szuper
5
HZ Szerző | 2024.04.19
Nagyon elégedett vagyok
5
KZ Szerző | 2024.04.19
Nem találkoztam még tartós illatosító lappal, na ez az. Nem megy el 1-2 nap után az illata, szuper termék!
5
KT Szerző | 2024.04.18
Autóban használom, nagyon kellemes jó illata van🙂szeretem
5
SA Szerző | 2024.04.17
Nagyon finom és intenzív illata van. Pont olyan, mint az öblítőé. Autóban használom, és bevált:)
5
DD Szerző | 2024.04.14
Nem annyira, mert nem sokáig volt intenzív az illata.
5
KN Szerző | 2024.04.12
Nagyon jó, tartós, szuper; csak ajánlani tudom :)
5
M Szerző | 2024.04.12
Imádom az összes illatát, de leginkább a zöldet szoktam használni, ha mosok az egész lakás illatozik tőle❤️❤️❤️
5
DZ Szerző | 2024.04.11
Nagyon
5
TE Szerző | 2024.04.10
Szuper illatok! Autóban használom, tökéletes.
5
FJ Szerző | 2024.04.09
Nagyon elégedett vagyok!!Szuper termékek!
5
SK Szerző | 2024.04.06
A piros mosóparfüm,és a frayo illatosító nálunk tökéletesen bevált, ajánlom mindenkinek hogy tegyen egy próbát.
5
KF Szerző | 2024.04.04
Maximálisan elégedett vagyok, nagyon finom illata van, fehéret választottam. Fürdőszobába tettem, egyáltalán nincs wc illatosító érzés tőle.
5
FF Szerző | 2024.04.03
Teljes mértèkben. Tartós
5
UC Szerző | 2024.04.02
Nagyon elégedett vagyok. Zöldet szerettem volna, mivel nem volt kék és fehér lett a kocsiba! Legjobb!!!!
5
BI Szerző | 2024.03.25
Nagyon szeretem. Kellemes illatot áraszt a lakásban.
5
SZ Szerző | 2024.03.21
Szuper gyors a szállítás, az összes illatot imádom, de a sárga kedvencem.😊
5
TG Szerző | 2024.03.21
Nagyon finom, és tartós az illata 🥰Autóban használom.
5
FE Szerző | 2024.03.21
Nagyon elégedett vagyok.
5
DS Szerző | 2024.03.20
Nagyon elégedett vagyok!Tényleg nagyon sokáig friss illatúak a ruháim!
5
ZS Szerző | 2024.03.20
Frayo a kedvenc illatom virágos, üde nagyon kellemes, hosszantartó.
5
PT Szerző | 2024.03.20
Imádom az illatát. Fehéret rendeltem mert zöld nem volt de ennek is nagyon finom az illata😁🥰 Autóba használom.
5
ST Szerző | 2024.03.19
Nagyon elégedett vagyok.
5
SM Szerző | 2024.03.17
Ja-Lu illatot próbáltuk ki. Kellemes, tiszta illat. Fokozatosan csomagoltuk ki, mert elég volt így is a felszabaduló aroma az autóban.
5
MT Szerző | 2024.03.15
A termék kiváló nagyon kellemes illata van!! Érezni az egész autóban. Nem túl tömény. Nagyon be vált 😍😍
5
SD Szerző | 2024.03.15
Autóillatosítóként használjuk, szuper! 😊
5
BT Szerző | 2024.03.13
Autóban illatozik.Szuper az illata.
5
Szerző | 2024.03.13
Nagyon! 5 csillagos!
5
NR Szerző | 2024.03.13
A gardrób szekrénybe használva. Minden várakozást felül múl. Csodálatos az illata.
5
CG Szerző | 2024.03.12
A mai napon bontottam ki a terméket és ahogy a bontás közben megéreztem az illatot… Brutális termék én mindenkinek tudom ajánlani mert egyszerűen zseniális az illat.
5
FZ Szerző | 2024.03.12
Teljesen!
5
HK Szerző | 2024.03.11
Szuper!
5
OZ Szerző | 2024.03.11
Nagyon elégedett vagyok.
5
KA Szerző | 2024.03.11
Nagyon *****
5
KN Szerző | 2024.03.06
Maximálisan elégedett vagyok:) Nagyon jó illatok,nehéz a választás
5
HK Szerző | 2024.03.06
Nagyon! Tökéketes
5
KR Szerző | 2024.03.05
Nagyon jó termék elégedett vagyok
5
BA Szerző | 2024.03.05
Nagyon elégedett vagyok az illatosítóval . Isteni illatava és tartós.
5
BV Szerző | 2024.03.04
Szuper tartós illat! Nagyon elégedett vagyok a termékkel.
5
KI Szerző | 2024.03.04
Nagyon szereti az egèsz család!!! Nekünk elnyerte a tetszèsünket,csak ezt használom egy ideje!!!
5
ST Szerző | 2024.02.29
Nagyon tetszenek az illatok
5
EK Szerző | 2024.02.27
A kék illatosítót vásároltam, nagyon jó illat van a kocsimban.
5
H Szerző | 2024.02.26
Tökéletesen elégedett vagyok a termékkel. Többször rendeltem már. Volt olyan eset, hogy mentem dolgozni frissen mosott ruhában ,és a szomszéd utána rám írt : Tudtam, hogy te mentél az előbb liftben, mert éreztem azt a jó illatot. :)
5
BK Szerző | 2024.02.25
A Frago, fehér illatot választottam. Nem tolakodó, igazi otthon illat az autómban is. Csak ajánlani tudom a terméket!
5
CA Szerző | 2024.02.22
Tökéletes
5
ZH Szerző | 2024.02.21
Rettenetesen elégedett vagyok,nagyon jó termék,tartós az illata nagyon.
5
Szerző | 2024.02.20
Imádom ❤️
5
HH Szerző | 2024.02.17
Nagyon elégedett vagyok.
5
MM Szerző | 2024.02.15
Én a gardrób szekrényben használom, amikor kinyitom a szekrényajtót, rögtön érzem az illatot, és a ruháimon is. Nem zavaróan intenzív, hanem kellemes. Elégedett vagyok.🙂
5
BF Szerző | 2024.02.14
A JaLu illatpárnát a kocsiban használjuk illatosítónak és eddig akárki megérezte, egyből tudni akarta, hogy ezt hol vásároltam. Imádom az illatát😍!!
5
SE Szerző | 2024.02.14
Nagyon szuper, nagyon jó illata van😍
5
PZ Szerző | 2024.02.14
Nagyon finom és kellemes illat. Autóban használom, vezetés közben is folyamatosan érzem.
5
DT Szerző | 2024.02.13
Nagyon elégedett vagyok.
5
PJ Szerző | 2024.02.12
Fantasztikusan jó termék egyszerűen imádom 🥰. Bátran ajánlom mindenkinek!
5
Szerző | 2024.02.10
Szkeptikus álltam hozzá, de úgy voltam vele,hogy egy próbát megér. Rendkívűl jól döntöttem! Páratlan és tartós illat😊
5
BB Szerző | 2024.02.08
Nagyon szeretem, hosszan tartó illata van.
5
SE Szerző | 2024.02.08
Imádom, hogy az autóban is a kedvenc illatomat érezhetem. :)
5
BK Szerző | 2024.02.08
Szuper
5
PM Szerző | 2024.02.08
Szuper!
5
GK Szerző | 2024.02.08
Nagyon finom illatú. És sokáig illatozik.
5
Szerző | 2024.02.07
Szuper
5
NM Szerző | 2024.02.07
Imádom :)
5
TL Szerző | 2024.02.07
A sárga a kedvenc illatom, nagyon tartós, ajánlom.
5
KM Szerző | 2024.02.07
Teljes mértékben! Imádom!
5
SE Szerző | 2024.02.07
Többször rendeltem már, úgy gondolom az elég bizonyíték , hogy teljesen megvagyok vele elégedve, mert imádom az illatukat :-)
5
TP Szerző | 2024.02.07
Nagyon! Imádom ezeket az illatokat! Hosszantartó illatok, az autóillatosító is szuper!
5
BE Szerző | 2024.02.06
Hosszan tartó illata van, a lányom nagyon szereti, így én is.
5
RO Szerző | 2024.02.06
Nagyon finom illata van az összes terméknek, örülök, hogy végre megrendeltem. Nagyon elégedett vagyok 😊
5
TK Szerző | 2024.02.06
Nagyon ❤️
5
JS Szerző | 2024.02.06
Szuper az illata
5
D Szerző | 2024.02.06
Nagyon intenzív illatú az autóba elsőre, de jó. Jó mert nem wc illatosítóra hajaz az illat, hanem friss, kellemes illatot áraszt.
5
KA Szerző | 2024.02.05
Nagyon jó illata van.
5
SA Szerző | 2024.02.05
Kellemes,hosszan tartó illatok
5
NG Szerző | 2024.02.03
Nagyon jó, az illata hosszan èrezhető.
5
GN Szerző | 2024.02.02
Nagyon kellemes tartós illat.
5
ZS Szerző | 2024.02.02
Csodás illatok, amióta rátaláltam, csak ezt használom ☺️
5
PR Szerző | 2024.02.02
Nagyon szeretem, a kék a kedvenc illatom.
5
TT Szerző | 2024.02.02
Nagyon tartós, intenzív illatok, minden termékkel elégedett vagyok. Továbbra is rendelni fogom!
5
TM Szerző | 2024.02.01
Maximálisan, és külön öröm számomra, hogy most már nem csak a ruháinkon, hanem a gépjárműbe ülve is ez az illat vár.
5
KB Szerző | 2024.02.01
Elégedett vagyok a termékel.
5
S Szerző | 2024.01.29
Tetszik nagyon.
5
GA Szerző | 2024.01.26
Fantasztikus illatok.
5
SZ Szerző | 2024.01.25
Nagyon tartós illata van❤️
5
VA Szerző | 2024.01.25
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Köszönöm.
5
VA Szerző | 2024.01.23
Maximálisan elégedett vagyok vele. Az itt olvasott vélemények alapján a kéket rendeltem meg, de nem csalódtam.
5
NG Szerző | 2024.01.22
Nagyon elégedett vagyok!!!!
5
GA Szerző | 2024.01.18
Csak pár helyen kilukasztottam a csomagolást, igy tettem a lakásba két helyre az illatosító lapot. És egészen érdekes friss, alacsony koncentrációjú illat van a lakásban ami nem tolakodó csak kellemes. Szerintem az idők végezetéig kitart :)))) Most vettem a kocsiba is. Az ülés alá fogom betenni, senki nem látja mégis kellemes tiszta illat lesz. Egészen más és tovább tart, mint a hagyományos autóillatosítók.
5
TC Szerző | 2024.01.15
Teljes mértékben elégedett vagyok vele. Mindenkinek bátran ajánlom☺️
5
KA Szerző | 2024.01.15
Isteni az illata mindegyiknek!
5
HA Szerző | 2024.01.13
Tökéletesen elégedett vagyok a termékkel, hosszan tartó illatot varázsolnak a ruhásszekrényben! Most vásároltam először, de nem utoljára! Mindenkinek ajánlom!
5
SS Szerző | 2024.01.09
Teljesen elégedett vagyok a termékekkel, az illat kombinaciók tökéletesek és az a jó hogy sokáig benne maradnak a ruhába. Minden elismerésem a feltalálónak, és hálás köszönet az ertekesitoknek akik oda figyelnek ránk vevőkre és a gyors szállításra. Remélem ez a webáruház egyre nagyobb és sikeresebb lesz))))
5
TI Szerző | 2024.01.09
Tökèletesen
5
Szerző | 2024.01.09
Maximálisan.
5
SB Szerző | 2024.01.08
Nagyon szuper!
5
AB Szerző | 2024.01.08
Szuper termék,az illata isteni,hosszantartó!
5
RJ Szerző | 2024.01.05
Nagyszerű termék, csodálatos az illata, hosszan tartó.
5
BA Szerző | 2023.12.25
Ruhásszekrénybe vásároltam a terméket, nagyjából egy nap után terjedt szét és azóta egyből érzem, amikor kinyitom a szekrényt. Kellemes illata van, remélem tartós lesz.
5
OA Szerző | 2023.12.18
Nagyon kellemes, tartós, friss illat.
5
EK Szerző | 2023.12.17
Maximálisan elégedett vagyok, nagyon jó az illata, az egész autóban érződik és nagyon tartós.
5
RZ Szerző | 2023.12.16
Egyszerűen imádom az összeset!!!!
5
VM Szerző | 2023.12.15
Nagyon szuper!
5
MD Szerző | 2023.12.15
Kellemes, nem túl erős illata van. Én az autómba vásároltam egy Emija-t.
5
IN Szerző | 2023.12.15
Nincs rá szó imádom! 😊
5
KS Szerző | 2023.12.15
Szuper jó illatosító :)
5
EO Szerző | 2023.12.14
Kellemes illatot varázsolt az autóba!
5
NA Szerző | 2023.12.10
Nagyon jó
5
UM Szerző | 2023.12.08
nagyon jó
5
TK Szerző | 2023.12.07
Nagyon szuper, intenzív illata van. Köszönöm szépen
5
BE Szerző | 2023.12.04
5 Nagyon elégedett vagyok az autó illatosítóval is ,ahogyan az öblítővel. Igazán tartós jó minőségű 💯♥️
5
KO Szerző | 2023.12.04
Nagyon megvagyok elégedve a termékkel,nagyon sokáig trtja az illatát,és az illata ugyan olyan marad 1 -2 het múlva is mintha most vettem volna ki a mosógépből. Mióta rátaláltam,csak ezt használom. Az autómban is ezt az illatot hadználom,kiváló 👌👀
5
BM Szerző | 2023.12.03
Nagyon finom illat,az autóban.
5
RR Szerző | 2023.12.03
Azt hittem azèrt tartósabb lessz, annyira nem estem hasra tőle. Zőldet vettem a kocsiba de nem igazán volt kellemes az illata.
5
GM Szerző | 2023.12.02
Nagyon kellemes!
5
VH Szerző | 2023.12.02
Nagyon jó termék, nagyon kellemes intenzív illattal.
5
LV Szerző | 2023.12.02
Egyszerűen fantasztikus illat. Körbe járja az egész házat és kocsit is 😍😍
5
RT Szerző | 2023.12.01
Szuper illat!
5
Szerző | 2023.12.01
Isteni illat, tartós.
5
RT Szerző | 2023.12.01
Nagyon!màr rendelltem föbbször isteni illata van!!!
5
UM Szerző | 2023.11.27
Szuper termék, végre nem csak a ruhám, hanem az autó is ebben az illatban fürdik. 🙂
5
LF Szerző | 2023.11.26
Nagyon finom illatok, az autómban használom, intenzív, tartós illat.
5
R Szerző | 2023.11.25
Wc be és a kocsiba használom nagyon jó, tartós
Vissza a boltba