Puella mosóparfüm - EmiJa

EmiJa  Gyűmölcsös-fűszeres jegyek a ruháid számára

Éld át ezt az intenzív és kellemes élményt az EmiJa mosóparfümmel minden mosásnál!

Az egyedi EmiJa mosóparfümünk csodás, gyümölcsös és fűszeres jegyekkel gazdagított illatot biztosít ruháidnak.

Válassz 1/10/50 vagy akár 100 öblítésre is elegendő kiszereléseink közül.

Változat
Szállításra kész Szállításra kész Szállításra kész Szállításra kész Kérjük, válasszon változatot
399 Ft 2 490 Ft 6 990 Ft 9 990 Ft 399 Ft-tól
Kategória: Mosóparfümök
Puella Mosóparfüm - EmiJa
1/10/50/100 öblítés

Próbáld ki az EmiJa egyedi illatát, mely a fekete ribizli, varázslatos narancsvirág, gyengéd rózsabors, elbűvölő jázmin, csábító csokoládé és forró vanília ötvözete. Ezek az összetevők megynitják a mámorító illatok világának kapuját minden mosásnál.

A Puella mosóparfümök a hagyományos, nem minden szövetfélére használható öblítők legillatosabb alternatívája. A mi innovatív mosóparfümünk illóolajokon alapul és egyedi összetételével minden szövetfélére alkalmas.

A Puella mosóolaj meglepően erős és hosszan tartó illattal rendelkezik, így ruháid frissek és illatosak lesznek. Szárítógépbe is alkalmas. Ezek az illatok nem csak a ruhatárad árasztják el, de az otthonodban is kellemes és illatos légkört teremtenek.

A magasan koncentrált parfümolajnak köszönhetően kis mennyiségben is hatékony. Ruháid csodásan illatoznak majd, hosszú idő után is.

Adagolás: Egy 5 ml-es adag 4 kg ruhához elegendő. A pontos adagolásért használd komfortos Puella kupakunkat. Tudj meg többet itt.

Figyelem! A mosóparfümöt csak a mosógép öblítő rekeszébe szabad önteni. Parfümolajat soha ne önts közvetlenül a mosógép vagy a szárítógép dobjába.

 

Miért válasszunk Puella termékeket? Ezek az előnyei:

  • Legjobb minőség és szabványok – termékeinket a legmagasabb minőségi szabványok szabályozzák és megfelelnek az uniós szabványok szigorú előírásainak.

  • Vegán összetétel – elköteleződtünk az etikus gyakorlatok betartása mellett. Termékeink kizárólag vegán összetevőkből készülnek és állatkísérlet-mentesek.

  • Intenzív – a hagyományos öblítőkkel ellentétben, a Puella mosóparfümből 5 ml hozzáadása is elegendő. Ez a kis adag is képes különleges illatot biztosítani, így pénzt és tárhelyet spórolhatsz.

  • Egyedi – mosóparfümeink hosszan tartó illatot biztosítanak, melyek elbűvölő aurát teremtenek ruháid körül. Ruháid gyönyörű illatára néhány napig biztosan számíthatsz.

  • Univerzális – illataink minden ruhaszövet típusra használhatóak, beleértve a sport- és funkcionális ruházatot is. A ruhák típusától függetlenül biztos lehetsz abban, hogy illata intenzív és kellemes marad.

  • Kompakt csomagolás – kis és praktikus csomagolás, amely nem foglal sok helyet a szekrényben. Könnyen tárolható, így mindig kéznél van, ha fel szeretnéd frissíteni ruháidat.

  • Tartós – termékeink hosszan tartó frissességet és illatot biztosítanak ruháidnak. Ráadásul szárítógépben is használhatod a nélkül, hogy az illat elpárologna. A Puella eltéveszthetetlen illata szárítás után is megmarad.

 

Bőrgyógyászatilag tesztelt

A PUELLA mosóparfümjeit olyan dermatológiai vizsgálatoknak vetette alá, amelyeket általában a kozmetikai termékeknek tartanak fenn. Fontos azonban megjegyezni, hogy a mosóparfümök használata megegyezik a hagyományos öblítők használatával, és különbözik a kozmetikai termékek hagyományos, közvetlenül a bőrre történő alkalmazásától. E különbség ellenére a parfümök tesztelése sikeres volt, és megerősítette, hogy a helyes adagolás és a megfelelő kezelés esetén ezek a termékek biztonságosak a bőrre és alkalmasak a rendeltetésszerű használatra.

A Puella mosóparfüm bőrgyógyászati tesztet a PUELLAvone, s. r. o. részére a CENTRUM estetické dermatologie, léčby akné a obličejových dermatóz syncare plus, s. r. o. készítette, 2023.09.27. Letölthető itt: magyar nyelvű dokumentum, eredeti dokumentum.

Fontosnak tartjuk termékeink becsületes összetételét és minőségét
Nem tartalmaz
nehézfémeket
Állatkísérlet-mentes
és vegán
Nanoanyagoktól
és mikroműanyagoktól
mentes

Parabén mentes

Termékeink SVHC és parabén mentesek, továbbá nem tartalmaznak nehézfémeket, káros szermaradványokat, dioxánt, PBT/vPvB anyagokat, mikroműanyagokat és nanoanyagokat.

A termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, és állatkísérlet-mentes. 

Kérdésed támadt?

 

A választ megtalálod

Ide koppintva
Tökéletes választás a háztartásod számára

 

A Puella mosóparfümök kiemelkednek a hagyományos öblítők közül, mivel nem tömítik el a mosógép alkatrészeit, nem rontanak az anyagok rugalmasságán, ezért azoknak funkcióit sem zavarják meg. Ráadásul termékeink összetétele magas arányban tartalmaz illatolajakat, melyek intenzív és hosszan tartó illatot biztosítanak.

Használati tanácsok és tippek

Fontos termékinformációk

 

Ez az információ a szabványos jogszabályi figyelmeztetéseket tartalmazza erre a terméktípusra vonatkozóan:

 

Emija – Gyümölcsös-fűszeres illat.
UFI:6Y71-S1JX-800F-5A3R
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A parfümöt 5 ml/4 kg ruha arányban adagoljuk az öblítő rekeszbe. Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; benzil-szalicilát; linalool; hexilcinnamaldehid; linalil-acetát; piperonál; 2-metil-3-(3,4-metilén-dioxifenil)-propanál; citronellol; geraniol; 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; D-limonén; geranil-acetát; 6,7-dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanon; δ-damaszenon. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.
 
*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
5
1130x
4
4x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
BL Szerző | 2024.07.22
A termék egyszerűen tökéletes. Tartós és nagyon finom illatot biztosít a ruháknak. Meg vagyok vele elégedve.
5
CZ Szerző | 2024.07.21
A piros szín annyira nem jött be , de a kék nagyon tetszik
5
JZ Szerző | 2024.07.19
Nagyon jo a termék! Kis mennyiség, erős, tartós illat!
5
DA Szerző | 2024.07.18
Nagyon jó az illata kevés elég a mosáshoz belőle és sokáig érezhető! A kék, a fehér és a zöld a kedvencem.
5
KZ Szerző | 2024.07.18
Imádom, nagyon tartós az illata csak ajánlani tudom.
5
JM Szerző | 2024.07.18
A legjobb illat,imádom!💙
5
BZ Szerző | 2024.07.17
Nagyon szeretem ezt is mint a zöldet ès a sárgát imádom ès a család is szereti az illatát
5
RC Szerző | 2024.07.17
1000%csak is ajánlani tudom ezeket a termeket !
5
Szerző | 2024.07.17
Már többször vettem mintát, mert nem tudtam dönteni melyiket is válasszam, mert annyira finom mind. A kék, kellemes tiszta, férfiaknak is jó választású illat, rózsaszín talán a leglágyabb számomra (a fehér is az, de az talán "gyengébb illat"). Nagyon hosszan tartó friss finom mosóparfűm. Sok dicséretet kapunk használata óta. Árban bár elsőnek dragának tűnik, DE nagyon kiadós, és annyira pici kell, hogy bőven MEGÉRI! Csak ajánlani tudom!
5
KE Szerző | 2024.07.12
A legfinomabb illat ,amit valaha is éreztem mosás során
5
Szerző | 2024.07.11
A termék elnyerte tetszésemet. Az illat sokáig megmarad, amit nagyon szeretek.
5
GN Szerző | 2024.07.11
Csodálatos egyedi illat és nagyon tartós,imádom .
5
BB Szerző | 2024.07.10
Kellemes, nem "tolakódó" illat.
5
EK Szerző | 2024.07.10
Imádom az illatát!
5
SE Szerző | 2024.07.10
Nagyon jó imádom az illatát Ruhákon is nagyon sokáig érződik az illata!!!
5
NE Szerző | 2024.07.10
Egyszerű és nagyszerű Amióta a Puella olajat használom mindig friss és tiszta illata van a ruháknak és mindenki azt kérdezi mit használok , egyszerűen fantasztikus IMÁDOM
5
HR Szerző | 2024.07.09
Imádom!!
5
SK Szerző | 2024.07.09
Nagyon jó illat, mindenkinek ajánlom!
5
SR Szerző | 2024.07.09
Eddig nagyon pozitív, az illat finom és tartós. Remélem a kiszerelés hosszantartó lesz
5
JR Szerző | 2024.07.09
TÖKÉLETES ❤
5
SK Szerző | 2024.07.08
Fantasztikus illatok. Kék a kedvenc
5
KR Szerző | 2024.07.08
Imádom!A kék a kedvencem!
5
HE Szerző | 2024.07.08
Nagyon elégedett vagyok.
5
MS Szerző | 2024.07.07
Tökéletesen elégedett vagyok a termékkel. Kellemes, de nem tolakodó illatú, ami hosszú ideig, szekrényben, fiókban való tárolás után is megmarad. Gazdaságos is , mert nagyon kevés kell belőle és mióta kapható hozzá pumpás fej, az adagolás is kényelmes és egyszerű.
5
JN Szerző | 2024.07.05
Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, valóban intenziv az illatok és tartja a ruha. Pedig az előírt mennyiségnél kevesebbet rakok a ruhákhoz.
5
JS Szerző | 2024.07.04
Nagyon!
5
VT Szerző | 2024.07.04
Teljes mértékben elégedett vagyok vele, csak ajánlani tudom mindenkinek! 🥰
5
MK Szerző | 2024.07.03
Kedvenc illatom. Elégedett vagyok vele. Nagyon jó és tartós illat.
5
FN Szerző | 2024.07.03
Maximálisan elégedett vagyok! Kellemes,tartós illat! Szívesen ajánlom,nem fognak benne csalódni!
5
HV Szerző | 2024.07.03
Imádom, hogy nem csak a ruhák illata marad isteni, hanem a házban és az udvaron is ezt érezni..imádom. Azt gondolom, teljes mértékben kifizetődő és nagyon kevés is elég ahhoz, hogy friss és illatos legyen a ruha. Az ágyneműkön még mindig érezni a szekrényben mikor kinyitom, csoda érzés. Mindenkinek bátran ajánlom :)
5
TE Szerző | 2024.07.03
Elégedett vagyok vele. Még szárítógép használata után is érzem az illatát.
5
MH Szerző | 2024.07.02
Isteni finom illattal rendelkizik
5
HV Szerző | 2024.07.02
Azt se tudom hogy hol kezdjem. Imádom. De nagyon durván imádom. A lakás illatozik. Ha kint szárítom a ruhákat, ágyneműket,akkor pedig a terasz illatozik. Ha elmegy egy sétáló az úton azt hallom, hogy atya ég de jó illat van. Szóval ennél több nem kell. Tényleg durva
5
PG Szerző | 2024.07.02
Kellemes,tartós illatú termék.
5
RE Szerző | 2024.07.02
Teljes mértékben elégedett vagyok nagyon szeretem a Puella termékeket. Szeretem,hogy sokáig lehet érezni a ruhákon.
5
Szerző | 2024.07.02
Szerintem a legjobb illat.
5
DP Szerző | 2024.07.02
Nagyon elégedett vagyok a Puella mosóparfümökkel, csodás, tartós illatukkal, ajánlom mindenkinek.
5
MC Szerző | 2024.07.02
Nagyon elégede vagyok a hosszan tartó illat és a kellemes illat minden pénzt megér.
5
KV Szerző | 2024.07.02
Tökéletesen elégedett vagyok.Nagyon finom, kellemes, hosszan tartó illata van.Nagyon szeretem.
5
SK Szerző | 2024.07.02
Imádom, az egész lakás illatozik tőle. Nagy kedvenc a piros és zöld mellett.
5
MT Szerző | 2024.07.01
Nagyon finom az illata, a szárítógép után is megmarad az illat. Imádom
5
Szerző | 2024.07.01
Sokáig tartó kellemes illata van a ruháknak. Szàradás után a törölközők puhábbak mintha öblítőt használtam volna. Összességében elégedett vagyok a termékkel, nagyon tetszik.
5
VP Szerző | 2024.06.30
Teljes mértékben elégedett vagyok! Kitűnő illat, és hosszan érezhető a ruhákon. Nagyon jó!
5
ST Szerző | 2024.06.30
Sokadik rendelésem, de nem az utolsó. Nálunk az EmiJa a befutó, a szárítógépben sem tűnik el az illata. A "pumpa" pedig hiánypótló volt.😁
5
KE Szerző | 2024.06.29
Nagyon szeretem a Puella termékek illatát.Sokszor nem tudom eldönteni milyen színű mosóparfümöt vegyek.Kiprobáltam mindet.Most a kéket használom.Kellemesen érződik az illata a ruhákon es az egész lakásban.
5
HA Szerző | 2024.06.28
Nagyon kellemes illata van,az egèsz lakásban árad ez a jó illat. Nem is tudnák mást használni.Teljes mèrtèkben elègedet vagyok.
5
AP Szerző | 2024.06.28
Nagyon kellemes, fűszeres illata van, az egész lakásnak ilyen az illata mosás után. Szárítógépben való szárítás után is tökéletesen megmarad az illata és a javaslottnál kevesebb mennyiség is elegendő!
5
NI Szerző | 2024.06.27
Teljes mértékben elégedett vagyok! Kitűnő illat, és hosszan érezhető a ruhákat
5
NM Szerző | 2024.06.27
Sokáig lehet érezni az illatát. Vendégeim is szeretik a törölközőim illatát
5
KK Szerző | 2024.06.27
Maximálisan. Nagyon imádom a puella összes illatát.
5
BR Szerző | 2024.06.26
*****
5
TH Szerző | 2024.06.26
Kedvenc
5
SA Szerző | 2024.06.26
Teljes mértékben elégedett vagyok! Kitűnő illat, és hosszan érezhető a ruhákat.
5
ÉP Szerző | 2024.06.26
A kék, és fehėr öblítőt nagyon szeretem....ez nálunk a favorit ! Mindkettő kellemes, nem tolakodó illatú......
5
OP Szerző | 2024.06.25
Hosszantartó illata van.Nagy kedvenc.
5
TI Szerző | 2024.06.24
Imádom!
5
S Szerző | 2024.06.24
Maximálisan elégedett vagyok. Imádom illat, hosszan tart.
5
TA Szerző | 2024.06.24
Nem csalódtam benne! Hosszan tartó még a szekrények is beszívták az illatot! Egyszerűen Imádom
5
LI Szerző | 2024.06.23
Hosszantartó finom illata van! Az egész szekrényt átjárja! Imádom!
5
SI Szerző | 2024.06.21
Nagyon nagyon megvagyok vele elégedve.😊
5
KE Szerző | 2024.06.21
Kellemes, hosszan tartó illat. Szeretjük. A szállítás is gyors, korrekt. Köszönjük a terméket.
5
JH Szerző | 2024.06.21
Isteni illatok, és tartós!🙂
5
HL Szerző | 2024.06.21
Kellemes hosszan tartó illat még a szárítógép után is.Szeretjük nagyon.
5
NA Szerző | 2024.06.20
Fantasztikus illat imádom a szomszédok is teljesen odavoltak amikor teregettem mennyire intenzív virág illat volt . Lassan rendelem a következőt . Már nem is vásárolok máshol . Gyors 1 napos kiszállítás
5
PG Szerző | 2024.06.20
Hosszan tartó finom illata van. Nagyon szeretjük
5
GE Szerző | 2024.06.19
Modoparfűm 100% De viszont illatosító lap egyáltalán nincs illata az 0%
5
BT Szerző | 2024.06.18
Nagyon szeretjük finom illatokat áraszt!!!
5
ÁÉ Szerző | 2024.06.18
Kellemes, hosszantartó illat. Imádom
5
EN Szerző | 2024.06.18
Imádom! Nagyon kevés kell egy mosáshoz, tartósan kellemes illata van a ruháinknak.
5
EH Szerző | 2024.06.18
Imádom az illatát. Tartós, sokáig érezhető
5
KJ Szerző | 2024.06.14
Jó illata van,teljesen elégedett vagyok!
5
BG Szerző | 2024.06.14
Nagyon elégedett vagyok az EmiJa mosóparfümmel és a korrekt szállítással is. A szárítógépben szárított ruhákon is megmarad az illata.
5
KK Szerző | 2024.06.14
Gyors a szállítás és jó a termék!! Szeretjük az illatát!
5
TH Szerző | 2024.06.14
Nagyon jó az illata!Már többször rendeltem!
5
FP Szerző | 2024.06.14
Nagyon imádom minden illatát! Szuper termék!
5
MN Szerző | 2024.06.13
Nagyon jó, végre egy olyan "öblítő" aminek megmarad az illata a száradt ruhákon is!
5
KA Szerző | 2024.06.13
Nagyon elégedett vagyok a termékkel és a kiszállítás időtartamával is.
5
KM Szerző | 2024.06.12
Nagyon kellemes illata van.
5
BM Szerző | 2024.06.12
Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel!
5
SB Szerző | 2024.06.12
Imádom az illatát....
5
VF Szerző | 2024.06.11
Nagyon jó az illata. Napok után is érezni.
5
KA Szerző | 2024.06.10
Nagyon elégedett vagyok Nagyon jó illata van mindegyiknek szerintem tökéletes
5
KI Szerző | 2024.06.10
Teljes mértékben elégedett vagyok!
5
KG Szerző | 2024.06.06
Nagyon elégedett vagyok.
5
SN Szerző | 2024.06.06
Most rendeltem először és nagyon tetszik az illat amiket próbáltam!❤️ Köszönöm ❤️🥰
5
MR Szerző | 2024.06.04
Nagyon szeretem szinte minden illatát ❤️Csak ajánlani tudom és szoktam is másoknak❤️Köszönöm Puella❤️❤️❤️❤️❤️❤️
5
LZ Szerző | 2024.06.03
Kiváló termék
5
HB Szerző | 2024.06.01
Ez a terrmék a legtartósabb illatú, amit valaha próbáltam. Szuper illat!
5
VN Szerző | 2024.06.01
Nagyon meg vagyok elègedve, nagyon jó illat van a hàzban egy mosás utàn ès ruhàk is kellemes illatúak.
5
PA Szerző | 2024.05.31
Nagyon jó illata van az összes mosóparfümnek, de legtartósabb és legerősebb a zöld színű, ami nekem alapból is a kedvencem a fehérrel együtt! Nagyon jól eltalált az összes illat! Több éve használom, de az "emberi" parfümöt még nem mertem kipróbálni, lehetne abból is minta. Üdv. Polainé Andi
5
BB Szerző | 2024.05.30
Én nagyon szeretem őket. ☺️ Két hónapja használom és teljesen elégedett vagyok mindkét illattal, amit rendeltem.
5
ŐJ Szerző | 2024.05.30
Szuper nagyon nekem nagyon tetszik🥰
5
PA Szerző | 2024.05.29
Nagyon elégedett vagyok a kellemes illatokkal.Mindenkinek ajánlom!
5
VM Szerző | 2024.05.23
Nagyon jo illata van és tartós.
5
EZ Szerző | 2024.05.23
Szuper az illata és hosszan tartó.Konkrétan függő lettem🥰
5
AD Szerző | 2024.05.23
Nagyon elégedet vagyok már többször rendeltem és még fogok is.
5
FS Szerző | 2024.05.22
Tökéletes. Tartós.
5
SA Szerző | 2024.05.22
Szuper😊
5
DE Szerző | 2024.05.22
Nagyon elégedett vagyok a termékkel már többször rendeltem.Az utolsó rendelésnél kértem habfürdőt is az is nagyon kellemes illatú.
5
KZ Szerző | 2024.05.21
Egyszerűen valami fenomenális, minden termékük. Tartós illatok, és árérték arányában tökéletesen megfelelő ! Köszönöm Puella, hogy létezel ! 😊 👍👍👍👏👏👏🙏🙏🙏
5
KM Szerző | 2024.05.21
Nagyon kellems az illata,ès elképesztően tartòs is. Imàdom🥰
5
S Szerző | 2024.05.21
Nagyon .
5
FH Szerző | 2024.05.20
Nagyon kellemes,intenzív illatvilág. A textíliák kellemes illatúak és puhák mosás után. Az evárásomat minden szempontól teljesítette a termék.
5
KE Szerző | 2024.05.17
Isteni illata van imádom ☺️
5
VJ Szerző | 2024.05.17
Nagyon elégedett vagyok vele. Nagyon kellemes illat és tartós.
5
KD Szerző | 2024.05.16
Hosszan tartó és nagyon finom illat a ruhán! Imádom!
5
SZ Szerző | 2024.05.16
Nagyon jó illatáta van!
5
CB Szerző | 2024.05.15
Teljes mértékben elégedett vagyok!
5
MT Szerző | 2024.05.15
Mióta rá találtunk csak ezt használja az egész család és rokonság *****
5
CR Szerző | 2024.05.14
Amióta megrendeltem az első puella mosóparfüm csomagom, azóta függővé váltam. Elsőre illatminta csomagot vettem, mert túlzónak gondoltam az ígért illatfelhőt. Aztán az első mosást követően rájöttem, hogy ez az amire szükségem van! Két nap alatt elmostam az összes mintát, és rendeltem is az 500 ml-es kiszereléseket. Mindenki dícsérte az illatom, azt hitték a parfümöm érzik. Az érdeklődő családtagjaimnak, barátaimnak, munkatársaimnak, adtam kipróbálásra a mosóparfümjeimből, és ők is függővé váltak. Nem csak mosásra használom, kis pumpás üvegből fújom a függönyökre, az autómban a is ezzel illatosítok, a szekrényekbe is fújok időnként egy-egy spriccet. Imádom, hogy az egész lakás ettől illatozik. Elsőre drágának tűnhet, de nagyon sokáig elég egy flakon, és a minősége sem romlott az első vásárlásom óta. Egyszerűen imádom, csak ajánlani tudom mindenkinek!! .. és most, hogy parfüm is vásárolhatunk már, természetesen vettem azt is. Egyszerűen imádom!
5
IV Szerző | 2024.05.14
Nagyon jó és tartós az illata! A ruhák puhák lettek tőle!
5
HL Szerző | 2024.05.14
Finom , hosszan tartó illat Már csak ezt használom!
5
SB Szerző | 2024.05.14
Nagyon jó az illata van és tartós is!Még a száritógép után is!Nehéz volt a választás mindegyiknek szuper az illata!
5
SB Szerző | 2024.05.12
Szuper illata van, és tartós.
5
BI Szerző | 2024.05.11
Maximálisan mint azt elözőleg is irtam csak ajánlani tudom és szoktam is én személy szerint imádom!
5
SK Szerző | 2024.05.10
Nagyon tartós és kellemes illatú!!
5
HG Szerző | 2024.05.10
Tökéletes! Illatos, még a szárítógép után is...Imádjuk!
5
HL Szerző | 2024.05.10
Nagyon tetszik az illatok
5
Szerző | 2024.05.09
Kiváló illatvariáns hosszan tartó hatással.
5
LS Szerző | 2024.05.09
Nagyon meg vagyok elégedve, sokáig megmarad és isteni az illata!
5
KS Szerző | 2024.05.09
Szuper. Tartós és kellemes az illata. A kék és a zöld a kedvencem.
5
SB Szerző | 2024.05.08
5*
5
KI Szerző | 2024.05.08
Nagyon szeretem,végre egy olyan termék aminek az illata megmarad a ruhán szárítógép használata után is! A kék most a kedvencem, de a többi szint nagyon ajánlom,én nehezen tudtam választani !!!!!
5
SL Szerző | 2024.05.07
Kipróbáltam az összes illatot. Nekem a kék tetszik a legjobban.
5
ME Szerző | 2024.05.07
Tökéletes!! Nagyon szeretem!!!!
5
MS Szerző | 2024.05.07
Igen nagyon szuper és az egész családom szereti a termékeket!!
5
FN Szerző | 2024.05.07
Nagyon szeretem,szuper illata van!
5
KR Szerző | 2024.05.06
Nagyon jó illata van, imádjuk :)
5
VM Szerző | 2024.05.06
Az egesz lakás illatozik,imádom.
5
NH Szerző | 2024.05.06
Nagyon szuper termék!!Egyszerűen imádom!Mosás útán a ruhák illata betölti az egész lakást! Nagyon szuper termék!!Egyszerűen imádom!Mosás útán a ruhák illata betölti az egész lakást! Nagyon szuper termék!!Egyszerűen imádom!Mosás útán a ruhák illata betölti az egész lakást!
5
RL Szerző | 2024.05.06
Minden illat nagyon jó!!
5
SC Szerző | 2024.05.04
nagyon
5
ZI Szerző | 2024.05.03
Mindegyiknek nagyon jó illata van!Tartós!Kedvencem a sárga és a zöld!
5
FH Szerző | 2024.05.03
Nagyon szuper termék!!Egyszerűen imádom!Mosás útán a ruhák illata betölti az egész lakást!
5
KI Szerző | 2024.05.03
Egyszerűen imádom az illatát a kéknek!!!Mindegyik illat jó,de a kék szerelem számomra!!
5
BK Szerző | 2024.05.03
Nagyon kellemes, tartós illat.
5
PS Szerző | 2024.05.02
Szuper,tartós illat.
5
JS Szerző | 2024.05.02
5,0
5
FO Szerző | 2024.05.02
Nagyon szeretem a Puella termékeket, különösen a mosóparfümöket. Kedvencem a piros,sárga ,kék.
5
MF Szerző | 2024.05.02
Szuper tartos, isteni illat! Kedvencem❤️
5
SP Szerző | 2024.05.01
Nagyon jó illatú, intenzív. Átjárja az egész lakást miközben mosok. Tartós az illata. Nagyon elégedett vagyok. 🙂
5
KA Szerző | 2024.05.01
Meg kaptam a csomagot már többször rendeltem ez is nagyon tetszik tartós biztosan rendelek még.
5
LT Szerző | 2024.05.01
EmiJa a kedvenc illatom .
5
KI Szerző | 2024.05.01
Szeretem az illatát, az egész lakás mosás után fantasztikus illatba borul!
5
ST Szerző | 2024.04.30
Imádom, nagyon tartós finom illat
5
SK Szerző | 2024.04.30
Nagyon meg vagyok vele elégedve. Kellemes illat, tartós.
5
MS Szerző | 2024.04.30
Nagyon kellemes illat, tartós.
5
VS Szerző | 2024.04.29
Nagyon jók 5
5
Szerző | 2024.04.29
Kellemes illat. Tartós. Sokkal tartósabb, mint az öblítő.
5
VA Szerző | 2024.04.28
Számomra kellemes illat, nagyon kedvelem!
5
SA Szerző | 2024.04.27
Nagyon jó termék, finom illat!
5
ÁP Szerző | 2024.04.27
Nagyon szeretem a piros és a kék a kedvencünk 🥰 hónapok óta ezt használom
5
KJ Szerző | 2024.04.26
Nagyon jó csak véletlen màsik illatot rendelttem a hasonló szín miatt
5
MB Szerző | 2024.04.24
Szuper
5
KK Szerző | 2024.04.24
Nagyon elégedett vagyok.A mosóparfümön kívül autó és lakás illatosítót is vásároltam ugyanebben az illatban úgyhogy mindenhol is ezt érezzük. Nagyon kellemes és tartós az illata. Több ismerősömnek is elmondtam már hogy mi a termék neve és már többen rendeletek is. Csak ajánlani tudom.
5
TJ Szerző | 2024.04.24
Remek!
5
NB Szerző | 2024.04.24
Teljesen elégedett vagyok.
5
PG Szerző | 2024.04.22
5*
5
HE Szerző | 2024.04.20
Ennél a terméknél meg nem használtam jobbat imádom ahogy árad az egész lakásba a finom illatok
5
Szerző | 2024.04.20
Imádom nekem a kék a kedvencem
5
KD Szerző | 2024.04.19
Nagyon elégedettek vagyun❤️❤️
5
BN Szerző | 2024.04.19
Nagyon elégedett vagyok
5
ÁK Szerző | 2024.04.19
Először egy pár mintadarabot rendeltem a mosóparfümökből es annyira elvarázsolt az illatuk,hogy most egy nagyobb kiszerelésben rendeltem.Akármerre járok mindig megemlítik, hogy milyen jó illatúak a ruháim,és hogy mit használok.Ilyenkor mindig büszkén mondom hogy Puellát használok🥰 Nagyon megszerettem és köszönöm hogy vagytok🤗
5
NN Szerző | 2024.04.19
A legjobb termék.olyan illatokkal hogy az ember szeretne állandoán mosn Már egy éve ezt használom t Több vásárlót is hoztam.már önökhöz
5
OC Szerző | 2024.04.19
Teljes mértékben elégedet vagyok,nagyon szeretem.Rendszeresen rendelem🙂
5
SS Szerző | 2024.04.19
Hàt a kéknek valami fantasztikus illata van én nem csalódtam kezdésnek az 500 ml-et rendeltem.. tényleg le a kalappal nagyon jó ajànlom a webshopok is nagyon egyszerű használni gyors szàllítàs minden tökéletes köszönöm
5
PP Szerző | 2024.04.19
Kellemes illat. Tartósan megmarad a következő mosásig. Szívesen használom.
5
KR Szerző | 2024.04.19
Tökéletes választás imádjuk én még a kocsiba is tettem párnát 😉
5
LM Szerző | 2024.04.18
Nagyon jó illata van, tartós.
5
GK Szerző | 2024.04.18
Isteni illata van a kék szìnűnek(nem émelyìt) és tartòs a ruhákon.
5
PD Szerző | 2024.04.18
Patika, imádja a család
5
AT Szerző | 2024.04.18
Nagyon elégedett vagyok egyszerűen imádom nem is veszek ezek után mást ❤️
5
Szerző | 2024.04.17
Nagyon elégedett vagyok a termékkel és a webshop-pal is. Az illatok isteniek és hosszan tartanak. A szállítás gyors és pontos. A megrendelésnél én hibáztam, de az email-emre azonnal és kedvesen válaszoltak és korrigálni tudtunk a hibát. A megrendelt termékek még aznap megérkeztek. Nagyon köszönöm ez úton is a kedvességüket és pontosságukat!
5
GN Szerző | 2024.04.17
Nagyon szeretem. Nagyon sokáig tarja a jó illatot, még szárítógép használat után is és puhák a ruhák.
5
K Szerző | 2024.04.17
Hosszantartó, kellemes, friss illat, gyors kiszállítás.
5
KE Szerző | 2024.04.17
Hosszan tartó, kellemes illat.
5
HT Szerző | 2024.04.16
Másoknak is jó szívvel ajánlom. Nagyon meg vagyok elégedve
5
KT Szerző | 2024.04.16
Nagyon szuper
5
SB Szerző | 2024.04.16
Nagyon tetszik az illata. Szárítógépben történő szárítás után is megtartja illatát.
5
Szerző | 2024.04.16
Szerintem a legjobb illat,már többször rendeltem. Ebből az illatból rendeltem légfrissítőt és illatosító lapot.
5
BB Szerző | 2024.04.16
Nagyon szeretem, ez a kedvenc illatom. Sokáig illatos a ruha a szárítógép után is.
5
JM Szerző | 2024.04.16
Imádom! Nagyon tartós, kellemes és izgalmas az illata!
5
AP Szerző | 2024.04.16
Nagyon szeretem. Többször rendeltem. Más illat is volt már itthon.
5
LS Szerző | 2024.04.15
Maximálisan elégedettek vagyunk
5
ME Szerző | 2024.04.15
Nagyon elégedett vagyok, imádom.
5
TA Szerző | 2024.04.15
Imádjuk. A férjem autószerelő. Sosem éreztük a ruhákon az öblítőket. Na de ez.. még a műhelyben is az ő illata érződik :)
5
TT Szerző | 2024.04.15
Nagyon szeretem az illatát,de ami miatt h kedvenc,h nagyon tartós!
5
KM Szerző | 2024.04.13
Nagyon jó és tartós az illata.
5
PL Szerző | 2024.04.13
Nagyon jó illata van jól lehet érezni az ilatát.
5
A Szerző | 2024.04.12
Imádom, isteni és tartós az illata.
5
Szerző | 2024.04.12
Nagyon jó termék. Nagyon jó az illata a ruháknak! Szívesen ajánlom az ismeröseimnek a terméket. Köszönöm szépen.
5
NA Szerző | 2024.04.11
Nagyon imádom az illatát. Már nem használok mást csak ezt.
5
NK Szerző | 2024.04.11
Egyik kedvenc illat.
5
ID Szerző | 2024.04.11
Szuper illata van.
5
T Szerző | 2024.04.11
Kedvenc illatunk lett, friss és tiszta.
5
KB Szerző | 2024.04.11
A legjobb illat! Nem tolakodó, de mégis kellemes, hosszan tartó illatot biztosít a ruhákon. Nagyon szeretem!
5
BB Szerző | 2024.04.11
Imádom
5
BT Szerző | 2024.04.10
*****
5
SS Szerző | 2024.04.10
Kiváló😊❤️❤️
5
DM Szerző | 2024.04.10
Maximálisan a legjobb.... ❤️❤️❤️
5
AS Szerző | 2024.04.10
Egyszerűen IMÁDOM!❤️
5
CP Szerző | 2024.04.07
Tartós illat, gazdaságos! Kedvenc lett!
5
VP Szerző | 2024.04.06
Ez a feleségem kedvenc mosóparfümje, ami tartós illatot biztosít a ruháknak.
5
RL Szerző | 2024.04.04
Nagyon elégedett vagyok!
5
SK Szerző | 2024.04.04
Nagyon jó👍
5
CS Szerző | 2024.04.04
Nagyon jó, imádom az illatát mindegyiknek!👍
5
LK Szerző | 2024.04.04
Nagyon szeretem kék a kedvencem
5
Szerző | 2024.04.03
Nagyon szeretem! A kék és a piros a favorit.
5
BT Szerző | 2024.04.02
Nagyon szeretem használni. Jó minőségű termék, finom és hosszan tartó illat.
5
MS Szerző | 2024.03.31
Nagyon elégedett vagyok, hónapok óta használom. Tartós, kellemes. A zöld és a piros a kedvenc.
5
SW Szerző | 2024.03.31
Nagyon kellemes illat, azért szeretem, mert kicsit férfiasabb illat, így a férjem ruháira használom. minden illat kiváló.
5
BI Szerző | 2024.03.31
Imádja a család. Már 3x rendeltem, zöld és kék illatot. Két lányomnak is ajándék. Köszönjük.
5
NA Szerző | 2024.03.28
Nagyon jó kellemes illatú mindegyik illat.
5
TA Szerző | 2024.03.28
Imádom!!! Mintát rendeltem először.Második alkalommal egy 500ml-s zöldet,második alkalommal egy 50ml-s sárgát és egy 50 ml-s kéket.
5
LD Szerző | 2024.03.28
Szuper illat akár 1parfüm
5
M Szerző | 2024.03.27
Nagyon jó, a sárga a kedvencem.
5
SE Szerző | 2024.03.27
Nagyon meg vagyok elégedve sokáig megmarad az illat.
5
PJ Szerző | 2024.03.27
Fantasztikus illat és tartós is.
5
VB Szerző | 2024.03.27
Nagyon szuper!
5
P Szerző | 2024.03.26
Remek és tartós illat. Nem hivalkodó, kissé uniszex. Szeretem.
5
ST Szerző | 2024.03.26
Nagyon jó illatú, meg vagyok elégedve! 👍😉
5
PT Szerző | 2024.03.26
OK.
5
NN Szerző | 2024.03.26
Nagyon elégedett vagyok a termékkel !
5
FZ Szerző | 2024.03.26
Nagyon elégedett vagyok.
5
SM Szerző | 2024.03.25
A kék és a zöld a kedvenc,isteni az illata.Szárítógép használatánál is megőrzi az illatát.
5
VT Szerző | 2024.03.25
Teljes mértékben meg vagyok elégedve a termékkel, imádom őket! 🥰 A First Dream ( rózsaszín ) kivételével mindet szeretem és használom. De a kedvenc a fehér és a kék, utána a zöld és a sárga. Egyedül a rózsaszín az amelyik nekem már túl sok. Egy ideje már csak ezt használom öblítő helyett.🥰
5
SL Szerző | 2024.03.25
MAXIMÁLISAN!!!!!!!Mindenkinek reklámozom🥰
5
KL Szerző | 2024.03.25
nagyon elégedett vagyok
5
Szerző | 2024.03.21
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Még szárítógép használata után is érződik az illata.
5
MK Szerző | 2024.03.21
A termékmintákat kipróbáltuk és nekünk ez az EmiJa volt a legjobb. (amúgy mindegyiknek szuper illata van). Beteríti az egész lakást és a ruhák még több nap múlva is illatosak. Imádjuk. Köszönjük!
5
CV Szerző | 2024.03.21
Nagyon jó illata van a kéknek mint egy parfümnek,több napig érzem a ruhákon,ágyneműn. Pirosat is rendeltem az is nagyon jó igazi édes illat
5
TC Szerző | 2024.03.21
Teljes mértékben elégett vagyok vele. Imádja az egész család . Nagyon jó az illata,nagyon tartós.
5
KM Szerző | 2024.03.21
Elégedett vagyok nagyon jó illatú mind.
5
LG Szerző | 2024.03.19
Már az összes illatot próbaltam, a kedvenc a fehér és a zöld. Nagyon tartós az illata és sokkal gazdaságosabb, mint a hagyományos öblítők.
5
KM Szerző | 2024.03.19
Super
5
KE Szerző | 2024.03.19
Kék és a zöldnek isteni az illata.amíóta először rendeltem azóta csak a puellát használom.családom is imádja.
5
PE Szerző | 2024.03.19
A kék és a zöld a kedvencem. Az illatát sokáig tartja. Száradáskor az egész lakásban ilyen illat van!Szállítása gyors !
5
CV Szerző | 2024.03.18
A legfinomabb és legtartósabb illat!
5
SM Szerző | 2024.03.18
Nagyon elégedett vagyok. Kellemes illatú a termék.
5
NE Szerző | 2024.03.16
Gyors szállítá! És az illat… Szerelem🥰
5
JA Szerző | 2024.03.15
Nagyon jó illata van
5
SK Szerző | 2024.03.15
Nagyon jó illata van mindegyiknek 🥰🥰🥰
5
OA Szerző | 2024.03.15
Teljes mértékben elégedett vagyok.Nagyon jó az illata.
5
CF Szerző | 2024.03.15
Nagyon elégedett voltam a mosóparfümmel.
5
CM Szerző | 2024.03.15
Nagyon elégedett vagyok.Finom illata van.
5
TA Szerző | 2024.03.14
Teljesen elégedett vagyok, nekem ez a kedvenc illatom. Az adagolásra való kupak kialakítása is jó véleményem szerint. Biztos, hogy rendelni fogok még.
5
SI Szerző | 2024.03.14
Nagyon elegedett vagyok Nagyon szeretem az illatataT Koszonom
5
SO Szerző | 2024.03.14
Tökéletesen elégedett vagyok. Isteni az illata.
5
FK Szerző | 2024.03.14
Nagyon finom az illata és tényleg tartós
5
AB Szerző | 2024.03.14
Teljes mértékben elégedett vagyok.
5
FR Szerző | 2024.03.13
Már lassan egy éve használom apu Ella öblítőt. Semmi pénzért nem cserélném le. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nekem a kél a szerelem illatom! 🩵
5
KM Szerző | 2024.03.13
Nagyon elégedett vagyok mindenkinek ajánlom
5
DR Szerző | 2024.03.13
Nemcsak a ruhák, de az egész lakás jó illatú tőle.
5
GZ Szerző | 2024.03.13
Nagyon, a kék illat nekünk a legjobb.
5
VB Szerző | 2024.03.12
Imàdom !A kèk ès a ròzsaszìn a kedvenc !A szàlìtàs gyors ,ès pontos !Csak ajànlani tudom 😊
5
JT Szerző | 2024.03.08
Nagyon jó termék gyors szállítás. Az egész házban érezni az illatot.
5
HT Szerző | 2024.03.07
Nagyon tetszik,imádom ezt az illatot!
5
RZ Szerző | 2024.03.07
Gyors szállítás.. szuper illat.
5
TP Szerző | 2024.03.06
Nagyon szuper imádom a zöld , kék szürke a kedvenc! De a lakás parfüm is nagyon jó!
5
SM Szerző | 2024.03.06
Szuper az illata.
5
AE Szerző | 2024.03.04
Nagyon szeretem az illatát, ami szárítógép után is jól érezhető.
5
HK Szerző | 2024.03.04
Nagyon jó termék. Már többször rendeltem . Az illata szuper.
5
TS Szerző | 2024.03.02
*****
5
Szerző | 2024.02.29
Nagyon meg vagyok elégedve a mosó parfümmmel .Eddig csak illatmintákat rendeltem, és a kék Emija tetszik a legjobban. De mindegyiknek nagyon jó illata van. Tartósak, sokáig meg marad az illat 😊
5
KM Szerző | 2024.02.29
Amikor először rendeltem Puella termékeket nem gondoltam hogy ennyire fantasztikus illata van. Több hétig megmarad a ruhákon,azóta a családom többi tagjának is rendeltem. Mindenkinek ajánlom próbálja ki.
5
ST Szerző | 2024.02.28
Nagyon elégedett vagyok. Kellemes illatok, és igazán tartós.
5
CG Szerző | 2024.02.28
Nagyon nagyon jó illata van és tényleg sokáig megtartják a ruhák az illatot.
5
P Szerző | 2024.02.28
Nagyon kellemes illata van és költséghatékony mivel nagyon keveset kell használni belőle.
5
MC Szerző | 2024.02.27
Maximálisan elégedett vagyok a termékkel. Kedvenc illatom lett.
5
FA Szerző | 2024.02.27
Nagyon tetszik az illata, több kedvencem is van. Végre sokáig intenzíven illatoznak a ruhák.
5
SB Szerző | 2024.02.27
Tökéletes temék nagyon! Kellemes hosszantartó illat!100%-ig meg vagyok elégedve. Már többször rendeltem.☺️ Zöld és a kék nagyon bevált nálunk.🥰 Csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti ha jó illata van a ruháknak!☺️🤘 És a adagoló pumpát is vegyen mindenki mert nagyon hasznos és jó!
5
MB Szerző | 2024.02.27
Fantasztikus!Olyan amilyenre számitottam!Csak ajánlsni tudom es fogom mindenkinek!
5
LK Szerző | 2024.02.26
Kellemes hosszantartó illat !
5
RB Szerző | 2024.02.26
Próba csomagot rendeltem nagyon jók kedvencek a fehér a kék és piros biztos fogok még rendelni
5
BG Szerző | 2024.02.26
Tökéletes 💙 a fehér mellett az egyik kedvenc
5
TI Szerző | 2024.02.26
Tökéletesen elégedett vagyok. Kevesebb is elég, mint az ajánlott mennyiség. Több illatot is ki fogok próbálni!
5
TI Szerző | 2024.02.26
100%-ig meg vagyok elégedve. Már jópárszor rendeltem!
5
TM Szerző | 2024.02.26
Nagyon elégedett vagyok a termékkel, mindnekinek ajánlom. Fantasztikus illata van a kéknek. Nagyon illatos az egész ház tőle. Nagyon picit öntöttem az öblítő részbe a mosogepben. Biztos sokáig elég lesz a flakon. Többet nem veszek mást csak ezeket. A többi illatot még nem próbáltam de vettem mintát és ha azok is bevallnak rendelek abból is flakont. Nagyon Boldog lennék ha kapnék egy ilyen kupont ajándékba. Azonnal le is tudnám vásárolni.
5
MB Szerző | 2024.02.25
Fantasztikus illat ajánlom mindenkinek.
5
BK Szerző | 2024.02.25
Több mindennel próbálkoztam eddig, így hát most kipróbáltam, de nagyon tetszik, máskor is fogok rendelni.
5
BE Szerző | 2024.02.24
Nagyon szeretjük, köszönjük.
5
KM Szerző | 2024.02.23
Nagyon meg vagyok elégedve a mosóparfűmmel. Intenzív illat, környezettudatos megoldás.
5
HE Szerző | 2024.02.22
Nagyon jó az illata, sokáig érezni a ruhákon. Szárítógép használat után is megmarad az illata mindenen.
5
RA Szerző | 2024.02.22
Egyszerűen imádom ❤️
5
SS Szerző | 2024.02.22
Nagyon tetszik az illata és hogy sokáig tart. Mosás után a mosógép is illatos marad. Az egész lakásban érezni az illatot. Ajanlom mindenkinek!
5
TB Szerző | 2024.02.21
Nagyon szuper illat, levakarhatatlanul tartós! A bőröm is átveszi a ruha alatt ezt a parfümös illatot!
5
RA Szerző | 2024.02.21
Köszönöm, nagyon elégedett vagyok a termékkel. Az illata csodás és sokáig érezhető a ruhákon. Nem fogok más öblítőt használni csak ezt a terméket.
5
GN Szerző | 2024.02.21
Nagyon imádjuk. Isteni illata van 😊
5
ME Szerző | 2024.02.21
Legjobb termék, imádom az illatát! Köszönöm !
5
HM Szerző | 2024.02.21
Teljes mértékben elégedett vagyok!
5
SE Szerző | 2024.02.20
Imádom, megbolondulok ezért az illatért. Eszméletlen tartós. Nagyon sokan kérdezték már, milyen parfümöt használok. Kipróbáltam másik mosóparfümöt is, de sem az illata nem volt ilyen jó, és tartós sem volt.
5
VB Szerző | 2024.02.20
Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel 😊 Nagyon finom és tartós illata van.
5
LE Szerző | 2024.02.20
Nagyon jó. Finom illata megmarad a ruhán.
5
RS Szerző | 2024.02.19
Imádom! Hosszan tart az illat és csak ezt választom a jövőben is!
5
VR Szerző | 2024.02.18
Nagyon elégedett vagyok az illatokkal is és a tartósságával is
5
MM Szerző | 2024.02.17
Hosszabtartó,kellemes illat!
5
MM Szerző | 2024.02.17
Nagyon finom az illata,sokáig megmarad a ruhákon. Nagyon szeretem!
5
MB Szerző | 2024.02.17
A terméknek hosszantartò, intenzív, kellemes illata van. Elégedett vagyok.
5
NK Szerző | 2024.02.17
Többször rendeltem már ezt az illatot, nagyon szeretem és egyre több barátom kérdezte mit használok. Hosszantartó illat, a szekrényben sem illan el, már csak ezt használom 😊
5
ÉK Szerző | 2024.02.16
Nagyon szeretjük. Nem émelygősen intenzív az illata és tartós. Szárítógép után is megmarad az illat a ruhákon.
5
DR Szerző | 2024.02.15
Fantasztikus, hosszantartó illat!
5
TD Szerző | 2024.02.15
Imádom az illatát, nagyon elégedett vagyok a termékkel és biztos vagyok benne,hogy nem ez volt az utolsó rendelésem 😂😂
5
SJ Szerző | 2024.02.15
Elégedett vagyok!1 500ml üveg elegendő 3 hónapig úgy hogy 5 en vagyunk napi 1 -2 gép ruha tehat etekintetben nem drágább mit a hagyomanyos öblítő de az illata sokkal intenzívebb es tovább tart!
5
EO Szerző | 2024.02.15
Szuper termék és illat mindegyik!! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Illatoznak a ruhák hetekig és a ház is!!
5
B Szerző | 2024.02.15
Végre megfelelően, hosszan tartóan illatoznak a ruháim és a lakás is, szuper termék.
5
DE Szerző | 2024.02.15
Próbáltam már az összeset. Nekem ez az illat jön be a legjobban.
5
FB Szerző