Puella Mosóparfüm - Frayo (10-50-100 öblítés)

Frayo  Frissítő illat a ruháid számára

Éld át ezt az intenzív és kellemes élményt a Frayo mosóparfümmel minden mosásnál!

Frayo mosóparfümünk csodálatos édes-friss illatot biztosít ruháid számára.

Válassz különböző méretű csomagolásainkból – 10, 50 vagy akár 100 öblítésre is.

Változat
Szállításra kész Szállításra kész Szállításra kész Kérjük, válasszon változatot
2 490 Ft 6 990 Ft 9 990 Ft 2 490 Ft-tól
Kategória: Mosóparfümök
Puella Mosóparfüm - Frayo
10-50-100 öblítés

Lépj be az illatok világába az összetéveszthetetlen illatú Frayo mosóparfümmel, amely a gyengéd mandarin, energikus fekete ribizli, romantikus rózsa, érzéki jázmin, frissítő málna és egy érintés pézsma harmonikus ötvözete. Ennek az egyedi egyesítésnek köszönhetően olyan illatot alkottunk, mely a ruháidat új szintre emeli.

A Frayo parfümmel ruháid a ruhatárad fénylő csillagává alakulnak majd. Ez az edés-friss illat energiát és frissességet biztosít, amely egész nap elkísér. Legyen a mosás több, mint házimunka – legyen egy illatokkal és örömmel teli szertartás a Frayo mosóparfümnek köszönhetően.

A Puella mosóparfümök a hagyományos, nem minden szövetfélére használható öblítők legillatosabb alternatívája. A mi innovatív mosóparfümünk illóolajokon alapul és egyedi összetételével minden szövetfélére alkalmas.

A Puella mosóolaj meglepően erős és hosszan tartó illattal rendelkezik, így ruháid frissek és illatosak lesznek. Szárítógépbe is alkalmas. Ezek az illatok nem csak a ruhatárad árasztják el, de az otthonodban is kellemes és illatos légkört teremtenek.

A magasan koncentrált parfümolajnak köszönhetően kis mennyiségben is hatékony. Ruháid csodásan illatoznak majd, hosszú idő után is.

Adagolás: Egy 5 ml-es adag 4 kg ruhához elegendő. A pontos adagolásért használd komfortos Puella kupakunkat. Tudj meg többet itt.

Figyelem! A mosóparfümöt csak a mosógép öblítő rekeszébe szabad önteni. Parfümolajat soha ne önts közvetlenül a mosógép vagy a szárítógép dobjába.

 

Miért válasszunk Puella termékeket? Ezek az előnyei:

  • Legjobb minőség és szabványok – termékeinket a legmagasabb minőségi szabványok szabályozzák és megfelelnek az uniós szabványok szigorú előírásainak.

  • Vegán összetétel – elköteleződtünk az etikus gyakorlatok betartása mellett. Termékeink kizárólag vegán összetevőkből készülnek és állatkísérlet-mentesek.

  • Intenzív – a hagyományos öblítőkkel ellentétben, a Puella mosóparfümből 5 ml hozzáadása is elegendő. Ez a kis adag is képes különleges illatot biztosítani, így pénzt és tárhelyet spórolhatsz.

  • Egyedi – mosóparfümeink hosszan tartó illatot biztosítanak, melyek elbűvölő aurát teremtenek ruháid körül. Ruháid gyönyörű illatára néhány napig biztosan számíthatsz.

  • Univerzális – illataink minden ruhaszövet típusra használhatóak, beleértve a sport- és funkcionális ruházatot is. A ruhák típusától függetlenül biztos lehetsz abban, hogy illata intenzív és kellemes marad.

  • Kompakt csomagolás – kis és praktikus csomagolás, amely nem foglal sok helyet a szekrényben. Könnyen tárolható, így mindig kéznél van, ha fel szeretnéd frissíteni ruháidat.

  • Tartós – termékeink hosszan tartó frissességet és illatot biztosítanak ruháidnak. Ráadásul szárítógépben is használhatod a nélkül, hogy az illat elpárologna. A Puella eltéveszthetetlen illata szárítás után is megmarad.

 

Bőrgyógyászatilag tesztelt

A PUELLA mosóparfümjeit olyan dermatológiai vizsgálatoknak vetette alá, amelyeket általában a kozmetikai termékeknek tartanak fenn. Fontos azonban megjegyezni, hogy a mosóparfümök használata megegyezik a hagyományos öblítők használatával, és különbözik a kozmetikai termékek hagyományos, közvetlenül a bőrre történő alkalmazásától. E különbség ellenére a parfümök tesztelése sikeres volt, és megerősítette, hogy a helyes adagolás és a megfelelő kezelés esetén ezek a termékek biztonságosak a bőrre és alkalmasak a rendeltetésszerű használatra.

A Puella mosóparfüm bőrgyógyászati tesztet a PUELLAvone, s. r. o. részére a CENTRUM estetické dermatologie, léčby akné a obličejových dermatóz syncare plus, s. r. o. készítette, 2023.09.27. Letölthető itt: magyar nyelvű dokumentum, eredeti dokumentum.

 

Fontosnak tartjuk termékeink becsületes összetételét és minőségét
Nem tartalmaz
nehézfémeket
Állatkísérlet-mentes
és vegán
Nanoanyagoktól
és mikroműanyagoktól
mentes

Parabén mentes

Termékeink SVHC és parabén mentesek, továbbá nem tartalmaznak nehézfémeket, káros szermaradványokat, dioxánt, PBT/vPvB anyagokat, mikroműanyagokat és nanoanyagokat.

A termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, és állatkísérlet-mentes.

Kérdésed támadt?

 

A választ megtalálod

Ide koppintva
Tökéletes választás a háztartásod számára

 

A Puella mosóparfümök kiemelkednek a hagyományos öblítők közül, mivel nem tömítik el a mosógép alkatrészeit, nem rontanak az anyagok rugalmasságán, ezért azoknak funkcióit sem zavarják meg. Ráadásul termékeink összetétele magas arányban tartalmaz illatolajakat, melyek intenzív és hosszan tartó illatot biztosítanak.

Használati tanácsok és tippek

Fontos termékinformációk

 

Ez az információ a szabványos jogszabályi figyelmeztetéseket tartalmazza erre a terméktípusra vonatkozóan. 

Frayo – Virág-gyümölcsillat (friss illat).
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A PUELLA termékek erősen koncentráltak, igy kis mennyiség elegendő a használathoz, aminek köszönhetően kíméletesek a mosógépéhez (egy öblítés = 5 ml/4 kg ruha). Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; benzil-szalicilát; hexilcinnamaldehid; linalool; D-limonén; citronellol; geraniol; kumarin; linalil-acetát; 2,4-dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid; cisz-hex-3-én-1-il-metil-karbonát; (etoximetoxi)ciklododekán; damaszcenon; izoeugenol. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.
 
5
853x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
GV Szerző | 2024.03.04
Teljesen elégedett vagyok, ilyen jó mosóparfümmel még nem találkoztam! Már nagyon sok ismerősömnek ajánlottam!
5
BR Szerző | 2024.03.04
Nagyon elégedett vagyok
5
NF Szerző | 2024.03.03
Nagyon elégedett vagyok!
5
SJ Szerző | 2024.03.02
Nagyon elégedett vagyok - szárítógép után is illatosak a ruhák😊
5
SK Szerző | 2024.03.01
Nagyon elégedett vagyok, a Frayo a favorit nálam, de mind a 6 illat nagyon tetszik, nehezen tudtam választani. Hosszantartó intenzív illat, és teregetés után az egész házban érezni lehet, imádom.
5
AK Szerző | 2024.03.01
Nagyon elégedett vagyok, a Frayo a favorit nálam, de mind a 6 illat nagyon tetszik, nehezen tudtam választani. Hosszantartó intenzív illat, és teregetés után az egész házban érezni lehet, imádom.
5
KE Szerző | 2024.02.29
Nagyon elégedett vagyok .Már a sokadik rendelést adtam le. Minden illat jó !
5
KA Szerző | 2024.02.29
Nagyon szeretem
5
AB Szerző | 2024.02.29
Nagyon jó és hosszan tartó illat! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
5
JV Szerző | 2024.02.28
Nagyon szeretem tartós illat kiváló termék 😊
5
TZ Szerző | 2024.02.28
Én tökéletesen meg vagyok elégedve, nagyon jó illata van. Egyelőre biztos ezt használom.
5
A Szerző | 2024.02.28
Hosszantartó jó illata marad a ruháknak még szárítógép használata után is. Valószínűleg maradunk is ennél az öblítőnél. Fehéret próbáltunk és nagyon jó illata marad a ruháknak.
5
SA Szerző | 2024.02.28
Hosszan tartó, nagyon jó illata van, kiváló termék! Köszönöm!
5
HL Szerző | 2024.02.28
Fantasztikus illat! A próbacsomag elsőként kipróbált illata volt a Frayo. Ami azt illeti mindegyik illat eszement finom! Én nagyon kényes vagyok az öblítők illatára, és nagyon válogatós vagyok ezen a téren. DE! A Puella illatokkal viszont gondban voltam. Nem tudtam belekötni egyikbe sem. Mind a 6 tetszik. Talán azért vásároltam a Frayo illatot elsőként nagyobb kiszerelésben, mert ez volt az első, amit kipróbáltam. Ugye mindig az első a legjobb... Viszont szépen sorban jönni fog majd a többi is, ha ez elfogyott, mert mindegyik illat nagyon tetszik.
5
SJ Szerző | 2024.02.28
Nagyon elégedett vagyok! Az egész lakás illatozik. A ruhákon hetek múlva is érezhető az illat. Köszönöm!
5
SA Szerző | 2024.02.27
Nagyon elégedett vagyok vele! Az illat sokáig érezhető a ruhákon!
5
VM Szerző | 2024.02.27
Kellemes hosszan tartó illat, szeretem.
5
KR Szerző | 2024.02.27
A leg leg illatok🥰
5
SK Szerző | 2024.02.27
Ezerszer jobb mint a sima öblítők. Sajnálom, hogy nem találtam rá előbb.
5
TZ Szerző | 2024.02.27
Legjobb
5
JB Szerző | 2024.02.27
A zöld valami eszméletlen jó illat.🥰
5
KN Szerző | 2024.02.27
A mintákat próbáltam ezért döntöttem h nagyobb kiszerelésbe is megrendelem. Én imádom a hosszan tartó , intenzív illatát!
5
BM Szerző | 2024.02.26
Nagyon kellemes az illata, a szárítógép után is érezhető a ruhákon!
5
Szerző | 2024.02.26
Nagyon jó mindenki kérdezi mivel vannak mosva a ruhák szuper.
5
FI Szerző | 2024.02.26
Ez az illat a legjobb a számomra, tartós, megnyugtató.
5
Szerző | 2024.02.25
Nagyon imádom!
5
SB Szerző | 2024.02.25
Nagyon szuper
5
BJ Szerző | 2024.02.25
Tökéletes 😍
5
DL Szerző | 2024.02.24
A legjobb illat a feher szinu,szerintem.
5
KM Szerző | 2024.02.24
Szuper és tartós illat, elégedett vagyok.
5
P Szerző | 2024.02.24
Már egy éve használom. Minden alkalommal megkérdezik, mit használok, annyira kellemes és tartós az illata. Akik elsőnek gondolkodnak rajta, tényleg rendeljék meg a próbacsomagot, így ki tudják választani a számukra legjobbat és úgy megrendelni a nagyobb kiszerelést. Soha többet nem fognak hagyományos öblítőt használni.
5
GA Szerző | 2024.02.23
Szuper és tartós illata van! Csak ajánlani tudom! Az adagolófej pedig praktikus megoldás!
5
KA Szerző | 2024.02.23
Kellemes illatú
5
S Szerző | 2024.02.23
Egyszerűen tökéletes 👌
5
MA Szerző | 2024.02.23
Nagyon jó illatok és nagyon tartósak! Nekem a zöld lett a kedvencem! 😁👍
5
EB Szerző | 2024.02.22
Csodás illat,tartós ,abszolút pozitív tapasztalatom van!
5
GZ Szerző | 2024.02.22
Nagyon jó és tartós illata van!
5
BE Szerző | 2024.02.22
Szuper mosóparfüm! Isteni illata van és nagyon tartós!
5
BE Szerző | 2024.02.21
Nagyon jó, tartós illata van.
5
H Szerző | 2024.02.21
Super termék
5
HD Szerző | 2024.02.21
Remek illata van, erős, tartós
5
BK Szerző | 2024.02.21
Szuper jó!!!
5
VN Szerző | 2024.02.21
Ez a kedvencem, nagyon tartós az illata.
5
KE Szerző | 2024.02.21
Nagyon elégedett vagyok, ez a kedvenc illatom♥️
5
NR Szerző | 2024.02.21
Nagyon szeretem ezt az illatot.
5
IV Szerző | 2024.02.21
Nagyon jó,tartós illata van szárítógépből is a ruháknak!Mi szeretjük nagyon!!😄
5
ES Szerző | 2024.02.21
Nagyon elégedett vagyok a termékkel, rendkívül jó minőség, tartós illat! Nagyon szeretem!
5
MP Szerző | 2024.02.20
Nagyon szerűen az illatát és hogy a házban mindenhol érezni, nemcsak a ruhákon 🥰
5
SE Szerző | 2024.02.20
Szuper illat. Imádom.
5
ÁS Szerző | 2024.02.20
Nagyon szeretem!Aki megérzi rajtam a puella illatát azonnal rendel belőle!Nekem a fehér a favorit!Köszi Puella!
5
KA Szerző | 2024.02.20
Fantasztikus! Nagyon finom és hosszantartó illata van. Az egész lakást átjárja. IMÁDOM 🥰
5
RD Szerző | 2024.02.20
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Sokáig megtartja az illatot a ruhákon.
5
JA Szerző | 2024.02.19
Fantasztikus, nagyon hosszan tartó illat, hetek múlva is illatos a szekrénybe hajtogatott ruha.
5
OE Szerző | 2024.02.19
Nagyon elégedett vagyok a termékkel isteni illata van! 🥰🥰
5
MA Szerző | 2024.02.17
Nagyon elégedett vagyok a termékkel.Hoszan tartó kellemes illata van.
5
LS Szerző | 2024.02.17
Nagyon elégedett vagyok!
5
GK Szerző | 2024.02.16
Nagyon elégedett vagyok, valóban tartós és luxus parfüm illat a ruhákon. Nálunk bevàllt👌
5
ZR Szerző | 2024.02.15
Kíváló termék!!
5
SK Szerző | 2024.02.15
Mosóparümöt rendeltem, 2 nap alatt megérkezett. Kiváló termék, csak ajánlani tudom.
5
VI Szerző | 2024.02.15
Csoda finom illat! Sajnálom, hogy nem a nagyobbat vettem!
5
KJ Szerző | 2024.02.15
Nagyon szeretem, sokáig megtartja az illatát. Elégedett vagyok a termékkel. Rendelés után, gyors szállítás.
5
NE Szerző | 2024.02.14
Nagyon szeretem,hogy sokáig lehet érezni az illatát. Fogok még rendelni biztosan.
5
AU Szerző | 2024.02.14
A termék kiváló, illata kellemes és hosszan tartó!
5
ÜR Szerző | 2024.02.14
Nagyon elégedett vagyok!
5
PL Szerző | 2024.02.14
Kedvencem
5
PC Szerző | 2024.02.13
Az egyik kedvenc illatom, imádom hogy szárítógép használata után is megmarad az illat a ruhákon.
5
NZ Szerző | 2024.02.13
Nagyon elégedett vagyok. Szárítógép után is megmarad az illata a ruháknak.
5
Szerző | 2024.02.10
Nagyon szeretjük ezerszer jobb mint a sima öblítők
5
MR Szerző | 2024.02.10
Fehér, kék és a zöld a legjobb. Csak ezeket használom.
5
SM Szerző | 2024.02.10
Nagyon elégedett vagyok!! Szinte mindenhol használom az összes illatát!!!
5
JZ Szerző | 2024.02.09
Egyszerűen imádom. Nem csak a ruháink, hanem az egész lakás illatos a Puellától.
5
JM Szerző | 2024.02.08
Nagyon ellégedett vagyok a termékkel
5
HJ Szerző | 2024.02.08
Szeretem az öblítő oarfümöt, a ruhák hosszú ideig megőrzik az illatot.
5
MS Szerző | 2024.02.08
Köszönöm, meg vagyok elégedve a termékkel!
5
NF Szerző | 2024.02.07
Imádom, olyan friss tisztaság illata van!
5
BE Szerző | 2024.02.07
Mindet imádom nagyon jók. Tartós es ami nagyon fontos nem tartalmaz allergèneket.
5
KI Szerző | 2024.02.07
Nagyon kellemes finom illat.
5
NO Szerző | 2024.02.07
Szuper, nagyon finom illatok
5
PJ Szerző | 2024.02.07
Tartós, a szárítógép használata után is érezhető! 😊 Fehér és a zöld a kedvencem 😊
5
VZ Szerző | 2024.02.07
Nagyon elégedett vagyok! A ruhák illata nagyon sokáig érezhető, fantasztikusan tartós és kellemes.
5
KB Szerző | 2024.02.07
Kellemes és tartós illata van. Teljes mértékben elégedett vagyok a vásárolt termékkel, mindenkinek csak ajánlani tudom.
5
CP Szerző | 2024.02.07
Elégedett vagyok, tartós illat, és nagyon gazdaságos. A zöld és a fehér a kedvencem.
5
MR Szerző | 2024.02.07
Fantasztikus illatok!
5
RP Szerző | 2024.02.06
A legeslegjobb termék 👏!!
5
JM Szerző | 2024.02.06
Nagyon kellemes, visszafogott, tartós illat...Elégedett vagyok!
5
NP Szerző | 2024.02.06
Tartós jó illat!
5
GS Szerző | 2024.02.06
Teljesen elégedett vagyok,nagyon finomak az illatok.
5
VR Szerző | 2024.02.05
Nagyon tetszik, isteni illata van.
5
SE Szerző | 2024.02.05
Csodás illata van. Napokkal később ia érződik az illata.
5
TN Szerző | 2024.02.05
Szuper termék!Fantasztikus illat!Nekem a frayo a kedvencem!Az egész lakásban érezni az illatát és még sokáig érezni a ruhákon!!!
5
ND Szerző | 2024.02.05
Nagyon szeretem , tartós illat, sokáig érezhető a ruhán
5
BK Szerző | 2024.02.05
Eszméletlen jó csak az adagoló lehetne jobb
5
IS Szerző | 2024.02.04
Kiváló rendelni fogok még
5
KM Szerző | 2024.02.04
Nagyon elégedett vagyok, ez az illat visszafogottabb, azonban rendkívül kellemes!
5
HR Szerző | 2024.02.03
Nagyon elégedett vagyok, isteni illata van mindegyiknek. Ez volt a 3. rendelésem 😍❤️
5
ÁM Szerző | 2024.02.03
Elégedett vagyok, nagyon finom tartós illat!😊
5
SV Szerző | 2024.02.03
Most rendeltem először fehéret, mert eddig a zöldet használtam. Kipróbáltam, jó az illata, de marad a favorit a zöld, ezt imádom!
5
BA Szerző | 2024.02.03
5
5
TA Szerző | 2024.02.03
Már a harmadik illatból ( zöld, kék, fehér) vettem az 500 ml-es kiszerelést. Egyik jobb, mint a másik. Nagyon szeretem.
5
IF Szerző | 2024.02.02
Szuper termèk
5
BK Szerző | 2024.02.02
Frayo mosóparfümöt használom, mosáshoz,szárításhoz nagyon jó illata van. Hamar megérkezik a csomag. Teljesen elégedet vagyok.
5
ME Szerző | 2024.02.02
Nagyon elégedett vagyok a termékekkel igaz most kezdtem el használni de az első tapasztalataim jók.
5
SK Szerző | 2024.02.02
Szuper illat nagyon tartós
5
AT Szerző | 2024.02.02
Kipróbáltam a teljes mintasort, nekünk a fehér tetszett leginkább. Nagyon intenzív, nagyon tartós illat.
5
B Szerző | 2024.02.02
Nagyon finom illatú a ruha tőle; A következő a zöld lesz! Aztán a fehér! 😀
5
BA Szerző | 2024.02.02
Imádom az illatát, ha mosok illatozik az egész ház. Szárítógép használata után is intenzív. A kedvenceim: szürke, piros és a kék.❤️
5
HE Szerző | 2024.02.02
Nekem a fehér és a sárga a kedvencem. Nagyon jó illatuk van. Sokan dicsérik a ruháim illatát. Nagyon szeretem.
5
VR Szerző | 2024.02.02
nagyon jó tartós illata van :) A Frayo és a Double Y a kedvenc. Örülök, hogy rátaláltam
5
VA Szerző | 2024.02.02
Nekem a fehérnek és a sárgának az illata tetszik. Szeretem ezeket a mosóparfűmöket, mert a szárítógép használata után is megmarad a ruhán az illata, ami az általam eddig kipróbált más márkájú mosóparfűmökre nem volt jellemző.
5
KG Szerző | 2024.02.01
Eddigi legjobb termékek amit használtam. Imádom🥰
5
TI Szerző | 2024.02.01
Nagyon tetszik az illata!
5
ID Szerző | 2024.02.01
Kellemes ,lágy illata van Számomra 5 ml elég ,a 7kg-os mosogéphez
5
BM Szerző | 2024.01.31
👏👌
5
SR Szerző | 2024.01.31
Elsőre a tesztcsomagot rendeltem, nagyon gyorsan megérkezett a csomagpontra, a 6 illat közül a Frayo tetszik a legjobban, ebből fogok rendelni a jövőben. Ezek alapján csak ajánlani tudom az oldalt és a mosóparfümöt. Elsőre érdemes a tesztcsomagot választani, mely alapján ki lehet választani a legmegfelelőbb illatot.
5
MP Szerző | 2024.01.31
Maximálisan elégedett vagyok !
5
AK Szerző | 2024.01.31
Imádom a terméket,istennek az illatok. Az elmúlt időszakban kb 10 új vásárlóval gyarapítottam Önöket,hiszen rengeteg felé hirdetem,hogy mennyire jó.
5
HB Szerző | 2024.01.31
Nagyon elégedett vagyok a termékkel, az illata valami fenomenális! Uniszex illatnak gondolom.
5
KA Szerző | 2024.01.31
Nagyon jó illata van, tartós. Gyors volt a szállítás is.
5
Szerző | 2024.01.31
Nagyon jó ez is! Akárcsak a zöld ☺️
5
TJ Szerző | 2024.01.31
Most rendeltem először de a Frayo illatú mosóparfüm azonnal elnyerte a tetszésemet. A zöld mellet ez lett az egyik kedvenc illatom. Következő rendeléskor tervben van , más illatok kipróbálása.
5
BF Szerző | 2024.01.30
Nagyon régóta használom a mosóparfümöt nekem a frayo illet tetszik a legjobban, imádom. a termékeket a spray-t is többször rendeltem már meg vagyok vele nagyon elégedve. a webáruház is nagyon jó, könnyen kezelhető és gyorsan pontosan leszállitanak mindent.
5
KE Szerző | 2024.01.30
Most használtam először. Imádom! Kipróbáltam az összes mintát. Nekem a fehér és a zöld jött be. Illetve imádata van. Már a munkahelyemen is kérdezték,milyen öblítőt használok. A szállításnál volt egy kis gond,de gyorsan ki lett küszöbölve amit nagyon körzök. Bátran ajánlom másoknak is. Kár,hogy női parfüm nincs belőle.
5
AD Szerző | 2024.01.30
Kellemes illat. 🤍 De a zöld marad a kedvencem! 💚💚💚 Amióta először megrendeltem, azóta csak ezt használom. Imádom💚💚💚
5
JA Szerző | 2024.01.29
Nagyon szeretem csak ezeket a termékeket használom.
5
BB Szerző | 2024.01.26
Lassan két éve ezt használom, teljesen elégedett vagyok.
5
VZ Szerző | 2024.01.26
Nagyon elégedett vagyok,az egyik kedvencem. Már a családtagjaimat is megleptem vele. Kellemes,tartós illat!
5
OH Szerző | 2024.01.26
Szuper az illata! Kíméli a mosógépet és a szárítógép után is remek illata marad, ami hosszantart! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
5
SK Szerző | 2024.01.26
Szuper termék,ajánlom mindenkinek!♥️
5
BA Szerző | 2024.01.25
Hosszantartó, kellemes illat.
5
KE Szerző | 2024.01.25
Nagyon kellemes,tartós illat,nekem ez a kedvencem.
5
PT Szerző | 2024.01.25
Véletlen a zöld helyett a fehéret vettem meg. Egyáltalán nem bántam meg. Nagyon kellemes az illata. Az egész lakásban érezni. Itteni javaslatra én is fecskendővel mérem ki az adagot. Nekem a kupaknál mindig mellément, így sokkal egyszerűbb. A legnagyobb dilemma, hogy akkor most melyik a kedvenc.
5
SI Szerző | 2024.01.25
Igazán nagyszerű termék.....nagyon tartós az illata, ezért is nagyon szeretem!
5
BI Szerző | 2024.01.25
Gyorsan megkaptam és nagyon jó illata van.
5
KR Szerző | 2024.01.24
Fantasztikus, hosszantartó illatok, szárítógép után is 😍!
5
GI Szerző | 2024.01.24
5 csillag. Maximálisan meg vagyok elégedve a Puelle öblítővel.
5
GE Szerző | 2024.01.24
Frayo Imádom, hosszan tartó illat, puha textilia, az illat átjárja az egész lakást. Zseniális, a legjobb.
5
GL Szerző | 2024.01.24
Nagyon finom illatú mindegyik öblítő! ♥️ Hosszan tartó,az utcán meg kérdezik tőlem mit használok aminek ilyen illata van? Válaszom természetesen Puellát ♥️♥️
5
AF Szerző | 2024.01.24
Nagyon elégedett vagyok.Igazi illatvarázs van mosád utan a fürdőben! Biztos hogy vásarolni fogok a többi termékükből is!
5
TK Szerző | 2024.01.23
Nagyon szuper! Imádja az illatát az egész család!
5
NS Szerző | 2024.01.23
Frayo illat a kedvencünk. Az egész lakásban érződik az illat. Bármerre járunk, mindig megjegyzik, milyen jó az illatunk. 😊
5
HR Szerző | 2024.01.23
Mindegyik illatot kipróbáltam. A fehér és a rózsaszín a kedvenc, de mindegyikből fogok még vásárolni. A legnagyobb pozitívum számomra, hogy a szárítógép használatánál a finom illat megmarad. Köszönöm 🤍🩷💙💚💛❤️
5
DE Szerző | 2024.01.22
Nagyon szerettem.Hosszan tartó kellemes illata van .
5
PM Szerző | 2024.01.22
Nagyon szeretem.Sokáig tartó illat. A fehér lett a kedvenc!
5
MP Szerző | 2024.01.16
Nagyon finom illat imádom
5
MT Szerző | 2024.01.16
Nagyon elégedett vagyok, bőven megéri az árát. Hosszan tartó, kellemes illata van.
5
DK Szerző | 2024.01.15
Nagyon tartós illata van.Páromnak ez az illat tetszik a legjobban most ezt használom. Szerintem mindegyik szuper
5
MB Szerző | 2024.01.15
Nagyon szeretem ezt az illatot is.
5
PZ Szerző | 2024.01.15
Novemberben rendeltem először termékmintát Önöktől:) bevallom őszintén alig tudtam választani:) mindegyik illatmintának isteni illata volt, de végül a Frayo mosóparfüm mellett döntöttem. Azóta is nagy kedvenc, a ruhák hosszasan őrzik az illatot, még szárítógép használata után is hetekig. Ha mosok az egész lakás illatos:) Öröm belebújni a ruhákba, és öröm takarózni a plédjeinkbe, ágyneműkbe. Évek óta keresem a "kedvencet", azt hiszem megtaláltam. Az ügyfélszolgálat megbízható és rugalmas. Mindenkinek szeretettel ajánlom:) próbáljátok ki az összeset:)
5
SZ Szerző | 2024.01.15
Szuper illat, imádom!
5
MT Szerző | 2024.01.15
Nagyon kellemes tartós illat imádom
5
TS Szerző | 2024.01.14
Az illata nagyon kellemes és ami fontos hogy tartós is.
5
JZ Szerző | 2024.01.14
Nagyon szeretjük a Puella mosó parfümöket.A ruhákon sokáig érezni a kellemes illatot.Amikor teregetek az egész lakásban lehet érezni.
5
FG Szerző | 2024.01.14
Kipróbáltam az összes illatot, Nekem imádott lett a Frayo!! Már a kollégáim is ezt használják!! ;)
5
KZ Szerző | 2024.01.14
Rendszeresen használom már több mint egy éve. Eddig a sárga volt a kedvenc, de most csatlakozott a fehér is. Isteni. Mi imádjuk 😃🙃😉🥰
5
SI Szerző | 2024.01.14
Imádom az illatát! Sokan kérdezik, hogy mit használok… ajánlom mindenkinek!
5
AE Szerző | 2024.01.14
Szuper
5
Szerző | 2024.01.13
Nagyon elégedett vagyok a termékkel! Finom, hosszan tartó illat! Illatpárnákat is alkalmazom szekrényben és autóban. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Imádom!
5
SA Szerző | 2024.01.13
Nagyon elégedett vagyok vele! Nagyon sokáig elég, még csak 5x használtam, de olyan mintha nem is fogyott volna belőle, olyan kevés kell egy mosáshoz. Az illata nagyon jó, és nagyon tartós, puhák a ruhák tőle! Csak ajánlani tudom és biztosan rendelek még!🙈
5
ÉI Szerző | 2024.01.13
A piacon jelenleg forgalomban levő mosóparfümök közül, a legjoo minőség termék.
5
BG Szerző | 2024.01.13
Szuper illat, extra tartós. A szállítás gyors.
5
RI Szerző | 2024.01.12
Hosszantartó illat, gazdaságos, nagyon elégedett vagyok vele.
5
IL Szerző | 2024.01.12
Teljes mértékben elégedett vagyok. Rendkívül tartós illat kis mennyiség használatával.
5
HA Szerző | 2024.01.12
Bármerre járok mindenkinek kivétel nélkül első kérdése mivel van mosva a ruhám?Minőségben Árban Kiszolgálásban nincs vetélytársa a Puella termékeknek.
5
CA Szerző | 2024.01.12
Ez lett a kedvencem 🥰🥳
5
JM Szerző | 2024.01.12
Nagyon szeretjük az illatát. Zöldet, rózsaszínt és most a fehéret próbáljuk.
5
BZ Szerző | 2024.01.11
Már többször vásároltam ebből a termékből és nagyon tetszik az illata.
5
VG Szerző | 2024.01.11
Nagyon szeretem. A kedvenc illatom.
5
NA Szerző | 2024.01.11
Szerintem ez a legjobb illat az összes közül! Az egész lakásban érezni a finom öblítő illatot, a ruhákban pedig még intenzívebben!
5
HA Szerző | 2024.01.10
Nagyon szeretem, mert tartós az illata. A szekrényből ha kiveszem a ruhát akkor is érezni az illatát. A fehér és a sárga a kedvencem.
5
BK Szerző | 2024.01.09
Ez a kedvenc illatom, többször rendeltem már. Szárítógép után is érezni, igaz, nem olyan intenzíven.
5
IK Szerző | 2024.01.08
Imádom.Többet is kipróbáltam már és isteni illatuk van. Nagyon tartós. Az egész lakás a ruháktól illatozik.
5
SA Szerző | 2024.01.08
Nagyon kellemes illat, ez az egyik kedvencem!
5
KI Szerző | 2024.01.08
Nagyon elégedett vagyok, finom és tartós illata van.
5
KZ Szerző | 2024.01.08
Imádom
5
GT Szerző | 2024.01.08
Elégedett vagyok a termékkel, nagyon kellemes illata van!
5
MA Szerző | 2024.01.08
Nagyon meg vagyok elegedve, nagyon jo illata van, és nagyon kevés kell belőle! Neken az összes illat tetszik!
5
CZ Szerző | 2024.01.08
Nagyon elégedett vagyok!Rengeteg öblítőt kipróbáltam már,de egyik sem hozta a várt illatot vagy tartósságot!A Puella minden kritériumnak megfelel,nagyon szeretjük!
5
AN Szerző | 2024.01.08
Nagyon finom illata van Imádom
5
FN Szerző | 2024.01.08
Nagyon szeretem, annyira jó az illata! Amikor kinyitom a szekrényemet, már ott érezni, és egész nap elkísér:)
5
MK Szerző | 2024.01.07
Nagyon elégedett vagyok vele. Tartós illat. A kiszállítás is gyors volt.
5
CR Szerző | 2024.01.07
Tökéletes!
5
PC Szerző | 2024.01.07
Kiváló már csak ezeket az öblítő parfümöket használom.
5
NK Szerző | 2024.01.07
Nagyon kellemes illat
5
GN Szerző | 2024.01.07
Imádom!!!!!!!!!!
5
NB Szerző | 2024.01.07
Nagyon finom jó az illata. Gyors kiszállítás. Köszönöm
5
GA Szerző | 2024.01.07
Nagyon finom illat. Egyik kedvenc.
5
CZ Szerző | 2024.01.06
Imádom!
5
VK Szerző | 2024.01.06
Igen nagyon elégedett vagyok isteni az illata.soha egy öblítő illata sem èrződött mosás plàne szárítògépezezés után.
5
BE Szerző | 2024.01.06
Nagyon jó, tartós illat.
5
ZA Szerző | 2024.01.06
Nagyon elégedett vagyok! Imádom az illatát, az egész lakásban érezni!
5
RJ Szerző | 2024.01.06
Nagyon jó, és tartós az illata. Imádom!
5
KS Szerző | 2024.01.05
Nagyon finom illata van, és villámgyors volt a postázás.
5
SI Szerző | 2024.01.05
Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, nagyon jó és tartós az illata, a ruhák nagyon puhák. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
5
CZ Szerző | 2024.01.02
Nagyon szuper. Már nem először rendelek.
5
TL Szerző | 2024.01.02
Amióta kipróbáltam, már le se cserélném, csak ezzel mosok. Imadom❤️
5
SN Szerző | 2024.01.01
Ez a parfüm nálam az első. Brutálisan jó, hosszantartó illata van. Imádom 😍
5
SK Szerző | 2024.01.01
Nagyon jó!
5
BL Szerző | 2023.12.31
A legjobb ami kapható.🙂
5
Szerző | 2023.12.31
Jó illata van, teljesen meg vagyok elégedve!
5
TV Szerző | 2023.12.31
Ez az illat a kedvencem. Nagyon kellemes, és igazán tartós is. Biztosan fogok még vásárolni belőle.
5
ST Szerző | 2023.12.30
Az egész szobát betölti az illata, nagyon kellemes!
5
NK Szerző | 2023.12.30
Maximálisan meg vagyok elégedve. Sokkal puhább a tapintású a ruhákat amióta a terméket használom. Az illata: 😉😉☆☆☆☆☆
5
DZ Szerző | 2023.12.29
tökéletes, minden igényt kielégít
5
Szerző | 2023.12.26
Sokáig tartó finom illata van ❤️
5
PK Szerző | 2023.12.25
Nagyon elégedett vagyok a termékkel, sokáig megmarad az illata.
5
EB Szerző | 2023.12.25
Most már 1éve használom és imádom már meg sem tudom mondani hány ismerősömnek ajánlottam és persze használják. Ha 20 csillag lenne akkor 20 adnék
5
Szerző | 2023.12.24
Fantasztikus termék, az egész lakás illatozik napokig, a ruhakról nem is beszélve☺️ biztosan fogok még rendelni!
5
MF Szerző | 2023.12.23
Minden illatát nagyon szeretjük, de főleg a zöld és szürke nálunk a nyerő. Azért választottam a a Puella mosóoarfümöt, mert csak ennek a terméknek az illata érződik a ruhákon szárítógépezés után is . Hosszan tartó intenzív illatát a család minden tagja imádja.
5
LA Szerző | 2023.12.23
Szuper,tartós illat,imádom!
5
GM Szerző | 2023.12.23
Öt csillagos😁
5
PJ Szerző | 2023.12.23
Nekem ez a kedvenc illatom! ☺️
5
AV Szerző | 2023.12.23
Nagyon finom illatú. Egyenlőre egyszer használtam. Kabát mosáshoz vettem. Messziről illatozik. Újra vevős
5
ÉP Szerző | 2023.12.23
Nagyon elégedett vagyok!Csak ezt használjuk!!!
5
Szerző | 2023.12.23
Kiváló minőségű termékek.
5
KP Szerző | 2023.12.22
Nagyon finom illata van mindegyiknek, most a sárgát használom, szuper jó!!!!!!
5
HM Szerző | 2023.12.22
Nagyon super
5
JM Szerző | 2023.12.21
A kedvenc öblítő illatom.Imádom!
5
NZ Szerző | 2023.12.21
Nagyon jó illatú! Tartós! Szuper termék!!!!
5
GA Szerző | 2023.12.21
Imádom! 😉
5
Szerző | 2023.12.21
Elképesztő jó illat, sokáig tart, nagyon szeretem!
5
MZ Szerző | 2023.12.21
Minden illat nyerő, de nálunk a zöld, sárga, és fehér ami a legtöbbet használt! Először kicsit vettem, azóta csak a legnagyibb kiszerelést! 🙂
5
AI Szerző | 2023.12.20
Nagyon elégedett vagyok a termékkel Nagyon kellemes illata van a rháknak töle. Csak ajánlani tudom
5
RE Szerző | 2023.12.19
Nagyon szeretem az illatát! Szárításkor átjárja az egész lakást, amellett, hogy a ruha tartósan jó illatú.
5
FM Szerző | 2023.12.18
Szuper illat "Frayo"
5
NG Szerző | 2023.12.18
Kellemes lágy illat a Frayo. Ágyneműkhöz használjuk.
5
VM Szerző | 2023.12.17
Maximálisan elégedett vagyok. Szuper tartós illat.
5
PK Szerző | 2023.12.17
Először a 2,5 ős zöldet rendeltem és az illat mintát...most a nagy fehéret (0.5l). Állandó vita a lányok közt melyik a jobb...😘😘😘
5
MN Szerző | 2023.12.17
Imádom mindet!
5
HF Szerző | 2023.12.16
A legjobb illat 5 csillag! 😍
5
BZ Szerző | 2023.12.16
Nem csalódtam.
5
BC Szerző | 2023.12.16
Maximálisan elégedettek vagyunk!
5
SR Szerző | 2023.12.16
Nagyon jó és hosszan tartó illat! Csak ajánlani tudom! 5*
5
BD Szerző | 2023.12.16
Nagyon. Szerintem ez a legjobb illat. Tartós és friss.
5
MH Szerző | 2023.12.16
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Sokáig megmarad az illat és nagyon jó a választék
5
SA Szerző | 2023.12.15
Legjobb mosóparfüm. Nagyon szeretem.
5
MT Szerző | 2023.12.15
maximálisan elégedett vagyok nagyon finom illat
5
MD Szerző | 2023.12.15
Ez az illat lett a kedvencem, olyan sokáig lehet érezni, kellemes és finom nagyon ❤️
5
KL Szerző | 2023.12.15
Nagyon elégedett vagyok Szuper illatok Szinte választani sem lehet. Örök szerelem 5 csillagos
5
JZ Szerző | 2023.12.12
Valóban az egész lakásban sokáig érezni az illatát. Mindegyik nagyon tetszett, most ezt a friss illatot választottam, miután kipróbáltam a próbacsomagot. nagyon elégedett vagyok.
5
G Szerző | 2023.12.11
Eddigiek közül a legtartosabb illat. Szárítógép után is érezni.
5
KT Szerző | 2023.12.11
Maximálisan
5
LR Szerző | 2023.12.11
Maximálisan elégedett vagyok csodás illata van mindnek. Ruháink több hét után is illatosak. Kedvenceim is vannak, bárki aki belép a lakásba azt kérdezi mitől illatozik ennyire a ház. Én pedig örömmel mutatom a kedvenc mosóparfümös dobozom.☺️
5
TI Szerző | 2023.12.11
Nagyon szeretem mindegyik illatot, de Frayo a kedvenc. Már többen megkérdezték milyen öblítőt használok?
5
HM Szerző | 2023.12.11
Tökéletes választás. Hihetetlen illat, amely a szárítógép használata után is megmarad. További illatokat is is fogok vásárolni. Maximálisan elégedett vagyok a termékkel. Köszönöm.
5
IM Szerző | 2023.12.10
Hosszan tartó, erős illat.
5
SS Szerző | 2023.12.10
Imádom az illatát. Az egész lakást átjárja.
5
SB Szerző | 2023.12.10
Kellemes, tartós illat a szárítógép esetén is!
5
BS Szerző | 2023.12.10
A legkiválóbb illat, amit eddig próbáltam. A tartóssága is 5*.
5
MA Szerző | 2023.12.10
Az öblítő szenzációs, de a lakás illatosító nem tartós
5
VZ Szerző | 2023.12.10
Az egyik kedvenc illatom
5
R Szerző | 2023.12.10
Nagyon kellemes és tartós illatú.
5
RM Szerző | 2023.12.10
Maximálisan!
5
OB Szerző | 2023.12.10
Maximálisan elégedett vagyok. Nagyon kellemes tartós illata van.
5
KE Szerző | 2023.12.09
Szuper, tartós illat!
5
MM Szerző | 2023.12.09
Nagyon elégedett vagyok a termékkel!Mindenkinek ajánlani tudom!puha illatos ruha a vègeredmèny!
5
BA Szerző | 2023.12.09
Imádom! Szárítógép használata után is tartós az illata!
5
Szerző | 2023.12.09
Nagyon szeretem, kellemes az illata és a ruha is jó illatú marad mosás után! Az egész ház illatozik tőle !
5
M Szerző | 2023.12.09
Az egyik kedvenc illatom. Nagyon sokáig lehet érezni a ruhákon, még több napi szekrényben állás után is.
5
PH Szerző | 2023.12.09
Tökéletes
5
KA Szerző | 2023.12.09
Nagyon jó tartó illatú mindegyik mosóparfüm kedvencem a zöld ,piros ,és az ezüst
5
NJ Szerző | 2023.12.08
Fantasztikus, hosszan tartó illat!
5
VM Szerző | 2023.12.08
Imádom az illatát, szárítógép után is érezhető.
5
PB Szerző | 2023.12.08
Imádom! Gyors kiszállítás. Az illata pedig a legjobb! Tartós és nagyon intenzív, az egész ház illatozik tőle !
5
NN Szerző | 2023.12.08
Nagyon finom illat, csak ajánlani tudom!
5
Szerző | 2023.12.07
Nagyon elégedett vagyok! Kellemes, tartós illat.
5
WE Szerző | 2023.12.05
Finom és tartós illat! Már másodszor vásároltam újra és ezután is biztosan a Puella-nál maradok.
5
VM Szerző | 2023.12.04
Meg vagyok elégedve az öblítővel! Kevés kell belőle,sokáig illatoznak a mosott ruhák ágyneműk! Csak ajánlani tudom!
5
IS Szerző | 2023.12.04
Télen csak a lakásban tudok ruhákat szárítani, és valami elképesztően finom illat van ,amikor belépek a házba, köszönve a Puella mosóparfümnek!
5
Szerző | 2023.12.03
Már régóta csak ezt az öblítő használom. Tökéletes.
5
KL Szerző | 2023.12.03
Már másodszor rendeltem, teljesen meg vagyok elégedve. Szuper illatok.
5
BM Szerző | 2023.12.03
Kedden rendeltem csütörtök délelőtt már át is vettem Packettával. Az illata valami fenomenális. A termékminta kipróbálása után nem tudtam dönteni melyiket rendeljem meg nagyobb kiszerelésben. Mindent átöblitek,hogy ilyen illata legyen a ruhánknak,kabátnak de még a kutyus ruháját is. Imádom!!!!! Több hete mosott gyermek kabátnak ami igen csak használatban van,még mindig olyan az illata mint mosás után. Köszönöm, hogy használhatom!
5
MK Szerző | 2023.12.03
Nagyon elégedett vagyok! Tartós és kellemes illat.
5
RA Szerző | 2023.12.03
Szuper az illata!!
5
SP Szerző | 2023.12.03
Amióta kipróbáltam csak a puella mosóparfümöt használom! Az összes illat egy álom, de talán a Frayo az ami az egész családnak a kedvence lett. Isteni az illata amikor a mosógépből kiveszem! És nem csak közvetlenül mosás után, hanem 2-3 hét múlva is intenzív illata van a ruháknak! Imádom! Nagyon nagyon nagyon elégedett vagyok!
5
ML Szerző | 2023.12.02
Nagyon szuper az egész ház illatos a mosás után 🙏
5
HT Szerző | 2023.12.02
Nagyon elégedett vagyok mint a családomban ,a munkahelyemen is ajánlottam ,sokkal rendelttek már. Nagyon jó mindegyik illatú .
5
TK Szerző | 2023.12.02
Nagyon elégedett vagyok vele, az egész lakás illatos, gyors kiszállitás,csak ajánlani tudom mindenkinek.
5
KA Szerző | 2023.12.02
Ez a kedvencem nagyon elégedett vagyok az illatával és a tartósságával. A zöld is nekem nagyon finom illat. Akinek ajánlottam már áttértek erre a termékre.
5
IM Szerző | 2023.12.02
Nagyon jó az illata! Gyors a szállítás! Az ára kicsit magas de megéri!
5
MM Szerző | 2023.12.02
A fehér tetszik a legjobban Tartós jó illat
5
GK Szerző | 2023.12.01
Teljes mértékben elégedett vagyok. Mindegyiknek szuper az illata de a Frayonak már mondhatni lenyűgöző.
5
SD Szerző | 2023.12.01
Imádom az illatát! Már többször rendeltem újra a mosóparfümöt. Közben az illatosítóra is rászoktam. Gyors, pontos a kiszállítás.
5
IG Szerző | 2023.12.01
Nagyon elégedett vagyok Nagyon finom illat van tőle még nincs fix illatom mind bejőt
5
FV Szerző | 2023.11.30
Szuper tartós illata van 🤍
5
SF Szerző | 2023.11.30
Gyors kiszállítás! Véleményem szerint a szürke nagyon bejött nekem.
5
CZ Szerző | 2023.11.30
Szuper illatok. A szárítógépben is megmarad az illata. Még nincs fix illatom eddig mind bejött.
5
Szerző | 2023.11.30
Nagyon elégedett vagyok vele az egész házban nagyon finom illat van tőle, ajánlom nagyon ❤️ innentől mást nem vagyok hajlandó használni 🥰
5
BI Szerző | 2023.11.30
Nagyon elégedett vagyok! *****
5
PK Szerző | 2023.11.30
Nagyon! Fodrászként sok emberrel találkozom,így sok vendégnek ajánlottam már a termékeket,és meg is vásárolták,ők ís nagyon szeretik!
5
HT Szerző | 2023.11.30
Szuper illata van, es meg szaritogep hasznalata utan is hetekig erezheto, pedig csak az ajanlott mennyiseg felet hasznalom. Fontos szempont, hogy nem karositja a mosogepet, mint a normal oblitok.
5
HV Szerző | 2023.11.28
Nagyon szeretem, ez az illat is nyert!
5
MH Szerző | 2023.11.28
Gyors szállítás! Az illat tartós , szárítógépben is megmarad az illat! Nálunk a fekete a befutó:)))
5
ZT Szerző | 2023.11.27
Nagyon jó terméknek tartom.5-ös,max.
5
BL Szerző | 2023.11.27
Nagyon jo
5
AD Szerző | 2023.11.27
Jobb, mint bármelyik öblítő.
5
G Szerző | 2023.11.26
Legnagyobb meglepetésemre tényleg elég a mosóparfümből az a kicsi, ajánlott mennyiség. Isteni illatos és puha tőle a ruha.
5
SG Szerző | 2023.11.26
Teljes mértékben elégedett vagyok.
5
AB Szerző | 2023.11.26
Nagyon szuper!
5
EE Szerző | 2023.11.25
Imádom! A fehér az abszolút kedvenc.
5
S Szerző | 2023.11.25
Imádom!!!!
5
Szerző | 2023.11.25
Imádom illat 🤍
5
HR Szerző | 2023.11.25
Teljesen meg nyert engem szinte mindegyik illatát használom. Imádom nagyon tartós az illata.
5
Szerző | 2023.11.25
Nagyon kellemes az illata és belengi az egész házat!🥰
5
HA Szerző | 2023.11.24
Nagyon szuper a termèkeik! Hatalmas illat van tőle ès a ruhák is illatoznak, jó hogy rá találtam. Jobb mint a hagyományos öblitők.
5
NB Szerző | 2023.11.24
Szuper, tartós az illata.
5
EF Szerző