Történetünk

A világban, ahol az innováció találkozik a szükségletekkel, az európai PUELLA márka úttörővé vált. A mosóparfümök előnyeinek és hatásainak határát feszegetve, újradefiniáltuk a ruhaápolás érzékszervi élményét. Víziós megközelítésünkkel az öblítők koncepcióját a tökéletesség teljesen új szintjére emeltük.


A puellaillatok.hu webáruház 2020-ban indult, a kialakulóban lévő világjárvány hátterében. A Puella márka mindenütt akadályokkal szembesült, de semmi sem tántorította el ambiciózus tervei folytatásától.
Térjünk vissza a kezdetekhez


Néhány hónappal a webáruház indítása előtt, a Puella csapatának határozott küldetése volt, hogy egy olyan terméket hozzon létre, amely képes egy hétköznapi élményt érzéki élvezetté varázsolni. Több száz órát töltöttek az ideális illat keresésével, megingathatatlanul a tökéletesség iránti elkötelezettségükben.

Elképzelésük túlmutat magán az illaton. Olyan terméket szerettek volna létrehozni, amely mindamellett, hogy magával ragadja az érzékeket, megtestesíti a kiváló minőséget, és tartós kapcsolatot épít fel a vásárlókkal.

Az illatszer-szakértőkkel folytatott együttműködés, a szigorú belső tesztelés és a kitartó elkötelezettség révén sikereket értek el. Felfedték a képletet egy olyan termékhez, amely vitathatatlanul kiérdemelte a a legjobb és legillatosabb címet vásárlói ​​körében.

Szigorú szabványokat vezettek be, és a termékek európai szintű tanúsítványokkal is rendelkeznek. Termékeiket a végsőkig tökéletesítették, és ma már büszkén mondhatják, hogy valóban a legjobbak a piacon.

Innováció és forradalom az öblítők világában

Azon a piacon, ahol ritkán találni ilyen kaliberű öblítőt, a Puella jelent meg elsőként. A márka egyedi kínálata nemcsak kivételes illatokat hozott, hanem forradalmasította az öblítők használatát is.

A Puella intenzív és hosszan tartó illatot kínál a klasszikus öblítők előnyeivel, mindössze 5 ml terméket használva 4 kg ruhaneműhöz. A stílusos kialakítású 500 ml-es flakonok hihetetlen 100 mosáshoz elegendő mosóparfümöt tartalmaznak.

A tökéletességre való törekvések azonban nem álltak meg egyetlen kivételes termék létrehozásánál. Az összes többi termék, címke és csomagolás aprólékosan úgy lett megtervezve, hogy elegánsak, intuitívak legyenek, és minden tekintetben gazdagítsák az öblítés élményét.

A vásárlók elégedettsége
és márkabővítés

 


A Puella illatok országszerte fokozatosan dobták fel a vásárlók ruháit és egy elbűvölő történet kezdett kibontakozni. A pozitív vásárlói vélemények egyre nőttek, és mindegyik a Puella illatok magával ragadó vonzerejét tanúsította. Ezek a vélemények mély benyomást tettek az újabb vásárlókra, akik megtapasztalták a Puella illatok felejthetetlen erejét, és ezáltal megerősítették hűségüket a márka iránt.Jelenleg tíz országban vagyunk jelen és összesen több, mint 25 000 értékeléssel büszkélkedhetünk elégedett vásárlóinktól. Álmunk, hogy az öblítők világában vezető szerepet töltsünk be.

Elkötelezettség a kiválóság
és az innováció iránt

 

Mindig is úgy gondoltuk, hogy nem érhetjük be a középszerűséggel. A minőségi termékek előállítása iránti szenvedélyünk az, ami folyamatosan hajt minket. Együttműködünk szakértőkkel új utakat keresve és nem félünk szembenézni az új kihívásokkal.

Termékeinkhez minden összetevőt nagy pontossággal választottunk ki és minden részletre odafigyeltünk a legmagasabb minőség elérése érdekében.

Ez biztosítja, hogy már 2020 óta fenntartjuk a magas színvonalat.

Baner 1 A   P U E L L A 
M O S Ó P A R F Ü M Ö K   L E G F Ő B B   E L Ő N Y E I :
Baner 1

 

 

  • Márkánk tíz ország több ezer elégedett vásárlójának bizalmát nyerte el, akik több, mint 25 000 értékelést írtak nekünk.
  • Ügyfélszolgálatunk a legmagasabb színvonalú. Szakmailag képzett munkatársaink szívesen szolgálnak minden szükséges információval, válaszolnak kérdéseikre és megoldják az esetleges komplikációkat. A lehető legrövidebb időn belül válaszolunk leveleikre, melyeket professzionális hozzáállással kezelünk.
  • Nagyra becsülünk minden megrendelést, ezért arra törekszünk, hogy a csomagok sértetlenül érkezzenek meg a kedves vásárlóhoz. Ezt minőségi dobozok segítségével biztosítjuk, melyekben minőségi töltőanyagok felhasználásával biztonságosan, stabilan rögzítve helyezzük el a termékeket. Így a csomag nemzetközi fuvarozás esetén is sértetlen marad.
  • A piac legjobb fuvarozóival dolgozunk együtt annak érdekében, hogy a csomag a lehető leggyorsabban és legbiztonságosabban jusson el a vásárlóinkhoz. A esetek abszolút többségében a rendelés megtétele utáni napon megérkezik a csomag.
  • Nagy hangsúlyt fektetünk a tisztaságra és a minőségi, gondosan összeállított összetevőkre. Mosóparfümeink kiemelkedőek, mert a hagyományos öblítőkkel ellentétben nem tömítik el a mosógépet és nem roncsolják a ruhanemű szálait sem, így nem rontják azok funkcionalitását. Ezenkívül magas százalékban tartalmaznak illatolajokat, melyek intenzív és hosszan tartó illatot biztosítanak.
  • A Puella mosóparfümök nem tartalmaznak nehézfémeket, káros szermaradványokat, dioxánt, PBT/vPvB anyagokat, mikroműanyagokat és nanoanyagokat. 

 

PUELLA - több, mint márka

 

A PUELLA-ban törekszünk arra, hogy érzéki változást hozzunk az öblítés világába. Büszkék vagyunk arra, amit elértünk, és eltökéltek vagyunk, hogy folytassuk utunkat.

 

 

Mintak és ajándékcsomagok
Mintak és ajándékcsomagok
Tovább a kategóriához →


TÖBB INFORMÁCIÓ
 

Webáruház értékelése

Webáruház értékelése

Adagolási útmutató

Starostlivosť ...

Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

Kézbesítés és fizetés

Kézbesítés és fizetés

Vissza a boltba