Használati és adagolási útmutató

MEGFELELŐ
ALLERGIÁSOK SZÁMÁRA IS

 

Bőrgyógyászatilag tesztelt
mosóparfümök

 

KÉZBESÍTÉS
3 NAPON BELÜL

 

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Mosóparfümök ajánlott adagolása általánosan

Töltsön 5 ml Puella mosóparfümöt a mosógép öblítő tartályába 4kg ruha öblítéséhez. 5 ml egy színig töltött kupak mennyiségének felel meg az 500 ml-es és 250 ml-es kiszerelések esetén. Az 50ml-es kiszerelés kupakjában 2,5 ml folyadék fér el, ami azt jelenti, hogy két színig töltött kupakot kell a mosáshoz adni. Az egyszer használatos minták esetén a tasak teljes tartalmát az öblítő tartályba kell önteni. A tasak 5ml mosóparfümöt tartalmaz.

Mosóparfüm adagolása

 

Minta: a tasak teljes tartalmát ( 5ml ) az öblítő rekeszbe kell tölteni.

50 ml-es kiszerelés: színig töltött 2x fehér színű kupakot vagy 1x fekete színű kupakot ( 5ml ) kell az öblítő rekeszébe adagolni.

250 ml kiszerelés: 1x színig töltött kupakot (5ml) kell az öblítő rekeszébe adagolni.

500 ml kiszerelés: 1x színig töltött kupakot (5ml) kell az öblítő rekeszébe adagolni.

 

Fürdőhab

 

A maximális hab hatás elérése érdekében folyó meleg vízhez öntsön 10ml fürdőhabot.

 

Lakásparfüm

 

A mosóparfümök mellett kínálatunkban különleges lakásparfümök is szerepelnek. Ezek mindennapi használatra kifejlesztett speciális parfümök. Alkalmasak textilre, kanapéra, autóba vagy beltér illatosításához. A spray alkalmazását kizárólag a felsorolt célokra javasoljuk.

 

PUELLA mosógél

 

Kövesse a ruhacímkén található utasításokat, az adogolásról szóló utasításokat, valamint az adott mosógép típusának megfelelő utasításokat. Ne lépje túl a mosógép kapacitását, hogy a ruháinak mosás közben elegendő terük legyen az áztatáshoz, öblítéshez, előmosáshoz, csavaráshoz és a fő mosási ciklushoz.

 

Az optimális eredmény elérése érdekében fontos, hogy a termék adagolását a ruhanemű szennyezettségi fokának és a mosógép által a mosási ciklus során használt víz keménységének megfelelően állítsa be.

 

 

A mosógélt a mosógép mosószer rekeszébe adagolja. 4 kg ruhaneműhöz 10 ml koncentrátumot használjon. 

 

Mosógép és szárítógép ápolása

A mosó- és szárítógép megfelelő karbantartása magában foglalja a rendszeres tisztítást, a teljesítmény és a hosszú élettartam megőrzése érdekében. A gyártó utasításait betartva optimális mosási és szárítási eredményt érhet el.


Vissza a boltba