Adagolási útmutató

PUELLA mosóparfümök helyes adagolása:

 

Adagolás általánosságban:

-A Puella mosóparfümök ajánlott adagolása 4kg ruha öblítéséhez 5ml mosóparfüm a mosógép öblítő tartályába töltve (1. ábra). Az 500ml és 250ml flakonjaink fekete színű kupakjában 5ml folyadék fér el, az 50ml flakonjaink fehér színű kupakjában 2,5ml folyadék fér el (2. ábra). Az egyszer használatos minta tasak tartalma 4kg ruha öblítéséhez elegendő mosóparfümöt tartalmaz.

-Az 5 ml koncentrátum/4 kg ruha ajánlott adagolás, az illat intenzitását igény szerint lehet módosítani az adagolás csökkentésével/növelésével az enyhébb/erőteljesebb illathatás elérése érdekében.

1. ábra

 

Adagolás a csomagolás típusától függően:

 Próbakészlet:

A minta tasak egyszeri használatra szolgál. A tasak teljes tartalmát az öblítő tartályba kell tölteni, amely 4kg ruha öblítéséhez elegendő mosóparfümöt tartalmaz.

50ml kiszerelés:

Az 50 ml-es flakon kisebb kupakkal rendelkezik, mint a nagyobb űrtartalmú flakonok. Ebben a kisebb kupakban 2,5ml folyadék fér el, ami azt jelenti, hogy két színig töltött kupakot kell az öblítő tartályba tölteni az ajánlott 5ml/4kg adagolás betartása érdekében.

250ml és 500ml kiszerelések:

A két legnagyobb flakon kupakjában azonos mennyiségű folyadék fér el (5ml). Ez azt jelenti, hogy egy színig töltött kupakot kel az öblítő tartályba tölteni, hogy a mennyiség megfeleljen az ajánlott adagolásnak.

2. ábra

 

Adagolás automata adagolással rendelkező mosógépben:

Ennél a mosógéptípusnál a flakon teljes tartalmát az öblítő tartályba kell tölteni, a lehető legkisebb öblítő adagolási mennyiség beállítása mellett.

 

Mosógép és szárítógép ápolása:

Mosógép:

Időnként minden mosógépet alaposan át kell tisztítani.

Milyen gyakran? A mosógépek gyártói a használati utasításban feltüntetik a mosógép típusának és márkájának megfelelő tisztítási intervallumot. Némely esetekben a gyártó által előírt intervallum letelte előtt is célravezető lehet a mosógép tisztítása.

Miért van ez így? Ez sok tényezőtől függ, mint például a befejezett mosási ciklusok számától, a víz keménységétől, a mosás közbeni vízhőmérséklettől (túl alacsony hőmérséklet, pl. 30°C), a mosott ruha szennyezettségének típusától és mértékétől, a mosott ruha anyagától, a mosógép típusától.

Mi mindent ajánlatos tisztítani?

- tömítések

- mosószer és öblítő tartály

- szűrők

- a mosógép egyéb részei

A 3. ábra arra kíván rámutatni, hogy a mosóparfüm csakis a mosógép öblítő folyadék tárolására szánt tartályába való. Ha a termék más felületre kerül, le kell törölni nedves ruhával.

3. ábra

Szárítógép:

Végezze el a szárítógép részletes tisztítását az adott típusú szárítógépre vonatkozó utasítások szerint.

Minden szárítás előtt:

- Győződjön meg arról, hogy nincs felgyülemlett víz a tartályban

- Ellenőrizze és tisztítsa meg a szűrőt a felgyülemlett portól