A Puella termékek funkcionális ruházat mosására is alkalmasak?

Igen, mosóparfümjeink és mosógéleink funkcionális ruházat mosására is alkalmasak.

 

Termékeink előnyei:

  • Az anyag légáteresztő képességének megőrzése: Termékeink összetevői biztosítják a funkcionális ruházat számára kulcsfontosságú légáteresztő képesség megőrzését.
  • Rugalmasság és alak megőrzése: A Puella termékek nem tartalmaznak olyan anyagokat, amelyek károsítanák a ruhái rugalmasságát.
  • Kíméletesség: Az olaj alapú mosóparfümjeink adagolása sokkal kisebb, mint a hagyományos öblítőké. Ez azt jelenti, hogy termékeink kímélőbbek a ruháihoz, a készülékekhez, valamint a készülékek belső alkatrészeihez is. Az alacsony adagolásnak hála a mosóparfüm nem terheli meg a szöveteket olyan mértékben, mint a hagyományos öblítők.

 

Javasolt adagolás

Mosóparfüm

A tökéletes eredmény elérése érdekében töltsön az öblítő rekeszbe 4 kg ruhához 5 ml mosóparfümöt. Ez a kis mennyiség biztosítja funkcionális ruházatának tökéletes tisztaságát, frissességét és felkészültségét a következő használatra.

 

Az adagolást szabadon változtathatja az illat kívánt intezitásától függően.

 

Mosógél

A mosógélt 10 ml koncentrátum/4 kg ruha arányban adagolja.


Az optimális eredmény elérése érdekében fontos, hogy a termék adagolásánál vegyük figyelembe a ruhák szennyezettségének mértékét és a mosás során használt víz keménységét.

 

Lágy víz Kemény víz
Enyhén szennyezett ruhák 10 ml 12 ml
Erősen szennyezett ruhák 12 ml 15 ml

 

További utasítások funkcionális ruházat mosásához

  • Kövesse a ruha címkéjén található utasításokat: Minden ruhadarab különféle mosást igényelhet, amelyet a tulajdonságai megőrzése érdekében be kell tartani.
  • Javasolt hőfok és program: A ruhadarab funkcionális tulajdonságainak megőrzése érdekében mosson az adott ruhadarabra vonatkozó javasolt programon és vízhőmérsékleten.
  • Ne használjon túl magas hőfokot: A túl magas hőfok károsíthatja a rugalmas szöveteket és csökkentheti a funkcionális ruházat hatékonyságát. Általában a 30-40°C-os mosás a megfelelő.


Szeretne többet megtudni a termékeinkről és helyes használatukról? Látogassa meg oldalunkat, amelyen részletes adagolási útmutatót talál: https://www.puellaillatok.hu/adagolas/

Vissza a boltba