Felhasználási mód

Hogyan kell adagolni a Puella mosóparfümöt?

A tökéletes eredmény eléréséhez elegendő a mosógép öblítő rekeszébe 5 ml mosóparfüm koncentrátumot tölteni 4 kg ruhanemű öblítéséhez.

5 ml megfelel egy színig töltött kupak tartalmának az 500 ml-es és 250 ml-es kiszerelések esetében, vagy két színig töltött kupak tartalmának az 50 ml-es kiszerelés esetében; egyszeri minták esetében a tasak teljes tartalma 5 ml.

Az intenzívebb illat elérése érdekében az adagolást tetszés szerint módosíthatja.

Részletes adagolási utasításokért és ajánlásokért kérjük, látogasson el az Adagolási útmutató oldalra: www.PUELLAillatok.hu/adagolas

Nem ismerem a Puella illatokat, mit ajánlanak?

Kezdetnek ajánljuk a mind a 6 Puella illatot tartalmazó próbakészletet.

A minták kipróbálása után kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő illatot, majd megrendelheti a nagyobb kiszereléseket.

Hogy kell haszálni a Puella mosógélt?

A PUELLA mosóparfüm fő szerepe a ruházat hatékony tisztítása, mivel ez egy koncentrált és rendkívül hatékony mosószer, amely fehér, színes és sötét ruhák tisztítására egyaránt alkalmas.

A mosás után a ruhanemű tiszta és friss lesz. A mosógél formulát a Puella mosóparfümökkel való tökéletes harmónia megteremtéséhez alkottuk meg.

A Puella mosóparfüm alkalmas mosódobban való használatra is?

A Puella mosóparfüm az öblítőt helyettesíti, ezért csak a mosógép öblítő rekeszébe adagolja őket.

A Puella mosóparfüm alkalmas a szárítógépben való használatra is?

Mosás után szárítógépben is száríthatja a ruházatot, mivel szárítás után is illatos marad a Puellával öblített ruhanemű.

Milyen összetételű a Puella mosóparfüm?

Mosóparfümjeink kiemelkednek a többi közül, mivel a hagyományos mosószerekkel ellentétben nem tömítik el a mosógépet, nem roncsolják a ruhák szálait, így nem rontják az anyag funkcionalitását sem.

Ezen kívül formulánk magas százalékban tartalmaz illatolajokat, amelyek intenzív és hosszan tartó illatot biztosítanak.

A PUELLA mosóparfümök SVHC és parabén mentesek, továbbá nem tartalmaznak nehézfémeket, káros szermaradványokat, dioxánt, PBT/vPvB anyagokat, mikroműanyagokat és nanoanyagokat.

Nem tartalmaz állati összetevőket és állatkísérlet-mentes. Ha többet szeretne megtudni a termékekben felhasznált összetevőkről, javasoljuk, hogy olvassa el a termékek leírását.

Mire használhatóak még a Puella termékek?

A Puella termékek kizárólag a terméktípusnak (mosószer, fürdőhab, lakásillatosító) megfelelő felhasználási célra szolgálnak.

A Puella termékeket csak a címkén feltüntetett utasításoknak megfelelően, azaz elsődleges rendeltetésüknek megfelelően ajánlott használni.

A Puella termékek funkcionális ruházat öblítésére is alkalmasak?

A Puella mosóparfüm abban különleges, hogy olajbázisú. Ez az összetétel eltér a megszokott öblítőktől, emellett különleges előnyökkel is jár.

Az olajbázisnak köszönhetően az adagolása sokkal kevesebb. Kíméletes a ruha anyagával szemben és nem utolsó sorban takarékosabb a mosógéppel szemben.

A Puella mosóparfüm alkalmas a funkcionális ruhanemű tisztítására is.

Ebben az esetben javasoljuk, hogy a ruhát a vele ellátott utasítás szerint tisztítsa, követve a mosási hőmérsékletet, amely feltüntetett információként szerepel.

Ugyanakkor be kell tartani a termék felhasználási módját illetve adagolását, amelyet az alábbi oldalon talál meg: www.PUELLAillatok.hu/adagolas

Hogyan tároljuk a Puella termékeket?

A termék sötét helyen tárolandó, gyermekektől elzárva.

Hogyan adagoljuk a Puella mosóparfümöt, ha AutoDose mosógépünk van - automatikus mosószeradagolás?

A Puella mosóparfüm magasan koncentrált, ezért a hagyományos öblítőkkel szemben az adagolása néhányszorosan kevesebb. Az automatikus mosószeradagolást ezért érdemes 4 kg ruha esetében 5 ml koncentrátumra beállítani. A megfelelő arány beállítása érdekében kérjük, hogy kövesd a mosógép útmutatójában feltüntetett lépéseket vagy fordulj a mosógép gyártójához.

Tipp: Amennyiben az arány beállítása a Puella mosóparfüm megfelelő adagolása érdekében nem sikeres, győződj meg róla, hogy az öblítő rekesz üres és nem tartalmaz más öblítőt. Majd öntsd a rekeszbe a megfelelő mennyiségű mosóparfümöt és öntsd fel annyi vízzel, hogy a teljes térfogat megfeleljen a mosógép egy normál automata adagolójának (ha a mosógép modellje lehetővé teszi).

Ezzel az eljárással a mosógép automatikusan csak annyi Puella parfümöt adagol, amennyit az egyes mosási ciklusok során beleöntöttél. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ezt az adagolást minden egyes új mosás előtt meg kell ismételni.

összesen 10 termék
Vissza a boltba