Felhasználási mód

Károsíthatják a Puella mosóparfümök a mosógépet?

A hagyományos öblítők alternatívájaként használt mosóparfümjeink koncentráltak. A termék címkéjén feltüntetett utasítások szerint a termék kizárólag nedves ruhákkal és a mosógép öblítő rekeszével érintkezhet, más felülettel nem.

A mosógép belső részei magas hőfoknak és vegyi anyagok hatásának ellenálló műanyagból készültek. Amennyiben a parfüm egy kevésbé ellenálló műanyaggal érintkezik a mosógép felületén, esetleg más felülettel, fontos, hogy kövessük a termék címkéjén feltüntetett utasításokat és az adott felületet azonnal öblítsük le vízzel és töröljük le egy ronggyal.

Ezen utasítások betartásával és a termék helyes kezelésével elérheti a kívánt eredményt és megelőzheti a mosógép vagy más felület károsodásának kockázatát.

Hogyan kell adagolni a Puella mosóparfümöt?

A tökéletes eredmény eléréséhez elegendő a mosógép öblítő rekeszébe 5 ml mosóparfüm koncentrátumot tölteni 4 kg ruhanemű öblítéséhez.

5 ml megfelel egy színig töltött kupak tartalmának az 500 ml-es és 250 ml-es kiszerelések esetében, vagy két színig töltött kupak tartalmának az 50 ml-es kiszerelés esetében; egyszeri minták esetében a tasak teljes tartalma 5 ml.

Az intenzívebb illat elérése érdekében az adagolást tetszés szerint módosíthatja.

Részletes adagolási utasításokért és ajánlásokért kérjük, látogasson el az Adagolási útmutató oldalra: www.PUELLAillatok.hu/adagolas

Nem ismerem a Puella illatokat, melyik a legjobb?

Első sorban minden illat mintáját ajánlanánk figyelmébe, amit 6 db-os próbakészletben kínálunk.

 

A mosóparfümjeink hat illatban kaphatók attól függően, az édes, a friss, a virágos vagy a gyümölcsös illatokat kedveli inkább.

A Double Y parfüm az ylang-ylang virág elegáns illatával varázsolja el.

A Frayo unisex aromát kölcsönöz ruháinak.

Az unisex JaLu parfüm friss, aldehides illattal borít be.

A Queenkával a ruhásszekrény édes virág és a nyár illatába borul.

Az EmiJa gyümölcsös-fűszeres illattal gazdagítja a ruhákat.

A First Dream a levendula és a vanília jegyeivel nyugtatja meg érzékeit.

 

A próbakészlet által megtalálhatja kedvenc illatát, amelyből aztán nagyobb kiszerelést is rendelhet. Mosóparfümjeinkről többet ITT olvashat.

Hogy kell haszálni a Puella mosógélt?

A Puella mosóparfüm fő szerepe a ruházat hatékony tisztítása, mivel ez egy koncentrált és rendkívül hatékony mosószer, amely fehér, színes és sötét ruhák tisztítására egyaránt alkalmas.

A mosás után a ruhanemű tiszta és friss lesz. A mosógél formulát a Puella mosóparfümökkel való tökéletes harmónia megteremtéséhez alkottuk meg.

Hogyan használjuk helyesen a Puella mosóparfümöt?

A Puella mosóparfümök a hagyományos öblítő alternatívái, ezért kizárólagosan a mosógép öblítő rekeszébe adagolja.

Az illat kívánt intenzitásának eléréséért fontos a termék ajánlott adagolásának betartása.

A mosóparfüm megfelelő adagolásáról szóló pontos információkat ITT találja.

Hogy csodás és intenzív illatnak örvendhessen, fontos a termék helyes tárolása. A helyes tárolásról szóló javaslatokat ITT találja.

A Puella mosóparfüm alkalmas a szárítógépben való használatra is?

A termékeinkkel mosott ruhák száríthatók szárítógépben is, mivel szárítás után is illatosak maradnak.

Az illat intenzitásának megőrzése érdekében azt ajánljuk, hogy az anyagnak megfelelő programon, legfeljebb 80 °C-on szárítsa a ruhaneműket.

Milyen összetételű a Puella mosóparfüm?

Mosóparfümjeink azzal emelkednek ki, hogy a hagyományos mosószerekkel ellentétben nem tömítik el a ruhák szálait, így nem rontják az anyag funkcionalitását sem.

Ráadásul magas százalékban tartalmaznak illatolajokat, amelyek intenzív és hosszan tartó illatot biztosítanak.

Amennyiben többet szeretne megtudni a termékek összetevőiről, ajánljuk figyelmébe az egyes termékek leírásait.

Minden termék összetételének pontos leírását és részletesebb információkat a weboldalunkon található termékleírásokban talál.

Mire használhatóak még a Puella termékek?

A Puella termékek kizárólag a terméktípusnak (mosószer, fürdőhab, lakásillatosító) megfelelő felhasználási célra szolgálnak.

A Puella termékeket csak a címkén feltüntetett utasításoknak megfelelően, azaz elsődleges rendeltetésüknek megfelelően ajánlott használni.

A Puella termékek funkcionális ruházat öblítésére is alkalmasak?

A Puella mosóparfüm abban különleges, hogy olajbázisú. Ez az összetétel eltér a megszokott öblítőktől, emellett különleges előnyökkel is jár.

Az olajbázisnak köszönhetően az adagolása sokkal kevesebb. Kíméletes a ruha anyagával szemben és nem utolsó sorban takarékosabb a mosógéppel szemben.

A Puella mosóparfüm alkalmas a funkcionális ruhanemű tisztítására is.

Ebben az esetben javasoljuk, hogy a ruhát a vele ellátott utasítás szerint tisztítsa, követve a mosási hőmérsékletet, amely feltüntetett információként szerepel.

Ugyanakkor be kell tartani a termék felhasználási módját illetve adagolását, amelyet az alábbi oldalon talál meg: www.PUELLAillatok.hu/adagolas

Hogyan tároljuk a Puella termékeket?

A termék sötét helyen, szobahőmérsékleten, gyermekektől elzárva tartandó. A csomagoláson feltüntetett időpont lejárta után ne használja.

Használat után a flakont zárja le, ezzel megelőzve az illatolaj elpárolgását. A terméket ne öntse át más flakonokba.

A koncentrátum kedvezőtlen hatást gyakorolhat más, a termék tárolására nem alkalmas műanyagokra, aminek következtében a termék és a flakon elveszti minőségét.

Hogyan adagoljuk a Puella mosóparfümöt, ha AutoDose mosógépünk van - automatikus mosószeradagolás?

A Puella mosóparfüm magasan koncentrált, ezért a hagyományos öblítőkkel szemben az adagolása néhányszorosan kevesebb. Az automatikus mosószeradagolást ezért érdemes 4 kg ruha esetében 5 ml koncentrátumra beállítani. A megfelelő arány beállítása érdekében kérjük, hogy kövesd a mosógép útmutatójában feltüntetett lépéseket vagy fordulj a mosógép gyártójához.

Tipp: Amennyiben az arány beállítása a Puella mosóparfüm megfelelő adagolása érdekében nem sikeres, győződj meg róla, hogy az öblítő rekesz üres és nem tartalmaz más öblítőt. Majd öntsd a rekeszbe a megfelelő mennyiségű mosóparfümöt és öntsd fel annyi vízzel, hogy a teljes térfogat megfeleljen a mosógép egy normál automata adagolójának (ha a mosógép modellje lehetővé teszi).

Ezzel az eljárással a mosógép automatikusan csak annyi Puella parfümöt adagol, amennyit az egyes mosási ciklusok során beleöntöttél. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ezt az adagolást minden egyes új mosás előtt meg kell ismételni.

összesen 11 termék
Vissza a boltba