Fedezd fel a Puella mosógél előnyeit különböző kiszerelésekben

Színes, fehér vagy fekete? Finom vagy strapabíró anyag? A Puella mosógéllel a fejtörés a múlté. Minden típusú szövetre alkalmas és a kellemes illatról is gondoskodik. A három új kiszerelésnek köszönhetően mindenki megtalálja a magáét, akár többen vagytok otthon, gyakran mostok, vagy csak időnként.

tiszta ruha illata (zdroj: Adobe Stock)

 

A Puella mosógél 5 előnye 

Milyen előnyei lehetnek egy mosógélnek? Meglepődnél. 

 

1. Gyengéd ápolás a ruháidnak 

A Puella mosógél speciális tisztítószereket és enzimeket tartalmaz, melyek hatékonyan távolítják el a koszt és a kellemetlen szagokat akár alacsony hőfokon is. Kézi és gépi mosásra is alkalmas, kímélően tisztít és védi a ruhák színét és anyagát. Ennek köszönhetően bátran használhatod finom, sport- vagy gyermekruházat mosására is.

 

2. Könnyen kombinálható öblítővel vagy mosóparfümmel

Veled is megesett már, hogy a mosógél és az öblítő illata nem igazán passzoltak egymáshoz? A Puella mosógél illata gyengéd, nem tolakodó, ez által hagyja tündökölni a mosáshoz adott többi tisztítószer illatát, így bármely öblítővel vagy mosóparfümmel együtt használható. 

 

3. Kevés vagy sok a szennyes? 

A Puella mosógél különböző kiszerelésekben kapható – 1 liter, 0,5 liter és 250 ml, így a háztartás méretétől, a szennyes mennyiségétől vagy a mosás gyakoriságától függően választhatsz.

 

Melyik kiszerelésű mosógélt válasszam és miért?

 

  • Ha nagyobb a család vagy intenzívebb mosásra keresel mosógélt, az 1 literes kiszerelést ajánljuk. A víz keménységétől és a szennyes mennyiségétől függően akár 100 mosásra is elegendő.
  • Kisebb családok számára az 500 ml-es kiszerelést javasoljuk, amely nagyjából 50 mosásra elegendő. A hatóanyag tartalma azonos a literes kiszereléssel, így a ruháid ugyan olyan tiszták és frissek lehetnek.
  • A legkisebb 250 ml-es kiszerelés ideális, ha egyedül, esetleg a pároddal élsz és nem mostok olyan gyakran. Ez a kiszerelés körülbelül 25 mosásra elegendő, a víz keménységétől függően. A 250 ml-es csomagolás tökéletes társ lehet utazásra is.

 

4. Minőségi és kifogástalan összetétel 

A mosógél nem tartalmaz nehézfémeket és allergiában szenvedők számára is alkalmas. Mikroműanyag-mentes és bátran használhatják a vegánok is.

 

5. Minden típusú mosógépbe 

A Puella mosógélt minden típusú és márkájú mosógépben használhatod, legyen szó elöl- vagy felültöltős gépről, vagy akár nagy hatékonyságú (high-efficiency, HE) gépről, amely speciális túlhabzást megelőző tisztítószereket igényel. A gél hatékonyan bizonyít valamennyi program esetében, legyen az finom vagy intenzív, gazdaságos vagy környezetkímélő mosás.

 

mosás a mosógépben (zdroj: Adobe Stock)

 

A mosógél előnyei a mosóporral szemben 

Miben jobb a gél a pornál? 

 

Kisebb fogyasztás, tovább kitart 

A mosógél koncentráltabb, mint a mosópor, tehát ugyan annyi szennyeshez kevesebb tisztítószer is elegendő. 

 

Alaposan feloldódik 

A mosóporral szemben a gél nem hagy fehér foltokat a ruhákon és nem tömíti el a mosógépet. Kemény víz esetében a gél jelenti a legjobb választást, mivel nem képez lepedéket.

 

Nem szóródik szét adagolásnál

A gél folyékony halmazállapotú, így igazán egyszerű egyenesen az adagoló tartályba önteni. Ráadásul a mennyiségét is könnyebb meghatározni, mint a mosópor esetében. Egyszerűen csak önts az adagolóba a ruhák mennyiségének és szennyezettségének megfelelő adagot. Minden csomagoláson található egy útmutató. 

 

Hatékony folttisztítás 

A mosógél koncentrált összetevőket tartalmaz, amelyek hatékonyan tisztítják a foltokat és biztosítják a szövetek tisztaságát. A gél a szövetek mélyére hatol, így a végeredmény a tökéletesen tiszta és friss ruha kellemes illattal kiegészülve.

 

fehér és színes szövetek (zdroj: Adobe Stock)

 

Rövid programnál is hatékony 

A mosóportól eltérően a mosógél rögtön a mosás elejétől hat, így magasan hatékony rövid programok esetében is. 

Akár sok színes ruhád van, akár a fekete dominál a szekrényedben, esetleg gyerekruhák halmazával harcolsz, a Puella mosógél minden típusú és színű ruhával szemben felveszi a kesztyűt.

Vissza a boltba