Mosógép és szárítógép karbantartása

  

MEGFELELŐ ALLERGIÁSOK
SZÁMÁRA IS

 

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

 

KÉZBESÍTÉS
3 NAPON BELÜL

 

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Miért fontos a mosógép és a szárítógép karbantartása?

A mosógép és a szárítógép otthonaink elválaszthatatlan tartozékává váltak és megkönnyítik a mindennapi életünket. Helyes karbantartásukkal nem csak pénzt spórolhatunk meg, de hosszabb élettartamot is biztosíthatunk gépeinknek. Ráadásul energiát takarítunk meg, ezzel is csökkentve a környezetre gyakorolt negatív hatásokat.

Spórolj a Puellával

A Puella mosóparfüm kompakt csomagolásának köszönhetően nem csak tárhelyet, de pénzt is spórolhatsz. Hosszan tartó illata mosás után még sokáig frissen tartja a ruhákat, így csökkenti a mosás gyakoriságának szükségét, ezzel is hozzájárulva a gépek hosszabb élettartamához. Az alacsony adagolásának és gondosan kialakított összetételének hála, a Puella mosóparfüm nem hagy lerakódást a mosógépben, így nem szükséges költséges javításokra fordítani a megtakarításokat. Őrizd meg mosógéped optimális állapotát és spórolj a Puella intelligens megoldásaival.

Mosógép karbantartás

A mosógép helyes karbantartása kulcsfontosságú a gép hosszú élettartama és a ruhák tisztasága érdekében.
Íme néhány kulcsfontosságú tipp a hű segítőnkről való gondoskodáshoz:

 

Fontos a rendszeres karbantartás. A tisztítás ajánlott intervalluma a mosógép márkájától és típusától függ. Amennyiben mosás közben problémák merülnek fel, ez az intervallum csökkenthető. A szennyezett mosógépnek különböző okai lehetnek, a mosások számát, a víz keménységét és hőfokát, a szennyes és a mosógép fajtáját beleértve. A mosógép tisztításánál mindig kövesd a gyártó által megadott útmutatót és használd a javasolt tisztítószert.

Teljes tisztítás. Alaposan tisztítsd ki a tömítéseket, az adagoló edényt, a szűrőt, a dobot és a mosógép további részeit.

• Ha páratlan illatot szeretnél mosógéped és ruháid számára, próbáld ki a Puella mosóparfümöket. Ez a hagyományos öblítők alternatívájaként használt termék intenzív és hosszan tartó illatot biztosít ruháidnak.

Kiömlött a Puella mosóparfüm?

Ha véletlenül kiömlött a Puella mosóparfüm, kövesd az alábbi utasításokat:

Azonnal töröld fel a parfümöt vizes vagy nedves ronggyal. Így megelőzheted a koncentrátum más felületekkel és anyagokkal való érintkezését.

Alaposan szellőztesd ki a helyiséget, minél gyorsabban eloszlatva az illatot.

Szárítógép karbantartás

A szárítógép egy kitűnő háztartási segéd, amely megspórolja nekünk a ruhák teregetésével és szárításával töltött időt. A mosógéphez hasonlóan itt is fontos, hogy megfelelő figyelmet fordítsunk a tisztítására és karbantartására. A tisztítás gyakorisága és a karbantartás szüksége a szárítógép márkájától és típusától függ. Azt javasoljuk, hogy mindig tartsd be a gyártó utasításait és tanácsait, amelyek a mellékelt használati útmutatóban találhatók. Hogy az optimális működését élvezhesd, ügyelj a következő tanácsok betartására:

 

• Szűrőtisztítás. A szárítógép szűrőjében felhalmozódnak a ruhákból származó szöszök, ezért fontos a rendszeres tisztítása. A tiszta szűrő a hatékony szárítás kulcsa.

Dob ellenőrzés. Időről időre ajánlott ellenőrizni a szárítógép dobját is és eltávolítani az esetleges szövetmaradványokat, cérnákat vagy a ruhák egyéb darabjait.

Kondenzvíz tartály ellenőrzés. Ha a szárítógép nem csatlakozik szennyvízelvezető rendszerhez, a kondenzvíz tartályban felgyülemlett vizet rendszeresen ki kell üríteni.

Vissza a boltba