Puella mosóparfüm - Queenka

Queenka Elbűvölő édes illat a ruháid számára

Merülj el az édes illatok világában a legédesebb mosóparfümünkkel – Queenka! Ha szereted az édes illatokat, a Queenka a legjobb választás a ruháid számára.

A Puella parfümökkel ruháid csodásan illatozhatnak és az otthonodban is nagyszerű és kellemes légkört teremthetsz.

Válassz 1/10/50 vagy akár 100 öblítésre is elegendő kiszereléseink közül.

Változat
Szállításra kész Szállításra kész Szállításra kész Szállításra kész Kérjük, válasszon változatot
399 Ft 2 490 Ft 6 990 Ft 9 990 Ft 399 Ft-tól
Kategória: Mosóparfümök
Puella Mosóparfüm - Queenka
1/10/50/100 öblítés

A Queenka az illatok édességének és eleganciájának szinonimája. Egy illat, amely örömöt és pozitív érzéseket visz minden mosásba. Add át magad az édes és varázslatos illatok világának, mely a ruháidból árad majd.

A Queenka édes paradicsommá varázsolja ruhatárad, mely egész nap elkísér. Engedj az illataink kísértésének és illatosítsd ruháid a Puellával – az első osztályú mosás megbízható partnerével.

A Puella mosóparfümök a hagyományos, nem minden szövetfélére használható öblítők legillatosabb alternatívája. A mi innovatív mosóparfümünk illóolajokon alapul és egyedi összetételével minden szövetfélére alkalmas.

A Puella mosóolaj meglepően erős és hosszan tartó illattal rendelkezik, így ruháid frissek és illatosak lesznek. Szárítógépbe is alkalmas. Ezek az illatok nem csak a ruhatárad árasztják el, de az otthonodban is kellemes és illatos légkört teremtenek.

A magasan koncentrált parfümolajnak köszönhetően kis mennyiségben is hatékony. Ruháid csodásan illatoznak majd, hosszú idő után is.

Adagolás: Egy 5 ml-es adag 4 kg ruhához elegendő. A pontos adagolásért használd komfortos Puella kupakunkat. Tudj meg többet itt.

Figyelem! A mosóparfümöt csak a mosógép öblítő rekeszébe szabad önteni. Parfümolajat soha ne önts közvetlenül a mosógép vagy a szárítógép dobjába.

 

Miért válasszunk Puella termékeket? Ezek az előnyei:

  • Legjobb minőség és szabványok – termékeinket a legmagasabb minőségi szabványok szabályozzák és megfelelnek az uniós szabványok szigorú előírásainak.

  • Vegán összetétel – elköteleződtünk az etikus gyakorlatok betartása mellett. Termékeink kizárólag vegán összetevőkből készülnek és állatkísérlet-mentesek.

  • Intenzív – a hagyományos öblítőkkel ellentétben, a Puella mosóparfümből 5 ml hozzáadása is elegendő. Ez a kis adag is képes különleges illatot biztosítani, így pénzt és tárhelyet spórolhatsz.

  • Egyedi – mosóparfümeink hosszan tartó illatot biztosítanak, melyek elbűvölő aurát teremtenek ruháid körül. Ruháid gyönyörű illatára néhány napig biztosan számíthatsz.

  • Univerzális – illataink minden ruhaszövet típusra használhatóak, beleértve a sport- és funkcionális ruházatot is. A ruhák típusától függetlenül biztos lehetsz abban, hogy illata intenzív és kellemes marad.

  • Kompakt csomagolás – kis és praktikus csomagolás, amely nem foglal sok helyet a szekrényben. Könnyen tárolható, így mindig kéznél van, ha fel szeretnéd frissíteni ruháidat.

  • Tartós – termékeink hosszan tartó frissességet és illatot biztosítanak ruháidnak. Ráadásul szárítógépben is használhatod a nélkül, hogy az illat elpárologna. A Puella eltéveszthetetlen illata szárítás után is megmarad.

 

Bőrgyógyászatilag tesztelt

A PUELLA mosóparfümjeit olyan dermatológiai vizsgálatoknak vetette alá, amelyeket általában a kozmetikai termékeknek tartanak fenn. Fontos azonban megjegyezni, hogy a mosóparfümök használata megegyezik a hagyományos öblítők használatával, és különbözik a kozmetikai termékek hagyományos, közvetlenül a bőrre történő alkalmazásától. E különbség ellenére a parfümök tesztelése sikeres volt, és megerősítette, hogy a helyes adagolás és a megfelelő kezelés esetén ezek a termékek biztonságosak a bőrre és alkalmasak a rendeltetésszerű használatra.

A Puella mosóparfüm bőrgyógyászati tesztet a PUELLAvone, s. r. o. részére a CENTRUM estetické dermatologie, léčby akné a obličejových dermatóz syncare plus, s. r. o. készítette, 2023.09.27. Letölthető itt: magyar nyelvű dokumentum, eredeti dokumentum.

Fontosnak tartjuk termékeink becsületes összetételét és minőségét
Nem tartalmaz
nehézfémeket
Állatkísérlet-mentes
és vegán
Nanoanyagoktól
és mikroműanyagoktól
mentes

Parabén mentes

Termékeink SVHC és parabén mentesek, továbbá nem tartalmaznak nehézfémeket, káros szermaradványokat, dioxánt, PBT/vPvB anyagokat, mikroműanyagokat és nanoanyagokat.

A termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, és állatkísérlet-mentes. 

Kérdésed támadt?

 

A választ megtalálod

Ide koppintva
Tökéletes választás a háztartásod számára

 

A Puella mosóparfümök kiemelkednek a hagyományos öblítők közül, mivel nem tömítik el a mosógép alkatrészeit, nem rontanak az anyagok rugalmasságán, ezért azoknak funkcióit sem zavarják meg. Ráadásul termékeink összetétele magas arányban tartalmaz illatolajakat, melyek intenzív és hosszan tartó illatot biztosítanak.

Használati tanácsok és tippek

Fontos termékinformációk

 

Ez az információ a szabványos jogszabályi figyelmeztetéseket tartalmazza erre a terméktípusra vonatkozóan:

 

Queenka – Gyümölcs-virágillat (a legédesebb illat).
UFI:5RA3-G0V6-130A-XN7F
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A parfümöt 5 ml/4 kg ruha arányban adagoljuk az öblítő rekeszbe. Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: hexilcinnamaldehid; linalool; linalil-acetát; benzil-szalicilát; 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; hexil-szalicilát; D-limonén; cedril-metil-éter; 2-metil-3-(4-izopropil-fenil)propanál; 6,7-dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanon; citronellol; 7-hidroxicitronellál; kumarin; 2-metil-3-(3,4-metiléndioxifenil)-propanál; α-damaszcenon; β-pinén. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.
 
*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
5
658x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
BI Szerző | 2024.05.23
király
5
LV Szerző | 2024.05.22
Imádom :) a fehér a favorit!!!
5
ZB Szerző | 2024.05.22
Mindig ezt használom, az illata a szekrényünk része lett.
5
PK Szerző | 2024.05.22
Maximálisan elégedett vagyok az összes termékkel
5
SR Szerző | 2024.05.21
Nagyon szeretem , régóta csak ezzel öblítek ;) sokáig elég , megéri !
5
RA Szerző | 2024.05.21
Szuper illat sokáig érezhető!
5
NA Szerző | 2024.05.20
Maximálisan elégedett vagyok!!! Imádjuk az illatát,az egész házat belengi!!!
5
ÁT Szerző | 2024.05.20
Második kedvenc illat!🥰Ajánlom mindenkinek!
5
KR Szerző | 2024.05.18
Imádom az összes illatot.
5
Szerző | 2024.05.17
Nagyon elégedett vagyok. Jó ötletnek tartom a próba csomagot. Találtam több nekem tetsző illatot a termékek között. A parfüm nagyon gazdaságos.
5
CR Szerző | 2024.05.14
Amióta megrendeltem az első puella mosóparfüm csomagom, azóta függővé váltam. Elsőre illatminta csomagot vettem, mert túlzónak gondoltam az ígért illatfelhőt. Aztán az első mosást követően rájöttem, hogy ez az amire szükségem van! Két nap alatt elmostam az összes mintát, és rendeltem is az 500 ml-es kiszereléseket. Mindenki dícsérte az illatom, azt hitték a parfümöm érzik. Az érdeklődő családtagjaimnak, barátaimnak, munkatársaimnak, adtam kipróbálásra a mosóparfümjeimből, és ők is függővé váltak. Nem csak mosásra használom, kis pumpás üvegből fújom a függönyökre, az autómban a is ezzel illatosítok, a szekrényekbe is fújok időnként egy-egy spriccet. Imádom, hogy az egész lakás ettől illatozik. Elsőre drágának tűnhet, de nagyon sokáig elég egy flakon, és a minősége sem romlott az első vásárlásom óta. Egyszerűen imádom, csak ajánlani tudom mindenkinek!!!
5
ER Szerző | 2024.05.14
A harmadik kedvenc illat 😚
5
SS Szerző | 2024.05.14
Eddigi legjobb ❤️❤️❤️
5
Szerző | 2024.05.14
Számomra ez a leg megfelelőbb parfüm 🥰 imádja az egész család🥰
5
GS Szerző | 2024.05.14
100%
5
SV Szerző | 2024.05.13
Nagyon szuper édes illat amit én nagyon szeretek! Abszolút kedvenc nekem!
5
KZ Szerző | 2024.05.11
Imádom az összes illatot.
5
VE Szerző | 2024.05.11
Tartos az illata, többször vásáróltam már
5
HD Szerző | 2024.05.10
Sokszor rendeltem már,nagyon elégedett vagyok ! Csak ajánlani tudom,isteni illata van mindnek ! ❤️
5
SR Szerző | 2024.05.10
Nagyon kellemes illat. A ruhákin sokaig érezni. Ajánlom.
5
NN Szerző | 2024.05.10
Nagyon kellemes az illata, és mosás után nem csak a ruha, de a lakás is illatos tőle.
5
RB Szerző | 2024.05.09
Nagyon jó az illata száritás után is sokáig illatos a ruha
5
VA Szerző | 2024.05.09
Maximálisan elégedett vagyok..imádom az összes illatot..ha öblitő ..akkor csakis puella!❤️
5
BT Szerző | 2024.05.09
Mióta 1,5 éve kipróbáltam a Puella mosóparfümöket, szinte csak ezt használom, nagyon szeretem az illatát. Az én kedvencem a Queenka, aminek a parfümében sem csalódtam :)
5
KJ Szerző | 2024.05.09
Nagyon kellemes és tartós édes illat, ezt kerestem, de a zöldet is nagyon szeretem. A ruhák kevésbé gyűrődnek öblítés után, és puhábbak, köszönöm Puella!🥰
5
G Szerző | 2024.05.09
Nagyon kellemes illata van! Szívből ajánlom mindenkinek!
5
VB Szerző | 2024.05.09
Nagyon jó, édes, hosszantartó illat! A pirosat próbáltam ki először, baráti tanács alapján és engem már ez meggyőzött.
5
TT Szerző | 2024.05.07
Kellemes és tartós illat. Nagyon szeretjük , hogy számítógép használata után is nagyon kellemes illata marad a ruháknak.
5
BS Szerző | 2024.05.07
Tökéletesen elégedett vagyok a termékkel minden hozzá fűzött reményem beigazolta. 5 *
5
KF Szerző | 2024.05.06
Kellemes, tartós illlat. Imádom a Puella illatokat.
5
SK Szerző | 2024.05.04
Fantasztikus illata van. Nekem a piros tetszik a legjobban,de a sárga és a zöld is nagyon finom,tartós.
5
Z Szerző | 2024.05.04
Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel. Nagyon sok rendelésem volt. Amióta rátaláltam kizárólag ezt használom. Kedvenc illatom a Queenka. Imádom a Puellát💞
5
PG Szerző | 2024.05.03
Erős illat, intenzív nagyon.
5
HJ Szerző | 2024.05.03
Kellemes az illat. Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel.
5
NM Szerző | 2024.05.03
A legjobb illat!
5
FJ Szerző | 2024.05.03
Tökéletes
5
NJ Szerző | 2024.05.02
Jó illat,maximális elégedettség.
5
CK Szerző | 2024.05.02
Többször rendeltem, nagyon szuper termék!! A családban és ismerősök körében is ajánlottam. Biztosan többször fogok még rendelni.
5
RA Szerző | 2024.05.01
Teljesen elégedett vagyok !konyhán dolgozom és végre nincs olaj szaga a munka ruhámnak!
5
SP Szerző | 2024.05.01
Nagyon szeretem az illatát! Napok múlva is érezhető a ruhákon! A lakásban csodás illat van tőlük! Kiskutyám párnáját is kimostam vele, még a kutyusom is illatozik miután feküdt a párnáján! Rendeltem lakás parfümöt és illatosítót az autóba! Ajánlani tudom mindenkinek!
5
TO Szerző | 2024.04.30
Nagyon elégedett vagyok, azt kaptam amit vártam, amit a minta is mutatott.
5
AD Szerző | 2024.04.30
Először próbáltam ki ilyen fajta mosóparfümöt, a ruhákon több napig erőteljesen érződik, a szobában is jó illat lesz tőle. A lakásparfüm kicsit erős, egy fújás bőven elég elszórva, ez 2 napig érződik.
5
UN Szerző | 2024.04.29
Másodszor rendeltem különböző illatban. Nem csak a ruhák illatosak, hanem a lakás is. Száritógép után is szuper! Több ismerősömnek is ajánlottam, szintén nagyon elégedetek voltak! Köszönöm!
5
R Szerző | 2024.04.26
Szuper intenzív, fűszeres illat. Egy mosástól az egész lakásban kellemes illat terjeng. :) Csak ajánlani tudom a terméket.
5
BT Szerző | 2024.04.26
Tökéletesen. Imádom az illatot, az egész lakásban
5
LI Szerző | 2024.04.25
Nagyon jó
5
GT Szerző | 2024.04.25
Nagyon.
5
AJ Szerző | 2024.04.24
Imádom!🥰😍
5
NI Szerző | 2024.04.23
Nagyon elégedett vagyok illatra fantasztikusak a ruhák
5
HZ Szerző | 2024.04.23
Nagyon finom, tartós illat.
5
MB Szerző | 2024.04.20
Nagyon tartós az illata. Egyik öblítő se közelíti meg a tartósságát. Kellemes finom illatú
5
DR Szerző | 2024.04.19
Egy szó van rá TÖKÉLETES!!!!
5
NM Szerző | 2024.04.18
Nagyon finom az összes illat, tartós, intenzív. Nagyon szeretjük.
5
TE Szerző | 2024.04.18
Nagyon kellemes az illata, nagyon szeretem! 🥰
5
MM Szerző | 2024.04.18
Nagyon szeretem. A legjobb illat, tartós.mindenkinek ajanlom.
5
GM Szerző | 2024.04.18
A legfinomabb illat szerintem, intenzív és tartós. A ruhák pihepuhák, IMÁDOM!!
5
SS Szerző | 2024.04.17
Nagyon jó az illata és sokáig érezhető is és mivel kevés mennyiség kell az öblítéshez így akár hónapokig kitart egy üveg. Csak ajánlani tudom :)
5
NN Szerző | 2024.04.17
***** nagyon szeretem, tartós illat, már csak ezt fogom használni! Ajánlom mindenkinek.
5
SA Szerző | 2024.04.17
Nagyon kellemes, tartós az illata, és gazdaságos is, imádom!
5
FI Szerző | 2024.04.17
Kipróbáltam pár mosóparfümöt, de a végén csak ide tértem vissza 🙂 Nehéz választani, hogy melyik a legjobb 😅
5
VI Szerző | 2024.04.16
Már sok mindent kipróbáltam, végre egy olyan termék ami a szárítógépből kivett ruháknak is hosszan tartó intenzív illatot biztosít. Köszönöm.
5
RO Szerző | 2024.04.16
***** nagyon szeretem, tartós illat, már csak ezt fogom használni!
5
MR Szerző | 2024.04.15
Kellemes illat, megvagyok elégedve vele.
5
NT Szerző | 2024.04.15
Nagyon meg vagyok elégedve,mindegyik illat nagyon tetszik.Biztos rendelni fogok még.
5
ÉI Szerző | 2024.04.15
Nagyon elégedett vagyok. Már egy ideje használom.
5
CH Szerző | 2024.04.12
Nagyon meg vagyok elégedve. Tökéletes imádom az illatát. A férjem olajos ruhája is illatos mindig tőle. 😊
5
SR Szerző | 2024.04.12
Nagyon elégedett vagyok. Több hónapja használom. Imádom, mindenki kérdezi hogy mivel vagyok befújva. 😄pedig csak mostam😁 sok embernek ajánlottam már ☺️
5
HK Szerző | 2024.04.12
Imádom 😍❤️
5
KK Szerző | 2024.04.12
Teljes mértékben elégedett vagyok. Gyors kiszállítás, remek illat.
5
EA Szerző | 2024.04.12
Imádom! Hosszantartó illata van. Már 1,5 éve használom, nem váltanék másra.
5
KK Szerző | 2024.04.12
Nagyon jó, szeretem! 🥰👌
5
Szerző | 2024.04.11
Szuper
5
ÉL Szerző | 2024.04.11
Nagyon meg vagyok vele elégedve, isteni illata van!
5
MK Szerző | 2024.04.10
Nagyon szeretjük! Remek illat!
5
SK Szerző | 2024.04.10
Nagyon😊
5
SE Szerző | 2024.04.10
Legjobb termek. Ajánlani tudok
5
SI Szerző | 2024.04.10
Nagyon elengedett vagyok azt kaptam amit vártam.
5
GM Szerző | 2024.04.09
Először 2x6 db os csomag illatmintát rendeltem. Aztán egy 500 ml flakont. Most 2x500ml flakont, de közben volt mèg itthon illatmintám is. Nekem olyan mintha a mintáknak erősebb illatuk lett volna. A szállitás gyors, de eddig minden doboz meg volt nyomoritva. A puella sértetlen volt benne.
5
GS Szerző | 2024.04.09
Imádom mindegyik illatot , már több ismerösömet is rászoktattam :)
5
HT Szerző | 2024.04.06
Nagyon finom illat a sárga után a másik nagy kedvenc.
5
RJ Szerző | 2024.04.05
Nagyon erőteljes és hosszantartó illata van!
5
LB Szerző | 2024.04.04
Az egész életem lett! Puella nélkül nincs mosás ❤️🩷💛💚🤍
5
VM Szerző | 2024.04.04
Nagyon tartós és jó illat.
5
Szerző | 2024.04.04
Nagyon meg vagyok elégedve isteni illata van!🥰
5
GV Szerző | 2024.04.04
Kellemes az illata
5
LS Szerző | 2024.04.04
A piros a kedvenc nagyon jó illata van
5
KE Szerző | 2024.04.03
Isteni finom illata van mindegyik mosóparfümnek, de a kedvencem a lila! Mosás után még a lakásban is szuper illat terjeng ❤️❤️ A kiszállítás gyors volt, az illatminták szuperek!
5
ZV Szerző | 2024.04.02
A piros és a zöld a kedvenc. Nagyon tartós illatok. Nagyon szeretem 🙃
5
KD Szerző | 2024.04.02
Imádom!
5
BT Szerző | 2024.04.02
A kedvenc illatom. Nagyon elégedett vagyok vele.
5
KN Szerző | 2024.03.30
Maximâlisan.
5
R Szerző | 2024.03.29
Egyszerűen hihetetlen!!!! Ez az öblitő maga a csoda😍😍😍
5
HI Szerző | 2024.03.28
Teljes mértékben elégedett vagyok,az egész lakásban érezni az illatot.Imádjuk!
5
ME Szerző | 2024.03.28
Nem cserélném le semmire❤️
5
ST Szerző | 2024.03.26
Nagyon finom illatú imádjuk
5
MZ Szerző | 2024.03.26
Nagyon finom illatú parfümök. Mosás után az egész házban érezni az illatukat.
5
SK Szerző | 2024.03.26
Nagyon jó illata van, édes,intenzív.Imadom!
5
MH Szerző | 2024.03.25
Nagyon szeretem a személyes kedvencem a fekete és a piros! A mintákat azért szoktam vásárolni,hogy elajándékozzam:))
5
ST Szerző | 2024.03.22
Nagyon elégedett vagyok velük, mindegyiknek nagyon jó az illata és tartós.
5
BR Szerző | 2024.03.21
Maximálisan elégedett vagyok 🥰
5
TG Szerző | 2024.03.21
Nagyon jó az illata! 🥰
5
SH Szerző | 2024.03.21
Egyszerűen imádom! 🥰🥰 Nagyon jó az illata, tartós. Ajánlani tudom mindenkinek.
5
ST Szerző | 2024.03.20
Nagyon szeretem az illatát.🥰
5
KM Szerző | 2024.03.20
Imádom 🥰
5
Szerző | 2024.03.20
Imádjuk❤️
5
MA Szerző | 2024.03.20
Maximálisan elégedett vagyok vele! Tartós finom illat.
5
GR Szerző | 2024.03.19
Nagyon finom illat :)
5
MS Szerző | 2024.03.19
Először a minta csomagot rendeltem meg, nehéz volt kedvencet választani, mert mindegyiknek nagyon jó illata van. Az egész lakás illatozik tőle. Már csak Puellát használok!
5
KK Szerző | 2024.03.19
Maximálisan elégedett vagyok!
5
GA Szerző | 2024.03.19
Nagyon tartós, finom illat,imádom.
5
KO Szerző | 2024.03.18
Nagyon elégedett vagyok a termékkel!
5
GE Szerző | 2024.03.16
Fantasztikus illat, rajongok érte. Az illat tartóssága verhetetlen: hetek múlva is érzem a ruhákon, ágyneműn, szekrényben, egyszóval mindenhol!
5
SA Szerző | 2024.03.15
Egyszerűen imádom 🥰 imádom hogy az egész ház tőle illatozik
5
CI Szerző | 2024.03.14
*****
5
SN Szerző | 2024.03.14
Nagyon jó én imádom az illatát
5
KM Szerző | 2024.03.13
Nagyon,nagyon tartós és nagyon finom illat! Imádom és nagyon keveset kell használni belőle! Csodálatos!!! Csak ezt fogom használni!
5
KM Szerző | 2024.03.13
Beleszerettem a puellába 😍 Nagyon tartós a mosóparfüm illata, az egész lakásban érezni lehet :) nem tudtam választani az illat mintákból, így most minden hónapban másik szint rendelek.. 🥰😍
5
Szerző | 2024.03.13
Teljes mértékben elégedett vagyok, az illatminta még 2-3 hónap elteltével is érezhető egy kabáton, amit hordok.
5
IS Szerző | 2024.03.12
Kiválóan
5
RZ Szerző | 2024.03.11
Teljes mértékben elégedett vagyok. Tartós finom illat.
5
DI Szerző | 2024.03.11
Finom édes illat és nagyon tartós.
5
TG Szerző | 2024.03.09
Életem legjobb döntése volt,hogy megrendeltem. Csodálatos illata átjárja az egész lakást. Nagyon elégedett vagyok a termékkel.Kifogom próbálni a zöld színű is.
5
JK Szerző | 2024.03.09
Nagyon gazdaságos, és tartós az illata.
5
NV Szerző | 2024.03.08
Nagyon szuper tartós imádom az illatát, biztos fogok még rendelni!
5
HE Szerző | 2024.03.07
Nagyon jó és tartós az illata.
5
KE Szerző | 2024.03.07
Nagyon szeretem a mosóparfümöket! Csodálatos illatuk van nagyon sokáig!!!
5
SC Szerző | 2024.03.06
Nagyon jó és tartós illatuk van.⭐⭐⭐⭐⭐
5
MK Szerző | 2024.03.06
Hallottam már régebben is a Puelláról, de mindig halogattam a vásárlást. Kisfiamnak vettem ruhákat, amit az előző kisfiú anyukája ezzel a piros Puellával mosott és isteni finom illata volt. Ekkor döntöttem el, hogy muszáj nekem is megrendelni. ☺️ Nagyon jó döntés volt. Isteni finom illata van és az egész ház illatozik, ha kiteregetek. Az adagoló pumpa is nagyon praktikus😍❤️ Ami nekem még különösen tetszik, hogy nem zsírosítja el a ruhákat, törölközőket, mint a hagyományos öblítők. köszönöm szépen Puella❤️
5
KM Szerző | 2024.03.06
Isteni finom illatuk van.
5
DV Szerző | 2024.03.05
Tartós, jó illatú termék.
5
IN Szerző | 2024.03.05
Nagyon szuper illata van, tuti rendelek még😊
5
AJ Szerző | 2024.02.29
Nagyon szuper termék! Tartós,kellemes illat! Gazdaságos! Csak ajánlani tudom! 🙂💝
5
VT Szerző | 2024.02.28
Nagyon, nagyon elégedett vagyok a termékkel. Kellemes illata van tőle a ruháknak, és az egész lakásnak. Próbáltam már a fürdőhabot , és a kézkrémet is. Ha lenne belőle testápoló, és parfüm, azt is biztosan kipróbálnám. Nekem személy szerint a Queenka a kedvenc, de szeretjük a Double Y, és a JaLu illatát is. Egyszerűen szuper! Köszönöm :)
5
HK Szerző | 2024.02.28
Mindegyik illatot szeretem, de ez a kedvencem a ruháimon. Tartós illatú, ha teregetek, napokig illatos a lakás.
5
TI Szerző | 2024.02.28
Csodás tartós illat, szuper és nagyon gazdaságos termék.
5
NT Szerző | 2024.02.28
Imádom a puella terméket. Csak ajánlani tudom. A kollegák is ezt használják már 😀
5
SE Szerző | 2024.02.27
Tökéletesen elégedett vagyok. Nagyon finom és kellemes illata van és nagyon tartós. Imádom
5
SD Szerző | 2024.02.27
Az egyik kedvenc illatom, nagyon tartós, mosásnál az egész lakásban csak ezt lehet érezni, imádom!🥰
5
NV Szerző | 2024.02.26
Először rendeltem és nem bántam meg, az illata tartós és az egész lakás illatozik tőle🥰
5
DR Szerző | 2024.02.26
Kellemes illat van még az egész házban is amikor száradnak a mosott ruhák.☺
5
BJ Szerző | 2024.02.26
Üdv, szuper termék nagyon intenzív illattal és összességében kifizetődőbb mint a hagyományos öblítő. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Minden illatból használtam már de ami a legjobb számomra a piros és a fehér csomagolású!
5
KN Szerző | 2024.02.24
Sokadszorra rendeltem màr, imàdom az illatàt. Az egèsz lakàs ès a ruhàk parfüm illatùak hosszú ideig.
5
NL Szerző | 2024.02.23
Nagyon tartós, finom illat. Az egész lakásban lehet érezni, csak ajánlani tudom.
5
NI Szerző | 2024.02.22
Nagyon szuper!Kellemes tartós illata marad a ruhának!
5
DA Szerző | 2024.02.21
Nagyoooon szeretem....!!! 😍 A piros, meg a zöld számomra a legfinomabb illat! 🤩 Kipróbáltam más mosóparfümöt is, de nem igazán fogtak meg, ezért visszatértem, mert nálam Ők a nyerő illatok! 🫶
5
HI Szerző | 2024.02.21
Nagyon jó. Nagyon szeretem. Már rendeltem többször.
5
BB Szerző | 2024.02.21
Csak ezt használom 🥰
5
ZE Szerző | 2024.02.21
Tetszik a termék, igazán kevés kell belőle és tartós az illata., puha lesz a ruha tőle.
5
SA Szerző | 2024.02.20
Tökéletes választás volt
5
SV Szerző | 2024.02.19
Eszméletlen az illata 🥰 Amióta ki próbáltam a termék mintát, ezt használom. Az egész ház úszik az illat áradatba, imádom 🥰
5
NT Szerző | 2024.02.17
Tökéletes termék! Soha nem éreztem ennyire jó illatot, az egész házban csodás illat van ha kiteregetek az utcába lehet érezni. Nagyon jó illata van imádom.
5
KE Szerző | 2024.02.16
Imádom illat :)
5
VN Szerző | 2024.02.15
Nagyon tetszik, legfőképp hogy szárítógépben történt szárítás után is megmarad az illata ☺️
5
SI Szerző | 2024.02.15
Szuper!!!!
5
NB Szerző | 2024.02.15
Tökéletes.
5
KB Szerző | 2024.02.15
Szuper 👌
5
VP Szerző | 2024.02.14
Kitűnő termék nagyon szeretem
5
BC Szerző | 2024.02.14
Nagyon jó illata van. Már többször rendeltem.
5
TM Szerző | 2024.02.14
Nagyon 😊
5
DL Szerző | 2024.02.14
Nagyon jó illata van, imádom. Már többször rendeltem.
5
KB Szerző | 2024.02.14
Amióta csak kipróbáltuk nem használunk mást! Minden illat nagyon kellemes és hosszan tartó még szárítógépben történő szárítás után is intenzív, de nem zavaró, kellemes illatúak a ruháink! A párom is imádja! Legközelebb a lakásparfümöt is kipróbáljuk! Csak ajánlani tudom!
5
TB Szerző | 2024.02.14
Imádom a legjobb!!!
5
MG Szerző | 2024.02.14
A legjobb termék. Mindegyiknek csodás illata van és nagyon tartósak! Imádjuk őket 🤩
5
PD Szerző | 2024.02.13
Az illat nagyon jó tartós, nagyszerű termék.
5
OE Szerző | 2024.02.13
Mindenki megjegyzni milyen jó illatom van 😊
5
BA Szerző | 2024.02.13
Maximálisan! 5*
5
CB Szerző | 2024.02.13
Kedvenc illat !imádom!nagyon tartós!
5
GH Szerző | 2024.02.13
Nagyon elégedett vagyok az illat hetekig érezhető csak ajánlani tudom
5
FI Szerző | 2024.02.13
Nagyon nagyon szeretem az illatát. Sokáig érződik a ruhán.Fogok még rendelni.🥰
5
LM Szerző | 2024.02.13
Nagyon szeretem! Finom hosszan tartó illat
5
SB Szerző | 2024.02.12
Nagyon jó illatú, tartós. Még csak a pirosat próbáltam, de a zöldet még tutira kifogom próbálni! 😍
5
TJ Szerző | 2024.02.11
A Queenka-t rendeltem,ez tetszett a legjobban az illatminták kipróbálása után.Finom,kellemes az illata.Kézkrémet is vettem,az illat nem tolakodó,a bőr puha lesz tőle.A szállítás gyors,pontos.Ajánlom.
5
NZ Szerző | 2024.02.11
Maximálisan elégedett vagyok!
5
HC Szerző | 2024.02.09
Tökéletes minden téren!!! 🥰 Már a kislányom ovodájában is elkérték a rendelési lehetőséget amit bátran ajánlok mindenkinek! Örülök hogy rátaláltam!
5
IH Szerző | 2024.02.08
Nagyon szeretem. Finom, könnyed illet. Teljes mértêkben elêgedett vagyok.
5
BG Szerző | 2024.02.08
Nagyon elégedett vagyok vele.
5
PM Szerző | 2024.02.08
Szuper, édes illat!
5
MA Szerző | 2024.02.07
Könnyed,finom,tartós illat.
5
MD Szerző | 2024.02.07
Nagyon jó! Illatozik mosás után a ház! Tartós!
5
DD Szerző | 2024.02.07
Nagyon tetszik, de én csak ágyneműn, törölközőn, függönyön szeretem. A ruhán amit napi szinten mosok, nekem sok.
5
MM Szerző | 2024.02.06
Nekem szerencsém volt mert akciósan rendeltem! Nagyon szeretem az édes illatokat. 250 ml-es terméket rendeltem. Isteni az illata! ☺️
5
LM Szerző | 2024.02.05
Maximálisan meg vagyok elégedve.Mindegyik mintát kipróbáltam. Nem is tudok igazán választani,mindegyik a kedvencem🤭🙂
5
SK Szerző | 2024.02.05
Nagyon szuper
5
VK Szerző | 2024.02.05
Szuper illatok.😊
5
ÚU Szerző | 2024.02.05
Tökéletes számomra az illat,és hosszan tart.
5
KZ Szerző | 2024.02.03
Nagyon elégedet vagyok a termékkel ajálom másoknak is
5
JS Szerző | 2024.02.02
Ketelkedtem, de tenyleg jó!!
5
SI Szerző | 2024.02.02
Nagyon intenzív jó illata van. Szeretem nagyon.
5
TK Szerző | 2024.02.02
Nagyon elégedett vagyok!
5
CC Szerző | 2024.02.02
Fantasztikus!
5
GG Szerző | 2024.02.01
Nagyon tetszik az illat!
5
GC Szerző | 2024.01.31
Teljesen ...és maximálisan
5
KS Szerző | 2024.01.31
Nagyon szeretem.Kellemes illatu az egèsz lakásban èrezni.
5
VZ Szerző | 2024.01.31
Maximálisan elégedett vagyok. Tartós és nagyon finom illat. Tényleg elég belőle egy kis adag, hozza a leírtaknak megfelelő eredményt.
5
OD Szerző | 2024.01.31
Először egy próbacsomagot rendeltem, hogy kipróbáljam őket, tényleg ennyire tartós-e, és szárítógép után is annyira érezni-e, mint amennyire mondják, illetve hogy melyik lesz a mi illatunk! De igen, tényleg tartós, és szárítógép után is jól érezni, az egész házat átjárja a kellemes illat! Rendeltem is a Queenkaból egy 500ml-t! Elégedett vagyok a termékkel, mindenkinek ajánlom azóta is!
5
KE Szerző | 2024.01.31
Kellemes, tartós illatok. Mást nem is fogok használni. Csak ajánlani tudom.
5
ÓE Szerző | 2024.01.30
Csodás illatok☺️
5
KT Szerző | 2024.01.29
Nagyon elégedettek vagyunk,sokáig tartó illatok.
5
KK Szerző | 2024.01.29
Nagyon jó termék:)
5
SA Szerző | 2024.01.29
Tartós,nagyon jó illata van a ruháknak! Ezután csak ezzel mosok. Imádom
5
SJ Szerző | 2024.01.27
Nagyon szeretem! Csak ezt használom!
5
PB Szerző | 2024.01.27
Egyik kedvenc illatom 😍
5
NE Szerző | 2024.01.26
Isteni illata van , tartós egyszóval tökéletes 😍
5
SS Szerző | 2024.01.25
Nagyon nagyon szuper illat ❤️
5
PT Szerző | 2024.01.25
Nagyon jó és tartós illata van.
5
KA Szerző | 2024.01.25
Imádom!! Tartós, kevés kell belőle és mennyei illata van! :)
5
BE Szerző | 2024.01.24
Tökéletesen elégedett vagyok
5
Szerző | 2024.01.24
Imádom mind, de a két kedvenc a zöld és a piros . Hosszan tartó illat , ajánlom mindenkinek próbálja ki. Az egész lakás illatos , egyszerűen imádom!
5
ES Szerző | 2024.01.24
Újra szeretek mosni🙂
5
BT Szerző | 2024.01.24
Imádom, tartós, csodás tartós illata van a ruháknak
5
VD Szerző | 2024.01.22
Az illata nagyon tetszik,de a ruhák puhaságát hiányolom.
5
GK Szerző | 2024.01.22
Nagyon elégedett vagyok, tartós az illata, egy kevés kell belőle, nem hagy foltot a ruhákon, nekünk ez a favorit!
5
Szerző | 2024.01.22
nekünk ez az ilatt jött be a legjobban.
5
NA Szerző | 2024.01.22
Nagyon elégedett vagyok az összes termékkel, imádom az illatokat. Nehéz választani az illatok közül.
5
FC Szerző | 2024.01.22
Nagyon elégedett vagyok,az illatok tartósak még szárítás után is.Már 3 illatot kipróbáltam mind tartós.Fogok még rendelni.Ajánlom mindenkinek.
5
HH Szerző | 2024.01.19
Imádom!!!!!❤️❤️❤️
4
SS Szerző | 2024.01.18
Kellemes
5
DC Szerző | 2024.01.18
Régóta használom és nagyon elégedett vagyok!
5
KK Szerző | 2024.01.18
Nagyon jó
5
DG Szerző | 2024.01.16
Fantasztikus illata van amit sokáig lehet érezni . : )
5
MM Szerző | 2024.01.15
Szuper illata van, imádom!
5
KA Szerző | 2024.01.14
Nagyon Nagyon kellemes,és hosszan tartó illata lesz az öblítőtől nemcsak a ruháknak,de az egész lakásnak is míg szárad❤️😘😘😘😘
5
CA Szerző | 2024.01.14
Isteni,tartós illatok. Ajandékba kaptam egy illatminta szettet, annyira megtetszett a piros,hogy rendeltem belőle nagyobb kiszerelést, kézkrémet és illatlapkát is. Ajánlani tudom mindenkinek. 🙂
5
FC Szerző | 2024.01.14
Nagyon jó hosszan tart az illata.Több illatot rendeltem már mind nagyon tetszik.Fogok még rendelni.
5
L Szerző | 2024.01.14
Nagyon jó
5
OG Szerző | 2024.01.13
Teljes mértékben tökéletes a termék.
5
Szerző | 2024.01.13
Nagyon imádom a puella termékeit 😊 imádom hogy tartós és széles az illatok skálája. Az édestől a természetes illatokig sok fajta található. És örülök neki hogy egyre több fajta termék megtalálható 😊
5
JM Szerző | 2024.01.13
Nagyon elégedett vagyok! Kellemes illatú mind! Ajánlom mindenkinek!
5
NC Szerző | 2024.01.12
Elégedett vagyok a termékkel!!!
5
PJ Szerző | 2024.01.12
Nagyon elégedett vagyok a mosó parfümökkel.Elsőnek a kéket rendeltem, most a pirosat Isteni jó illatú.
5
ÉS Szerző | 2024.01.12
Gyors szállítás,csodálatos illat!!!!
5
BC Szerző | 2024.01.12
Mindegyik illat nagyon jó és tartós de a zöld a legjobb számomra.
5
ML Szerző | 2024.01.12
Mintacsomag kipróbálása utàn, nekünk ez az illat tetszett a legjobban és nagyon sokáig érezni a ruhákon. Mikor a szüleim hozzák el a kisfiamat a suliból, mindig szagolgatják a ruháit, hogy milyen finom illata van😅😂azóta már nekik is kellett rendelnem ebbôl a mosóparfümbôl😊
5
VS Szerző | 2024.01.12
Nagyon kellemes,és hosszan tartó illata lesz az öblítőtől nemcsak a ruháknak,de az egész lakásnak is míg száradnak🥳
5
BH Szerző | 2024.01.11
Hosszantartó illat,imàdom. Csak ajànlani tudom mkinek
5
FV Szerző | 2024.01.11
Szuper termék! Hosszan tartó illata van!! 🥰
5
SS Szerző | 2024.01.11
Nagyon elégedett vagyok, ez az illat nagyon kellemes és erősségét fokozatosan engedi ki. Nagyon szeretek több terméket rendelni. A szállítás gyors, csak jókat tudok mondani.
5
GN Szerző | 2024.01.11
Nagyon jó a termék, gazdaságos , hosszantartó illat
5
GD Szerző | 2024.01.11
Szuper termék!
5
Szerző | 2024.01.10
A termék kiváló, az illatról nem is beszélve.
5
TJ Szerző | 2024.01.08
Elégedettek vagyunk!
5
TS Szerző | 2024.01.08
Szuper termék fantasztikus illat!
5
CI Szerző | 2024.01.08
Szuper termék, nagyon kellemes, hosszan tartó illata van!
5
VS Szerző | 2024.01.07
Teljes mèrtékben meg vagyok elégedve a termékkel , az egész család imádja . Csak innen fogunk rendelni . Minden igaz amit le írtak hogy hosszan tartó illata van és az egész házat is be járja a kellemes illat ❤️❤️❤️😍😍😍
5
KH Szerző | 2024.01.07
Nagyon elégedett vagyok a termékkel 2x használtam még,de már rendeltem újjabb 500ml-est csak más színben.
5
VD Szerző | 2024.01.07
A covid alatt nagyon sérült a szaglásom. A korábban finom illatok torzzá váltak. Ezért különösen megörültem,hogy találtam egy olyan illatot, amit én is érzek, ráadásul nem torz. Nagyon tetszik. Tartós, átjárja a lakást is.
5
TA Szerző | 2024.01.07
Nagyon
5
GB Szerző | 2024.01.06
Nagyon elégedett vagyok illatos és puha a ruhák
5
SJ Szerző | 2024.01.01
Imádom az illatát. Olyan, mint egy finom parfüm és tartós, intenzív, de mégsem az a fejfájdítóan tömény.
5
LS Szerző | 2024.01.01
Szuper termék, nagyon tartós az illata!!Végre sikerült egy jò öblitőre rátalálni! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
5
KK Szerző | 2024.01.01
Szuper termék.
5
SN Szerző | 2024.01.01
Fantasztikus, hosszantartó illat. Ajándékba kaptam az illatminta csomagot, de azonnal beleszerettem. Puhábbá teszi a ruhákat 🥰
5
Szerző | 2024.01.01
Tartós, finom illat, szárítógép után is 👌❤️
5
LC Szerző | 2024.01.01
Az illatok mennyeiek és tartósak
5
RE Szerző | 2023.12.27
Szuper. Egész nap érződik az illata. Imádom. Csak ajánlani tudom. Más öblítő már szóba sem jöhet.
5
SA Szerző | 2023.12.26
Valóban nagyon jó az illata. Annyi a problémám, amikor a kupakkal adagolom, utána végigfolyik a flakonon egy kicsi ami benne marad.
5
MR Szerző | 2023.12.26
Legjobb
5
BC Szerző | 2023.12.25
Imádom🥰
5
VC Szerző | 2023.12.25
Nagyon szeretem az illatát, kellemes édeskés. egy adag ruhához még szerintem sok is az ajánlott mennyiség. Kevesebbet használok és így is hetekig jó illatúak a ruhák.
5
PN Szerző | 2023.12.25
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Sokáig kerestem a számomra megfelelő illatot, néhány más márkáju öblítőnél meg is találtam. De ennél az Puella öblítőnél az illat is fantasztikusan jó és nagyon sokáig érezni a ruhákon. Rengetegen megkérdezik milyen parfümöt használok, mert nagyon jó az illata.🙂
5
AD Szerző | 2023.12.24
Nagyon elegedett
5
GN Szerző | 2023.12.23
100%-osan elégedett vagyok, nagyon jó illata van a ruháknak.
5
BA Szerző | 2023.12.19
Fantasztikus illata van es nagyon tartós
5
SD Szerző | 2023.12.19
Imádom ❤️
5
TK Szerző | 2023.12.18
Imádom 👌❤
5
TB Szerző | 2023.12.17
Imádom az illatát mert hosszantartó!
5
SS Szerző | 2023.12.17
Nagyon szeretem, szuper illata van és az illat tartósan meg is marad, szárítógép után is.
5
PS Szerző | 2023.12.17
Már másodszorra rendeltünk mosóparfümöt, a korábban rendelt illatminták alapján most a piros Queenka-ra esett a választásunk. Kellemes, nem túl tolakodó illat, a felmosó vízbe is cseppentek néhányat, és az egész lakás illatfelhőben úszik.
5
GV Szerző | 2023.12.16
Imádom a terméket!
5
DZ Szerző | 2023.12.16
Ez a lehető legjobb termék az egész országban.
5
PA Szerző | 2023.12.16
Nagyon elégedett vagyok a termékkel szuper illatúak a mósóparfümök😊
5
SH Szerző | 2023.12.16
Egyszerűen imádom. Nagyon tartós, szuper illatok. Kedvencem a zöld és a piros! Szívből ajánlom mindenkinek!
5
HI Szerző | 2023.12.15
Imádom az egész házat átjáró finom illatát!
5
VV Szerző | 2023.12.15
Nagyon elégedett vagyok nem ez az első amit itt rendeltem
5
HE Szerző | 2023.12.14
Teljesen elégedett vagyok ! Egyszerűen imádom az illatát! 🥰❤️
5
PD Szerző | 2023.12.14
Nagyon jó illatú, szárítógép után is érződik az illat.
5
BH Szerző | 2023.12.14
Nagyon elégedett vagyok. Szárítógép után is megmarad a jó illata.
5
EP Szerző | 2023.12.14
Nagyon finom illata van biztos fogok még rendelni.Nagyon kevés kell belőle az öblítő tartályba tartós az illat a ruhákban .
5
ND Szerző | 2023.12.13
Tartós, intenzív illat! 😍
5
GB Szerző | 2023.12.12
Teljes mértékben elègedett vagyok. Az illat függője lettem🤩
5
VE Szerző | 2023.12.12
Lassan egy éve használom, a zöld és a piros a kedvenc. Már minta darabokat is rendeltem és ismerőseim családom körében osztom szét, már őket is megfertőztem. 🥰
5
KA Szerző | 2023.12.11
Már a minták elnyerték a tetszèsem. Mind nagy jó illatú. Amit a legjobban szeretek a puellában, hogy szárítógépben a ruháknak más öblítővel semmi illata, a mosóparfümmel pedig szárítógépben is minden ruha illatozik. Imádom 😍
5
RS Szerző | 2023.12.11
Nagyon elégedett vagyok
5
BR Szerző | 2023.12.11
Mindegyik terméknek nagyon jó illata van! Azt hittem csak fizetett és kamu profilos értékeléseket látok a facebookon, de az egyik ismerősömnek méterekről éreztem az öblítőhe illatát és ő ajánlott tieteket.
5
LP Szerző | 2023.12.10
Nagyon jó, nem csak a ruhák illatosak tőle hanem a lakás is.
5
TM Szerző | 2023.12.10
Nagyon kellemes jó illatúak a ruhák ,rendelni fogok még!
5
AE Szerző | 2023.12.10
Nagyon tetszik az illata, gyorsan megérkezett. Már többféle illatot kipróbáltam.
5
JG Szerző | 2023.12.10
Fantasztikus illat
5
BD Szerző | 2023.12.10
A piros és a zöld a kedvencem! Fantasztikus illatuk van🥰
5
Szerző | 2023.12.09
SZUPER!
5
CT Szerző | 2023.12.09
Nagyon szeretem. A legjobb öblítő amit valaha próbáltam. Csodás és tartós az illata. 😊
5
IU Szerző | 2023.12.08
Szerintem a legjobb illat. IMÁDOM😍már többeket “megfertőztem” mindenki oda-vissza van tőle😍
5
KI Szerző | 2023.12.08
A termék nagyon elnyerte a tetszésemet.
5
ME Szerző | 2023.12.08
Minden hónapban rendelek , az összes illat csodás ❤️
5
MI Szerző | 2023.12.07
Nagyon szeretem,az egész lakás illatozik,és a ruhák is. Tartós illat.
5
NK Szerző | 2023.12.07
Imádom!❤️❤️Kellemes,tartós illatok.
5
PL Szerző | 2023.12.07
Egyszerüen Imádom ♥️♥️♥️
5
RZ Szerző | 2023.12.07
Nagyon kellemes és tartós illat, imádom!
5
TG Szerző | 2023.12.07
A férjem is imádja az illatot😁
5
KE Szerző | 2023.12.06
Nagyon elégedett vagyok.
5
NT Szerző | 2023.12.05
Imádom!Tényleg csak kis mennyiség és illatozik az egész lakás. Jóval gazdaságosabb a hagyományos öblítőnél.
5
SG Szerző | 2023.12.04
Meg kedveltük több színűt is használunk!
5
DI Szerző | 2023.12.04
Nagyon szeretem az ilatát probáltam minden illatot csak sajnos az anysgi hejzetem nem engedi meg ,hogy több illatot tudjak rendelni de apránként szeretném mindet megvásárolgatni.🙂😘
5
SK Szerző | 2023.12.04
Eddig a piros a best...
5
ED Szerző | 2023.12.04
Nagyon elégedett vagyok a termékkel.
5
JB Szerző | 2023.12.04
100%-osan elégedett vagyok!
5