Miért éppen Puella?

MEGFELELŐ
ALLERGIÁSOK SZÁMÁRA IS

 

Bőrgyógyászatilag tesztelt
mosóparfümök

 

KÉZBESÍTÉS
3 NAPON BELÜL

 

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Fontosnak tartjuk termékeink becsületes összetételét és minőségét

Nem tartalmaz
nehézfémeket

Állatkísérlet-mentes
és vegán

Nanoanyagoktól és
mikroműanyagoktól mentes

Parabénmentes

A textillágyítók páratlan alternatívája

Mosószerparfümeink koncentráltak és olajalapúak, magas százalékban tartalmaznak illatolajokat. A Puella mosószerparfümök páratlanul helyettesítik a hagyományos textillágyítót, és kényelmes választást jelentenek azon vásárlók számára, akik minőségi eredményt szeretnének elérni, miközben pénzt takarítanak meg. A hagyományos szövetlágyítókkal összehasonlítva termékeink gazdaságos alternatívának bizonyultak.

Intenzív és hosszantartó illat

Mosóparfümeinkneknek egyértelmű céljuk van - minőséget és intenzív illatot nyújtani, melynek minden adagja hosszan tartó kellemes élményt biztosít. A Puella mosóparfüm a legkoncentráltabb textillágyító alternatíva a piacon.

Számíthat a Puella mosóparfümökre, melyek a legmagasabb fokú illat élményt nyújtják, ráadásul tartósabb illatot biztosítanak, mint bármely más márka termékei. A Puella mosóparfümmel öblített ruhák hihetetlenül puha tapintásúak lesznek, és mosás után szárítógépben is száríthatóak.

Illatkülönlegességek

A PUELLA mosodai illatszerek széles kínálatából választhat. Akár a First Dream édes levendula és vanília illatát, akár a JaLu friss virágos és citrusos kombinációját, a Double Y egzotikus Ylang Ylang virág illatát, az Emija gyümölcsös-fűszeres élményét, a Frayo virágos-gyümölcsös esszenciáját, vagy a Queenka legédesebb gyümölcsös-virágos illatát választja, illatválasztékunkból mindenki megtalálja a kedvére valót.

Puella mosóparfümök VS hagyományos öblítők

Hagyományos öblítők használata esetén gyakran előfordul, hogy a kívánt hatás eléréséhez akár kétszeresére vagy még nagyobbra kell növelni az adagot. Ennek azonban olyan negatív hatásai lehetnek, mint a mosógép eltömődése és a ruhanemű szálainak roncsolódása. Ráadásul egy hagyományos öblítő mosásonként akár 160 Forintba is kerülhet.

A Puella a legköltséghatékonyabb választás nem csak a hagyományos textillágyítókhoz, hanem más hasonló termékhez képest is. Termékeinkkel biztos lehet benne, hogy a mosás után még sokáig illatos és frissítő lesz a ruhanemű. A legkedvezőbb árú és legnagyobb kiszerelésünk, melynek ára adagonként 99 Forint, 100 mosásra méretezett, és könnyen tárolható 500 ml-es flakonban vásárolható meg.

Vissza a boltba