Minta ajándékcsomag 12db

Tizenkét egyszerhasználatos minta ajándékdobozban

First Dream JaLu Double Y EmiJa Frayo Queenka

Lepd meg szeretteid egyedi Puella mosóparfümeinkkel! Ajándékozz nekik 12 mintát tartalmazó csomagot gyönyörű ajándékdobozban. A próbakészlet egy csodás ajándék, amley megörvendeztet és finom illattal áraszt el minden háztartást.

(12 x 5 ml) 1 adag = 5 ml/4 kg ruha.

Most akár ingyenes szállítással is
Szállításra kész
2 710 Ft –14 % 2 310 Ft
Kategória: Mosóparfümök
Minta ajándékcsomag 12db
2 710 Ft –14 %

Válassz az illatok színes kínálatából, amelyben mindenki megtalálja a kedvencét. A First Dream például a levendula és vanília édes szimfóniája, amely gyengéd és nyugtató illattal áraszt el. A virágok és citrusok frissességét kedvelőknek itt a JaLu, amely az összetevők friss harmóniáját biztosítja. Ha valami exotikusat keresel, válaszd az érzéki ylang ylang virág illatú Double Y-t.

Az EmiJa a gyümölcsök és fűszerek világába kalauzol el, így azoknak a kedvence lehet, akik a gazdag és érdekes illatokat kedvelik. A virágos-gyümölcsös illatok kedvelőinek a Frayo-t ajánljuk, amely a virágos és gyümölcsös illatok egyedi szimfóniája. Ha viszont a gyümölcsös-virágos illat a gyengéd, biztos választás a Queenka, amely a legédesebb ellenállhatatlan illatunkal borít be.

Legyen a Puella mosóparfümökkel teli ajándékcsomag nagyszerű meglepetés szeretteid számára, amely feleleveníti, hogy az élet minden pillanata lehet illatos és kellemes.

A Puella mosóparfüm nagyszerű alternatívája a hagyományos öblítőknek. Az innovatív illataink illóolajokon alapulnak és egyedi összetevőinek köszönhetően minden anyagra alkalmasak. Az átható és hosszan tartó intenzitás elárasztja ruháid és kellemes légkört teremt az otthonodban.

Ráadásul az olajos parfümeink használatánál nem kell aggódnod a mosógépre vagy szárítógépre való negatív hatástól sem.

 

Bőrgyógyászatilag tesztelt

A PUELLA mosóparfümjeit olyan dermatológiai vizsgálatoknak vetette alá, amelyeket általában a kozmetikai termékeknek tartanak fenn. Fontos azonban megjegyezni, hogy a mosóparfümök használata megegyezik a hagyományos öblítők használatával, és különbözik a kozmetikai termékek hagyományos, közvetlenül a bőrre történő alkalmazásától. E különbség ellenére a parfümök tesztelése sikeres volt, és megerősítette, hogy a helyes adagolás és a megfelelő kezelés esetén ezek a termékek biztonságosak a bőrre és alkalmasak a rendeltetésszerű használatra.

A Puella mosóparfüm bőrgyógyászati tesztet a PUELLAvone, s. r. o. részére a CENTRUM estetické dermatologie, léčby akné a obličejových dermatóz syncare plus, s. r. o. készítette, 2023.09.27. Letölthető itt: magyar nyelvű dokumentum, eredeti dokumentum.

 

Fontosnak tartjuk termékeink becsületes összetételét és minőségét
Nem tartalmaz
nehézfémeket
Állatkísérlet-mentes
és vegán
Nanoanyagoktól
és mikroműanyagoktól
mentes

Parabén mentes

Termékeink SVHC és parabén mentesek, továbbá nem tartalmaznak nehézfémeket, káros szermaradványokat, dioxánt, PBT/vPvB anyagokat, mikroműanyagokat és nanoanyagokat.

A termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, és állatkísérlet-mentes. 

Kérdésed támadt?

 

A választ megtalálod

Ide koppintva
Tökéletes választás a háztartásod számára

 

A Puella mosóparfümök kiemelkednek a hagyományos öblítők közül, mivel nem tömítik el a mosógép alkatrészeit, nem rontanak az anyagok rugalmasságán, ezért azoknak funkcióit sem zavarják meg. Ráadásul termékeink összetétele magas arányban tartalmaz illatolajakat, melyek intenzív és hosszan tartó illatot biztosítanak.

Használati tanácsok és tippek

Fontos termékinformációk

Ez az információ a szabványos jogszabályi figyelmeztetéseket tartalmazza erre a terméktípusra vonatkozóan:

 

First Dream – Levendula és vanília (édes illat).
UFI:VXE6-AW59-Y20E-1GX8
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A PUELLA termékek erősen koncentráltak, igy kis mennyiség elegendő a használathoz, aminek köszönhetően kíméletesek a mosógépéhez (egy öblítés = 5 ml/4 kg ruha). Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; linalool; linalil-acetát; hexil-szalicilát; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; hexilcinnamaldehid; kumarin; citronellol; eugenol; undec-10-enál; D-limonén; geranil-acetát; 2-metil-3-(4-izopropil-fenil)propanál; δ-damaszcenon. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
 
 

JaLu –
Virág- és citrusillatok (friss illat).
UFI:HRCF-8YAY-Q207-M9S9
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A PUELLA termékek erősen koncentráltak, igy kis mennyiség elegendő a használathoz, aminek köszönhetően kíméletesek a mosógépéhez (egy öblítés = 5 ml/4 kg ruha). Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; aldehid C 12 MNA; dodekán; allil-3-ciklohexil-propionát; citronellol; 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanál; eugenol; linalool; 2,4-dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid; 1,8-cineol; D-limonén. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
 
 

Double Y –
Ylang Ylang virág (friss illat).
UFI:K7TX-U11F-G305-T7T5
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A PUELLA termékek erősen koncentráltak, igy kis mennyiség elegendő a használathoz, aminek köszönhetően kíméletesek a mosógépéhez (egy öblítés = 5 ml/4 kg ruha). Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; linalool; dodekanál; aldehid C 12 MNA; 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanál; eugenol; kumarin; heptametil-dekahidroindenofurán; citrál; 2,4-dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid; metil-2,4-dihidroxi-3,6-dimetil-benzoát; metil-cinnamát; geranil-acetát; izoeugenol; δ-damaszcenon. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
 
 

Emija –
Gyümölcsös-fűszeres illat.
UFI:6Y71-S1JX-800F-5A3R
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A PUELLA termékek erősen koncentráltak, igy kis mennyiség elegendő a használathoz, aminek köszönhetően kíméletesek a mosógépéhez (egy öblítés = 5 ml/4 kg ruha). Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; benzil-szalicilát; linalool; hexilcinnamaldehid; linalil-acetát; piperonál; 2-metil-3-(3,4-metilén-dioxifenil)-propanál; citronellol; geraniol; 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; D-limonén; geranil-acetát; 6,7-dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanon; δ-damaszenon. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.
 
*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek. 
 
 

Frayo – Virág-gyümölcsillat (friss illat).
UFI:0C1K-R1K9-R30W-GD6Y
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A PUELLA termékek erősen koncentráltak, igy kis mennyiség elegendő a használathoz, aminek köszönhetően kíméletesek a mosógépéhez (egy öblítés = 5 ml/4 kg ruha). Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; benzil-szalicilát; hexilcinnamaldehid; linalool; D-limonén; citronellol; geraniol; kumarin; linalil-acetát; 2,4-dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid; cisz-hex-3-én-1-il-metil-karbonát; (etoximetoxi)ciklododekán; damaszcenon; izoeugenol. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek. 
 
 
 
Queenka – Gyümölcs-virágillat (a legédesebb illat).
UFI:5RA3-G0V6-130A-XN7F
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A PUELLA termékek erősen koncentráltak, igy kis mennyiség elegendő a használathoz, aminek köszönhetően kíméletesek a mosógépéhez (egy öblítés = 5 ml/4 kg ruha). Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: hexilcinnamaldehid; linalool; linalil-acetát; benzil-szalicilát; 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; hexil-szalicilát; D-limonén; cedril-metil-éter; 2-metil-3-(4-izopropil-fenil)propanál; 6,7-dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanon; citronellol; 7-hidroxicitronellál; kumarin; 2-metil-3-(3,4-metiléndioxifenil)-propanál; α-damaszcenon; β-pinén. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
5
1473x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
KA Szerző | 2024.04.12
Nagyon szuper!!!!
5
LA Szerző | 2024.04.11
Teljes elégedett vagyok!
5
Szerző | 2024.04.09
Nagyon
5
AK Szerző | 2024.04.06
Minden illatminta csodàlatos! Andrea rendelni fogok még!
5
MS Szerző | 2024.04.05
Mindnek nagyon jó illata van, de nekem a zöld tetszett a legjobban!
5
VI Szerző | 2024.04.04
Nagyon meg vagyok elégedve a Termékkel. Imádom őket. 🥰
5
KJ Szerző | 2024.04.04
Nagyon elégedett vagyok.
5
LS Szerző | 2024.04.04
Tökéletes, imádom!
5
MI Szerző | 2024.04.03
Elègedett vagyok! Szuper termék!
5
CT Szerző | 2024.04.03
Nagyon szuper
5
HM Szerző | 2024.04.03
Maximálisan elégedett vagyok
5
VD Szerző | 2024.04.02
Nagyon elégedett vagyok!Illatosak a ruhák és a lakás is!
5
VB Szerző | 2024.04.02
Nagyon szuper termék, az illatok csodálatosak, nekem mindegyik nagyon tetszik.
5
BM Szerző | 2024.04.02
Nagyon elegedet vagyok. A zold, piros meg a sarga a kedvenc illatom.
5
SJ Szerző | 2024.04.02
Nagyon jók szerintem az egész ház illatozik tőle a kedvencem eddig a zöld
5
PR Szerző | 2024.04.01
Nagyon finom illatok, tartósak és szuperek! Imàdom!
5
DZ Szerző | 2024.03.31
Kellemes illat.
5
PA Szerző | 2024.03.29
Tetszett, hogy minden illatot kipróbálhattam! Nagyon elégedett vagyok a termékkel, finom és tartós illatok! Fogok még rendelni! :)
5
S Szerző | 2024.03.28
Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel! Fogok még rendelni, ez biztos!!!
5
KZ Szerző | 2024.03.26
Nagyon szuper mindegyik!!!!!!! Biztosan fogok még rendelni 🙂
5
NO Szerző | 2024.03.26
Nagyon tartos es finom illatok! Ujra fogom venni nagy kiszerelesben es ajanlom mindenkinek!
5
BI Szerző | 2024.03.25
Már második alkalommal vásárolok önöknél. Szuper illat terjeng mosáskoor az egész lakásban.Már ajánlottam is barátnőimnek!
5
RA Szerző | 2024.03.24
Nagyon jó, hogy minden illatot ki lehet próbálni. Az összes illat tetszik. Tartós illatot ad a ruháknak.
5
DM Szerző | 2024.03.24
Nagyon elégedett vagyok a termékekkel ,azt kaptam amit vártam! Az illatok hosszan tartóak.Imádom az összes illatát.
5
KK Szerző | 2024.03.23
Nagyon meg vagyok elégedve. Kellemes illata van mindegyiknek.
5
ME Szerző | 2024.03.23
Szuper, tartós illatok. Imàdom őket.
5
KV Szerző | 2024.03.23
Fantasztikus illatok! Biztos ,hogy ezt fogom használni a jövőben.
5
BD Szerző | 2024.03.21
Nagyon tetszett, hogy ki lehetett az összes illatot próbálni!
5
DE Szerző | 2024.03.20
Eddig kettő illatot próbáltam ki, nagyon jó illatuk van. Teljes mértékben megvagyok elégedve a termékkel.
5
GM Szerző | 2024.03.19
Tökéletes!
5
EE Szerző | 2024.03.18
Nagyon elégedett vagyok sőt függő lettem amióta ezt használom semmilyen öblítő nem felel meg számomra
5
BZ Szerző | 2024.03.18
Nagyon elègedett vagyok a termékekkel.
5
SL Szerző | 2024.03.15
Imádom a zöld lett a kedvenc!
5
E Szerző | 2024.03.15
Tartós kellemes illatok! A piros és a sárga kedvenc lett!
5
A Szerző | 2024.03.14
Nagyon elégedett vagyok a termèkkel, mindenkinek ajánlom mert tényleg finom illatúak és tartósak
5
FR Szerző | 2024.03.13
teljes mértékig elégedett vagyok,ajánlom.
5
DK Szerző | 2024.03.13
Ajánlom nagyon tartós . Máskor is rendelni fogok.
5
DM Szerző | 2024.03.13
Tökéletesen meg vagyok elégedve a termékekkel.Azt kaptam amit vártam.Az összes illatát imádom,és lehetetlen kiválasztani a ,mindegyik szuper :)
5
KE Szerző | 2024.03.12
Mindegyik illatát nagyon szeretem . Többször is rendeltem már és fogok is .
5
SD Szerző | 2024.03.12
Imádom
5
JS Szerző | 2024.03.12
Minden tekintetben rendben van,elégedett vagyok a termékkel. Az illatokat változtatom,mikor milyen ruhát mosok🙂
5
SM Szerző | 2024.03.08
Nagyon elégedett vagyok
5
RF Szerző | 2024.03.06
Nagyon elégedett vagyok! Könnyen ki tudtam választani a minták alapján a kedvenc illataimat!
5
PZ Szerző | 2024.03.06
Kiváló!
5
SZ Szerző | 2024.03.05
Igazán tartósak az illatok, nekem eddig minden illat tetszett. Csak ajánlani tudom.
5
AG Szerző | 2024.03.05
Nagyon szuper csak ajánlani tudom.
5
LA Szerző | 2024.03.05
Szuper volt. Imádom
5
BB Szerző | 2024.03.04
Teljesen elégedett vagyok!
5
KN Szerző | 2024.03.02
Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, felülmúlta a várakozásaimat is. Szárítógép ellenére is tartósan illatosak maradtak a ruhák. Csak ajánlani tudom
5
KK Szerző | 2024.03.01
Teljesen elégedett vagyok! Csak ajánlani tudom !
5
BA Szerző | 2024.02.29
Csak ajánlani tudom mindenkinek a termékeket!!!! Teljesen meg vagyok vele elégedve és a családom is imádja.
5
VZ Szerző | 2024.02.29
Nagyon elègedett vagyok, nagyon jók az illatok.
5
PG Szerző | 2024.02.28
Nagyon finom illatuk van, majdnem mindegyiknek.
5
KT Szerző | 2024.02.27
Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel. ❤️👌👍
5
FK Szerző | 2024.02.27
teljesen meg vagyok vele elégedve 🥰😘 családom is imádja ❤️ csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!
5
MG Szerző | 2024.02.27
Nagyon elégedett vagyok.
5
HR Szerző | 2024.02.25
Elöszőr csak proba termékeket rendeltem.Isteni illatuk van,nekem a zöld tetszik a legjobban.Sokáig lehet érezni a ruhán.Fogok még rendelni.Legjobb.
5
KG Szerző | 2024.02.24
Nagyon, nagyon kellemes majdnem minden illata. A zöld (double y) nyerte el a tetszésünket a legjobban. A többi is nagyon jó, de az valami hihetetlenül kellemes, intenzív és nagyon tartós illat. A kislányomnak a piros (Queenka) tetszik a legjobban, így legalább két fajtát kell majd ezentúl rendelni. 😅
5
SE Szerző | 2024.02.23
Fantasztikus illatok...lehetetlen egyet kiválasztani
5
DM Szerző | 2024.02.23
Jó lenne mindet megrendelői, főleg, ha még nyerhetek is kupont.
5
TM Szerző | 2024.02.22
máximálísan!
5
DE Szerző | 2024.02.21
Nagyon meg vagyok elégedve! Nekem a zöld💚 jött be a legjobban ! Isteni illata van ! Megfogom venni a nagyobb kiszerelésű most már csak ezt a mosóparfümöt fogom használni! ❤️❤️❤️❤️
5
PZ Szerző | 2024.02.21
Imádom! Különleges és hosszantartó az összes illat.
5
RK Szerző | 2024.02.21
Kiváló tartósságú szuper illatok
5
PL Szerző | 2024.02.21
Nagyon kellemes hosszan tartó illatok, nekem a 💚💙🤍 ami nagyon tetszik
5
KA Szerző | 2024.02.20
Fantasztikus illatok, hihetetlen hosszan tartó.
5
NA Szerző | 2024.02.20
Nagyon szuper! Imádom!!!
5
DE Szerző | 2024.02.19
Nagyon meg vagyok elégedve! De nekem a legjobban a zöld 💚tetszik a legjobban meg a kék 💙se rozzs , de a zöld visz mindent, nagyon sokáig lehet érezni az illatát ! Rendelek is belőle nagy kiszerelésben! 😍😍
5
SH Szerző | 2024.02.19
Nagyon kellemes és hosszantartó illatok!💙🤍💚
5
EE Szerző | 2024.02.19
Nagyon elégedett vagyok mindig rendelem a mintát mert nem tudok választani melyik tetszik.mindet szeretem
5
VS Szerző | 2024.02.16
Soha többé nem veszek mást.
5
IV Szerző | 2024.02.15
Mióta kipróbáltam más öblítőt nem is használok. Intenzív illata napok után is érződik a ruhákon.
5
GR Szerző | 2024.02.15
Nagyon tetszik mindegyiknek az illata!😊 A zöld kifejezetten elnyerte a tetszésem, nagyon jó kifinomult illata van és hosszantartó a ruhákon!🥰 Ajánlom mindenkinek!😊
5
ND Szerző | 2024.02.14
Fantasztikus illatok. Minden ruhának intenzív illata van.
5
TT Szerző | 2024.02.14
Folyamatosan rendelem a mintákat,hogy mindig más illat lengje be a házat.A munkahelyemen is kérdezik,hogy mi ez a finom illat.Még Karácsonyra is adtam ajándékba
5
TA Szerző | 2024.02.14
Nagyon jó! Mindenkinek csak ajánlani tudom,és fogom is! Kedvenc illatom a zöld és kék. Az egész ház illatozik tőle. ♥️♥️♥️ Kiszállítás nagyon gyors,amiért külön köszönet!
5
KA Szerző | 2024.02.14
Imádom 😍😍 Nagyon tartós és intenzív illatok. A zöld nálam a nyerő 🍀
5
BM Szerző | 2024.02.14
Nagyon elégedett vagyok! 🤩
5
SG Szerző | 2024.02.14
Nagyon jó termék!!
5
MT Szerző | 2024.02.14
Teljes mértékben elégedet vagyok vele.Kellemes és tartós illatúk van.
5
FI Szerző | 2024.02.14
Nagyon jó az illatuk
5
KR Szerző | 2024.02.13
Legjobb termék amit ki próbálhattam nem bántam meg nagyon kellemes illatúk van és tartós mindenkinek ajánlom sok ismerősöm ki próbálta és rendeltek ők is és nem bánták meg 🥰🥰 nyugodtan próbáljátok ki nem bánjátok meg 😊😊❤️
5
JG Szerző | 2024.02.13
Nagyon tetszik az összes illat! Intenzív, kellemes, hosszan tartó illatok! Nem tudok választani!
5
SI Szerző | 2024.02.13
Nagyon elégedett vagyok nagyon jó illatú mind,csak ajánlani tudom
5
IR Szerző | 2024.02.13
5*
5
KK Szerző | 2024.02.13
Nagyon elégedett vagyok! Az illatuk nagyon intenzív és napokkal később is érezhető a ruhákon.
5
MA Szerző | 2024.02.13
Teljesen elégedett vagyok vele.
5
FM Szerző | 2024.02.13
Már több alkalommal rendeltem, elégedett vagyok a termékekkel.
5
KA Szerző | 2024.02.13
Imádom. Fantasztikus az illata mindnek és hosszan tartó, ami ritka
5
PN Szerző | 2024.02.12
Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel, így csak ajánlani tudom mindenkinek, aki még nem próbálta!
5
LG Szerző | 2024.02.12
Nagyon elégedett vagyok
5
HE Szerző | 2024.02.12
Imádom. Mindegyik finom illatú és tartós.
5
MA Szerző | 2024.02.12
Először próbáltam nagyon finom az illatuk. Piros, sárga és a fehér tetszik a legjobban.
5
SE Szerző | 2024.02.12
Nagyon elégedett vagyok a termékkel, amelyik illatot prőbáltam, mind nagyon tetszett, nehéz lesz választani. Tartós illatok, a szárító gép után is érezhető.
5
KK Szerző | 2024.02.12
Nagyon jó illata van mindegyiknek. Kedvenc a sárga és a kék lett.
5
BP Szerző | 2024.02.11
Nagyon jó termék, már több mintát kipróbáltam, kíváncsi vagyok mindegyikre☺️
5
BG Szerző | 2024.02.11
Nagyon meg vagyok elégedve a mintákkal! Kellemes és hosszú ideig jó illata van a ruháknak! Csak ajánlani tudom mindenkinek! 😉
5
KA Szerző | 2024.02.10
Nagyon elégedett vagyok, imádom!!❤️☺️
5
ME Szerző | 2024.02.10
Nagyon elégedett vagyok! 5,0
5
KB Szerző | 2024.02.10
Nagyon elégedett vagyok, nagyon finom illatuk van, sokáig érezhető a ruhákon. Szuper termékek mostantól csak ezzel mosok!🥰
5
DA Szerző | 2024.02.10
A legjobb termék!
5
NP Szerző | 2024.02.10
Nagyon jó, minőségi termék. Az egész ház illatozik a száradó ruháktól. A ruhák száradás követően is érezni a fantasztikus illatot.
5
TI Szerző | 2024.02.10
Nagyon szeretem
5
ÁN Szerző | 2024.02.09
A rendelés óta nem tudtam ki próbálni az összes illatot. Amelyeket ki próbáltam,mindegyik nagyon tetszik! Nagyon elégedett vagyok!
5
BN Szerző | 2024.02.09
Fantasztikus illatok rendkívül tartós. Bátran ajánlom mindenkinek nekünk bevált. Az egész család szereti legyen szó akármelyik illatról.
5
TB Szerző | 2024.02.09
Nagyon nagyon elégedett vagyok azt hiszem megtaláltam közte azt ami nekem a legjobb és rendelni is fogok ezt fogom használni. Még eddig nem találtam meg más öblítőnél amit ennél.
5
DR Szerző | 2024.02.09
Még nem volt módom az összes mintát próbálni, de amit eddig próbáltam nagy jó! Az egész szoba és előszaba illatozik, ahová teregettem!
5
RA Szerző | 2024.02.09
Nagyon örültem az illatmintaknak,mindegyiknek szuper illata van!!!Csak ajánlani tudom mindenkinek :)*****
5
MD Szerző | 2024.02.09
Maximálisan elégedett vagyok, nagyon jó , tartós illatok. A kedvencem a zöld és a piros. 🥰
5
PZ Szerző | 2024.02.08
Nagyon örültem a lehetőségnek,hogy illatmintákat is lehet vásárolni,ezáltal kipróbálni a terméket. A megrendeléstől számítva nagyon gyorsan megkaptam a termékmintákat. Az illatuk nagyon intenzív és napokkal később is érezhető a ruhákon. Már van több kedvenc is.
5
HR Szerző | 2024.02.08
100%-osan elégedett vagyok!Szárítógép után is meg marad az illat!
5
GZ Szerző | 2024.02.08
Maximálisan elégedett vagyok .Tartós szuper illatok. Ajánlom mindenki részére.
5
KS Szerző | 2024.02.08
Maximálisan elégedett vagyok . Tartós szuper illatok.
5
GZ Szerző | 2024.02.07
Maxilisan elégedett vagyok, szuper illatosak a ruhák!!!
5
TM Szerző | 2024.02.07
Nagyon elégedett vagyok :-) Isteni minden illat. Imádom!
5
RE Szerző | 2024.02.07
Kellemes, hosszantartó illatok, praktikus csomagolásban.
5
WB Szerző | 2024.02.07
Nagyon elégedett vagyok! Mindegyik illat jó, és tartós
5
CM Szerző | 2024.02.07
Nagyon jó illatok!! Imádom!!
5
TA Szerző | 2024.02.07
Maximàlisan elègedett vagyok! Mindegyik illat kellemes, tartós🥰
5
SI Szerző | 2024.02.07
Nagyon tetszenek az illatok, és rendkívül tartós is Nagyon elégedett vagyok!
5
HA Szerző | 2024.02.07
Maximálisan meg vagyok vele elégedve vele,nagyon jó illatok! 😍🥰
5
TG Szerző | 2024.02.07
Nagyon elégedett vagyok a termékekkel, mindegyiknek csodas illata van nehéz kiválasztani melyik a kedvenc
5
KA Szerző | 2024.02.07
Tökéletes! Nagyon jó illatok
5
B Szerző | 2024.02.07
Fantasztikus. Nem hittem benne amíg ki nem próbáltam. Teljesen szkeptikus voltam . A ruhák valóban kellemes illatúak maradtak még sokáig mosás után.! Átmosom az összes ruhát és ágyneműt. Az egész lakás illatozik mosáskor és száradáskor egyaránt. ❤️
5
K Szerző | 2024.02.07
Nagyon finom illatu az osszes minta. Tartos illatok az egesz lakasban erezni sokaig.
5
JH Szerző | 2024.02.06
Tartós , Isteni illatok, imádom őket. Már az egész család ezt használja. Mosás után az egész lakás illatozik.
5
AK Szerző | 2024.02.06
A termékkel nagyon elégedett vagyok, nehéz ki választani, hogy melyik a legjobb. Isteni mindegyik.
5
GS Szerző | 2024.02.06
Tisztelt Cég! Még csak két illatot próbáltam ki, nagyon jó illata van. Az egy kis zsacsónyi talán kevés egy 7kg- os mosógépben, de ezen kívül nagyon jónak gondolom! Köszönöm szépen! Szekeresné Gyöngyi
5
PE Szerző | 2024.02.06
Teljesen elégedett vagyok a termékkel. Finom és tartós illatok.
5
PJ Szerző | 2024.02.06
Tökéletesen elégedett vagyok
5
MR Szerző | 2024.02.06
Nagyon tartòsak az illatok.Fehér és kék lett a kedvenc
5
MV Szerző | 2024.02.06
Imádok mosni, de most még inkább azt éreztem, hogy imádom csinálni. Ezek az illatok mesések!
5
ZV Szerző | 2024.02.06
Isteni llatok
5
KD Szerző | 2024.02.06
Szuper******
5
FR Szerző | 2024.02.06
Mostani vásárlásnaál édesanyámnak is vettem. Nagyon kellemes illatú nem csak a ruha a ház is ! :)
5
HK Szerző | 2024.02.05
Hosszantartó, finom illatok, tökéletes választás bármelyik!
5
ZR Szerző | 2024.02.05
Nagyon elégedett vagyok. Intenzív illata van mindegyiknek a ruhák szuper illatosak.
5
KN Szerző | 2024.02.05
Nagyon elégedett vagyok,finom illatok és puha ruhák. A szárítógép után is marad a kellemes aroma, plusz a ház is illatozik.🥰
5
AF Szerző | 2024.02.05
Tetszenek a minták, mert így ki tudom próbálni az összes illatot. Még nem jutottam a végére, a kedvencem már alakul.
5
SV Szerző | 2024.02.05
Maximálisan Brutál jók
5
SE Szerző | 2024.02.05
5
5
JI Szerző | 2024.02.05
Fantasztikus illatár. Legjobban a zöld, kék, pink és piros jött be Nekem
5
BA Szerző | 2024.02.04
A minta ajándékcsomagot rendeltem először, azóta már másoknak is ajánlottam és rendeltem nagyobb kiszerelést is. Nagyon elégedett vagyok, szuper az illatuk.
5
KG Szerző | 2024.02.04
Nagyon elégedett vagyok, nagyon jók ezek az illatok, s valóban még a lakás is kellemes illatú tőlük.
5
FV Szerző | 2024.02.04
Csodálatos illata van mindegyiknek , de személyes kedvencem a zöld és a kék . Nagyon tartós és friss illat az egész lakasban🤗
5
SI Szerző | 2024.02.03
Nagyon jó illatuk van,ami a szárítógép után is hetekig benne marad a ruhákba.Imádom őket.
5
KZ Szerző | 2024.02.03
nagyon kellemes illatok. tényleg minimális kell csak belőle! szerintem rendelek még!
5
VV Szerző | 2024.02.02
Mindegyik illat nagyon finom és tartós. Biztosan újra fogok vásárolni.
5
VZ Szerző | 2024.02.02
A termék kiváló, jó minőségű!
5
ZK Szerző | 2024.02.02
Teljesen elégedett vagyok
5
SK Szerző | 2024.02.02
Nagyon választékos a csomag, nagyon jól tartják az illatot a ruhák .
5
MR Szerző | 2024.02.02
Maximálisan elégedett vagyok! Sokan kérdezik tőlem milyen öblítőt használok,mert messziről érezni lehet az illatát! Az egész házat betölti a fantasztikus illat!
5
CI Szerző | 2024.02.02
Nagyon jók.
5
KP Szerző | 2024.02.01
Nagyon elégedett vagyok, szuper illatuk van, s valóban még a lakás is kellemes illatú tőlük Jó ez a sok minta, mert ki lehet választani az illatoka
5
HL Szerző | 2024.02.01
Imádjuk az illatát fogok még rendelni az biztos
5
A Szerző | 2024.02.01
Hasznos ötlet minta csomagot vásárolni, mindannyian mások vagyunk, más az ízlésünk és mivel nagyon tartós illatokról van sz, - szerencsére- sokáig "el kell viselni".
5
HD Szerző | 2024.02.01
Teszteltük az összes illatot, mind szuper!
5
Szerző | 2024.02.01
Az illatok még tesztelés alatt, eddig a fehér és a zöld a kedvenc.
5
SM Szerző | 2024.01.31
Nekem leginkább a zöld színű jött be. Mindegyiknek jó illata van
5
LB Szerző | 2024.01.31
Kellemes illatok!
5
ES Szerző | 2024.01.31
Nagyon tetszik, már többször rendeltem, még nem tudom eldönteni melyik a legjobb, mind tetszik!
5
HD Szerző | 2024.01.31
Imádom❤️
5
KA Szerző | 2024.01.31
Tökéletes 😊
5
RI Szerző | 2024.01.31
5 nagyon jó
5
TA Szerző | 2024.01.31
Annyira. Tokeletes a csomagolas es annyira jo az illata❤️❤️
5
SZ Szerző | 2024.01.31
Mesés illata van mindnek, az egész lakás illatozik, és a ruhákon sokáig érezhető az illat. Gyerekeim bőrét se irritálja. Csodás termék, még biztosan rendelek. Nekem a kék és a piros lett a kedvencem.
5
PV Szerző | 2024.01.31
Elégedett vagyok a termékekkel!
5
HV Szerző | 2024.01.31
Ha valóban tartós illatokat keresel, mely szárítógépezés után is megmarad, akkor ajánlom.
5
MJ Szerző | 2024.01.31
Nagyon tetszenek az illatok, nehéz kiválasztani, hogy melyik a kedvenc! Már ajándékba is adtam több embernek is, mert tetszik a próbacsomag kiszerelése is.
5
SR Szerző | 2024.01.30
Korábban én is ezzel kezdtem, azóta már több embernek is ajánlottam akiknek szintén bevált és rendeltek is. Ajándékba is adtam őket. Személy szerint a Frayo (fehér) a kedvenc illatom.
5
FL Szerző | 2024.01.30
Nagyon jó ez a minta, mert tud az ember választani, van amelyiknek nagyon tetszik az illatva, van aminek kevésbé, de pont ez a lényeg
5
SV Szerző | 2024.01.30
Nagyon elégedett vagyok, szuper illatuk van, s valóban még a lakás is kellemes illatú tőlük. Köszönöm.
5
GT Szerző | 2024.01.29
Most tesztelem a mosóparfümöket eddig amit próbáltam kellemes illatú és tartós. Biztosan nagyobb kiszerelésben is fogok rendelni. 😉
5
BK Szerző | 2024.01.29
Nekem leginkább a zöld színű jött be. Mindegyiknek jó illata van
5
LM Szerző | 2024.01.29
Egyelőre meg csak két illatot próbáltam ki, de mindkettőnek kellemes és tartós illata van. Kíváncsian várom a többi illatot is.
5
BE Szerző | 2024.01.29
Nagyon jó illatúak lesznek a ruhák. Imádom
5
OK Szerző | 2024.01.28
Csodás illata van minden mosóparfümnek, nekem 3 illat lett kedvenc, rendelek is nagyobb kiszerelésben. Nem csak a ruhák illatosak a szárítógép után, hanem a lakás is nagyon kellemes illatú tőle.
5
SZ Szerző | 2024.01.28
Nagyon sokáig lehet érezni az illatot a ruhán.Nekem legjobban a sárga és a zöld tetszett.
5
NS Szerző | 2024.01.27
Nagyon tetszettek az illatok és sokáig lehet érezni a ruhákon
5
AT Szerző | 2024.01.27
Még csak most tesztelem, de eddig amit használtam a minta csomagból, nagyon jók
5
SA Szerző | 2024.01.27
Imadom az illatukat, tartos, keves kell belole! Mosas utan az egesz lakasban fantasztikus illat van! ❤️
5
KT Szerző | 2024.01.27
Nem hittem benne ,próba volt. Az egész lakás illatozik tőle . A 12 darabos minta elfogyott 3 nap alatt úgy hogy már úton a következő rendelés. A kedvenc : nincs kedvenc mind nagyon jó . Most zöldet és fehéret rendeltem . Utána jön a piros , fehér , kék . Nagyszerű termék .
5
KJ Szerző | 2024.01.27
Igaz még csak mintát vettem,de tervezem a nagyobb kiszerelést is megvenni!
5
Szerző | 2024.01.26
Nagyon. Valóban tartós és kellemes illatok.
5
KH Szerző | 2024.01.26
Szuper! A családom imádja mindegyik illatot. Mindenkinek csak ajánlani tudom!🤗
5
GA Szerző | 2024.01.26
Nagyon jó illatú a ruhák mindegyik illata jó 😍😍 és a szobában is ❤️
5
OM Szerző | 2024.01.26
Csodás. Az egész lakásban érezni az illatot és a ruhák napok után is illatosak. Fantasztikus termék
5
HC Szerző | 2024.01.26
Imádom a terméket. El sem tudom dönteni melyik illat a jobb, olyan jó mindegyik :)
5
PH Szerző | 2024.01.25
Teljes mértékben megvagyok bele elegedve, fantasztikus illata van😻
5
NN Szerző | 2024.01.25
Nagyon tetszik. Nem csak a ruhák, de a szoba is kellemes illatú napokkal később is.
5
KZ Szerző | 2024.01.24
Mindegyik illat nagyon tetszik.Nagyon tartós illata van össze sem lehet hasonlítani a boltban kapható öblitökkel.Rendelesem 2 nap után megérkezett.Preciz pontos.👏👏
5
Szerző | 2024.01.24
Elégedet vagyok a termékkel! Már többször rendeltem. Nagyon tartós az illata!
5
DO Szerző | 2024.01.24
Tökéletesen elégedett vagyok! Tartós illat,egyik jobb illatú a màsiknàl.
5
BM Szerző | 2024.01.24
Nagyon finom illatok! A zöld a legjobb! Nagyon gyorsan megkaptam a minta csomagot. Ajánlom mindenkinek!❤
5
LI Szerző | 2024.01.23
Kellően tartós illatot biztosít a ruhákon. Napokkal később is érezni. Tökéletes a termék. Ajánlom.
5
NZ Szerző | 2024.01.23
Elégedett vagyok vele, meglepő, hogy ilyen kevés mosóparfümtől milyen illata lett a ruháknak. Mindegyik illat nagyon jó. Máskor is rendelek!
5
VV Szerző | 2024.01.23
Nagyon meg vagyok elégedve az öblítővel. Szárítógép használata után is megmarad a jó illat! A kék és a fehér tetszik nekem a legjobban.
5
WL Szerző | 2024.01.23
Elégedett vagyok vele, már mosás közben is intenzíven érezhető volt az illata. Zöld és a fehér lett a kedvenc.
5
TR Szerző | 2024.01.23
Nagyon meg vagyok elégedve az illatokkal, sokáig érezhető a ruhákon. Kedvencem a First Dream, Frayo, Double Y
5
CD Szerző | 2024.01.23
Imádom! A zöld a kedvenc 😃
5
KI Szerző | 2024.01.23
Nagyon megvagyok vele elégedve. A lehető legjobb az öblítők között.
5
RT Szerző | 2024.01.23
Imàdom a terméket màr többször rendeltem!
5
LR Szerző | 2024.01.22
Nagyon jók a minták! Nekem a legjobban a kék és a zöld tetszik ! :)
5
BI Szerző | 2024.01.22
Az értékelések alapján nem csalódtam, már a mosás közben is érződött az intenzív, finom illat. A zöld és sárga lett a kedvenc.
5
DA Szerző | 2024.01.22
Nagyon szeretem semmi nem vette el a kutyatakaróról a kutyaszagot,használtam több öblítőt is.Amióta ezt használom nincs kutyaszag a takatókon! Nagyon örülök neki!
5
KK Szerző | 2024.01.22
A lehető legjobb az öblítők között.
5
ZM Szerző | 2024.01.22
Fantasztikus, hosszan tartó illat. Minden illat nagyon jó.
5
FF Szerző | 2024.01.20
Elégedett vagyok a termékekkel, főleg a zölddel, mert az lett a kedvenc😍
5
LZ Szerző | 2024.01.19
Abszolút kellemes illatok. Teljesen mások, mint a boltban kaphatók. Elsőre nagyon intenzív parfümillat, de meglepően puhák és illatosak a ruhák tőle. Rendelem újra.
5
DM Szerző | 2024.01.18
A posztok alapján, tolakodóan erős illatra számítottam, szerencsére nem ezt tapasztaltam! Fogok rendelni belőle nagyobb kiszerelést.
5
NO Szerző | 2024.01.18
Nagyon de nagyon jó termék, nagyon jó illatokkal. Biztos, hogy fogok még vásárolni! Köszönöm!
5
NA Szerző | 2024.01.18
Nagyon elégedett vagyok a termékkel,nekem a kék és a zöld nyerte el tetszésemet. Biztos fogom használni! Szép napot!
5
SH Szerző | 2024.01.17
*****
5
BE Szerző | 2024.01.17
Nagyon tetszik a próbacsomag. Mindegyik illat jó, talán eddig a sárga a kedvenc. Biztosan ezt fogom használni a későbbiekben. Ajánlom!
5
EA Szerző | 2024.01.16
Nagyon tetszik! Alig tudok vàlasztani, mert szinte mindegyiknek tetszik az illata!
5
VA Szerző | 2024.01.16
Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel! Mindenkinek ajánlom. Tartós, kellemes illatot hagynak a termékek a ruhákon. Szállítás gyors.
5
LA Szerző | 2024.01.16
Nagyon szeretem az illatát, már többször rendeltem. Ajánlom mindenkinek. Illatozik az egész lakás amikor ezt használom öblítőként.
5
TM Szerző | 2024.01.16
Nagyon elégedett vagyok, nem is tudok választani közülük, mindegyik illat nagyon kellemes és tartós
5
DK Szerző | 2024.01.15
Annyira elégedett vagyok,hogy ezt a minta csomagot ajándékba vettem,hogy másnak is örömöt okozzon.
5
KC Szerző | 2024.01.15
Super termék .Régóta használom. Ajánlom mindenkinek.
5
BB Szerző | 2024.01.15
Az elvárásaimat felülmúlta. Nagyon tetszik mindegyiknek az illata. Csak ajánlani tudom.
5
MB Szerző | 2024.01.15
Nagyon elégedett vagyok minden illattal,mindenkinek ajánlom!!!Azóta minden nap mosok🤩
5
JK Szerző | 2024.01.15
Elégedett vagyok teljes mértékben🥰
5
FJ Szerző | 2024.01.15
Nagyon jó ötletnek tartom, hogy lehetőség van próbacsomag vásárlására, már ismerőseimnek is ajánlottam és ők is kipróbálták így. Én is így szerettem bele az egyik-másik illatba amit azóta is használok! Amióta a mosógépszervízben felhomályosított a szerelő, hogy az öblítők csak a műszálas ruhák antisztatikusságára valók, emellett a zselésítő anyaguk bepenészíti a gumi profilokat...(és én nagyrészt pamut ruhákat mosok) felhagytam az öblítők használatával. Illatozáshoz pedig a PUELLA mosóparfüm tökéletes választás! Maga a mosóparfüm nagyon jó, valóban nem hagy nyomot. Hosszan és áthatóan illatozik mosás után is! Csak ajánlani tudom!
5
TG Szerző | 2024.01.15
Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel! Mindenkinek ajánlom. Tartós, kellemes illatot hagynak a termékek a ruhákon. Szállítás gyors.
5
KA Szerző | 2024.01.15
Nagyon szuper illatok😊
5
HM Szerző | 2024.01.15
Azt kaptam, amit ígértek: tartós, finom illat a ruhákon és a lakásban is. Csak ajánlani tudom.
5
SM Szerző | 2024.01.14
Szuper intenzív illatok. A kék és a fehér eddig a kedvenc. De a sárga is jó. A zöld nagyon erős, de jó illat.
5
Szerző | 2024.01.14
Mindegyik nagyon kellemes illatú,és tartós!
5
SA Szerző | 2024.01.14
Nagyon hamar megérkezett a csomag. Szuperek és tartósak az illatok.
5
BV Szerző | 2024.01.14
Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel. Szuper, tartós illat, imádom! Köszönöm szépen!
5
BN Szerző | 2024.01.14
Elégedett vagyok! Most az a baj hogy nem tudok dönteni melyik illattal kedjem a rendelést 😁😁
5
CA Szerző | 2024.01.14
Szuper mindegyik illat, természetes rendelni fogok.
5
MN Szerző | 2024.01.14
Nagyon szuper termék.
5
TH Szerző | 2024.01.14
Nagyon elégedett vagyok,isteni mindegyik illat! Rendelni fogok nagy kiszerelést.
5
SI Szerző | 2024.01.13
Nagyon elégedett vagyok szuper jó illatú mind nem tudok válaszolni,gyorsan megkaptam elégedett vagyok
5
AS Szerző | 2024.01.13
Nagyon meg vagyok elégedve! Szuper jó!
5
RA Szerző | 2024.01.13
Nagyon jó illata van mindegyiknek. Szárítás után is nagyon jó illata marad a ruháknak. 😊❤️
5
PV Szerző | 2024.01.13
Nagyon kellemes illatúak a ruhák tőle, nagyon finomak és puhák tőle a ruhák és még szárító gép után is illatosak maradnak a ruhák. Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel.
5
FN Szerző | 2024.01.13
100% -ban elégedett vagyok a termékkel.
5
LK Szerző | 2024.01.12
5., Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel! Munkatársaimnak, ismerőseimnek is melegszível ajálottam!
5
BR Szerző | 2024.01.12
Brutálisan jók a termékek. 😍 3 napja 0-24 megy a mosógép, a házat is kimostam 🤣
5
IS Szerző | 2024.01.12
A termék illata egytől egyig fantasztikus!!!! Gratulálok!
5
BZ Szerző | 2024.01.12
A szállítás pontos precíz, visszaigazolás, teljesen emgvagyok elégedve a csomagolással is. Elég tartós illatuk van több napon keresztül érezhető. Hamarosan rendelek majd a nagy kiszerelésből is.
5
DH Szerző | 2024.01.12
Mindegyik illat csoda, nem tudok választani.
5
TD Szerző | 2024.01.12
Nagyon jó illatok.Ajànlom mindenkinek.
5
RT Szerző | 2024.01.12
Nagyon jó!
5
SE Szerző | 2024.01.12
Nagyon elégedett vagyok
5
DA Szerző | 2024.01.11
5 Imádom!
5
SA Szerző | 2024.01.11
Nagyon elégedett vagyok isteni illatuk van
5
BB Szerző | 2024.01.11
Nagyon szupper!Az illatok csodásak.
5
TG Szerző | 2024.01.11
Nagyon jók a termékek,mindenkinek ajánlom!Csodás illatok🙂
5
VL Szerző | 2024.01.10
Imádom és rendszeresen használom is🩷🩷🩷🩷🩷Csak ajánlani tudommm
5
KZ Szerző | 2024.01.10
Nagyon elégedett vagyok a termékkel.
5
DC Szerző | 2024.01.09
Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!
5
TN Szerző | 2024.01.09
Nagyon jó illatú, imádom mindet!
5
BJ Szerző | 2024.01.09
Nagyon jó termék! Csak ajánlani tudom!
5
VA Szerző | 2024.01.08
Elegedett vagyok
5
HJ Szerző | 2024.01.08
nagyon kellemes illatú mindegyik
5
RI Szerző | 2024.01.08
Nagyon elègedet vagyok vele!
5
TA Szerző | 2024.01.08
Nagyon tetszik az illat, imádom ❣️
5
DN Szerző | 2024.01.08
Teljes mértékben elégedett vagyok.
5
KI Szerző | 2024.01.08
Nagyon szeretem az illatokat. Tartósak, kellemesek és a ruhák puhább tapintasuak. Sokan kérdezték, hogy milyen öblítő használok, mert annyira tetszett nekik. Mindenkinek ajánlottam. A fiaim csak a Puellaval öblitett ruhákat szeretik hordani. Szuper nagyon!
5
BK Szerző | 2024.01.08
Imádjuk a zöld eddig a favorit :)
5
K Szerző | 2024.01.08
Nagy gondban leszek hogy melyikből rendeljek nagy kiszerelésűt... Eddig a kék, sárga, zöld mind tetszik
5
BT Szerző | 2024.01.08
Nagyon elégedett vagyok a termékkel 10/10
5
JP Szerző | 2024.01.08
Tökéletes mint mindig
5
KT Szerző | 2024.01.07
Maximálisan elégedett vagyok. A zöld a kedvencem.
5
KE Szerző | 2024.01.07
Hamar megjött a csomag . Tetszenek az illatok a zöld és a piros a legjobb!
5
PT Szerző | 2024.01.07
Màr többször rendeltem,es mindig a mintakat,mert egyszerüen nem tudok kivàlasztani belöle csak 1t,igy mindig mindegyik illatot tudom hasznalni a ruhàkhoz! Nagyon meg vagyok elégedve velük! Maradok hü vàsàrlojuk! 🫶♥️
5
KA Szerző | 2024.01.07
Nagyon jók az illatok :)
5
KA Szerző | 2024.01.07
Nagyon jó illatuk van.
5
KT Szerző | 2024.01.06
Szuper illatok
5
ML Szerző | 2024.01.06
Tartós, finom illatuk van. Szerintem egy kis tasak 3 mosásra is bőven elég, mert annyira intenzív.
5
PI Szerző | 2024.01.06
Nagyon kellemes illatok!
5
Szerző | 2024.01.06
Nagyon jónak tartom,hogy a minták segítségével mindegyik illatot ki lehet próbálni. Kellemes és tartós illatok,sokáig lehet érezni a ruhákon.Az én kedvencem a zöld színű,biztosan fogok rendelni belőle nagyobb kiszerelésben.
5
RK Szerző | 2024.01.06
Nagyon jó illatok,és szuper tartósak Nekem a zöld,kék és a sárga nyerte el a tetszésem Favoritok Biztos fogok.még rendelni
5
VM Szerző | 2024.01.06
Egyszerűen imádom! Annyira intenzív az illata és szárítógép használata után sem veszíti el. Minden illat fantasztikus. ☆☆☆☆☆
5
SA Szerző | 2024.01.05
Egyszerűen lehetetlen választani,szuper hogy így minden illatból tudok válogatni.
5
TE Szerző | 2024.01.05
Már többször rendeltem, nagyon jó, és tartós illatok!! Mióta ezeket használom, azóta a parfümös üvegeim, a polcon porosodnak. 😅
5
MB Szerző | 2024.01.05
Nagyon szeretem már most imádom az illatukat és nagyon hosszú ideig lehet érezni
5
MI Szerző | 2024.01.05
Mindegyik illat nagyon jó :)
5
PA Szerző | 2024.01.05
A 12 darabos mintacsomagból eddig csak a zöld illatot próbáltam, ami nagyon bejött. Finom az illata. Alig várom, hogy a többit is kipróbáljam.
5
BA Szerző | 2024.01.03
Imádom, az összes illat szuper és sokáig érezhető! ❤️Már többször rendektem! ❤️
5
MB Szerző | 2024.01.03
Szuper tartós illatok !:)
5
ST Szerző | 2024.01.03
Nagyon szuper illatuk van. Eddig a zöld nagyon és a szürke a kedvenc! Szerintem rendelek mát is hamarosan! Szállítás gyors, korrekt! Köszönjük szépen!
5
GT Szerző | 2024.01.02
Nagyon jó, nekem bejöttcsak mindenkinek ajánlani tudom!
5
RE Szerző | 2024.01.02
Kiváló termék, mindegyik illat kellemes, váltogatva használom őket :)
5
PA Szerző | 2024.01.01
3 illat is kiemelkedően tetszett a minták alapján, éppen most rendelek az egyikből egy 100 mosásos kiszerelést. Azután jöhet a másik kettő. :)
5
PA Szerző | 2024.01.01
Egyszerűen imádom!🥰🥰🥰 Nagyon jó illata van mindnek
5
SI Szerző | 2024.01.01
Hozza az elváràsaimnak megfeleő illatot,minőséget. Minden is puella illat😊
5
FC Szerző | 2024.01.01
Nagyon szeretem őket . Idáig a pirosat,zöldet ,sárgát próbáltam ki mind isteni . Még a lakás is megtelik illattal ! Biztosan fogok még rendelni ,csodás illatok !
5
BN Szerző | 2024.01.01
Imádom ezt a termèket hihetetlen jó illatok ès tartósság.A piros a kedvencem!!!!
5
CB Szerző | 2024.01.01
Gyors szállítás, szuper illat
5
NL Szerző | 2023.12.31
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Többszörös rendelő vagyok és maradok is!
5
CT Szerző | 2023.12.31
Nagyon tetszik!
5
H Szerző | 2023.12.28
A zöld és a rózsaszín kivételével mindegyik nagyon tetszik, fogok nagyobb kiszerelésben is rendelni, továbbá ajándéknak is szívesen rendelek.
5
IM Szerző | 2023.12.27
Imádom ♥️♥️♥️♥️
5
BJ Szerző | 2023.12.26
Imádom mindegyiket,fantasztikus illata van mindnek,én főleg a zöldet és a pirosat szeretem.
5
JF Szerző | 2023.12.25
Nagyon tetszik, hogy kipróbálható kis kiszerelésben. Mindenki megtalálja a kedvencét. Maximális illat, szuper gyors szállítás.
5
KA Szerző | 2023.12.25
Nagyon elégedett vagyok, szuper és tartós illatok.
5
KK Szerző | 2023.12.25
Nagyon jó termék, egyszerűen imádom az illatát!
5
DO Szerző | 2023.12.25
Szuper ! Egyik illat kellemesebb a màsiknàl.Elàrasztja az egész otthonom.Imàdom
5
FR Szerző | 2023.12.25
Nemcsak a ruhák, hanem az egész ház illatozik a kedvenc mosóparfümünktől.
5
AT