Puella mosóparfüm ajándékcsomag - 6 x 50 ml

First Dream JaLu Double Y EmiJa Frayo Queenka

Egyedi ajándékkal szeretnéd meglepni szeretteidet? Ajándékozz nekik hat különböző illatot tartalmazó Puella ajándékcsomagot.

A csomag 6 darab 50 ml-es flakont tartalmaz, ami összesen 300 ml mosóparfüm, vagyis 60 öblítésre elegendő mennyiség.

Az ajándékcsomag mind a hat illatunkat tartalmazza: First Dream, JaLu, Double Y, EmiJa, Frayo és Queenka. Ezek az illatok kellemes és hosszan tartó illatot varázsolnak a ruhatáradban és az otthonodban is.

Szállításra kész
15 270 Ft –21 % 11 990 Ft
Kategória: Mosóparfümök
Puella mosóparfüm ajándékcsomag - 6 x 50 ml
15 270 Ft –21 %

A hat különböző illatú mosóparfümöt tartalmazó ajándékcsomag kiváló meglepetés szeretteid számára. Ez az ajándék nem csak praktikus, de eredeti is. Minden flakon koncentrált parfümöt tartalmaz, így mosáshoz kis mennyiség is elegendő ahhoz, hogy szeretteiddel együtt élvezhessétek az intenzív és kellemes illatok varázsát.

Meríts ihletet termékeinkből és ajándékozz egy hat illatot tartalmazó Puella mosóparfüm ajándékcsomagot. Biztos siker!

Ezeknél az olaj alapú parfümöknél ráadásul a mosógépre vagy szárítógépre gyakorolt negatív hatások miatt sem kell aggódnod.

 

Bőrgyógyászatilag tesztelt

A PUELLA mosóparfümjeit olyan dermatológiai vizsgálatoknak vetette alá, amelyeket általában a kozmetikai termékeknek tartanak fenn. Fontos azonban megjegyezni, hogy a mosóparfümök használata megegyezik a hagyományos öblítők használatával, és különbözik a kozmetikai termékek hagyományos, közvetlenül a bőrre történő alkalmazásától. E különbség ellenére a parfümök tesztelése sikeres volt, és megerősítette, hogy a helyes adagolás és a megfelelő kezelés esetén ezek a termékek biztonságosak a bőrre és alkalmasak a rendeltetésszerű használatra.

A Puella mosóparfüm bőrgyógyászati tesztet a PUELLAvone, s. r. o. részére a CENTRUM estetické dermatologie, léčby akné a obličejových dermatóz syncare plus, s. r. o. készítette, 2023.09.27. Letölthető itt: magyar nyelvű dokumentum, eredeti dokumentum.

 

Fontosnak tartjuk termékeink becsületes összetételét és minőségét
Nem tartalmaz
nehézfémeket
Állatkísérlet-mentes
és vegán
Nanoanyagoktól
és mikroműanyagoktól
mentes

Parabén mentes

Termékeink SVHC és parabén mentesek, továbbá nem tartalmaznak nehézfémeket, káros szermaradványokat, dioxánt, PBT/vPvB anyagokat, mikroműanyagokat és nanoanyagokat.

A termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, és állatkísérlet-mentes.

Kérdésed támadt?

 

A választ megtalálod

Ide koppintva
Tökéletes választás a háztartásod számára

 

A Puella mosóparfümök kiemelkednek a hagyományos öblítők közül, mivel nem tömítik el a mosógép alkatrészeit, nem rontanak az anyagok rugalmasságán, ezért azoknak funkcióit sem zavarják meg. Ráadásul termékeink összetétele magas arányban tartalmaz illatolajakat, melyek intenzív és hosszan tartó illatot biztosítanak.

Használati tanácsok és tippek

Fontos termékinformációk

Ez az információ a szabványos jogszabályi figyelmeztetéseket tartalmazza erre a terméktípusra vonatkozóan:

 

First Dream – Levendula és vanília (édes illat).
UFI:VXE6-AW59-Y20E-1GX8
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A parfümöt 5 ml/4 kg ruha arányban adagoljuk az öblítő rekeszbe. Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; linalool; linalil-acetát; hexil-szalicilát; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; hexilcinnamaldehid; kumarin; citronellol; eugenol; undec-10-enál; D-limonén; geranil-acetát; 2-metil-3-(4-izopropil-fenil)propanál; δ-damaszcenon. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
 
 

JaLu –
Virág- és citrusillatok (friss illat).
UFI:HRCF-8YAY-Q207-M9S9
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A parfümöt 5 ml/4 kg ruha arányban adagoljuk az öblítő rekeszbe. Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; aldehid C 12 MNA; dodekán; allil-3-ciklohexil-propionát; citronellol; 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanál; eugenol; linalool; 2,4-dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid; 1,8-cineol; D-limonén. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
 


Double Y –
Ylang Ylang virág (friss illat).
UFI:K7TX-U11F-G305-T7T5
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A parfümöt 5 ml/4 kg ruha arányban adagoljuk az öblítő rekeszbe. Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; linalool; dodekanál; aldehid C 12 MNA; 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanál; eugenol; kumarin; heptametil-dekahidroindenofurán; citrál; 2,4-dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid; metil-2,4-dihidroxi-3,6-dimetil-benzoát; metil-cinnamát; geranil-acetát; izoeugenol; δ-damaszcenon. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
 
 

Emija –
Gyümölcsös-fűszeres illat.
UFI:6Y71-S1JX-800F-5A3R
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A parfümöt 5 ml/4 kg ruha arányban adagoljuk az öblítő rekeszbe. Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; benzil-szalicilát; linalool; hexilcinnamaldehid; linalil-acetát; piperonál; 2-metil-3-(3,4-metilén-dioxifenil)-propanál; citronellol; geraniol; 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; D-limonén; geranil-acetát; 6,7-dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanon; δ-damaszenon. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.
 
*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek. 
 
 

Frayo – Virág-gyümölcsillat (friss illat).
UFI:0C1K-R1K9-R30W-GD6Y
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A parfümöt 5 ml/4 kg ruha arányban adagoljuk az öblítő rekeszbe. Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; benzil-szalicilát; hexilcinnamaldehid; linalool; D-limonén; citronellol; geraniol; kumarin; linalil-acetát; 2,4-dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid; cisz-hex-3-én-1-il-metil-karbonát; (etoximetoxi)ciklododekán; damaszcenon; izoeugenol. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek. 
 
 
 
Queenka – Gyümölcs-virágillat (a legédesebb illat).
UFI:5RA3-G0V6-130A-XN7F
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A parfümöt 5 ml/4 kg ruha arányban adagoljuk az öblítő rekeszbe. Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: hexilcinnamaldehid; linalool; linalil-acetát; benzil-szalicilát; 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; hexil-szalicilát; D-limonén; cedril-metil-éter; 2-metil-3-(4-izopropil-fenil)propanál; 6,7-dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanon; citronellol; 7-hidroxicitronellál; kumarin; 2-metil-3-(3,4-metiléndioxifenil)-propanál; α-damaszcenon; β-pinén. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
5
301x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
VK Szerző | 2024.07.18
Kellemes, és hosszan tartó illatok. Minden illatozik tőle. ☺️
5
LA Szerző | 2024.07.18
Nagyon szuper, már régóta használom, állandó vásárló vagyok :)
5
BM Szerző | 2024.07.17
Nagyon intenziv hosszantartó. Illatok. 🤩😍 szuper termékek.
5
LH Szerző | 2024.07.17
Elégedett vagyok, szuper illatosak a ruhák 😍
5
SE Szerző | 2024.07.17
Nagyon jó illatok!
5
FK Szerző | 2024.07.17
Nagyon!!!
5
TK Szerző | 2024.07.16
Nagyon szeretem az összes illatot!
5
LE Szerző | 2024.07.16
Teljes mértékben. Már vagy 6.rendelést vettem át. Nem csak magamnak, kollégáknak, barátnőimnek is rendeltem már.
5
KS Szerző | 2024.07.16
Teljes mértékben elégedett vagyok a termékekkel.
5
AE Szerző | 2024.07.16
Nagyon szeretem 5*
5
BG Szerző | 2024.07.16
Nagyon tetszik az összes illat. Tartós a hatása. Maximálisan elégedett vagyok vele.
5
KZ Szerző | 2024.07.13
Ajándékba vettem.Azt mondta aki kapta,hogy régen örült már ennyire ajándéknak. :)
5
FJ Szerző | 2024.07.12
Maximálisan elégedett vagyok a termékkel
5
SJ Szerző | 2024.07.11
Jo
5
CZ Szerző | 2024.07.10
Nagyon jó, csak ajànlani tudom
5
ME Szerző | 2024.07.09
Imádom
5
HH Szerző | 2024.07.08
Nagyon praktikus kiszerelés, nyaraláshoz tökéletes, kis helyen elfér. Nagyon intenzív illat, mindegyik nagyon kellemes.
5
JS Szerző | 2024.07.05
Nagyon elégedett vagyok a termékkel.
5
MJ Szerző | 2024.07.05
Maximálisan!
5
PK Szerző | 2024.07.05
Imádom az illatukat. Egyedül a sárga nem jön be :)
5
VJ Szerző | 2024.07.04
Nagyon elégedett vagyok!!! Minden illat szuper! Tartós!!
5
HT Szerző | 2024.07.04
Teljes mértékben elégedett vagyok a mosoparfümökkel. Számomra a zöld és a piros a legjobb illatú.
5
Szerző | 2024.07.03
Nagyon köszönöm, nagyon jó és tényleg sokáig illatos a ruha imádom.
5
BK Szerző | 2024.07.03
Nagyon szeretem minden illatát. Igazán meg vagyok elégedve. Az egész lakás úszik a kellemes illatban.
5
MK Szerző | 2024.07.03
Nagyon szeretem őket.Már lassan egy ève csak ezt hasznàlom!Több mint egy hétig illatoznak a ruhàk tőle.
5
MM Szerző | 2024.07.02
Imádom mindegyik illatát! Mindenkinek ajánlom!❤️
5
FJ Szerző | 2024.07.02
Nagyon kellemes jó illat variáciokkal
5
ZB Szerző | 2024.07.02
5 csillag nagyon jó
5
SG Szerző | 2024.07.01
Imádom! Tartós és finom illat.
5
NK Szerző | 2024.06.30
Maximálisan elégedett vagyok, mindegyik illat szuper!
5
ZK Szerző | 2024.06.29
Már másodszor rendeltem ezt a változatot. Az összes illatot nagyon szeretem, így váltakozva mindegyiket tudom használni.
5
I Szerző | 2024.06.28
Finom illatú. A kéket biztosan újra rendeltem még.
5
SV Szerző | 2024.06.28
Nagyon elégedett vagyok a termékekkel. Isteni az illata mindegyiknek, nehéz lesz kiválasztani a kedvencemet.
5
MH Szerző | 2024.06.27
Teljesen elégedett vagyok.
5
UG Szerző | 2024.06.26
Nagyon
5
PA Szerző | 2024.06.25
Nagyon
5
GE Szerző | 2024.06.25
Alig vártam, hogy megérkezzen a rendelésem és kipróbálhassam az összes illatot. Nem csalódtam, azt se tudom melyiket válasszam a következő mosáshoz, mindnek annyira jó illata van. Ami pedig a legfontosabb, hogy mosás után nem megy ki a ruhákból az illat, hanem tartósan megmarad. Csak ajánlani tudom! A szállítással is elégedett vagyok.
5
K Szerző | 2024.06.24
Szuper illatok, ajánlom mindenkinek.
5
ME Szerző | 2024.06.24
Nagyon finom tartós illatok!
5
TA Szerző | 2024.06.20
Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel.
5
K Szerző | 2024.06.19
Nagy jó tartós illatúak , nekem a zöld a kedvencem!🥰❤️
5
HA Szerző | 2024.06.18
Nagyon szuper , tartós illatok. Eddig a zöld, sárga, piros ami nekem nagyon tetszik. Az egész lakásban érezni . Szárítógép sem veszi el az illatát, annyi hogy veszít kicsit az intenzításából ilyenkor. A ruhák tapintásra is sokkal jobbak. Legközelebb is rendelni fogok !
5
KK Szerző | 2024.06.17
Minden illat csodás!
5
KM Szerző | 2024.06.16
Nagyon szuper, tartós illatok bátran ajánlom mindenkinek!
5
LM Szerző | 2024.06.13
Nagyon imádom, csodás, tartós illatok!
5
GG Szerző | 2024.06.12
Jó illat,tartós.
5
BS Szerző | 2024.06.12
Imádjuk
5
SB Szerző | 2024.06.12
Annyi ismerősöm használja,hogy gondoltam rossz nem lehet.Hát nem csalódtam.Imádom az illatát mindegyiknek.A család is szereti ahogy a frissen mosott ruhák illatoznak mèg a szekrènyben is.☺️ Nagyon ajánlom mindenkinek!
5
LB Szerző | 2024.06.12
Mind a hat illat szenzációs!!!
5
HT Szerző | 2024.06.12
Tartós,jó illatok.Ajánlani tudom.
5
AV Szerző | 2024.06.12
A legjobb döntés volt hogy meg rendeltem.
5
MS Szerző | 2024.06.12
Szuper termék!!!
5
CC Szerző | 2024.06.11
Teljes mértékben meg vagyok elégedve. Minden illatot szeretek
5
VK Szerző | 2024.06.07
Maximálisan elégedett vagyok. Először rendeltem egy próbacsomagot. Nem tudtam dönteni,ezért rendeltem 6 fajta mosóparfümöt. Mindegyik Isteni,és nagyon tartós. Kisfiam érzékeny bőre is bírja. Fontos,h a szárítógéptől sem veszik el az illat,igaz nem olyan intenzív.
5
SI Szerző | 2024.06.04
Nagyon elégedett vagyok, most rendeltem egy ajándékcsomagot , kíváncsi leszek,hogy mi lesz a véleménye a megajándékozottnak. Nagyon ajánlom mindenkinek SZUPER JÓ ILLATA van!! 5*
5
CJ Szerző | 2024.06.03
Rendkívül egyedi illatok, varázslatos!
5
SZ Szerző | 2024.06.03
Nagyon megvagyok elégedve 5 csilag
5
KA Szerző | 2024.06.03
Szuper mindegyik illat! Magyon szereti a család!
5
RK Szerző | 2024.06.01
Nem először rendeltem, nem tudok választani az illatok közül, mindegyiknek isteni illata van. A hagyományos öblítőknek egyáltalán nem érzem az illatukat a szárítógép után, de a puella... 🥰
5
PR Szerző | 2024.05.30
Teljes mértékben elégedett vagyok! Isteni finom erős illat hosszan tart!
5
HI Szerző | 2024.05.30
Nagyon szeretem jó illata van
5
CJ Szerző | 2024.05.30
Nagyon SZUPER
5
MA Szerző | 2024.05.29
Nagyon elégedett vagyok, szuper illatok csak ajánlani tudom.
5
IA Szerző | 2024.05.29
Nagyon elégedett vagyok
5
KN Szerző | 2024.05.29
Elégedett vagyok vele
5
UM Szerző | 2024.05.28
Szuper! Örülök hogy megrendeltem, nem okozott csalódás!
5
BG Szerző | 2024.05.28
Tökéletes választás ajándékba és otthonra is 😍 Pillanatok alatt bele lehet szeretni 🤍
5
LM Szerző | 2024.05.24
Már régóta kerestem intenzív parfümillatú, tartós, allergia mentes öblítőt. Most végre rátalaltam a puella termék családra. Ráadásul tényleg, nagyon hatékony a javasolt piciny mennyiséggel. Nekem a Frayo illat most a kedvencem, de a többi is szuper. Gratulálok a termékekhez!
5
NT Szerző | 2024.05.23
Szuper illat.Ami fontos volt számunkra nincs allergiás reakció✌️(eddig)
5
ML Szerző | 2024.05.12
Nagyon elégedett vagyok ,szuper termék !!!!!!
5
CA Szerző | 2024.05.05
Maximálisan elégedett vagyok a termékekkel,nagyon jó ötlet ez a csomag,hogy ki lehet próbálni az összes illatot.
5
HZ Szerző | 2024.05.04
Maximálisan kimagasló, hatékony. Nagyon örülök hogy rendeltem mostantól mindig ezt fogom használni. Köszönöm a kedves puella csoportnak ezek a kellemes illatokat ♡
5
HM Szerző | 2024.05.03
Maximálisan elégedett vagyok a mosóparfümökkel. Nagy "problémát" okoz kiválasztani valamely illatot, hisz mindegyik szuper! A ruhákon nagyon tartós a kellemes illat. Legutóbb lányomat is megajándékoztam és ő is nagyon szereti.
5
KJ Szerző | 2024.05.02
Nagyon meg vagyok elégedve , igen tartós az illata Öröm a lakásba belépni!
5
S Szerző | 2024.05.02
Kellemes illat, gazdaságos kivitel.
5
RM Szerző | 2024.05.02
Maximálisan meg vagyok elégedve mindegyik fajta mosóparfümmel. Tartós az illata, napokkal később is bennemarad a ruhában, sőt az egész házban friss illat lesz mosás után.
5
ND Szerző | 2024.05.02
Nagyon szuper kiszerelés! Próbacsomagnak is megfelelő, így nem csak 1-1 mosás erejéig lehet tesztelni az illatokat!
5
P Szerző | 2024.05.01
Finom ilatta mindegyik mosóparfümnek, a világoskék a kedvencünk. Jó illatta lesz tőle a ruháknak mosás után még napokkal is.
5
OM Szerző | 2024.04.30
Mindegyik termékből rendeltem nagyon meg vagyok elégedve
5
HJ Szerző | 2024.04.29
Nagyon kellemes és tartós az összes eddig kipróbált illat!! Teljesen elégedett vagyok vele!!
5
SE Szerző | 2024.04.29
Nagyon szeretem a termékeiket. Kellemes a ruha illata tőlük.
5
GB Szerző | 2024.04.26
Mindegyiket ki kell próbálnom ahhoz, hogy eldöntsem melyiket fogom a jövőben használni, de nekem eddig a EmiJa tetszik a legjobban mivel a fűszeres, keleti illatokat kedvelem :)
5
NK Szerző | 2024.04.26
Hihetetlen szuper termek. Két gyermekem van így minden nap megy a mosógép, es végre megtaláltam ezeket a sokáig illatozó parfümöket, azóta a gyerkeim a ruha illatok alapján választják ki a reggeli öltözetet. Csillagos 5-ös minden illat 🤗🤗🤗
5
BE Szerző | 2024.04.25
Nagyon szuper kiszerelés, jó design!Az összes illat fenomenális és mind kipróbálható.Én egy ismerősömnek vettem ajándékba és nagy sikert aratott!
5
HT Szerző | 2024.04.25
Kellemes illatok.
5
VA Szerző | 2024.04.25
Nagyon jó illata van, hosszantart a ruhában az illata
5
MK Szerző | 2024.04.24
Nagyon elégedett vagyok. Hosszantartó, kellemes illatok! Mindenkinek jó szívvel ajánlom!
5
BK Szerző | 2024.04.23
Szupi
5
NE Szerző | 2024.04.23
Nagyon szeretem! Sokáig illatosak a ruhák!
5
GB Szerző | 2024.04.23
Szép külső, csodás illatok!
5
AA Szerző | 2024.04.19
Nagyon örültem ennek a csomagolási módnak, mert így az összes illatot kipróbálhattam, és nem csak egy-egy mosás erejéig, hanem több mosásnál is. Megint úgy érzem, hogy nem csak egy, hanem több illat is a kedvencem egyszerre. :)
5
KO Szerző | 2024.04.19
Nem tudtam szűkíteni a kört egyetlen illatra a minták alapján, így maradt ez a variáció. Egy ideig nem volt elérhető ez a csomag, így nagyon megörültem, mikor láttam, hogy újra rendelhető. ☺️ Azóta felváltva használom őket. Nagyon kellemes illatok, csak ajánlani tudom! 🌼🌸
5
C Szerző | 2024.04.19
Kellemes, tartós illatvariáció. Szekrényből elővéve is érződik a finom illat a ruhákon. 😊
5
HG Szerző | 2024.04.19
5 csillagos termékek, nagyon jó illatok
5
AO Szerző | 2024.04.18
Szuper
5
VF Szerző | 2024.04.18
Nagyon elégedett vagyok a termékkel
5
ÉE Szerző | 2024.04.18
Fantasztikus! Annyira imádom őket, sokadszorra rendelek már!
5
Szerző | 2024.04.17
Szuper termékek, tartós illat.. Minden illatból rendeltem, meg vannak a kedvenceim már ☺️ Nem cserélném vissza már hagyományos öblítőre. Imádom ☺️❤️
5
TR Szerző | 2024.04.16
Nagyon szuper, tartós illatok. Szárítógép használata után is megmarad az illat, ellentétben a hagyomànyos öblítőkkel.
5
TE Szerző | 2024.04.12
Számomra bevàllt az illat kombó.
5
DN Szerző | 2024.04.12
Nagyon elégedett vagyok.
5
NS Szerző | 2024.04.10
Elégedett vagyok a vásárlással! Nagyon jó illatuk van!
5
BN Szerző | 2024.04.10
Rendeltem egy mintacsomagot és beleszerettem az illatokba. Nem tudtam választani,mert mindegyiknek nagyon tetszett az illata, így megrendeltem a 6×50ml kiszerelést. Így felváltva használhatom őket. Egyszerűen imádom,hogy ennyire érződik és tartós!
5
NL Szerző | 2024.04.05
Teljes mértékben elégedett vagyok vele. Az egész lakásban érezni az illatot napokig.
5
KZ Szerző | 2024.04.03
Nagyon jó termékek, fantasztikus az illatuk.
5
LE Szerző | 2024.04.03
Teljesen elégedett vagyok, a csomagot ajándékba vettem, mert én már használtam őket. A ruhák illata hetekig érződik a szekrényben is. Nem használok már mást.
5
E Szerző | 2024.04.02
Nagyon finom illatok, kivétel nélkül és nagyon sokáig érezhetőek.
5
KA Szerző | 2024.03.28
Sokadjára rendelek az öblítőből, de még mindig nem tudtam eldönteni melyik a kedvence m, mert mind jó!
5
TI Szerző | 2024.03.26
Csodálatos, tartós illatok.
5
SV Szerző | 2024.03.26
Csodás illatok. Több hét után is érezni a ruhákon ha kiveszem a szekrényből.
5
KZ Szerző | 2024.03.26
⭐⭐⭐⭐⭐ Csak egy szót tudok róla írni ! FENOMENÁLIS ! 😊
5
TV Szerző | 2024.03.24
Egyszerűen fantasztikus
5
HD Szerző | 2024.03.21
Nagyon elégedett vagyok, tartós finom illat mindegyik !
5
BZ Szerző | 2024.03.21
Teljes mértékben elégedett vagyok! Imádom az illatukat,mindegyiket.
5
GS Szerző | 2024.03.21
Maximálisan elégedett vagyok és nagyon szeretem a terméket.
5
NT Szerző | 2024.03.20
Minden illatot szeretek. Mosásonként váltogatom, hogy ne legyen unalmas a ruhák -és ezáltal a szekrény illata is :) Csak ajánlani tudom
5
MK Szerző | 2024.03.20
Mindegyik illatát nagyon szeretem. Csak ajánlani tudom. Tartós illat.
5
RL Szerző | 2024.03.20
Nagyon elégedett vagyok. Minden illat finom és tartós.
5
MA Szerző | 2024.03.20
Nagyon elégedett vagyok! Minden mosáshoz más-más illatot használok.
5
RE Szerző | 2024.03.18
Nagyon elégedett vagyok nagyon szeretem az illatukat.
5
CZ Szerző | 2024.03.18
Barátnőm ajánlotta ,minden illatot ki szerettem volna próbálni ,és maximálisan meg vagyok vele elégedve ! Végre a szárítógép után is illatosak a ruháim! Aminek kifejezetten örülök,hogy állatkísérlet mentes stb.
5
RS Szerző | 2024.03.16
Maximálisan elégedett vagyok! Imádom! Nem cserélném el semmiért! Végre egy termék család aminek az összes illata rabulejt. Megszagolod, és szinte beleharapnál olyan finom! És a legjobb az egészben, hogy napokon keresztül megtartaja az illatot a ruhákban!
5
Szerző | 2024.03.12
Teljes mértékben elégedett vagyok! Egyszerűen imádom! Nem tudnék az illatok közül választani mindegyik tökéletes!
5
BB Szerző | 2024.02.02
Nagyon elégedett vagyok
5
BB Szerző | 2024.01.11
Nagyon-nagyon elégedett vagyok a termékekkel,száritogep használat után is illatokkal a ruhák.mindig többet rendelek egyszerre és nagyon sokáig elég.Tapasztalataim alapján nem kell az 5ml egy mosashoz,a fele is elég h illatozzaanak a ruhák.
5
BE Szerző | 2024.01.11
Nagyon szuper illatúak a ruhák és az egész ház is.
5
BP Szerző | 2024.01.10
Imádom! Az összes illat nagyon joooooo😍
5
SZ Szerző | 2024.01.09
Mindegyik nagyon finom illatú,nekem a fehér és a türkiz a kedvencem!
5
Szerző | 2024.01.09
Nagyon elégedett vagyok. Többször vásároltam már. Ez a kedvenc kiszerelésem.🙂
5
VK Szerző | 2024.01.08
Nagyon elégedett vagyok. Redszeresen vásárolom a 6 db - os 50 ml mintacsomagott. Kiváló termékek.
5
Szerző | 2024.01.08
Tartósan finom illatos ruhák, az illat betöltő az egész lakást. 🙂
5
VT Szerző | 2024.01.07
Már második alkalommal rendeltem. Most ajándékba is adtam. Szeretném népszerűsíteni ezt a kiváló terméket. Facebook -kon is biztatok mindenkit, hogy vásároljon ezekből a szuper termékekből.
5
SS Szerző | 2024.01.07
Először rendeltem a 6 db-os 50ml mintacsomagot. Isteni finom illata van mindegyik Puella mosóparfümnek! Választani se lehet közülük. Bármelyiket is rendeled meg nem lesz csalódás!
5
BL Szerző | 2024.01.07
Teljes mértékben.
5
PL Szerző | 2024.01.06
Teljesen elégedett vagyok. Mióta használom a Puella parfümöket a mosás teljesen más dimenzióvá vált.
5
CF Szerző | 2024.01.05
Először csak mintacsomagot rendeltem. Nagyon megtetszettek az illatok, tartósak, puhák a ruhák tőle. Nem volt kérdés,hogy újra rendelek, de már nagyobb kiszerelésben. Egyenlőre nincs kedvenc illat, mind szuper!
5
HZ Szerző | 2024.01.05
Nagyon elégedett vagyok.Biztos fogok még rendelni
5
VE Szerző | 2024.01.01
Nagyon jó illatúak a parfümök! Öröm velük mosni!
5
MP Szerző | 2024.01.01
Csodálatos illatok. A szárítógép után is intenzív a illat.
5
RZ Szerző | 2023.12.31
Nagyon elégedett vagyok
5
K Szerző | 2023.12.31
A minta csomag után rendeltem meg ezt. Mindegyik illat nagyon tetszik. Ajánlom mindenkinek :)
5
IR Szerző | 2023.12.27
*****
5
KB Szerző | 2023.12.25
Leírtaknak teljesen megfelel. Nem csak a ruha a ház is illatozok a mosóparfümöktől.
5
Szerző | 2023.12.25
Imádjuk, az egész házat belengi a kellemes illat, hogy száradnak a ruhák
5
EJ Szerző | 2023.12.23
Nagyon szeretjük
5
HR Szerző | 2023.12.18
Maximálisan!
5
Szerző | 2023.12.18
Nagyon elégedettek vagyunk vele, hosszantartó kellemes illata van mindegyik terméknek
5
AM Szerző | 2023.12.17
Nagyon elégedett vagyok minden illat fantasztikus de a zöld a kedvencem és annak van a leg intenzívebb illata.
5
DJ Szerző | 2023.12.17
Kiváló termék
5
PP Szerző | 2023.12.17
Rettenetesen jó illatuk van és sokáig megmarad a ruhában. Nagyon ajánlom
5
HZ Szerző | 2023.12.17
Nagyon elédett vagyok
5
GD Szerző | 2023.12.16
Nagyon megvagyok elégedve. Imádom az összes illatot. A férjem mindig mondja jó illata van a ruháknak
5
NM Szerző | 2023.12.16
Nagyon elégedett vagyok :)
5
N Szerző | 2023.12.16
Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel!🥰
5
FC Szerző | 2023.12.16
Többször is rendeltem már, nagyon elégedett vagyok a termékkel. Hosszantartó, finom illatok.
5
TM Szerző | 2023.12.15
Nagyon tetszik mindegyik termék, az illatuk fantasztikus!! Habfürdő is nagyon tetszik!
5
Szerző | 2023.12.15
Nagyon elégedett vagyok a termékkel . Maximális pont.
5
FM Szerző | 2023.12.15
Nagyon elégedett vagyok. Nagyon finom illat mindegyik. Tényleg hosszan tart az illata még 2 hét után is lehet érez ☺️az egész ruhásszekrény illatozik. Fantasztikus. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Már édesanyámék is ezt használják. Pont egy ilyen csomagot kért karácsonyra!
5
MS Szerző | 2023.12.15
Nagyon jó illatú termékek, és tartósan megmarad az illata.
5
SE Szerző | 2023.12.15
Tökéletesen meg vagyok elégedve. Imádom az illatokat.
5
MA Szerző | 2023.12.14
A legjobb, amit valaha használtam.
5
LA Szerző | 2023.12.14
Nagyon szeretem az illatukat. ❤❤
5
BV Szerző | 2023.12.13
Nagyon imádom a termeket ! Max pontszám !
5
KA Szerző | 2023.12.11
Imádom,még egy hét múlva is érezni a ruhán az illatát.
5
BB Szerző | 2023.12.11
Nagyon elégedett vagyok 😊💗
5
MG Szerző | 2023.12.10
Szuper a termék.Mindegyik illat fantasztikus és tartós.Enbél jobbat nem ismerek.Már néhány ismerősömnek is ajánlottam.
5
Szerző | 2023.12.09
Finom illatok, tartós, és belengi az egész lakást. Először csak a próbacsomagot vettem, de a végén már nem tudtam melyik volt a legjobb ezért rendeltem nagyobb kiszerelést is, már megvan a 3 kedvenc :) már rendeltem ajándékba is karácsonyra a nagyszülőknek :)
5
CA Szerző | 2023.12.08
Imádom annyira jó illata van a ruháknak bárcsak többet tudnék venni de biztos fogok még rendelni ha majd tudok🥰🥰
5
B Szerző | 2023.12.08
Fantasztikus illatok és a ruhák sokkal puhábbak lesznek és a szárítás után is megmarad az illat hosszú ideig. A lakást is illatossá teszik az öblígő illattal. 😍🤩
5
KJ Szerző | 2023.12.08
Nagyon szuper. Sokáig tartja az illatot. Biztosan rendelek még.
5
KZ Szerző | 2023.12.08
Teljesen megfelelő ! Valami fenomenális ! Csak ezt a csodálatos terméket használjuk ! 🙏🙏🙏👍👍👍👍👍👍👍👍😊😊😊😊😊😊
5
TA Szerző | 2023.12.07
Imádom! 🥰 Abszolút elégedett vagyok és mindenkinek akik még nem ismerik és vásárlás előtt állnak, azoknak jó szívvel ajánlom a terméket 😊 Fogok rendelni még 😉
5
PT Szerző | 2023.12.07
Ajándékba rendeltem de Inkább meg tartom. Nagyon szeretem. Ajándékba rendelek újra. Mióta meg jött a mosóparfüm azóta éjjel nappal mosok.😅
5
DT Szerző | 2023.12.07
Nagyon elégedett vagyok, bár most ismerkedünk az illatokkal. A 6x50 ml-es csomagot választottuk, ebből leginkább a zöld nyerte meg a teszésünket, de a pink se rossz... és a többi illat se. A frissen mosott ruhák illata elárasztja az egész lakást.
5
VS Szerző | 2023.12.07
Nagyon jó illatok és sokkal tovább is tart és kevés kell belőle
5
MJ Szerző | 2023.12.07
Nagyon kellemes az illata bejárja az egész otthonom, imádom. Mindenkinek csak ajánlani tudom 🥰
5
SK Szerző | 2023.12.07
Nagyon elégedett vagyok az öblítővel, tényleg csak pár cseppet tettem és illatos az egész lakás! Nagyon ajánlom mindenkinek! Szerintem minden illat nagyon jó!
5
LI Szerző | 2023.12.07
Nagyon elégedett vagyok! 😊
5
ZJ Szerző | 2023.12.07
Maximálisan!
5
FZ Szerző | 2023.12.07
Nagyon elégedett vagyok.Csak öt cseppet tettem az öblítő rekeszbe,és nagyon kellemes illata lett a ruháknak. A mosógép üresen is tovább illatozik😊
5
LZ Szerző | 2023.12.07
Nagyon szeretem sokáig illatoznak a ruhák. Minden illat csodálatos!😊
5
LV Szerző | 2023.12.07
Nagyon elégedett vagyok a termékkel , hihetetlenül jó illata van a kimosott ruháknak😊😍
5
IK Szerző | 2023.11.21
Minegyik illat tartós!
5
SA Szerző | 2023.11.21
Nagyon finom, tartós illatúak. Kedvencem a zöld!!!
5
VF Szerző | 2023.11.11
Nagyon finom, intenzív illatok. Szárítógép után és levegőn száradva is nagyon élénk illatok. A ruhák puhák , vasaláskor csodálatos illatfelhő :) Szóval maximális elégedettség
5
KI Szerző | 2023.11.09
Teljesen elégedett vagyok! Nagyon finom illatok és még a szárítógép után is megmarad az intenzív illat. A sárga, a szürke és a zöld tetszik a legjobban.
5
EO Szerző | 2023.11.06
Nagyon elégedett vagyok a termékkel ajándékba rendeltem, a diszdobozost megjelenés is tökéletes!
5
AF Szerző | 2023.11.06
Maximálisan elégedett vagyok.
5
UE Szerző | 2023.11.05
Maximálisan elégedett vagyok. Nagyon tartós és jó illatok
5
BN Szerző | 2023.11.05
Nagyon meg vagyok elégedve!☺️
5
NL Szerző | 2023.11.05
Nagyon szuper termék!!!! Meg vagyok elégedve!!!!!!
5
KA Szerző | 2023.11.04
Nagyon elègedett vagyok!Az illatuk csodás!!
5
MG Szerző | 2023.11.04
Teljes mértékben elégedett vagyok a termékekkel!! Sok ismerősömnek ajánlottam és csak jó véleménnyel vannak.
5
Szerző | 2023.11.03
Maximálisan elégedett vagyok.
5
SI Szerző | 2023.11.03
Elègedet vagyok a termèkkel ès köszönöm a gyors szállítást is😊
5
HM Szerző | 2023.11.02
nagyon tartos, jo illatuak
5
HB Szerző | 2023.11.01
Ennél jobbat még nem próbáltam. Az illatok szuperek. Csak ajánlani tudom! :) köszönöm!
5
KA Szerző | 2023.10.31
Imàdom minden illatàt.Nagyon kevés is elég az öblítéshez.
5
NN Szerző | 2023.10.30
A kék es Piros a nyerő nálam!!!
5
TC Szerző | 2023.10.30
Már több mindent próbáltunk, de eddig ez volt a legjobb választás. Az eddigi termékeknél sajnos a szárítógép használata után nem volt illata a ruháknak. A puella mosó parfüm használatával a szárítógép után is hetekig érezhető a ruha illata. Mindegyik mosó parfümnek nagyon jó illata van, nem tudtunk dönteni, így több fajtát rendeltünk.
5
CS Szerző | 2023.10.30
Nagyon szuper
5
HB Szerző | 2023.10.30
Nagyon elégedett vagyok gyors szállítás minden flottul ment. A zöld a kedvencem most válogatást rendeltem de legközelebb a zöldből és a pirosból fogok nagyobb kiszerelést választani!
5
GG Szerző | 2023.10.29
Nagyon jó
5
ÁM Szerző | 2023.10.29
Nagyon szuper illatok, tartósak és az egész lakás illatozik tőle. Elégedett vagyok vele
5
NL Szerző | 2023.10.29
Nagyon szuper! Átjárja a lakást a finom illlat!
5
GK Szerző | 2023.10.29
Nagyon elégedett vagyok!
5
NI Szerző | 2023.10.28
Nagyon szeretem
5
DM Szerző | 2023.10.28
Nagyon jó illatok gyors szállitás.
5
PS Szerző | 2023.10.28
Nagyon szuper. Napokig érezni az illatot.
5
SE Szerző | 2023.10.28
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Intenzív és finom illat,csak ajánlani tudom.
5
VD Szerző | 2023.10.28
Nagyon finom és kellemes illatú termékek. Ajánlom mindenki számára, aki szereti, ha egy hosszú nap után hazatérve finom illatok fogadják a lakásba.
5
Szerző | 2023.10.28
Csodálatos illatok, bejárja a lakást. 😊 Köszönöm szépen😘
5
PM Szerző | 2023.10.27
Nagyon elégedett vagyok imádom az illatát örülök, hogy rátaláltam már ismerősöknek is ajánlottam.
5
HC Szerző | 2023.10.26
Nagyon szeretjük
5
BJ Szerző | 2023.10.25
Imádom az illatát🤩
5
KK Szerző | 2023.10.25
Egy csoda ez az mosóparfüm. Végre igazán először illatosak a ruháim. A férjem is boldog . Pont most vettünk egy új mosógépet, amihez új mosási rendszert találtam ki, amihez ez az új öblítési módszer nagyon jól passzol. Fantasztikusak az illatok. Köszönöm a munkát annak aki ezt megalkotta. Üdv : Kriszti
5
SH Szerző | 2023.10.24
Nagyon
5
SB Szerző | 2023.10.24
Illata tartós és kellemes. Az egész lakásban lehet napokig érezni az illatát.
5
TR Szerző | 2023.10.24
Nagyon finom illatuk van és tényleg szárítógépben való szárítás után sem veszti el az illatát. Rendelni fogok még az biztos
5
Szerző | 2023.10.23
Fantasztikus illatok, nem csak a ruhák, hanem az egész lakás illatozik, ha mosok! Mindenkinek ajánlom !😊
5
BE Szerző | 2023.10.23
Imádom mindegyik illatot!
5
MP Szerző | 2023.10.23
Köszönöm, nagyon meg vagyok elégedve 🌹
5
NT Szerző | 2023.10.23
A mintákon már túl vagyunk megjött a következő rendelés is az egész családnak tetszik. Valóban finom illatok és a ruhák puhábbak mint öblítővel.
5
IK Szerző | 2023.10.23
Amióta rátaláltam csak ezt használom. Imádom😘
5
SF Szerző | 2023.10.23
Imádom nagyon jó illata van és jó sokáig tartós még a párom is kedveli !Nem tudok választani! Nagyon elégedett vagyok!!
5
AG Szerző | 2023.10.23
Az illatok intenzívek és tartósak. Elégedett vagyok a termékkel.
5
HE Szerző | 2023.10.22
Megrendeltem a 6 csomagot,de annyira jó mindegyik illat hogy képtelen vagyok választani közülük. A lakás úgy illatozott míg a ruhák száradtak mint 1 virágos rét. Imádom🥰😊
5
JI Szerző | 2023.10.22
Nagyon meg vagyok elégedve vele csak ajánlani tudom mindenkinek
5
RL Szerző | 2023.10.22
Nagyon kellemes illatok. Férjem ruháihoz a sárga, zöld parfümöket hasznalom, a sajátomhoz inkább a csajos illatokat.
5
TC Szerző | 2023.10.22
Nagyon jó illatúak mind, és nagyon tartós! Családom minden tagja imádja minden illatát!
5
DJ Szerző | 2023.10.22
Nagyon jó illatok!
5
NA Szerző | 2023.10.21
Imááádoooom 😍😍 végre nem kis tasakok és van minden illatból 👌 jó ötlet ez a kis kiszerelés 🥰
5
KF Szerző | 2023.10.21
Nagyon elégedett vagyok csak ajánlani tudom! Tartós az illata. Többszörösen rendeltem már és még fogok is!
5
GS Szerző | 2023.10.20
Imádom nagyon jó illata van és jó sokáig tartós is!Nem tudok választani! Nagyon elégedett vagyok!
5
NI Szerző | 2023.10.20
Nagyon elégedett vagyok a termékkel, hosszan tartó illat.
5
HI Szerző | 2023.10.20
Tökéletes termékek
5
KG Szerző | 2023.10.20
Nagyon szeretjük. Mi szárítógépben használjul, isteni illata lesz a ruháknak.
5
MS Szerző | 2023.09.11
Nagyon szuper és tartós illatok!
5
KG Szerző | 2023.09.05
Teljes mértékbe elégedett vagyok!
5
IG Szerző | 2023.08.28
Tökéletesen elégedett vagyok a termékkel !
5
FD Szerző | 2023.08.26
Teljesen elégedett vagyok. Hetek múlva is érezni az illatát! Az egész házban érződik. Nagyon szeretem.
5
DZ Szerző | 2023.08.22
Nagyon jó és tartós illatuk van, nehéz választani...
5
MN Szerző | 2023.08.19
Nagyon elégedett vagyok! Mindegyik illat csodálatos! Még nem tudom melyik lesz a kedvenc. Nem tudok választani, mert mind elnyerte a tetszésem!
5
MM Szerző | 2023.08.19
Nagyon kellemes illatok még csak 2-tőt próbáltam ki de igen jó illatúak és puháka ruhák ,tartósabb illatok mint a sima öblítőknek.Illatozik az egész lakás!Imádom a kedvenc az ezüst színű!
5
BA Szerző | 2023.08.18
Tartós illat, az egész házban lehet érezni mosás,szárítás után is 😊😊
5
NK Szerző | 2023.08.17
Maximális elégedettség.
5
FO Szerző | 2023.08.17
Szupet illatok, ami tartósan megmarad a ruhánkon.
5
PE Szerző | 2023.08.17
Nagyon finom illatok, solái puha, illatos marad a ruha. Eddig a zôldet hasznåltam, hûsvétkor a szônyeget ezzel gôzôltem åt ės a fûggônyôket ezzel mostam ki. Csodålatos illat volt az egėsz lakåsban! A piros, a kék ės a szûrke is kedvencem lett😊 Mindenkinek ajánlom!
5
PZ Szerző | 2023.08.10
Imádom, kipróbáltam már mindent, a Frayo az abszolút kedvenc. Felmosáskor kerül a vízhez is 🙂
5
SK Szerző | 2023.08.09
Pozitiv csalódás volt.
5
OR Szerző | 2023.08.08
Nagyon meg vagyok elégedve vele, hosszú hetekig érzem a függönyön és a terítőkön az illatot, nagyon kevés kell belőle, biztos, hogy hosszú ideig fogom használni.
5
TI Szerző | 2023.08.07
Maximálisan elégedett vagyok. A csomagolás és a kiszerelés praktikus! Köszönöm!
5
SJ Szerző | 2023.08.07
Nagyon meg vagyok elégedve!! Mindegyik illata Nagyon jó!
5
BE Szerző | 2023.08.06
Elégedett vagyok az illatokkal és a tartósságukkal. Köszönöm!
5
MP Szerző | 2023.08.06
Nagyon megvagyok elégedve ! Imádom egytől egyig az illatokat.
5
SK Szerző | 2023.08.05
Imádom mindeggyiket,nagyon erős illata,van nem csalódtam,már mások is kérdezik mivel mosok;-) Köszönöm Puella
5
TV Szerző | 2023.08.04
Nagyon megvagyok elégedve !
5
JZ Szerző | 2023.08.03
Imádom egytől egyig az illatokat...most rendelem a nagyobb kiszereléseket.Az egész lakást bejárja az illat,ha pedig ki teregetek az udvaron mintha virágos kertben sétálnék olyan 😁
5
Szerző | 2023.07.31
Korábban rendeltem kisebb csomagot, hogy ki tudjam választani, melyiket rendeljem. Most ismet rendeltem mindegyikből 50 ml-es kiszerelésben, de még mindig bizonytalan vagyok, mert mindegyiknek különleges egyedi illata van!
5
FA Szerző | 2023.07.30
Nagyon tetszik ez a kiszereléses csomag. Meggozethető árban van, ezt kucálóbötletnek tartom. Az illata pedig varázslatos, szó szerint nem tudok dönteni, melyik a legjobb. Pont ezért szoktam rendelni mindegyik illatból. Köszönöm.
5
Szerző | 2023.07.29
Nagyon elégedett vagyok
5
BR Szerző | 2023.07.28
Kíváncsiságból meg rendeltem a kisebb szettet hogy, milyennek kiprobáltam belőle 2 illatot és meg vagyok elégedve. Legközelebb a nagyobb kiszerelésben rendelek
5
VZ Szerző | 2023.07.28
A díszdobozos,6 darabból álló csomag ajándék lesz.😊 Van viszont 12 db illatmintám,amit már kipróbáltam. Isteni az illatuk és a ruhák tapintása, nagyon szeretem mindegyiket.❤️
5
PE Szerző | 2023.07.10
Mindegyik kellemes,különleges illat. Alig tudok választani,azt hiszem mindből rendelek majd nagy kiszerelésben is. 😃
5
BA Szerző | 2023.07.09
Szuper jó illatok! Nem tudok választani! Nagyon elégedett vagyok!
5
MA Szerző | 2023.07.09
Nagyon szeretem a termékeket! Azért ezt a csomagot rendeltem mert sokféle illat van benne.
5
RB Szerző | 2023.07.09
Szuper jók ezek az illatok és hihetetlen milyen tartós a ruhákon. Egyszerüen tökéletes!
5
BZ Szerző | 2023.07.08
*****
5
HO Szerző | 2023.07.08
Imádom. Az összes illat nagyon jó.
5
GE Szerző | 2023.07.07
Nagyon jó csak ajánlani tudom
5
NK Szerző | 2023.07.07
Nagyon elégedett vagyok, isteni illatok a zöld a kedvencem 🥰❤
5
BI Szerző | 2023.07.04
Imádom! Biztosan újra rendelem. Nem is szeretnék már mást használni. Az egész házban ilyen szuper illat van.
5
ET Szerző | 2023.07.03
Nagyon szuper és tényleg szárítógép után is intenzív!!!
5
Szerző | 2023.07.03
Nagyon! Erős, tartós illat!
5
VZ Szerző | 2023.07.01
Fantasztikusak az illatok!!!
5
GM Szerző | 2023.06.30
Tökéletesen meg vagyok elégedve. Csak ajánlani tudom. Illatozik az egész lakás tőle. Én felmosáshoz is használom😊
5
D Szerző | 2023.06.30
Imádom.Annyira jó illata van a ruháknak és a lakásban is.
5
Szerző | 2023.06.26
Imádom minden illatát. Ezzel a kiszereléssel mindig más illattal tudok öblíteni.
5
KC Szerző | 2023.06.26
NAGYON JÓ. MINDENKINEK AJÁNLOM
5
TT Szerző | 2023.06.25
Nagyon finom tartós illat.Már töbször rendeltem
5
PK Szerző | 2023.06.24
Imádom. Nem is tudok választani. Mindnek nagyon jó az illata.
5
KL Szerző | 2023.06.23
Nagyon jó, ajánlom!!!
5
TT Szerző | 2023.06.22
A legfinomabb illat,amit öblítőben eddig próbáltam
5
SZ Szerző | 2023.05.28
Maximálisan,naggyon jó és tartós illatok,én imádom!!
5
PB Szerző | 2023.05.15
A termékkel nagyon elégedett vagyok, teregetés után fantasztikus illat van a házban. Számítógép használata után is érezni a parfüm illatát. Én a párologtató is szoktam pár cseppet tenni, az illat egész nap érezhető. Nagyon szeretem! Biztos, hogy fogok még rendelni!!!
5
KT Szerző | 2023.05.14
Mi nagyon szeretjük 😊 Napokig akár hetekig lehet érezni az illatát meg a ruhák is puhábak tőle. 😊 Csak ajánlani tudom 😊
5
ST Szerző | 2023.04.04
Fantasztikus, hogy még napokkal később is érezni lehet az illatot a lakásban. Mindegyiket szeretjük, de a nagy kedvenc a zöld és a szürke.
Vissza a boltba