Illatos ruhák: Hogyan szerezzünk kellemes illatot a mosóparfüm segítségével

Mindannyian ismerjük azt az összetéveszthetetlen üdeséget, mely a frissen mosott ruhákból árad. De mi lenne, ha ezt az érzést még fokozni tudnánk? Ebben a cikkben eláruljuk, miért válaszd a mi mosóparfümünket, milyen szövetekre használható és hogyan legyenek általa illatosak a ruháid.

 

ruhák mosása mosógépben

Miért válasszunk Puella mosóparfümöt?

Mosóparfümeinkkel a mindennapi mosás is új élmény lehet. A hosszan tartó illatos ruhákat az illóolajokban gazdag összetevők biztosítják. 

 

A Puella parfümök úgy lettek összeállítva, hogy kíméletesek legyenek a bőrhöz. Bőrgyógyászatilag tesztelt parfümeink így az érzékeny bőrűek számára is ideálisak. 

 

A parfümeink NEM tartalmaznak:

 • nehézfémeket,
 • káros szermaradványokat,
 • dioxánt,
 • különös aggodalomra okot adó anyagokat,
 • parabént,
 • PBT/vPvB anyagokat,
 • mikroműanyagokat,
 • nanoanyagokat.

A Puella termékei nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, és állatkísérlet-mentesek. 

 

Milyen szövetekre alkalmas a mosóparfüm? 

A jelenlegi piacon rengeteg mosáshoz használt termék található, de nem mindegyik képes ugyanolyan kímélően és hatékonyan gondoskodni minden szövetről. A Puella márkájú parfüm védjegye, hogy kímélő hatású és alkalmas különböző szövetek számára. 

 

Legyen az selyem, pamut vagy poliészter, ez a parfüm minőségi illatot biztosít az anyagok károsítása nélkül. 

 

Hogyan adagoljuk a mosóparfümöt?

Ha illatos ruhákra vágysz, melyek hosszabban tartják az illatot, mint egy átlagos öblítő használata után, kezd a helyes adagolással.

 

Útmutató:

 1. Önts az öblítő rekeszbe 5 ml koncentrátumot. 
 2. Tégy a mosógépbe maximum 4 kg ruhát. 
 3. Válaszd ki a megfelelő mosási programot és hőmérsékletet a ruhák címkéin feltüntetett jelek szerint. 

 

Milyen kiszerelésben elérhető a mosóparfüm?

 • Egyszer használatos próbakészlet, 5 ml

Az egyszer használatos próbakészlet esetében egyszerű dolgod van. A tasak tartalmát öntsd az öblítő rekeszbe, majd tégy a mosógépbe maximum 4 kg ruhát. 

 

 • 50 ml-es kiszerelés

Az 50 ml-es kiszerelés esetében ügyeljünk arra, hogy ez a csomagolás kisebb kupakkal rendelkezik. Egy kupak 2,5 ml-nek felel meg, ezért két színig töltött kupakra lesz szükséged az ajánlott adagolás eléréséhez. 

 

 • 250 ml-es és 500 ml-es kiszerelés

Mindkét kiszerelés kupakja 5 ml-es, így az öblítő rekeszbe elég egy színig töltött kupak mosóparfümöt önteni. 

 

Hogyan varázsoljunk erősebb vagy gyengébb illatot? 

Az ajánlott adagolás 4 kg ruhához 5 ml koncentrátum.  Ha gyengébb illatot szeretnél, a hozzáadott mennyiséget mindig csökkentheted, az erősebb hatásért pedig növelheted. 

 

TIPP: Ne feledkezz meg a mosógép rendszeres karbantartásáról 

A por, szennyeződés és vízkő könnyen befolyásolhatja a mosás minőségét és illatát. Hogy a Puella mosóparfüm teljes pompájában tündökölhessen, rendkívül fontos, hogy a mosógéped tiszta legyen és megfelelően működjön

 

A tisztítás módját és idejét illető ajánlások a mosógép márkájától és modelljétől függően eltérhetnek. A mosógép tisztításánál kövesd a használati utasításban leírt lépéseket. 

 

Rendszeresen tisztítsd a mosógéped dobját, ajtó tömítését, filterét és adagolóját, így biztosítod ruháid számára a kellemes és hosszan tartó illatot. Ráadásul ez a gondoskodás meghosszabbítja a mosógép élettartamát is. 

 

Válaszd a minőségi Puella mosóparfümöket 

A Puellánál azon dolgozunk, hogy a lehető legjobbat biztosítsuk - neked, a ruháidnak és a bolygónknak. Legyen hát a mosás egy új élmény. Illatozzanak ruháid épp úgy, ahogy szeretnéd, a Puella mosóparfümöknek köszönhetően.

Vissza a boltba