Puella minta ajándékcsomag, 18 db

Tizennyolc egyszerhasználatos minta ajándékdobozban

First Dream JaLu Double Y EmiJa Frayo Queenka

Lepd meg szeretteid egyedi Puella mosóparfümeinkkel! Ajándékozz nekik 18 mintát tartalmazó csomagot gyönyörű ajándékdobozban. A próbakészlet egy csodás ajándék, amley megörvendeztet és finom illattal áraszt el minden háztartást.

(18 x 5 ml) 1 adag = 5 ml/4 kg ruha.

Szállításra kész
3 900 Ft –15 % 3 300 Ft
Kategória: Mosóparfümök
Minta ajándékcsomag 18db
3 900 Ft –15 %

Válassz az illatok színes kínálatából, amelyben mindenki megtalálja a kedvencét. A First Dream például a levendula és vanília édes szimfóniája, amely gyengéd és nyugtató illattal áraszt el. A virágok és citrusok frissességét kedvelőknek itt a JaLu, amely az összetevők friss harmóniáját biztosítja. Ha valami exotikusat keresel, válaszd az érzéki ylang ylang virág illatú Double Y-t.

Az EmiJa a gyümölcsök és fűszerek világába kalauzol el, így azoknak a kedvence lehet, akik a gazdag és érdekes illatokat kedvelik. A virágos-gyümölcsös illatok kedvelőinek a Frayo-t ajánljuk, amely a virágos és gyümölcsös illatok egyedi szimfóniája. Ha viszont a gyümölcsös-virágos illat a gyengéd, biztos választás a Queenka, amely a legédesebb ellenállhatatlan illatunkal borít be.

Legyen a Puella mosóparfümökkel teli ajándékcsomag nagyszerű meglepetés szeretteid számára, amely feleleveníti, hogy az élet minden pillanata lehet illatos és kellemes.

A Puella mosóparfüm nagyszerű alternatívája a hagyományos öblítőknek. Az innovatív illataink illóolajokon alapulnak és egyedi összetevőinek köszönhetően minden anyagra alkalmasak. Az átható és hosszan tartó intenzitás elárasztja ruháid és kellemes légkört teremt az otthonodban.

Ráadásul az olajos parfümeink használatánál nem kell aggódnod a mosógépre vagy szárítógépre való negatív hatástól sem.

 

Bőrgyógyászatilag tesztelt

A PUELLA mosóparfümjeit olyan dermatológiai vizsgálatoknak vetette alá, amelyeket általában a kozmetikai termékeknek tartanak fenn. Fontos azonban megjegyezni, hogy a mosóparfümök használata megegyezik a hagyományos öblítők használatával, és különbözik a kozmetikai termékek hagyományos, közvetlenül a bőrre történő alkalmazásától. E különbség ellenére a parfümök tesztelése sikeres volt, és megerősítette, hogy a helyes adagolás és a megfelelő kezelés esetén ezek a termékek biztonságosak a bőrre és alkalmasak a rendeltetésszerű használatra.

A Puella mosóparfüm bőrgyógyászati tesztet a PUELLAvone, s. r. o. részére a CENTRUM estetické dermatologie, léčby akné a obličejových dermatóz syncare plus, s. r. o. készítette, 2023.09.27. Letölthető itt: magyar nyelvű dokumentum, eredeti dokumentum.

 

Fontosnak tartjuk termékeink becsületes összetételét és minőségét
Nem tartalmaz
nehézfémeket
Állatkísérlet-mentes
és vegán
Nanoanyagoktól
és mikroműanyagoktól
mentes

Parabén mentes

Termékeink SVHC és parabén mentesek, továbbá nem tartalmaznak nehézfémeket, káros szermaradványokat, dioxánt, PBT/vPvB anyagokat, mikroműanyagokat és nanoanyagokat.

A termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, és állatkísérlet-mentes.

Kérdésed támadt?

 

A választ megtalálod

Ide koppintva
Tökéletes választás a háztartásod számára

 

A Puella mosóparfümök kiemelkednek a hagyományos öblítők közül, mivel nem tömítik el a mosógép alkatrészeit, nem rontanak az anyagok rugalmasságán, ezért azoknak funkcióit sem zavarják meg. Ráadásul termékeink összetétele magas arányban tartalmaz illatolajakat, melyek intenzív és hosszan tartó illatot biztosítanak.

Használati tanácsok és tippek

Fontos termékinformációk

Ez az információ a szabványos jogszabályi figyelmeztetéseket tartalmazza erre a terméktípusra vonatkozóan:

 

First Dream – Levendula és vanília (édes illat).
UFI:VXE6-AW59-Y20E-1GX8
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A parfümöt 5 ml/4 kg ruha arányban adagoljuk az öblítő rekeszbe. Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; linalool; linalil-acetát; hexil-szalicilát; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; hexilcinnamaldehid; kumarin; citronellol; eugenol; undec-10-enál; D-limonén; geranil-acetát; 2-metil-3-(4-izopropil-fenil)propanál; δ-damaszcenon. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
 


JaLu –
Virág- és citrusillatok (friss illat).
UFI:HRCF-8YAY-Q207-M9S9
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A parfümöt 5 ml/4 kg ruha arányban adagoljuk az öblítő rekeszbe. Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; aldehid C 12 MNA; dodekán; allil-3-ciklohexil-propionát; citronellol; 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanál; eugenol; linalool; 2,4-dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid; 1,8-cineol; D-limonén. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
 
 

Double Y –
Ylang Ylang virág (friss illat).
UFI:K7TX-U11F-G305-T7T5
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A parfümöt 5 ml/4 kg ruha arányban adagoljuk az öblítő rekeszbe. Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; linalool; dodekanál; aldehid C 12 MNA; 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanál; eugenol; kumarin; heptametil-dekahidroindenofurán; citrál; 2,4-dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid; metil-2,4-dihidroxi-3,6-dimetil-benzoát; metil-cinnamát; geranil-acetát; izoeugenol; δ-damaszcenon. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
 
 

Emija –
Gyümölcsös-fűszeres illat.
UFI:6Y71-S1JX-800F-5A3R
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A parfümöt 5 ml/4 kg ruha arányban adagoljuk az öblítő rekeszbe. Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; benzil-szalicilát; linalool; hexilcinnamaldehid; linalil-acetát; piperonál; 2-metil-3-(3,4-metilén-dioxifenil)-propanál; citronellol; geraniol; 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; D-limonén; geranil-acetát; 6,7-dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanon; δ-damaszenon. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.
 
*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek. 
 
 

Frayo – Virág-gyümölcsillat (friss illat).
UFI:0C1K-R1K9-R30W-GD6Y
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A parfümöt 5 ml/4 kg ruha arányban adagoljuk az öblítő rekeszbe. Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; benzil-szalicilát; hexilcinnamaldehid; linalool; D-limonén; citronellol; geraniol; kumarin; linalil-acetát; 2,4-dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid; cisz-hex-3-én-1-il-metil-karbonát; (etoximetoxi)ciklododekán; damaszcenon; izoeugenol. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek. 
 
 
 
Queenka – Gyümölcs-virágillat (a legédesebb illat).
UFI:5RA3-G0V6-130A-XN7F
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A parfümöt 5 ml/4 kg ruha arányban adagoljuk az öblítő rekeszbe. Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: hexilcinnamaldehid; linalool; linalil-acetát; benzil-szalicilát; 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; hexil-szalicilát; D-limonén; cedril-metil-éter; 2-metil-3-(4-izopropil-fenil)propanál; 6,7-dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanon; citronellol; 7-hidroxicitronellál; kumarin; 2-metil-3-(3,4-metiléndioxifenil)-propanál; α-damaszcenon; β-pinén. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

*A termék címkéjén feltüntetett információk a tételtől függően enyhén eltérhetnek.
5
1379x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
MR Szerző | 2024.06.12
Tökéletes illatok. Nagyon szeretem.
5
AK Szerző | 2024.06.12
Imádom! Fantasztikus és hosszantartó illatuk van! Az egész család szereti!
5
FP Szerző | 2024.06.12
Nagyon elégedett vagyok a termékel☺️
5
BA Szerző | 2024.06.11
Szuper,a zöld és a fehér a kedvencem.
5
VJ Szerző | 2024.06.11
Nagyon elégedett vagyok!
5
NV Szerző | 2024.06.11
Nagyon elégedett vagyok a termékekkel.A szállítással minden rendben volt.Szeretem a termékek illatát mind a kedvencem lett.
5
LR Szerző | 2024.06.11
Nagyon!
5
ET Szerző | 2024.06.11
Mindenki próbálja ki, mert nagyon jó. Mi imádjuk, mert különleges illatúak és nagyon tartósak. Végre egy öblítő, ami után a ruhák tényleg sokáig illatosak maradnak. Nálunk a sárga lett a nyerő 🥰
5
FK Szerző | 2024.06.11
Nagyon jó termék. Nekem sikerült illatot választanom, a fehér a kedvencem.
5
PC Szerző | 2024.06.11
5 😊 Maximálisan elégedett vagyok a termékkel 😊
5
FZ Szerző | 2024.06.08
nagyon tetszik, kíellemes illat mind! a szállítás is gyors volt
5
KA Szerző | 2024.06.07
Maximálisan elégedett vagyok vele. Ennyire intenzív és tartós illatokkal még nem találkoztam!
5
DI Szerző | 2024.06.07
Nagyon elégedett a termékel és csak ajánlani tudom mindenkinek!/nagyon jó az illatúak./
5
KJ Szerző | 2024.06.07
Mindegyik illat jó! Nehéz lesz választani.
5
BJ Szerző | 2024.06.06
Tetszenek az illatok , nehéz lesz választani. 5 csillag.
5
TI Szerző | 2024.06.06
Nagyon jók! Imádom!🥰
5
SE Szerző | 2024.06.06
Nagyon jó mindegyik illat!
5
G Szerző | 2024.06.06
Azért rendelek mindig termékminta csomagot, mert mindnek tartós, és fantasztikus illata van. Az egész lakásban nagyon jó illat terjeng mosás után. 😊
5
KZ Szerző | 2024.06.06
Többször rendeltem már, nagyon megszerettem a terméket a tartós és jó illata miatt.
5
GA Szerző | 2024.06.06
Minden illat fantasztikus, azért rendelek mindegyikből mert nem tudok választani!♥️☺️
5
SI Szerző | 2024.06.05
Maximálisan elégedett vagyok,szinte mindegyik termék elnyerte a tetszésemet,egyik illat sem volt tolakodó számomra. Azért érdekes ez,mert én nagyon kritikus vagyok az illatok terén,és valahogy mindegyik illatban megvan az a bizonyos jegy,amit szeretek és az illatérzékelésemet sem bántja. Nagy kedvencem lett a pink(First Dream) és a zöld (Double Y) Köszönöm szépen! ❤️🥰
5
IB Szerző | 2024.06.05
100%elegedett vagyok Nagyon tartós csodálatos illattal
5
BB Szerző | 2024.06.04
Minden illat fantasztikus!
5
RL Szerző | 2024.06.04
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Tartós, jó illata van szinte mindegyiknek. Nem is tudom, hogy meik tetszik jobban. Imádom!!
5
PK Szerző | 2024.06.04
Nagyon jo termek Szuper az illatai
5
BB Szerző | 2024.06.04
Nagyon elégedett vagyok. Az illatok kellemesek és tartósak. Szeretem őket! Legjobban talán a zöld illat fogott meg.
5
HG Szerző | 2024.06.03
Nagyon elégedett vagyok
5
RL Szerző | 2024.06.01
*****
5
GD Szerző | 2024.06.01
Nem tudnék választani, imádom mindet, de a szürke és a piros a favorit nálam. 🙂
5
LZ Szerző | 2024.05.31
Nagyon meg vagyok elégedve. Nagyon gyors kiszállítás és csodás illatok.
5
ZF Szerző | 2024.05.31
Nagyon elégedett vagyok.
5
Szerző | 2024.05.31
Nagyon elégedett vagyok
5
SJ Szerző | 2024.05.30
Nagyon jó a termék meg vagyok vele elégedve
5
CL Szerző | 2024.05.30
Nagyon gyors kiszállítás és csodás illatok🥰
5
MI Szerző | 2024.05.30
Nagyon elégedett vagyok ,azt kaptam amire számítottam Imádom
5
BA Szerző | 2024.05.30
Teljes mértékben meg vagyok elégedve. Szuper termék,szuper illatokal. Csak a puella
5
KL Szerző | 2024.05.29
Fantasztikus termék csak ezt használjuk!!!! Értékelés: 5*
5
AV Szerző | 2024.05.29
Leg jobb ❤️❤️❤️
5
ÉB Szerző | 2024.05.28
Az illat egyszerűen csodás! Odáig vagyok érte...még nem.próbáltam ki mindet,de a JaLu,és a Queenka nagyon bejön❣️Ár értékben is tökéletes! 5 csillag
5
HE Szerző | 2024.05.28
Szuper termék! Teljesen meg vagyok elégedve vele.
5
BZ Szerző | 2024.05.27
Jó minőség tartós finom illatok. Nekem a piros a zöld és a fehér színű jött be . Nemsokára a többit is próbálom . A zöld és a fehér biztos újra rendelés lesz.
5
HK Szerző | 2024.05.26
Nagyon szeretem, csak ajállani tudom! Mindegyik illat nagyon tetszik.
5
BC Szerző | 2024.05.26
respect kováló bolt kiváló termék
5
OB Szerző | 2024.05.24
Nagyon kellemes, tartós illatok. Többször vettem már ajándékba is. Saját részre zöld nagy kiszerelést. Jó, hogy már van pumpám is hozzá! 5*
5
TK Szerző | 2024.05.24
Teljes mértékben elégedett vagyok a 18 darabos ajándékcsomaggal. Mindegyik illatot ki tudtam próbálni ezáltal. Kivétel nélkül tartós, erős az illatuk. Egy mintatermék 5 ml, valóban elég 1 mosáshoz ez a mennyiség.
5
GN Szerző | 2024.05.23
Maximális elégedettség nagyon jó parfüm illat kellemes érzet Mindenkinek szívből ajánlom a mindig friss érzetet . Kitűnő termék ❤️❤️
5
SH Szerző | 2024.05.22
Egyszerűen imádom,mindegyik nagyon jó és tartós az illata is.
5
SI Szerző | 2024.05.22
Nagyon jó!
5
KE Szerző | 2024.05.22
Kíváncsian vártam a minta csomagot és nem csalódtam. Rendkívül kellemes hosszan tartó illatok tárháza. Külön öröm, hogy férjem aki imádja a finom friss illatú ruhákat, megkért, hogy ezentúl csak puellát használjak ❤️
5
NJ Szerző | 2024.05.22
Szkeptikus voltam...de ‼️ nem csalódtam. Az összes illat tartós és tökéletes 😍 Kár színenként felsorolni, mert mind jó. 5*
5
FB Szerző | 2024.05.22
Teljesen beváltotta az ígéretek is és az eljárásokat is mind jó illatú.
5
KK Szerző | 2024.05.21
Imádom! Nagyon elégedett vagyok! 🥰🥰
5
ZK Szerző | 2024.05.21
Nagyon. Isteni az illata . Tartós.
5
KM Szerző | 2024.05.20
Csúcs szuper imàdom.
5
NJ Szerző | 2024.05.20
5*
5
MK Szerző | 2024.05.19
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Az illatok nagyon jó és tartós.
5
KL Szerző | 2024.05.18
Nagyon jó illata van és sokáig lehet érezni, nagyon elégedett vagyok vele.
5
AK Szerző | 2024.05.18
Nagyon jó és tartós az illatuk. Ajánlom❤️
5
SN Szerző | 2024.05.18
CSAK AJÁNLANI TUDOM,NAGYON JÓK.
5
KK Szerző | 2024.05.17
Nagyon finom illatok. A zöld és a fehér a kedvenc. Az egész lakás illatos, nagyon jó!
5
NH Szerző | 2024.05.17
Nagyon elégedett vagyok. Nagyon jo az illatuk
5
SE Szerző | 2024.05.17
Mindegyik nagyon jó!Ajánlom mindenkinek!
5
KA Szerző | 2024.05.17
Kedvenc illatom a sárga fehér,zöld de a többi is nagyon jó.Csak ajánlani tudom másoknak is.
5
JA Szerző | 2024.05.17
Nagyon jó! Ímádom!
5
IF Szerző | 2024.05.17
Teljes mértékben elégedett vagyok a termékekkel, nem csak a ruháimnak van hosszantartó fantasztikus illata, de az egész lakásnak is! Egyszerűen imádom!
5
KK Szerző | 2024.05.17
Isteni finom intenzív illatok mindegyiket szívből ajánlom!
5
AV Szerző | 2024.05.17
A leg jobb termék. Mindegyik illat nagyon jó de van három ami a tuti kedvenc és már meg is lett rendelve. Köszönjük ezeket a csodás illatokat ❤️
5
KS Szerző | 2024.05.16
Nagyon jó illatú mind, s valóban tartós is a kimosott ruhákon.
5
OA Szerző | 2024.05.15
Nagyon elégedett vagyok a termékkel!
5
KV Szerző | 2024.05.15
Nagyon jók. Elégedett vagyok!
5
RR Szerző | 2024.05.15
Nagyon szeretem isteni tartós illatok!
5
Szerző | 2024.05.14
Nagyon elégedett vagyok, már régóta használom. Igen kellemes, és tartós illata van bármelyik változatnak, ezért én mindíg a kis csomagolású öblítőket rendelem. További sok sikert kívánok a Puella "csapatának", gratulálok!
5
MB Szerző | 2024.05.14
Maximális elégedettség! :) Alig várjuk, hogy kipróbáljuk az összes illatot!!!
5
NR Szerző | 2024.05.14
Nagyon szeretjük az illatát. Kellemes.
5
KB Szerző | 2024.05.14
Imádom a terméket, ha elfogy mindig rendelek😊
5
VE Szerző | 2024.05.14
10/10 Nagyon jó illatú mindegyik nagyon szeretem És nem bántam meg hogy ki próbáltam újra és újra használom és fogom is imádom
5
GR Szerző | 2024.05.13
Nagyon jónak találom, fogok még rendelni.
5
FJ Szerző | 2024.05.12
Maximálisan elégedett vagyok a termékkel. 🙏
5
PE Szerző | 2024.05.12
Nagyon szeretem mindegyik illatot.Tartós és kellemes.
5
MB Szerző | 2024.05.10
Egyszerűen imádom! A szárítógépből kivett ruháknak is szuper az illatuk.
5
DB Szerző | 2024.05.10
Kellemes, hosszan tartó illatok!
5
AL Szerző | 2024.05.10
Nagyon, mindig rendelek...
5
CK Szerző | 2024.05.10
Tőkeletes❤️
5
SE Szerző | 2024.05.10
Az összes illat nagyon kellemes és tartós. Szívesen vásárolok ezek után is. Másoknak is ajánlom a Puella mosóparfümöket, hogy próbálják ki. Nem fognak csalódni benne.
5
MT Szerző | 2024.05.09
Nagyon kellemes, hosszan tartó illatok.
5
DA Szerző | 2024.05.09
Maximálisan elégedett vagyok a Puella illatokkal, és bátran ajánlom minden kedves érdeklődőnek, hogy próbálják ki bátran. A ruhák sokáig megőrzik a friss illatot, a mosógépben is sokáig érezhető a mosóparfüm.
5
BK Szerző | 2024.05.09
Fantasztikusnak tartom az összes illatot! Imádom mindet, viszont a zöld lett a kedvencem. Ajánlom mindenkinek, mert nagyon kellemes, intenzív illatuk van.
5
TS Szerző | 2024.05.09
Nagyon szeretem, hosszan tartó kellemes illat!
5
ÁH Szerző | 2024.05.09
Nagyon elégedett vagyok. Nagyon jó minden termék! Most a parfümöt szeretném kipróbálni!😀🫶🏼
5
TT Szerző | 2024.05.07
Az illatok lenyűgözően finomak. Biztos, h rendelek belőlük még
5
MA Szerző | 2024.05.07
Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel. Tökéletesen el van találva az összes illat minden izlésre .Nem beszélve a tartosságáról..Fantasztikus!
5
VJ Szerző | 2024.05.07
Teljes mértékben elégedett vagyok!!! Fantasztikus, tartós illatok!!! 🥰
5
NL Szerző | 2024.05.07
Az öblítő mintából rendeltem, ami nagyon szuper. Az illatát Nagyon sokáig megtartja. Mindenkinek szívből ajánlom.
5
PM Szerző | 2024.05.06
Nagyon elégedett vagyok, hamar megérkezett, szép igényes a csomagolás, csodásak az illatok és nem túl erős (amitől picit tartottam) hanem finom, kellemes illatú lesz a ruha. Ajánlom!
5
RS Szerző | 2024.05.06
Nagyon jó illatú mindegyik termék ..igen elégedett vagyok! Köszönöm
5
JN Szerző | 2024.05.04
Nagyon jók a termekek.
5
SP Szerző | 2024.05.03
***** Egyszerűen Imádom!!!
5
ST Szerző | 2024.05.02
Nagyon szuper mindegyik illat. Mindenkinek ajánlani tudom!
5
KL Szerző | 2024.05.02
Kiváló termék.. kellemes illatok..meg vagyok teljesen elègedve
5
HK Szerző | 2024.05.02
Nagyon elégedett vagyok a termékkel, mindegyik illattal. Variálom az illatokat, így nem szokom meg. Többen kérték, hogy mondjam meg, hol lehet ilyent venni.
5
NR Szerző | 2024.05.02
Szárítógép után is kellemes, tartós illatok.
5
JP Szerző | 2024.05.01
Nagyon elégedett vagyok, én abemutato csomagokat használom, hogy ne unjam meg egy ,egy illatot.Csak ajánlani tudom.*****
5
MJ Szerző | 2024.05.01
Imadom az összes illatot,de a legeslegjobb nekem a kék Hetek múltán is árad a ruhákból a finom illat. Sokan kérdezik,hogy mit használok,büszken vállalom,h Puellét.
5
BM Szerző | 2024.04.30
Szuper jó! Még csak egy illatot próbáltam de nagyon tetszik 3 napha mostam de a mosogép még mindig árasztja a finom illatot magából! 5 *
5
KI Szerző | 2024.04.30
Mindegyik illat nagyon tetszik. Napokig érezni a ruhákon és az egész lakásban. Nem bántam meg, hogy megrendeltem az illatmintákat. Már leadtam az újabb rendelésemet.
5
SI Szerző | 2024.04.30
Kiváló 5* Az összes illat hihetetlenül kellemes. Nehéz választani közülük!
5
ML Szerző | 2024.04.30
Szuper
5
OG Szerző | 2024.04.25
Kivàló
5
KZ Szerző | 2024.04.25
Teljes mértékben elégedett vagyok. 5 csillagra értékelem. Nagy jó az illatuk és tartós.
5
KE Szerző | 2024.04.25
Nagyon jó az illatuk, az egész családnak tetszik!
5
MZ Szerző | 2024.04.24
Nagyon elégedett vagyok! Jó az illatuk és tartosak.
5
NL Szerző | 2024.04.24
Szuper illatos
5
DV Szerző | 2024.04.23
Nagyon jó illatú az összes,de a legjobb a zöld
5
JH Szerző | 2024.04.23
Nagyon nagyon jó illatuk van és tartós is!😍😍 Imádom
5
GK Szerző | 2024.04.21
Nagyon szeretem.
5
IS Szerző | 2024.04.21
Imádom 🥰😍 mindegyik illatot tartós és nagyon erős 🌷❤️az egész lakás terjeng az illatától 😍
5
SA Szerző | 2024.04.21
Nagyon jó a termék. Tartós, finom illatok.
5
VZ Szerző | 2024.04.19
Nagyon jó illatú a ruha tőle.
5
HN Szerző | 2024.04.18
Teljes mértékben!
5
UF Szerző | 2024.04.17
Tökéletes termékek :)
5
Szerző | 2024.04.17
Minden illat nagyon jó.
5
KS Szerző | 2024.04.16
Tökéletes a tèrmèkeik ès csak innen fogok rendelni
5
MR Szerző | 2024.04.16
Nagyon szeretem, mindennap használom valamire, illatos az egész lakás 😊
5
BR Szerző | 2024.04.16
Imádom az összes mintát!😊
5
FI Szerző | 2024.04.15
Szuper nagyon jó illatok a kiszállitás is tökéletes!
5
E Szerző | 2024.04.15
Szuper, nagyon hosszantartó illatok. Gyors kiszállítás
5
KT Szerző | 2024.04.14
El nem tudom mondani, hogy mennyire
5
LI Szerző | 2024.04.13
Mint mindig, tökéletes, csodás illatok 😘
5
BG Szerző | 2024.04.12
Nagyon meg vagyok elégedve a termékekel.Csak ajánlani tudom mindenkinek Szuper az illata és a ruhák anyagai is.
5
TF Szerző | 2024.04.12
***** Teljes mértékben!!
5
NN Szerző | 2024.04.12
Èn csak úgy hívom ILLAT MENYORSZÁG ♥️♥️
5
PN Szerző | 2024.04.11
A legjobb öblítő, amivel valaha találkoztam. Minden illat szuper, tartós.
5
SE Szerző | 2024.04.10
Imádom mindet 🥰
5
JZ Szerző | 2024.04.09
Nagyon !!!
5
MJ Szerző | 2024.04.06
Nagyon
5
DR Szerző | 2024.04.05
Mindegyik mintának csodálatos, valóban hosszantartó illata van, még szárítógép használata után is illatoznak a ruhák. Le is cserélem a régi öblítőmet.
5
BA Szerző | 2024.04.04
Fantasztikus imadom!
5
MS Szerző | 2024.04.02
Nagyon szeretem az illatokat egytől egyik mindegyiket., nem tudok választani közülük. A ruhákon sokáig érződik , de nem zavaróan, és a szárítógépből is illatosan veszem ki .
5
KI Szerző | 2024.04.01
Teljesen elégedett vagyok. Nagyon jó az illatuk!!!!
5
P Szerző | 2024.04.01
Gyors, ingyenes szállítás. Mindegyik illat szuper erős és tartós, biztos rendelek még
5
ON Szerző | 2024.03.30
5
5
KM Szerző | 2024.03.27
Tökéletesen elégedett vagyok, remek illatok, tartósság.
5
PA Szerző | 2024.03.27
Mindegyik illat nagyon finom,és tartósan megmarad a ruhákban nem illan el...❤️❤️
5
SA Szerző | 2024.03.26
Nagyon tartós. Jók illatok. Csak ajánlani tudom.
5
BE Szerző | 2024.03.25
Maximálisan elégedett vagyok tartós jó illatok 1hét használat után is érezni lehet
5
MS Szerző | 2024.03.21
Nagyon jó tartós illatok.👌 Mindegyik kellemes, intenzív.🤗 Mindenkinek ajánlom.😊
5
JN Szerző | 2024.03.21
Nagyon meg vagyok elégedve vele főleg a zölddel .
5
Szerző | 2024.03.20
Nagyon jó az összes illat. A kék és a piros a legjobb számomra.
5
AA Szerző | 2024.03.20
Nagyon jók a termékek, illatmintát és lakásparfümöt rendeltem és elégedett vagyok. Szuper illatok.
5
CK Szerző | 2024.03.19
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Általában az illatmintát szoktam vásárolni.
5
PS Szerző | 2024.03.19
Csodás az összes illat 😊 zöld és a fehér a favorit 😊
5
SN Szerző | 2024.03.18
Teljes mértékben fantasztikus 🤗 imádom 🥰
5
Z Szerző | 2024.03.18
Szuper az összes illat! A favorit a kék, legközelebb nagyobb kiszerelésben rendelek. :)
5
HH Szerző | 2024.03.18
Nagyon szuper az összes termékük!!👍
5
SB Szerző | 2024.03.17
Nagyon tetszik az összes illatt🤩Imádjuk őket
5
SP Szerző | 2024.03.16
Egyszerűen nagyszerű! fogunk még rendelni.
5
FL Szerző | 2024.03.15
Imádjuk az összes illatot, fogunk még rendelni sokat :)
5
Szerző | 2024.03.14
elnyerte a tetszésem a próbacsomag, így vásárolni fogok még.
5
MA Szerző | 2024.03.13
Fantasztikus! Minden szín szuper, az egész lakást átjárja, nagyon kellemes. Ami nagyon nagy pozitívum, hogy a szárítógép után is illatosak a ruhák. Sőt! A szárítógép is illatos😀 A kiűrült tasakot a cipősszekrénybe tettem próbára. Reggelre illatáradat volt😂 Mindenkit rábeszélek.
5
SJ Szerző | 2024.03.13
Nagyon elégedettek vagyunk,kellemes az illata a ruhák még napok múlva is friss illatúak !Szuper !!!
5
HA Szerző | 2024.03.07
A leges legjobb illatosîtó ami létezik. Nem csak a ruhának van isteni illata, hanem az egész lakásban. Egy hét múlva is érezték a barátnőim és rendeltek és rendelni fognak. Én örökre elköteleztem magam. Imádom. Főleg az édes illat a kedvencem. Köszönöm❤️❤️❤️❤️❤️
5
MP Szerző | 2024.03.07
Nagyon szeretem őket. Nekem a fehér lett favorit. ❤️
5
KR Szerző | 2024.03.06
Nagyon elégedett vagyok hodszantartóan érezhetőa ruhákon imádom:) Évek óta használok szarítógépet eddig bármilyen öblitőt vettem a száritogép után nem volt érezhető a Puella az egyetlen amit utánna is intenzíven lehet érezni a ruhákon ,imádom
5
SM Szerző | 2024.03.06
Nagyon elégedett vagyok a termékkel már kétszer rendeltem és biztos rendelni fogok még.😀
5
BE Szerző | 2024.03.05
Nagyon elégedett vagyok a termékkel! Mindegyik illat kellemes, intenzív. A kék es zöld a család kedvenc illata . ❤️ imádjuk! Köszönjük puella 🥰
5
TK Szerző | 2024.03.05
Imádom az illatát ❤️
5
BA Szerző | 2024.03.04
Nagyon elégedett vagyok! Imádom minden illatát!
5
NO Szerző | 2024.03.04
Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel! Nagyon jó illata van mindegyik öblítőnek! Csak ajánlani tudom!
5
KR Szerző | 2024.03.04
Mindegyik illat nagyon intenzív és szuper jó ☺️
5
AK Szerző | 2024.03.03
Imádjuk a puella összes illatát az egész család ezt használja. Örülök hogy megtaláltunk titeket!
5
VA Szerző | 2024.03.02
Intenzív illat szaritogep után is. Zöld a kedvenc.
5
KK Szerző | 2024.02.28
Maximálisan elégedett vagyok a termékkel, az illatok nagyon jók és tartósak. A kiszállítás gyors, mindenkinek szívből ajánlom!
5
VZ Szerző | 2024.02.28
Imádom az összes illatot nagyon tartós és egyedi egytől egyig.
5
KV Szerző | 2024.02.27
Nagyon jó termék.
5
VI Szerző | 2024.02.27
Nagyon szeretem,szuper termék!
5
BR Szerző | 2024.02.23
Elégedett vagyok tulságosan is a termékkel azóta csak azzal mosok és a szobát is teljesen eláraztotta az illat csak ajánlani tudom mindenkinek és a kiszállítás is gyors!
5
DD Szerző | 2024.02.23
Nagyon jó illatúak lesznek a ruhàk maximálisan elégedett vagyok a termékkel.😁
5
KI Szerző | 2024.02.22
Nagyon szeretem,hosszan tartó,finom illata van,ami mosásnál az egèsz házban érezhető. Mióta kipróbáltam,nem használtam más fajta mosóparfümöt vagy öblítőt!!
5
VV Szerző | 2024.02.22
Maximálisan elégedett vagyok a termékkel, mindnek isteni illata van
5
RL Szerző | 2024.02.22
Teljesen elégedett vagyok a termékkel! Mindegyik illat kellemes,hosszantartó,talán a fehér és a kék ami nekem legjobban tetszik!
5
KC Szerző | 2024.02.22
Nagyon elégedett vagyok a termékkel! Az illatuk csodálatos és hosszan tartó. A zöld a kedvencem. Ágyneműt csak a zöldel mosom..imádom szaglászni. Csak ajánlani tudom mindenkinek! ❤️
5
PA Szerző | 2024.02.22
Szuper! Csak ezzel mosok mióta kipróbáltam! Mosás után is napokig lehet érezni az illatát a ruhákon! Azóta már több ismerősömnek is ajánlottam, és többen is csak a Puellához ragaszkodnak azóta is!
5
KM Szerző | 2024.02.21
Szuper termékek! Imádom
5
SD Szerző | 2024.02.19
Már nem elöször rendeltem. A termék szuper isteni tartós.mosásra és illatositásra is tökéletesen alkalmas.mindig mintakészleteket rendelek mert nem tudom eldönteni melyik illat a legfinomabb. Mindegyiket imádom.😍😍😍
5
PZ Szerző | 2024.02.18
Szuper, tényleg tartós illatok. Kissé szkeptikus voltam, de meggyőzött a minta csomag. Most már csak választani nehéz
5
FA Szerző | 2024.02.18
Nagyon, több embernek is ajánlottam akik már termék mintákat is rendeletek velem.
5
TS Szerző | 2024.02.18
Nagyon meglepődtem hogy milyen intenzív illata van, rendkívül hosszú ideig érződik nagyon elégedett vagyok a termékkel.
5
VT Szerző | 2024.02.15
Nagyon elégedetek vagyunk! Nagyon tartós és remek illatúak a ruhák! Jobbat nem lehet találnina piacon! Az ár különbözet szerintem megéri!
5
SK Szerző | 2024.02.15
Ha azt mondom, hogy alig várom, hogy moshassak, akkor szerintem mindent elárultam...
5
GI Szerző | 2024.02.15
Szuper jó illatok😉
5
SB Szerző | 2024.02.15
Imádom. Csak ajánlani tudom.
5
KA Szerző | 2024.02.15
Nagyon elégedett vagyok.
5
SV Szerző | 2024.02.14
Nagyon elégedett vagyok, az egész család szeretik az illatokat.
5
LK Szerző | 2024.02.14
Nagyon elégedett vagyok, szkeptikus voltam, de betalált!
5
FG Szerző | 2024.02.14
Kiváló minőségű illatú ,tartós a ruhák puhaságaról nem is beszélve egyszóval tökéletes csúcsminőség.Kiszállítás és ügyfélkapcsolat maximálisan jó kifogásolhatatlan minden téren.
5
RM Szerző | 2024.02.14
Telejsen elégedetek vagyunk. Rendszeresen rendelünk nem használunk más terméket már. Gyors szállitás.
5
DJ Szerző | 2024.02.14
Tökéletesen elégedett vagyok. Tartósak, kellemesek az illatok.
5
AA Szerző | 2024.02.14
Nagyon jó tartós illat, és a lakás is illatozik.
5
TL Szerző | 2024.02.14
Nagyon szeretem mindet, a zöld egy picit előnyben🥰
5
N Szerző | 2024.02.13
A zöld illattal tetszett a legjobban! Az összes illat belépte az egész lakást friss illattal!
5
KA Szerző | 2024.02.13
Nagyon elégedett vagyok. Tartós, gazdaságos, kellemes illatok.
5
KK Szerző | 2024.02.13
Teljes mértékben elégedett vagyok
5
LZ Szerző | 2024.02.12
*****
5
SA Szerző | 2024.02.12
Nagyon jó termékek ,nekem mindegyiknek tetszik az illata es a ruhákon is megmarad szárítógep után is !!!
5
DB Szerző | 2024.02.12
Imádom!
5
A Szerző | 2024.02.12
Nagyon kellemes illatuk van.
5
SZ Szerző | 2024.02.11
Brutàlisan jó!!!!
5
KL Szerző | 2024.02.10
Nagyon jó illatok!
5
GI Szerző | 2024.02.10
5 csillag.Tényleg nagyon jó illatúak.😇Plusz gyors kiszállítás!
5
KI Szerző | 2024.02.10
Teljes a szerelem. Minden illat fantasztikus. Tartós és mindenki kérdezi milyen parfümöt használok. Aztán mindenki a homlokára csap hogy igen hallott róla de még gondolkodik a rendelésen. Egy csomóan rendeltek szerintem így. Köszönöm Puella
5
ÁL Szerző | 2024.02.09
Nsgyon szuper
5
OK Szerző | 2024.02.09
Nagyon elégedett vagyok, végre egy termék, ami szárítògép után is megmarad az illata😇 3 fajta illat a kedvenc
5
SM Szerző | 2024.02.09
Nagyon szeretem, nagyon tartós az illata!
5
DG Szerző | 2024.02.09
Nagyon szuper termék, csak ajánlani tudom mindenkinek. Iszonyatosan tartós illata van és igazából mindegyiknek jó az illata, nehéz favoritot választani... szupi köszi...
5
DA Szerző | 2024.02.08
Még nem próbáltam ki az összes illatot de tényleg tartós.
5
ME Szerző | 2024.02.08
Szuper jó! Szárítógépből kivéve is, a ruhák hosszan tartják az illatot!
5
Szerző | 2024.02.08
Imádom 🤩 Még szárítógép használattal is az egész lakásban illatgelhő van 🤩
5
Szerző | 2024.02.08
Nagyon szeretem!
5
GM Szerző | 2024.02.07
SZUPEREK!
5
KZ Szerző | 2024.02.06
Fantasztikus illatuk van nekem a kék és a zöld jött be a legjobban. Sokáig megmarad az illat a ruhákon, szárításkor az egész lakásban érződik az illat. Csak ajánlani tudom.
5
AS Szerző | 2024.02.06
Tartós kellemes illatok, jó választás volt.
5
JJ Szerző | 2024.02.05
Nagyon szuper termék, még szárítógép után is kellemes illat.
5
PA Szerző | 2024.02.05
Szuper termékek, csodálatos illatokkal! Mi szárító gépben szárítjuk a ruhát , az egész házat bejárja az illat, és megmarad az illat a ruhákban is még hetekkel később is! Rendelem is a nagy kiszerelésű parfümöket!!!
5
SB Szerző | 2024.02.05
NAGYON, szuper illata van a ruháknak 🤗
5
Szerző | 2024.02.05
Nagyon szeretem a terméket, már előzőleg is rendeltem. A ruhák nagyon illatossak és sokáig megmaradnak, a ruhák száradásakor az egész lakásban érződik az illat. Maximálisan megvagyok elégedve. A zöld és a piros a kedvencem.
5
MJ Szerző | 2024.02.05
Imádom az illatukat a kék ,zöld és rózsaszín a kedvenceim. Azért választom a 18-as illatmintát mert árértékben nekem így megfelel.
5
BJ Szerző | 2024.02.03
Imádom ezt a terméket, már sokadszorra rendeltem. A többi terméket is ki fogom próbálni!
5
MM Szerző | 2024.02.03
Teljesen elégedett vagyok a termékkel. Nagyon jók az illatok, kedvenc a kék és a zöld.
5
RB Szerző | 2024.02.03
Nagyon szeretem a Puella termékeit viszonylag rendszeresen vesszük a termékeket. Imádom ahogy illlatozik a lakás😊
5
ZS Szerző | 2024.02.03
Teljes mértékben elégedett vagyok. Egyszerüen fantasztikus és tartós illatok! Bátran ajánlom!
5
KA Szerző | 2024.02.02
Szuper csak ajánlani tudom!
5
MV Szerző | 2024.02.02
Imádom az illatokat és azt, hogy nagyon tartós❤️
5
TJ Szerző | 2024.02.02
Nagyon jó lehetőség a mosóparfüm minden ilatvariációját kipróbálni. Az pedig, hogy minden illatból 3 darab van benne, még biztosabbá teszi a választást a több kipróbálási lehetőséggel. Jelenleg a sárgára szavazok, azután, hogy egyszer már mindegyiket kipróbálta, e még kétszer megpróbálhatom a csomag révén az összes illatot. Köszönöm.
5
LG Szerző | 2024.02.02
Nagyon jó illatúak.
5
KP Szerző | 2024.02.02
Tökéletes! Nagyon szeretjük.
5
BM Szerző | 2024.02.02
Szuper termék,kellemes illatú,puha ruhák hosszú ideig!❤️
5
BE Szerző | 2024.02.02
Szuper termék.Már a családom két lányom is ezt használja.
5
JM Szerző | 2024.02.01
Szuper termék, elégedett vagyok vele.
5
FJ Szerző | 2024.02.01
100% Meg vagyok elégedve. Az égész lakás illatozik.
5
SE Szerző | 2024.01.31
Nagyon szeretem, a csalàd rendesen kiakad, ha nem èrzi a lakàsban ezt a csodàllatosan finom illatot, akàr a ruhàjukon, akàr a lakàsban! Imàdom aki kitalàlta, forgalmazza! Szuper jó ! Mindenkinek csak ajâlani tudom, nem fog csalodni, de a csalàd igen, ha elfelejtik megrendelni, ès nincs az a finom illat amit megszoktak!
5
EZ Szerző | 2024.01.31
Ajánlom másnak is .. Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel ès a gyors kiszállítással
5
Szerző | 2024.01.31
Alig vártam megérkezzen, alig vártam, hogy kipróbálhassam mind a 6-ot. Kipróbáltam, most nem tudom eldönteni melyik a legjobb 👍💯. Nagyon jó illatúak!
5
BZ Szerző | 2024.01.31
Nagyon elègedett vagyok imádom ❤️❤️❤️❤️ha gondolkozik valaki rajta rendelje meg nyugodtan
5
MP Szerző | 2024.01.31
Szuper jó!
5
EA Szerző | 2024.01.31
Édesanyám imádlja az illatokat és ez a ruhák mosásánál is fontos neki. Ezért jándékba vettem neki ezt a minta csomagot. Egyszerűen oda meg vissza van érte, már ki is választotta azokat az illatokat, amik tetszenek neki és parancsba adta, hogy rendlejek belőle még. Szóval nagyon elégedettek vagyunk vele.
5
MI Szerző | 2024.01.31
én már rendszeresen használom, most Barátnőmnek kértem mintákat. Eddig 100 % elégedettséggel.
5
Szerző | 2024.01.30
Mindegyiknek nagyon kellemes és tartós az illata
5
NM Szerző | 2024.01.29
Szenzációs!
5
GM Szerző | 2024.01.29
Nagyon szeretem És merem ajánlani
5
PA Szerző | 2024.01.28
Szuper a termék!!!
5
TG Szerző | 2024.01.28
Nagyon szuper tartós illat ..egész házban kellemesen érződik. Meg vagyok elégedve!
5
FS Szerző | 2024.01.28
A legjobban a kék es a zöld jelzésű termékeket kedvelem. Ezeknek érzem a legintenzívebben az illatát. De a többi is kellemes.
5
Z Szerző | 2024.01.28
Gőzös lg 9/6 mosò/szàrìtògèp.Akinek ilyen van tudja semmi nem marad rajta .Ez kivètel szuper termèk.A zöld ,a sàrga ,a fehèr ,pink mèg szàrìtàs utàn is intenzìven èrezhető a ruhàn.Meg vagyok elègedve a termèkkel.Lehetne olcsòb...
5
PV Szerző | 2024.01.27
Nagyon tetszik
5
KS Szerző | 2024.01.27
Teljes mértékben elégedett vagyok és imádom a termeket
5
MA Szerző | 2024.01.27
Maximálisan elégedett vagyok. Csodás illata van. A zöld a kedvenc 😊
5
IN Szerző | 2024.01.26
Nagyon elégedett vagyok. Hosszan tartó, finom illatok.
5
Szerző | 2024.01.26
Nagyon jó illatok. Zöld a kedvenc,🥰
5
SE Szerző | 2024.01.26
Nagyon elégedett vagyok, fantasztikus az összes illat. 🙂
5
VK Szerző | 2024.01.26
A legjobb amit eddig próbáltam
5
NA Szerző | 2024.01.26
Mindegyik illat, nagyon tetszik, felváltva használom őket! :)
5
MI Szerző | 2024.01.26
Bár ajándékba vettem, de azért, mert már hadználom a terméket és isteni tartós illata van.
5
HP Szerző | 2024.01.26
Nagyon elégedett vagyok a termékekkel. Fantasztikus illatok.
5
SZ Szerző | 2024.01.26
Tökéletes! Szárítógép után is marad az illat!
5
BM Szerző | 2024.01.25
Nem próbáltam még ki minden illatot,de eddig nálam a kék a nyerő. Minden illat isteni biztosan venni fogok még belőle,csak ajánlani tudom mindenkinek!
5
RZ Szerző | 2024.01.25
Nagyon szuper illatok. Nekem a zöld kicsit erős illat, de fél adaggal tökéletes. Biztosan rendelek még.
5
KB Szerző | 2024.01.25
Eleinte szkeptikus voltam, de ahogy sorra próbálgattam a minta csomagot...egyszerűen ámulatba estem. A ruháknak isteni illata van, a lakásban napokkal később is érezni..a YY. nagyon tetszett. Biztos vagyok benne, hogy visszatérő vásárló leszek.
5
BB Szerző | 2024.01.25
Imádom 🥰szuper termékek nagyon hosszantartó illattal
5
MK Szerző | 2024.01.25
Az illatok nagyon finomak és tartósak
5
KI Szerző | 2024.01.25
Nagyon elégedett vagyok a termèkkel,megrendeltem az illatcsomagot,kiválasztottam a nekem megfelelő illatokat ès azóta használom minden alkalommal!!! Csodás illata van! A zöld lett a kedvenc! Imádom!
5
LZ Szerző | 2024.01.25
Nagyon kellemes illatok. Tartósak, szárítógép után is sokáig illatoznak a ruhák.
5
KG Szerző | 2024.01.24
Még csak a pirosat próbáltam ki. Számomra szuper az illata, az egész lakás tele volt tőle. Én az összes minta kollekciót vásároltam meg. Azzal nem vagyok tisztában, - ha valaki tudja a választ, azt megköszönném - hogy mint az öblítő puhítja is, antisztatizálja-e a ruhát, vagy csak kizárólag az illatot biztosítja?
5
MG Szerző | 2024.01.24
Nagyon finom illatok, csak ajánlani.
5
MT Szerző | 2024.01.24
A termékkel 100% ban meg.vagyok elégedve ,minden illat szuper!
5
SV Szerző | 2024.01.24
Nagyon jó intenzív illata van és sokáig érezhető! Csak ajánlani tudom! 😊🥰
5
SK Szerző | 2024.01.23
Nagyon kellemes,tartós illata van.
5
KA Szerző | 2024.01.23
Kifejezetten tetszenek az illatok! Brutálisan jók!
5
KK Szerző | 2024.01.23
Nagyon
5
OO Szerző | 2024.01.22
Nagyon elégedett vagyok a termékeikkel, nem először rendeltem és nem is utoljára. 🙂
5
RE Szerző | 2024.01.22
Teljesen elégedett vagyok. A csomag időben érkezett gyönyörű csomagolásban. Mindegyik illat nagyon tetszett, de legjobban a zöld mosóparfüm nyerte el a tetszésemet. Már rendeltem is belőle kettőt a legnagyobb kiszerelésben plusz egy habfürdőt.
5
Z Szerző | 2024.01.22
Szerintem fantasztikus minden illat! Nagyon elégedett vagyok!😊
5
BA Szerző | 2024.01.22
Teljesen elégedett vagyok. Nagyszerű illatok és tartósságuk is kiváló. Nehéz dönteni, hogy melyiket válasszam.
5
MB Szerző | 2024.01.18
Tökéletesen elégedett vagyok a termékkel. Az öblítő illata illatok hosszan tart és kevés is elég a megfelelő öblítéshez. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
5
HK Szerző | 2024.01.17
Nagyon finom illatok, és tartósan érződik. Nagyon jó.
5
AJ Szerző | 2024.01.17
Nagyon szeretem a puella illatokat,legfőképpen 2fajtát. Mindenhol megkérdezik,hogy mi ez a jó illat 🥰
5
HG Szerző | 2024.01.17
Nagyon finom illatú a termék kinálat,szinte minden bemutató csomag illatát kedvelem,ajáñlom a kipróbálását!
5
SK Szerző | 2024.01.17
Nagyon tartós és nagyon jó illata van én már csak ezt használom. Szível ajánlom mindenkinek.
5
FM Szerző | 2024.01.17
Teljes mértékben elégedett vagyok, villámgyors szálítás, tökéletes termék!
5
BA Szerző | 2024.01.16
Tartós, szuper illat összeállítások. Mosás után az egész lakásban érezhető az illat. Csak ajánlani tudom.
5
RL Szerző | 2024.01.16
Teljesen elégedett vagyok.
5
UD Szerző | 2024.01.15
Maximálisan elégedett vagyok☺️ imádom használni Mind a 6 illat nagyon jó 😍😍
5
K Szerző | 2024.01.15
Nagyon tetszik mind a hat illat. Kiemelkedően tartós és kellemes!
5
Szerző | 2024.01.15
Maximálisan elégedett vagyok. Nagyon finom illatúak!
5
KE Szerző | 2024.01.15
Nagyon elégedett vagyok a termékekkel. Kellemes illatok
5
SJ Szerző | 2024.01.15
Csodás illatok kis tasakokban. Mindegyiket szeretem.
5
JZ Szerző | 2024.01.15
Nem ez volt az első rendelésem .Nagyon elégedett vagyok a termékkel ,igazán tartós illatot ad a ruháknak!🙂
5
KK Szerző | 2024.01.15
Maximálisan elégedett vagyok. Az illatok nagyon jók és tartósak. Ajánlom mindenkinek.!
5
NA Szerző | 2024.01.15
Kellemes illatú, tartós termékek. Nagyon elégedett vagyok velük. Csak ajánlani tudom
5
TF Szerző | 2024.01.15
Nagyon finom illatok. Kedvenc a piros és a sárga😁
5
NA Szerző | 2024.01.15
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Ajándékba is vásároltam egy doboz illatmintát azóta ők is ezt használják. Vannak kedvenc illatok zöld sárga piros.
5
KC Szerző | 2024.01.15
Nagyon tetszik mindegyik illat, de legjobban a zöld színű tasakos. Gyorsan megérkezik a csomag.
5
MM Szerző | 2024.01.15
Szuper nagyon meg vagyok elégedve
5
KT Szerző | 2024.01.14
Nagyon elégedett vagyok 🙂 szuper illatok🥰Gyors kiszállítás 🙂
5
MN Szerző | 2024.01.14