Minta ajándékcsomag 18db

Tizennyolc egyszerhasználatos minta ajándékdobozban

First Dream JaLu Double Y EmiJa Frayo Queenka

Lepd meg szeretteid egyedi Puella mosóparfümeinkkel! Ajándékozz nekik 18 mintát tartalmazó csomagot gyönyörű ajándékdobozban. A próbakészlet egy csodás ajándék, amley megörvendeztet és finom illattal áraszt el minden háztartást.

(18 x 5 ml) 1 adag = 5 ml/4 kg ruha.

Szállításra kész
3 900 Ft –15 % 3 300 Ft
Kategória: Mosóparfümök
Minta ajándékcsomag 18db
3 900 Ft –15 %

Válassz az illatok színes kínálatából, amelyben mindenki megtalálja a kedvencét. A First Dream például a levendula és vanília édes szimfóniája, amely gyengéd és nyugtató illattal áraszt el. A virágok és citrusok frissességét kedvelőknek itt a JaLu, amely az összetevők friss harmóniáját biztosítja. Ha valami exotikusat keresel, válaszd az érzéki ylang ylang virág illatú Double Y-t.

Az EmiJa a gyümölcsök és fűszerek világába kalauzol el, így azoknak a kedvence lehet, akik a gazdag és érdekes illatokat kedvelik. A virágos-gyümölcsös illatok kedvelőinek a Frayo-t ajánljuk, amely a virágos és gyümölcsös illatok egyedi szimfóniája. Ha viszont a gyümölcsös-virágos illat a gyengéd, biztos választás a Queenka, amely a legédesebb ellenállhatatlan illatunkal borít be.

Legyen a Puella mosóparfümökkel teli ajándékcsomag nagyszerű meglepetés szeretteid számára, amely feleleveníti, hogy az élet minden pillanata lehet illatos és kellemes.

A Puella mosóparfüm nagyszerű alternatívája a hagyományos öblítőknek. Az innovatív illataink illóolajokon alapulnak és egyedi összetevőinek köszönhetően minden anyagra alkalmasak. Az átható és hosszan tartó intenzitás elárasztja ruháid és kellemes légkört teremt az otthonodban.

Ráadásul az olajos parfümeink használatánál nem kell aggódnod a mosógépre vagy szárítógépre való negatív hatástól sem.

 

Bőrgyógyászatilag tesztelt

A PUELLA mosóparfümjeit olyan dermatológiai vizsgálatoknak vetette alá, amelyeket általában a kozmetikai termékeknek tartanak fenn. Fontos azonban megjegyezni, hogy a mosóparfümök használata megegyezik a hagyományos öblítők használatával, és különbözik a kozmetikai termékek hagyományos, közvetlenül a bőrre történő alkalmazásától. E különbség ellenére a parfümök tesztelése sikeres volt, és megerősítette, hogy a helyes adagolás és a megfelelő kezelés esetén ezek a termékek biztonságosak a bőrre és alkalmasak a rendeltetésszerű használatra.

A Puella mosóparfüm bőrgyógyászati tesztet a PUELLAvone, s. r. o. részére a CENTRUM estetické dermatologie, léčby akné a obličejových dermatóz syncare plus, s. r. o. készítette, 2023.09.27. Letölthető itt: magyar nyelvű dokumentum, eredeti dokumentum.

 

Fontosnak tartjuk termékeink becsületes összetételét és minőségét
Nem tartalmaz
nehézfémeket
Állatkísérlet-mentes
és vegán
Nanoanyagoktól
és mikroműanyagoktól
mentes

Parabén mentes

Termékeink SVHC és parabén mentesek, továbbá nem tartalmaznak nehézfémeket, káros szermaradványokat, dioxánt, PBT/vPvB anyagokat, mikroműanyagokat és nanoanyagokat.

A termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, és állatkísérlet-mentes.

Kérdésed támadt?

 

A választ megtalálod

Ide koppintva
Tökéletes választás a háztartásod számára

 

A Puella mosóparfümök kiemelkednek a hagyományos öblítők közül, mivel nem tömítik el a mosógép alkatrészeit, nem rontanak az anyagok rugalmasságán, ezért azoknak funkcióit sem zavarják meg. Ráadásul termékeink összetétele magas arányban tartalmaz illatolajakat, melyek intenzív és hosszan tartó illatot biztosítanak.

Használati tanácsok és tippek

Fontos termékinformációk

Ez az információ a szabványos jogszabályi figyelmeztetéseket tartalmazza erre a terméktípusra vonatkozóan.

First Dream – Levendula és vanília (édes illat).
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A PUELLA termékek erősen koncentráltak, igy kis mennyiség elegendő a használathoz, aminek köszönhetően kíméletesek a mosógépéhez (egy öblítés = 5 ml/4 kg ruha). Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; linalool; linalil-acetát; hexil-szalicilát; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; hexilcinnamaldehid; kumarin; citronellol; eugenol; undec-10-enál; D-limonén; geranil-acetát; 2-metil-3-(4-izopropil-fenil)propanál; δ-damaszcenon. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.JaLu –
Virág- és citrusillatok (friss illat).
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A PUELLA termékek erősen koncentráltak, igy kis mennyiség elegendő a használathoz, aminek köszönhetően kíméletesek a mosógépéhez (egy öblítés = 5 ml/4 kg ruha). Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; aldehid C 12 MNA; dodekán; allil-3-ciklohexil-propionát; citronellol; 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanál; eugenol; linalool; 2,4-dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid; 1,8-cineol; D-limonén. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.Double Y –
Ylang Ylang virág (friss illat).
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A PUELLA termékek erősen koncentráltak, igy kis mennyiség elegendő a használathoz, aminek köszönhetően kíméletesek a mosógépéhez (egy öblítés = 5 ml/4 kg ruha). Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; linalool; dodekanál; aldehid C 12 MNA; 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanál; eugenol; kumarin; heptametil-dekahidroindenofurán; citrál; 2,4-dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid; metil-2,4-dihidroxi-3,6-dimetil-benzoát; metil-cinnamát; geranil-acetát; izoeugenol; δ-damaszcenon. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.Emija –
Gyümölcsös-fűszeres illat.
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A PUELLA termékek erősen koncentráltak, igy kis mennyiség elegendő a használathoz, aminek köszönhetően kíméletesek a mosógépéhez (egy öblítés = 5 ml/4 kg ruha). Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; benzil-szalicilát; linalool; hexilcinnamaldehid; linalil-acetát; piperonál; 2-metil-3-(3,4-metilén-dioxifenil)-propanál; citronellol; geraniol; 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; D-limonén; geranil-acetát; 6,7-dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanon; δ-damaszenon. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.
 
 

Frayo – Virág-gyümölcsillat (friss illat).
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A PUELLA termékek erősen koncentráltak, igy kis mennyiség elegendő a használathoz, aminek köszönhetően kíméletesek a mosógépéhez (egy öblítés = 5 ml/4 kg ruha). Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; benzil-szalicilát; hexilcinnamaldehid; linalool; D-limonén; citronellol; geraniol; kumarin; linalil-acetát; 2,4-dimetil-ciklohex-3-én-1-karbaldehid; cisz-hex-3-én-1-il-metil-karbonát; (etoximetoxi)ciklododekán; damaszcenon; izoeugenol. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.

 
 
Queenka – Gyümölcs-virágillat (a legédesebb illat).
PUELLA – mosóparfümök, az öblítő legillatosabb, illóolaj alapú alternatívája. Más fontos elemekkel egyedülálló kompozíciót alkot, melynek köszönhetően a Puella termékek kivételes, intenzív karakterrel rendelkeznek. A ruha sokáig illatos marad, még szárítógépben való szárítás után is. A Puella mosóparfüm magas koncentrációjának köszönhetően, kis mennyiség is elegendő a rendkívül intenzív illathatás eléréséhez a hagyományos öblítőkhöz képest. Mosás után nemcsak a fehérnemű, de otthona is illatos lesz. Adagolás: A PUELLA termékek erősen koncentráltak, igy kis mennyiség elegendő a használathoz, aminek köszönhetően kíméletesek a mosógépéhez (egy öblítés = 5 ml/4 kg ruha). Figyelem! A termék kizárólag mosógépben használható (öblítő rekesz). Ha más felületre kerül, azonnal törölje le nedves ruhával / öblítse le vízzel. Legfeljebb 60°C-os vízhőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Magasabb vízhőmérsékleten fennáll annak veszélye, hogy a készülék műanyag részei károsodhatnak. A következőket tartalmazza: hexilcinnamaldehid; linalool; linalil-acetát; benzil-szalicilát; 4-terc-butil-ciklohexil-acetát; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etán-1-on; hexil-szalicilát; D-limonén; cedril-metil-éter; 2-metil-3-(4-izopropil-fenil)propanál; 6,7-dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanon; citronellol; 7-hidroxicitronellál; kumarin; 2-metil-3-(3,4-metiléndioxifenil)-propanál; α-damaszcenon; β-pinén. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: orvosi ellátást kell kérni. Távolítsa el a tartalmat/csomagolást az állami előírásoknak megfelelően.


5
1212x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
BA Szerző | 2024.03.04
Nagyon elégedett vagyok! Imádom minden illatát!
5
NO Szerző | 2024.03.04
Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel! Nagyon jó illata van mindegyik öblítőnek! Csak ajánlani tudom!
5
KR Szerző | 2024.03.04
Mindegyik illat nagyon intenzív és szuper jó ☺️
5
AK Szerző | 2024.03.03
Imádjuk a puella összes illatát az egész család ezt használja. Örülök hogy megtaláltunk titeket!
5
VA Szerző | 2024.03.02
Intenzív illat szaritogep után is. Zöld a kedvenc.
5
KK Szerző | 2024.02.28
Maximálisan elégedett vagyok a termékkel, az illatok nagyon jók és tartósak. A kiszállítás gyors, mindenkinek szívből ajánlom!
5
VZ Szerző | 2024.02.28
Imádom az összes illatot nagyon tartós és egyedi egytől egyig.
5
KV Szerző | 2024.02.27
Nagyon jó termék.
5
VI Szerző | 2024.02.27
Nagyon szeretem,szuper termék!
5
BR Szerző | 2024.02.23
Elégedett vagyok tulságosan is a termékkel azóta csak azzal mosok és a szobát is teljesen eláraztotta az illat csak ajánlani tudom mindenkinek és a kiszállítás is gyors!
5
DD Szerző | 2024.02.23
Nagyon jó illatúak lesznek a ruhàk maximálisan elégedett vagyok a termékkel.😁
5
KI Szerző | 2024.02.22
Nagyon szeretem,hosszan tartó,finom illata van,ami mosásnál az egèsz házban érezhető. Mióta kipróbáltam,nem használtam más fajta mosóparfümöt vagy öblítőt!!
5
VV Szerző | 2024.02.22
Maximálisan elégedett vagyok a termékkel, mindnek isteni illata van
5
RL Szerző | 2024.02.22
Teljesen elégedett vagyok a termékkel! Mindegyik illat kellemes,hosszantartó,talán a fehér és a kék ami nekem legjobban tetszik!
5
KC Szerző | 2024.02.22
Nagyon elégedett vagyok a termékkel! Az illatuk csodálatos és hosszan tartó. A zöld a kedvencem. Ágyneműt csak a zöldel mosom..imádom szaglászni. Csak ajánlani tudom mindenkinek! ❤️
5
PA Szerző | 2024.02.22
Szuper! Csak ezzel mosok mióta kipróbáltam! Mosás után is napokig lehet érezni az illatát a ruhákon! Azóta már több ismerősömnek is ajánlottam, és többen is csak a Puellához ragaszkodnak azóta is!
5
KM Szerző | 2024.02.21
Szuper termékek! Imádom
5
SD Szerző | 2024.02.19
Már nem elöször rendeltem. A termék szuper isteni tartós.mosásra és illatositásra is tökéletesen alkalmas.mindig mintakészleteket rendelek mert nem tudom eldönteni melyik illat a legfinomabb. Mindegyiket imádom.😍😍😍
5
PZ Szerző | 2024.02.18
Szuper, tényleg tartós illatok. Kissé szkeptikus voltam, de meggyőzött a minta csomag. Most már csak választani nehéz
5
FA Szerző | 2024.02.18
Nagyon, több embernek is ajánlottam akik már termék mintákat is rendeletek velem.
5
TS Szerző | 2024.02.18
Nagyon meglepődtem hogy milyen intenzív illata van, rendkívül hosszú ideig érződik nagyon elégedett vagyok a termékkel.
5
VT Szerző | 2024.02.15
Nagyon elégedetek vagyunk! Nagyon tartós és remek illatúak a ruhák! Jobbat nem lehet találnina piacon! Az ár különbözet szerintem megéri!
5
SK Szerző | 2024.02.15
Ha azt mondom, hogy alig várom, hogy moshassak, akkor szerintem mindent elárultam...
5
GI Szerző | 2024.02.15
Szuper jó illatok😉
5
SB Szerző | 2024.02.15
Imádom. Csak ajánlani tudom.
5
KA Szerző | 2024.02.15
Nagyon elégedett vagyok.
5
SV Szerző | 2024.02.14
Nagyon elégedett vagyok, az egész család szeretik az illatokat.
5
LK Szerző | 2024.02.14
Nagyon elégedett vagyok, szkeptikus voltam, de betalált!
5
FG Szerző | 2024.02.14
Kiváló minőségű illatú ,tartós a ruhák puhaságaról nem is beszélve egyszóval tökéletes csúcsminőség.Kiszállítás és ügyfélkapcsolat maximálisan jó kifogásolhatatlan minden téren.
5
RM Szerző | 2024.02.14
Telejsen elégedetek vagyunk. Rendszeresen rendelünk nem használunk más terméket már. Gyors szállitás.
5
DJ Szerző | 2024.02.14
Tökéletesen elégedett vagyok. Tartósak, kellemesek az illatok.
5
AA Szerző | 2024.02.14
Nagyon jó tartós illat, és a lakás is illatozik.
5
TL Szerző | 2024.02.14
Nagyon szeretem mindet, a zöld egy picit előnyben🥰
5
N Szerző | 2024.02.13
A zöld illattal tetszett a legjobban! Az összes illat belépte az egész lakást friss illattal!
5
KA Szerző | 2024.02.13
Nagyon elégedett vagyok. Tartós, gazdaságos, kellemes illatok.
5
KK Szerző | 2024.02.13
Teljes mértékben elégedett vagyok
5
LZ Szerző | 2024.02.12
*****
5
SA Szerző | 2024.02.12
Nagyon jó termékek ,nekem mindegyiknek tetszik az illata es a ruhákon is megmarad szárítógep után is !!!
5
DB Szerző | 2024.02.12
Imádom!
5
A Szerző | 2024.02.12
Nagyon kellemes illatuk van.
5
SZ Szerző | 2024.02.11
Brutàlisan jó!!!!
5
KL Szerző | 2024.02.10
Nagyon jó illatok!
5
GI Szerző | 2024.02.10
5 csillag.Tényleg nagyon jó illatúak.😇Plusz gyors kiszállítás!
5
KI Szerző | 2024.02.10
Teljes a szerelem. Minden illat fantasztikus. Tartós és mindenki kérdezi milyen parfümöt használok. Aztán mindenki a homlokára csap hogy igen hallott róla de még gondolkodik a rendelésen. Egy csomóan rendeltek szerintem így. Köszönöm Puella
5
ÁL Szerző | 2024.02.09
Nsgyon szuper
5
OK Szerző | 2024.02.09
Nagyon elégedett vagyok, végre egy termék, ami szárítògép után is megmarad az illata😇 3 fajta illat a kedvenc
5
SM Szerző | 2024.02.09
Nagyon szeretem, nagyon tartós az illata!
5
DG Szerző | 2024.02.09
Nagyon szuper termék, csak ajánlani tudom mindenkinek. Iszonyatosan tartós illata van és igazából mindegyiknek jó az illata, nehéz favoritot választani... szupi köszi...
5
DA Szerző | 2024.02.08
Még nem próbáltam ki az összes illatot de tényleg tartós.
5
ME Szerző | 2024.02.08
Szuper jó! Szárítógépből kivéve is, a ruhák hosszan tartják az illatot!
5
Szerző | 2024.02.08
Imádom 🤩 Még szárítógép használattal is az egész lakásban illatgelhő van 🤩
5
Szerző | 2024.02.08
Nagyon szeretem!
5
GM Szerző | 2024.02.07
SZUPEREK!
5
KZ Szerző | 2024.02.06
Fantasztikus illatuk van nekem a kék és a zöld jött be a legjobban. Sokáig megmarad az illat a ruhákon, szárításkor az egész lakásban érződik az illat. Csak ajánlani tudom.
5
AS Szerző | 2024.02.06
Tartós kellemes illatok, jó választás volt.
5
JJ Szerző | 2024.02.05
Nagyon szuper termék, még szárítógép után is kellemes illat.
5
PA Szerző | 2024.02.05
Szuper termékek, csodálatos illatokkal! Mi szárító gépben szárítjuk a ruhát , az egész házat bejárja az illat, és megmarad az illat a ruhákban is még hetekkel később is! Rendelem is a nagy kiszerelésű parfümöket!!!
5
SB Szerző | 2024.02.05
NAGYON, szuper illata van a ruháknak 🤗
5
Szerző | 2024.02.05
Nagyon szeretem a terméket, már előzőleg is rendeltem. A ruhák nagyon illatossak és sokáig megmaradnak, a ruhák száradásakor az egész lakásban érződik az illat. Maximálisan megvagyok elégedve. A zöld és a piros a kedvencem.
5
MJ Szerző | 2024.02.05
Imádom az illatukat a kék ,zöld és rózsaszín a kedvenceim. Azért választom a 18-as illatmintát mert árértékben nekem így megfelel.
5
BJ Szerző | 2024.02.03
Imádom ezt a terméket, már sokadszorra rendeltem. A többi terméket is ki fogom próbálni!
5
MM Szerző | 2024.02.03
Teljesen elégedett vagyok a termékkel. Nagyon jók az illatok, kedvenc a kék és a zöld.
5
RB Szerző | 2024.02.03
Nagyon szeretem a Puella termékeit viszonylag rendszeresen vesszük a termékeket. Imádom ahogy illlatozik a lakás😊
5
ZS Szerző | 2024.02.03
Teljes mértékben elégedett vagyok. Egyszerüen fantasztikus és tartós illatok! Bátran ajánlom!
5
KA Szerző | 2024.02.02
Szuper csak ajánlani tudom!
5
MV Szerző | 2024.02.02
Imádom az illatokat és azt, hogy nagyon tartós❤️
5
TJ Szerző | 2024.02.02
Nagyon jó lehetőség a mosóparfüm minden ilatvariációját kipróbálni. Az pedig, hogy minden illatból 3 darab van benne, még biztosabbá teszi a választást a több kipróbálási lehetőséggel. Jelenleg a sárgára szavazok, azután, hogy egyszer már mindegyiket kipróbálta, e még kétszer megpróbálhatom a csomag révén az összes illatot. Köszönöm.
5
LG Szerző | 2024.02.02
Nagyon jó illatúak.
5
KP Szerző | 2024.02.02
Tökéletes! Nagyon szeretjük.
5
BM Szerző | 2024.02.02
Szuper termék,kellemes illatú,puha ruhák hosszú ideig!❤️
5
BE Szerző | 2024.02.02
Szuper termék.Már a családom két lányom is ezt használja.
5
JM Szerző | 2024.02.01
Szuper termék, elégedett vagyok vele.
5
FJ Szerző | 2024.02.01
100% Meg vagyok elégedve. Az égész lakás illatozik.
5
SE Szerző | 2024.01.31
Nagyon szeretem, a csalàd rendesen kiakad, ha nem èrzi a lakàsban ezt a csodàllatosan finom illatot, akàr a ruhàjukon, akàr a lakàsban! Imàdom aki kitalàlta, forgalmazza! Szuper jó ! Mindenkinek csak ajâlani tudom, nem fog csalodni, de a csalàd igen, ha elfelejtik megrendelni, ès nincs az a finom illat amit megszoktak!
5
EZ Szerző | 2024.01.31
Ajánlom másnak is .. Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel ès a gyors kiszállítással
5
Szerző | 2024.01.31
Alig vártam megérkezzen, alig vártam, hogy kipróbálhassam mind a 6-ot. Kipróbáltam, most nem tudom eldönteni melyik a legjobb 👍💯. Nagyon jó illatúak!
5
BZ Szerző | 2024.01.31
Nagyon elègedett vagyok imádom ❤️❤️❤️❤️ha gondolkozik valaki rajta rendelje meg nyugodtan
5
MP Szerző | 2024.01.31
Szuper jó!
5
EA Szerző | 2024.01.31
Édesanyám imádlja az illatokat és ez a ruhák mosásánál is fontos neki. Ezért jándékba vettem neki ezt a minta csomagot. Egyszerűen oda meg vissza van érte, már ki is választotta azokat az illatokat, amik tetszenek neki és parancsba adta, hogy rendlejek belőle még. Szóval nagyon elégedettek vagyunk vele.
5
MI Szerző | 2024.01.31
én már rendszeresen használom, most Barátnőmnek kértem mintákat. Eddig 100 % elégedettséggel.
5
Szerző | 2024.01.30
Mindegyiknek nagyon kellemes és tartós az illata
5
NM Szerző | 2024.01.29
Szenzációs!
5
GM Szerző | 2024.01.29
Nagyon szeretem És merem ajánlani
5
PA Szerző | 2024.01.28
Szuper a termék!!!
5
TG Szerző | 2024.01.28
Nagyon szuper tartós illat ..egész házban kellemesen érződik. Meg vagyok elégedve!
5
FS Szerző | 2024.01.28
A legjobban a kék es a zöld jelzésű termékeket kedvelem. Ezeknek érzem a legintenzívebben az illatát. De a többi is kellemes.
5
Z Szerző | 2024.01.28
Gőzös lg 9/6 mosò/szàrìtògèp.Akinek ilyen van tudja semmi nem marad rajta .Ez kivètel szuper termèk.A zöld ,a sàrga ,a fehèr ,pink mèg szàrìtàs utàn is intenzìven èrezhető a ruhàn.Meg vagyok elègedve a termèkkel.Lehetne olcsòb...
5
PV Szerző | 2024.01.27
Nagyon tetszik
5
KS Szerző | 2024.01.27
Teljes mértékben elégedett vagyok és imádom a termeket
5
MA Szerző | 2024.01.27
Maximálisan elégedett vagyok. Csodás illata van. A zöld a kedvenc 😊
5
IN Szerző | 2024.01.26
Nagyon elégedett vagyok. Hosszan tartó, finom illatok.
5
Szerző | 2024.01.26
Nagyon jó illatok. Zöld a kedvenc,🥰
5
SE Szerző | 2024.01.26
Nagyon elégedett vagyok, fantasztikus az összes illat. 🙂
5
VK Szerző | 2024.01.26
A legjobb amit eddig próbáltam
5
NA Szerző | 2024.01.26
Mindegyik illat, nagyon tetszik, felváltva használom őket! :)
5
MI Szerző | 2024.01.26
Bár ajándékba vettem, de azért, mert már hadználom a terméket és isteni tartós illata van.
5
HP Szerző | 2024.01.26
Nagyon elégedett vagyok a termékekkel. Fantasztikus illatok.
5
SZ Szerző | 2024.01.26
Tökéletes! Szárítógép után is marad az illat!
5
BM Szerző | 2024.01.25
Nem próbáltam még ki minden illatot,de eddig nálam a kék a nyerő. Minden illat isteni biztosan venni fogok még belőle,csak ajánlani tudom mindenkinek!
5
RZ Szerző | 2024.01.25
Nagyon szuper illatok. Nekem a zöld kicsit erős illat, de fél adaggal tökéletes. Biztosan rendelek még.
5
KB Szerző | 2024.01.25
Eleinte szkeptikus voltam, de ahogy sorra próbálgattam a minta csomagot...egyszerűen ámulatba estem. A ruháknak isteni illata van, a lakásban napokkal később is érezni..a YY. nagyon tetszett. Biztos vagyok benne, hogy visszatérő vásárló leszek.
5
BB Szerző | 2024.01.25
Imádom 🥰szuper termékek nagyon hosszantartó illattal
5
MK Szerző | 2024.01.25
Az illatok nagyon finomak és tartósak
5
KI Szerző | 2024.01.25
Nagyon elégedett vagyok a termèkkel,megrendeltem az illatcsomagot,kiválasztottam a nekem megfelelő illatokat ès azóta használom minden alkalommal!!! Csodás illata van! A zöld lett a kedvenc! Imádom!
5
LZ Szerző | 2024.01.25
Nagyon kellemes illatok. Tartósak, szárítógép után is sokáig illatoznak a ruhák.
5
KG Szerző | 2024.01.24
Még csak a pirosat próbáltam ki. Számomra szuper az illata, az egész lakás tele volt tőle. Én az összes minta kollekciót vásároltam meg. Azzal nem vagyok tisztában, - ha valaki tudja a választ, azt megköszönném - hogy mint az öblítő puhítja is, antisztatizálja-e a ruhát, vagy csak kizárólag az illatot biztosítja?
5
MG Szerző | 2024.01.24
Nagyon finom illatok, csak ajánlani.
5
MT Szerző | 2024.01.24
A termékkel 100% ban meg.vagyok elégedve ,minden illat szuper!
5
SV Szerző | 2024.01.24
Nagyon jó intenzív illata van és sokáig érezhető! Csak ajánlani tudom! 😊🥰
5
SK Szerző | 2024.01.23
Nagyon kellemes,tartós illata van.
5
KA Szerző | 2024.01.23
Kifejezetten tetszenek az illatok! Brutálisan jók!
5
KK Szerző | 2024.01.23
Nagyon
5
OO Szerző | 2024.01.22
Nagyon elégedett vagyok a termékeikkel, nem először rendeltem és nem is utoljára. 🙂
5
RE Szerző | 2024.01.22
Teljesen elégedett vagyok. A csomag időben érkezett gyönyörű csomagolásban. Mindegyik illat nagyon tetszett, de legjobban a zöld mosóparfüm nyerte el a tetszésemet. Már rendeltem is belőle kettőt a legnagyobb kiszerelésben plusz egy habfürdőt.
5
Z Szerző | 2024.01.22
Szerintem fantasztikus minden illat! Nagyon elégedett vagyok!😊
5
BA Szerző | 2024.01.22
Teljesen elégedett vagyok. Nagyszerű illatok és tartósságuk is kiváló. Nehéz dönteni, hogy melyiket válasszam.
5
MB Szerző | 2024.01.18
Tökéletesen elégedett vagyok a termékkel. Az öblítő illata illatok hosszan tart és kevés is elég a megfelelő öblítéshez. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
5
HK Szerző | 2024.01.17
Nagyon finom illatok, és tartósan érződik. Nagyon jó.
5
AJ Szerző | 2024.01.17
Nagyon szeretem a puella illatokat,legfőképpen 2fajtát. Mindenhol megkérdezik,hogy mi ez a jó illat 🥰
5
HG Szerző | 2024.01.17
Nagyon finom illatú a termék kinálat,szinte minden bemutató csomag illatát kedvelem,ajáñlom a kipróbálását!
5
SK Szerző | 2024.01.17
Nagyon tartós és nagyon jó illata van én már csak ezt használom. Szível ajánlom mindenkinek.
5
FM Szerző | 2024.01.17
Teljes mértékben elégedett vagyok, villámgyors szálítás, tökéletes termék!
5
BA Szerző | 2024.01.16
Tartós, szuper illat összeállítások. Mosás után az egész lakásban érezhető az illat. Csak ajánlani tudom.
5
RL Szerző | 2024.01.16
Teljesen elégedett vagyok.
5
UD Szerző | 2024.01.15
Maximálisan elégedett vagyok☺️ imádom használni Mind a 6 illat nagyon jó 😍😍
5
K Szerző | 2024.01.15
Nagyon tetszik mind a hat illat. Kiemelkedően tartós és kellemes!
5
Szerző | 2024.01.15
Maximálisan elégedett vagyok. Nagyon finom illatúak!
5
KE Szerző | 2024.01.15
Nagyon elégedett vagyok a termékekkel. Kellemes illatok
5
SJ Szerző | 2024.01.15
Csodás illatok kis tasakokban. Mindegyiket szeretem.
5
JZ Szerző | 2024.01.15
Nem ez volt az első rendelésem .Nagyon elégedett vagyok a termékkel ,igazán tartós illatot ad a ruháknak!🙂
5
KK Szerző | 2024.01.15
Maximálisan elégedett vagyok. Az illatok nagyon jók és tartósak. Ajánlom mindenkinek.!
5
NA Szerző | 2024.01.15
Kellemes illatú, tartós termékek. Nagyon elégedett vagyok velük. Csak ajánlani tudom
5
TF Szerző | 2024.01.15
Nagyon finom illatok. Kedvenc a piros és a sárga😁
5
NA Szerző | 2024.01.15
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Ajándékba is vásároltam egy doboz illatmintát azóta ők is ezt használják. Vannak kedvenc illatok zöld sárga piros.
5
KC Szerző | 2024.01.15
Nagyon tetszik mindegyik illat, de legjobban a zöld színű tasakos. Gyorsan megérkezik a csomag.
5
MM Szerző | 2024.01.15
Szuper nagyon meg vagyok elégedve
5
KT Szerző | 2024.01.14
Nagyon elégedett vagyok 🙂 szuper illatok🥰Gyors kiszállítás 🙂
5
MN Szerző | 2024.01.14
Nagyon jó illatok! Kifogástalan 😊
5
NP Szerző | 2024.01.14
Nagyon szuper illatok. Ajánlom mindenkinek
5
ÚV Szerző | 2024.01.14
Nagyon jó az illata mindegyiknek,minta csomag után egyből rendeltem még
5
M Szerző | 2024.01.14
Csak ajánlani tudom a termékeket, kifinomult illattal, a próbacsomaggal mindenki megtalálja a saját izlésének megfelelőt. Bár lehetne választani melyika legjobb a 6 közül... De nem lehet olyan jók!
5
AE Szerző | 2024.01.14
Nagyon elégedett vagyok, csodálatos,hosszan tartó illatok
5
G Szerző | 2024.01.14
Gyors szállítás, finom illatok 🥰
5
LS Szerző | 2024.01.14
Nagyszerű termék! Szuper illata van mindegyiknek,szárítógép után is illatozik az egész lakás! Imádom
5
V Szerző | 2024.01.14
Eddig 3 illatot próbáltam. Szuper illatok. Biztosan lesz kedvenc közte.
5
HL Szerző | 2024.01.14
Tökéletesen megvagyok elégedve mindegyik illattal.
5
PA Szerző | 2024.01.14
Nagyon elégedett vagyok az összes öblítő elbújhat mögötte❤❤ Mostmár én is puella fan lettem😊
5
HR Szerző | 2024.01.13
Számomra a zöld és kék szuper. Illata nagyon erős és nagyon jó 🙂
5
S Szerző | 2024.01.13
Tartós illatok, teljes megelégedés. A mintacsomag alapján meg is van a befutó típus.
5
LM Szerző | 2024.01.13
Nagyon Sokszor csalódtam már,de ez a termék mostantól a kedvenceim között foglaltak helyet!!!! Köszönöm!!! Kivétel nélkül amit idáig sikerült használnom a csomagból igen szeretem.Gyors szállítás! 😀😘😘
5
HS Szerző | 2024.01.13
A termékek tökéletesek, hosszan tartó intenzív illata van a ruháknak. Kedvencem a zöld és a rózsaszín 🥰🥰
5
ÉM Szerző | 2024.01.12
Nagyon szeretem, hogy van próbacsomag. Így kirajzolódott, hogy számomra a fehér és a zöld feliratú öblítők az első helyezettek, de a többieket is szívesen érzem a ruházatomon.
5
TB Szerző | 2024.01.12
Maximálisan meg vagyok elégedve. Az eddig kipróbált illatok szuperek, még a zöldet és a sárgát utoljára hagyom. Biztosan rendelni fogok nagyobb kiszerelésben a legjobb illatból. Minden illatból adtam a gyerekeimnek is, tesztelik.
5
TE Szerző | 2024.01.12
Maximálisan elégedett vagyok. Mindegyik illatot szeretem. Gyors szállítás.
5
SZ Szerző | 2024.01.12
Már többször rendeltem szürke,sárga a kedvenc,de mindegyiket szeretem nagyon!Nagyon tartós illatok,szeretem mikor belengi a lakást az illat!😊
5
KT Szerző | 2024.01.12
Imádom mind a hat illatot, tartós és intenzív illatú. Gyors szállítás. *****
5
KV Szerző | 2024.01.12
Többször rendeltem már, imádom! Ágytakaróra, ágyneműre, törölközőre használom.
5
KB Szerző | 2024.01.12
Maximálisan elégedett vagyok!🥰
5
VA Szerző | 2024.01.12
Teljes. Mértékben elégedett vagyok , a termékkel. Mindegyik finom illatú
5
HL Szerző | 2024.01.11
Maximálisan. Még csak 3 illatot próbáltam,de eddig mindegyik tetszett.
5
RM Szerző | 2024.01.11
5
5
IH Szerző | 2024.01.11
Nagyon tetszik a termék,tartós intenzív illata van. Szállítás is nagyon gyors. 🤗
5
HZ Szerző | 2024.01.11
Mindegyik illat nagyon jó!!! Imádom mind!
5
KV Szerző | 2024.01.11
Nagyon jó illatok!Köszönöm.
5
PZ Szerző | 2024.01.10
Nagyon jó az összes illat,szeretjük.
5
CB Szerző | 2024.01.09
Imádom az összes illatot, rendkívül tartós és erős.🥰
5
HV Szerző | 2024.01.09
Imádom! Nagyon szeretem, hogy az egész ház illatozik!
5
LV Szerző | 2024.01.09
Ez a mintamennyiség is bőven elég, hogy sokáig illatosak maradjanak a ruhák. Használni fogom nagyobb kiszerelésben is! :)
5
OS Szerző | 2024.01.09
Hosszan tartó illat szárítógép használata után is! Maximálisan elégedett vagyok a termékekkel!
5
SA Szerző | 2024.01.08
Elégedett vagyok a termékekkel.
5
TK Szerző | 2024.01.08
A minták szuperek
5
Szerző | 2024.01.08
Isteni illatok, a mosás új dimenzióját hozzák el!
5
BF Szerző | 2024.01.08
Tartós, intenzív illatú, jó termékek.
5
MB Szerző | 2024.01.08
Hosszantartó finom illatok, gyors szállítás. Teljesen elégedett vagyok :)
5
BR Szerző | 2024.01.08
Nagyon elégedett vagyok vele!
5
MB Szerző | 2024.01.08
Intenzív illatú ruhák száradás után!
5
KE Szerző | 2024.01.08
Nagyon elégedett vagyok,isteniek az illatok.Biztos fogok még rendelni és jó szívvel ajánlom mindenkinek nem fognak csalódni.köszönöm
5
KC Szerző | 2024.01.08
nagyon szeretem az illatokat illetve a tartósságukat
5
BE Szerző | 2024.01.08
Többször rendeltem az öblítő mintacsomagból. Nagyon tetszenek az illatok, nehéz megállapodni egy vagy esetleg két illatnál. Szeretem, hogy a kis mennyiség illatossá teszi a ruhát és nem ragad bele a mosógép adagolójába.
5
NA Szerző | 2024.01.07
Nagyon finom erős, tartós illata van
5
KG Szerző | 2024.01.07
Köszönöm szépen, elégedett vagyok, már sokszor rendeltem minta csomagokat,mert nem tudok csak egyet kiválasztani. Az üres zacskókat is beteszem a szekrényekbe illatoznak még sokáig
5
EE Szerző | 2024.01.07
Nagyon elégedett vagyok szuper illatok hosszan tartó illatok már csak ezt használom verhetetlen 😀😀
5
SR Szerző | 2024.01.07
Nagyon jók az illatok és tartósan a ruhákban marad. Ajánlom mindenkinek!
5
CA Szerző | 2024.01.07
Egy kicsit szkeptikus voltam, de már a 4. adag ruhát mosom vele és nagyon meg vagyok vele elégedve. Köszönöm
5
HE Szerző | 2024.01.06
Nagyon elégedett vagyok. Finom az illatuk, tartósan megmarad és finom puha tőle a ruha.
5
TJ Szerző | 2024.01.06
Nagyon szeretem a termèket, mindegyik illata tetszik,tartós a ruhàkon,az egèsz lakàst belengi az illata.A szàllîtàs gyors ,pontos.
5
Szerző | 2024.01.06
Szuper jó!!!Minden ismerősömnek ajánlom!!!További termékeket is szeretnék majd kipróbálni és természetesen használni is fogom!!!!
5
SN Szerző | 2024.01.06
Erős, tartós illatok.
5
Szerző | 2024.01.06
Teljes mértékben, többet is kaptunk, mint amit vártunk érte!
5
VT Szerző | 2024.01.05
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Tartós illatok az egész lakásban érezni.
5
FA Szerző | 2024.01.05
Maximálisan elégedett vagyok, csodás illata bejárja a lakást.
5
FM Szerző | 2024.01.05
Teljes mértékben.
5
FM Szerző | 2024.01.04
Köszöönm szépen nagyon jók a termékek
5
DR Szerző | 2024.01.03
Szuper és nagyon tartós illatok.
5
SE Szerző | 2024.01.03
Szuper jó termék. A ruhákon napok múlva is érezni ezeket a fantasztikus illatokat!
5
FZ Szerző | 2024.01.03
Intenzív,és jó illat!Nagyon jó termék!
5
KR Szerző | 2024.01.02
Tökéletes nagyon szeretem ezt a terméket.Tartós és nagyon jó illata van mindig rendelek, sok terméket ki próbáltam már de eddig ez a legjobb választás, nálam mindig meg található otthon, ha már fogyóban van rendelek is. A szállítás is nagyon gyors, és meg bízhato csak ajánlani tudom. Sokan írják hogy drága inkább többet fizetek de sokkal jobb is és tovább tart.
5
PG Szerző | 2024.01.02
Sok féle öblitőparfümöt kipróbáltam már, de gyenge illatúak és nem tartósak! Egyedül a puella az amit imádok, tartós és nagyon intenzív jó illatok!
5
ME Szerző | 2024.01.01
Nagyon elégedett vagyok a termékkel, csodálatos és tartós illatok!
5
KR Szerző | 2024.01.01
Isteniek az illatok. Elképesztő hogy napokig érezhető a kellemes illat. Szuper termék 😊
5
AV Szerző | 2024.01.01
Teljesen elégedett vagyok. Illatuk fantasztikus. Gyors és pontos szállítás.
5
GO Szerző | 2024.01.01
Abszolút bevált, minőségi, hosszantartó illatok, változatos kiszerelésekben.
5
KA Szerző | 2024.01.01
Imádom az illatokat.Nem tudok választani,ezért is rendelem a mintacsomagot.És mivel 1 adag=1 tasak,nem tudok túlzásba esni adagoláskor.
5
VI Szerző | 2023.12.31
Nagyon meg vagyok elégedve vele szuper illatuak.
5
VA Szerző | 2023.12.31
Nagyon jó az illatok, jól érzik a ruhákon. Biztosan fogok még rendelni.
5
CN Szerző | 2023.12.30
Nagyon megvagyok vele elégedve!!! Ajánlani tudom mindenkinek
5
KA Szerző | 2023.12.28
Tökéletes! Nagyon intenzív illatok, mindegyiket szeretem! A szárítógép után sem tűnik el az illat, a tiszta ruhákon még hetek múlva is érződik az illat.
5
HB Szerző | 2023.12.28
Nekünk nagyon be vált. Nagyon jó, és tartós az illata, a szárítógép sem veszi el az illatát.
5
SS Szerző | 2023.12.28
Imádom♥️♥️♥️
5
KA Szerző | 2023.12.27
Rendszeresen rendeltem már, több típusban, kivitelben. Imádom az illatát,ami hosszan tartó és belengi az egész lakást! Más öblítőknél ezt nem tapasztaltam. Hosszantartó, intenzív illat.
5
CT Szerző | 2023.12.27
Párom által ismertem meg, ami odáig fajult, hogy már iisztára odavagyok az illatáért! 🙂
5
OM Szerző | 2023.12.27
Imádom🤗
5
SG Szerző | 2023.12.26
Nagyon jò és hosszantartò illatok!
5
HH Szerző | 2023.12.25
Az illatok tartósak. Szeretem mindegyik változatot.
5
NA Szerző | 2023.12.25
Erős tartós az illat. Nagyon elégedett vagyok.
5
CF Szerző | 2023.12.25
No.1 💥
5
NN Szerző | 2023.12.25
Nagyon szeretem a termékeket. Minden jó illatú :)
5
KA Szerző | 2023.12.25
Már nem először rendeltük. Tetszik, hogy ilyen intenzív, tartós az illatuk.
5
FE Szerző | 2023.12.25
Nagyon finom ,és tartós illat.
5
VK Szerző | 2023.12.24
Nagyon szeretem!
5
GE Szerző | 2023.12.24
Nagyon finom, tartós illatok.
5
SM Szerző | 2023.12.24
Nagyon megszerettem.
5
SA Szerző | 2023.12.24
Tökéletes termékek!!Imádom mindegyik illatot!!!
5
MK Szerző | 2023.12.24
Nagyon szeretem az összeset, nehezen tudok egyet kiemelni! Szuper termékek!
5
BL Szerző | 2023.12.24
Nagyon meg tetszett az illatok! Nekem is úgy ajánlották és én is csak ajánlani tudom!
5
KA Szerző | 2023.12.24
Imádom nagyon bejött nekünk nem fogunk mást használni a zöld eddig a kedvencem
5
MD Szerző | 2023.12.23
Fantasztikus termék. Sokszor használtam már innen vásárolt mosóparfümöt. Eddig nem csalódtam. Hosszan tart az illata.
5
A Szerző | 2023.12.23
Szuper kis minták, amik alapján eldönti az ember, hogy melyiket vegye meg nagyobb kiszerelésben. Finom, tartós illat.
5
TM Szerző | 2023.12.22
Nagyon elégedett vagyok, nagyon jó és tartós illatok.
5
GL Szerző | 2023.12.22
nagyon szeretem minden illatot.
5
GN Szerző | 2023.12.22
Minden illat különleges , extra tartós! Nagyon tetszik🤗
5
TM Szerző | 2023.12.22
Nem 5csillagos èrtèkrlèst adnèk,hanem inkàbb 10-csillagosat!🥰🥰🥰🥰 Nagyon elègedett vagyok a termèkkel!Kellemes,ès nagyon tartòs mindegyik!
5
SI Szerző | 2023.12.22
Nagyon szeretem tartós illat amit a szárítógép sem semlegesít
5
TE Szerző | 2023.12.22
Teljes mértékben elégedett vagyok.Az egész lakás illatozik a puellával öblített függönyöktől és a ruháktól.
5
MC Szerző | 2023.12.21
Többször rendeltem!Imádom mindegyik illatot!Tartósan meg marad a ruhákban! Nagyon gyors kiszállítás. Visszatérő vásárló maradok!
5
MN Szerző | 2023.12.21
Szuper tartós illat, az egész lakás illatozik!!
5
PG Szerző | 2023.12.21
Nagyon elégedett vagyok! Tartós, finom illat!
5
SE Szerző | 2023.12.21
Már többször rendeltem és ez gondolom jelez valamit. Az illat az egész házat belengi. Még szárítás után is megmarad a ruhák illata. Nagyon köszönöm!
5
ZM Szerző | 2023.12.21
Elégedett vagyok, tetszenek az illatok.
5
Szerző | 2023.12.20
Teljes mértékben elégedettek vagyunk a termékekkel. Ismerősöknek is csak ajánlani szoktam.
5
BE Szerző | 2023.12.20
Szuper illatok, sokáig tartanak. Örülök az ingyen szállításnak
5
TB Szerző | 2023.12.19
Nagyon elégedett vagyok!
5
IA Szerző | 2023.12.19
Nagyon-nagyon jó az illata! Nem használok mást mostmár.
5
ES Szerző | 2023.12.19
Szuper termék. A ruháknál sohasem volt jó illata, vagy csak 1-2 napig bármilyen öblítőt is használtam. Ezzel mindig sokáig frissek. Nem tudsz annyi hagyományos öblítőt használni hogy ugyanezt a hatást elérd.
5
JZ Szerző | 2023.12.18
Nagyon kellemes és hosszan tartó illat. Nincs vetélytársa! :)
5
KE Szerző | 2023.12.18
Mintacsomagot rendelek már kb. 1 éve, mert mindegyik illat szuper. Nincs kimondott kedvenc. Imádom illat a lakásban, mindenhol. Szuper *****
5
IE Szerző | 2023.12.18
Amióta rátaláltam erre a mosóparfümre, mást már nem szeretnék használni. Kedvencem a zöld, piros és sárga illatok! Egyszerűen belengik az egész otthonunkat és a ruhákon is napokig érezni az illatukat.
5
PB Szerző | 2023.12.18
Nagyon jó illatok, és az ajánlott mennyiség fele is bőven elég . 🩷
5
SK Szerző | 2023.12.18
Fantasztikus illatok
5
KJ Szerző | 2023.12.17
Imàdom!! Nem csak èn hanem fèrjem is ill. nagyon sok ismerősöm is akiknek eddig ajánlottam!! ♥️♥️♥️
5
SE Szerző | 2023.12.17
Tökéletesen elégedett vagyok a termékkel! Az idén karácsonyi ajándékba is ezt vettem!
5
IB Szerző | 2023.12.17
Nagyon jó illatú lesz a ruha, az illat tartós, még a szárító gép után is megmarad a ruha finom illata.
5
Szerző | 2023.12.17
Maximálisan
5
Szerző | 2023.12.16
Nagyon meg vagyok elégedve
5
AE Szerző | 2023.12.16
Maximálisan elégedett vagyok a termékkel! Nagyon jó illatúak..
5
GE Szerző | 2023.12.16
Nagyon elégedett vagyok! Imádom! Az illatok szuperek
5
CG Szerző | 2023.12.16
Mi imádjuk!
5
SS Szerző | 2023.12.16
Minta csomagot rendeltem. Nagyon jó intenzív illata van mindegyiknek! Nagyon jó csak ajánlani tudom!
5
BZ Szerző | 2023.12.16
Szuper, intenzív illatok
5
BE Szerző | 2023.12.15
Imádom,nagy jó illata van !!!!
5
KK Szerző | 2023.12.15
Egyszerűen imádom!!
5
DS Szerző | 2023.12.15
Mintacsomagot rendeltem, mivel eddig még nem próbáltam, az egész szobát bejárja a frissen mosott ruhák illata, nagyon megvagyok vele elégedve!
5
RB Szerző | 2023.12.15
Nem csalódtam bennük! Egyszerűen imádom!!! Az összes illatot! Nagyon szuper illat erővel rendelkeznek!
5
NE Szerző | 2023.12.15
Már sokadjára rendeltem,nagyon elégedett vagyok az illatokkal.Ami engem végképp meggyőzött az az volt,hogy a számítógép használata sem vette el az illatot🙃
5
MV Szerző | 2023.12.14
A mintacsomagot szoktam megrendelni., hogy mindegyiknek tudjam élvezni az illatát. Meg vagyok elégedve.
5
HZ Szerző | 2023.12.14
Isteni illatok, nagyon jó, csak ajánlani tudom.
5
LM Szerző | 2023.12.14
tökéletes illat. Bár hol vagyok , húzom az illetot . Imádom !!
5
JJ Szerző | 2023.12.14
Remek! Intenzív illat, az egész lakást átjárja, teregetés után ☺️
5
LH Szerző | 2023.12.14
Mindegyik illatát nagyon szeretem, teljes mértékben elégedett vagyok a termékekkel.
5
ZS Szerző | 2023.12.14
Nagyon elégedett vagyok!!! Nehéz választani mert , mindegyiknek nagyon jó illata van!!
5
NE Szerző | 2023.12.13
Nagyon tartós jó illatúak lesznek végre a ruháink. Szérítógép után is megmarad az illat
5
SM Szerző | 2023.12.13
Az összes illat nagyon kellemes. Egy volt ami nem az én ízlésem. Felváltva fogok vásárolni a fajtákból.
5
BN Szerző | 2023.12.12
Nagyon elégedett vagyok a termékekkel. imádom őket.
5
FE Szerző | 2023.12.11
Nagyon kellemes illatok ! Nehéz választani :)
5
JK Szerző | 2023.12.11
Teljes mértékben elégedett vagyok mind a termékkel,ill. a gyors szállítással!Csak ajánlani tudom!
5
ML Szerző | 2023.12.11
Maximálisan megvagyok elégedve. Karácsonyi ajándéknak csodálatos lenne.
5
EE Szerző | 2023.12.11
Nagyon elégedett vagyok hamar kiszállították az illata különleges sokáig tart már más öblítő nem is tetszik 😀
5
BM Szerző | 2023.12.11
Szuper illatúak tőle a ruhàk ès a lakàs is.
5
PK Szerző | 2023.12.11
Nagyon szuper
5
KT Szerző | 2023.12.11
Köszönöm a csomagot.Nagyon jó kellemes illatok.Rendelni fogok az biztos.🥰
5
PK Szerző | 2023.12.11
Rendkívül elégedett vagyok, nagyon szeretem az összeset :)
5
KG Szerző | 2023.12.11
Nagyon elégedett vagyok, finom illatúak a ruháink és a lakásban is jó illat lesz, ha kiteregetek. A kedvencem a zöld színű.
5
RD Szerző | 2023.12.11
Kiváló termék, szuper tartós illat. Szívből ajánlom
5
BM Szerző | 2023.12.10
Piros a leg jobb
5
RV Szerző | 2023.12.10
Imádom! Eddig a legjobb, amit használok! 🥰 A zöld a kedvenc💚
5
SG Szerző | 2023.12.10
Nagyon kellemes illat van , teljes mértékben meg vagyok elégedve a vásárolt termékkel.
5
SA Szerző | 2023.12.10
Nagyon elégedett vagyok a termékkel 😀❤️
5
Szerző | 2023.12.10
Nagyon szeretem. Igaz csak mintát rendeltem,de nagyon elégedett vagyok. Tartós jó illatok.
5
KA Szerző | 2023.12.09
Maximálisan elégedett vagyok
5
Szerző | 2023.12.09
Szuper illatú, nehezen tudok dönteni melyik a legjobb. Imádom
5
TA Szerző | 2023.12.09
Tisztelt Cím! Mindegyik illat szuper,de a zöld lett a kedvenc! Az egész lakás illatozik!
5
TF Szerző | 2023.12.08
Szuper termék fantasztikus illatok
5
BF Szerző | 2023.12.08
Nagyon
5
KM Szerző | 2023.12.08
Imadom az osszes termeket!💖🥰🤩 zold a favorit🤩💖🥰
5
NP Szerző | 2023.12.08
Imádom valamennyi illatát, az egész ház illatozik a kiteregetett ruháktól. 😊
5
MM Szerző | 2023.12.08
Fantasztikus illatok. Felmostam vele a lépcsőházat, a lakásunkat és a mosást is ezekkel végeztem. Mindenki csak dicséri. Imádom, biztosan újra veszem őket nagyobb kiszerelésben is!
5
LK Szerző | 2023.12.08
Nagyon tetszik mindegyiknek az illata, már többször rendeltem!
5
SE Szerző | 2023.12.08
Már többször rendeltem. Nagyon imádom az összes illatot. Tartós, a ruhákon napok múlva is érezni!!
5
HA Szerző | 2023.12.07
Teljes mértékig elégedett vagyok
5
ZK Szerző | 2023.12.07
fanztasztikus, van hogy csak a csomag felét teszem a gépbe mégis egyedi nagyon kellemes za illata a ruháknak, puhák, illatosak !
5
NM Szerző | 2023.12.07
Teljes mértékig elégedett vagyok. Isteni illatuk van és tartós az illatuk.
5
H Szerző | 2023.12.07
Nagyon elégedett vagyok, rendszeresen vásárolom ezeket a termékeket.
5
ME Szerző | 2023.12.07
Csodalatos illatok imadom
5
KG Szerző